|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.3.2011 10:13:29   
mala86
jutro svima user posted image
vi ste pravo raspisane user posted image user posted image user posted image ,svaka cast user posted image

mi smo se juce malo druzili sa drugaricom Naimom i niki!sve bilo fino,malo bili u igraonici,malo setali,sve bilo manje vise ok dok nismo usli u igracke,joj jedva sam ga izvela i jos frajer se poce bacat po podu user posted image ,jedva ga svlada user posted image

mi dojimo jos 1-2 samo u toku noci,a mlijeko ovo nece nikako!ni neskvik,ni cokoladno,ni samo,al zato bez problema pojede vocni jogurt od 150 ml,tako da unosi mlijeko u organizam bar tako

evo sad mu kuham juhicu za poslije budjenja!
kod nas vrijeme bljak,ja se maloprije obradova suncu,kad opet nestade user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 7801
17.3.2011 10:15:52   
sheri
IZVORNA PORUKA: mala86

vi ste pravo raspisane user posted image user posted image user posted image ,svaka cast user posted image

mi smo se juce malo druzili sa drugaricom Naimom i niki!sve bilo fino,malo bili u igraonici,malo setali,sve bilo manje vise ok dok nismo usli u igracke,joj jedva sam ga izvela i jos frajer se poce bacat po podu user posted image ,jedva ga svlada user posted image

mi dojimo jos 1-2 samo u toku noci,a mlijeko ovo nece nikako!ni neskvik,ni cokoladno,ni samo,al zato bez problema pojede vocni jogurt od 150 ml,tako da unosi mlijeko u organizam bar tako

kod nas vrijeme bljak,ja se maloprije obradova suncu,kad opet nestade user posted image

mala, u koju igraonicu vi idete. mi nismo poslioje cocoloco nigdje biliuser posted image user posted image , osim vani na kamberovica polju, ali tamo mi nije bas najsigurnije

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7802
17.3.2011 10:20:08   
mala86
IZVORNA PORUKA: sheri

mala, u koju igraonicu vi idete. mi nismo poslioje cocoloco nigdje biliuser posted image user posted image , osim vani na kamberovica polju, ali tamo mi nije bas najsigurnije

juce smo bili u centru!nije lose mada nikad cokoloko necu prezalit user posted image !
sad je izgleda neka druga teta,primila ih je iako nemaju 2 godine,a mi smo sjedile odmah ispred

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7803
17.3.2011 10:22:06   
sheri

juce smo bili u centru!nije lose mada nikad cokoloko necu prezalit user posted image !
sad je izgleda neka druga teta,primila ih je iako nemaju 2 godine,a mi smo sjedile odmah ispred

da, zato i pitam jer znam da nece mladju djecu da prime. a da, cocoloco je bio pun pogodak, kako su samo uzivale kad odu tamo. a i mame user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7804
17.3.2011 10:22:18   
mala86
sheri cujem da ima i u metalurgu neka,a ima i u zenicanki besplatna ali 2 stvari imaju cini mi se a bude puno djece

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 7805
17.3.2011 10:22:53   
Anoniman
Kod nas je noc bila uzasna, a evo i dan. temperatura joj rasla do 40, spadne kad joj dam sirup, ali posle dva sata opet naglo skoci, pa masiraj, bloge, tusiraj i tako cijelu noc nismo je nikako uspjeli skroz skinuti. Jutros 38,5 ja joj dam dalsy izmjerim posle dva sata ono 39,9, stavila sam joj cepic i evo spava. Joj ne znam da li da je vodim doktoru, da li je moguce da od zuba bude ovolika temperatura, posto niti kaslje, niti slini, cak je i vesela i igra se pored ovolike temperature. strah me da u dz sta ne pokupi, kakav virus.

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7806
17.3.2011 10:25:58   
sheri
jelena, mozda da vidis danas kakva ce biti hoce li proci tura, a o nda sutra svakako da ju odvedes ako bude ture. mi smo od zubica imali 39,...nesto, i trajala je 2 dana. nadam se ad ce i kod vas to biti od zubica i proci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7807
17.3.2011 10:26:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kod nas je noc bila uzasna, a evo i dan. temperatura joj rasla do 40, spadne kad joj dam sirup, ali posle dva sata opet naglo skoci, pa masiraj, bloge, tusiraj i tako cijelu noc nismo je nikako uspjeli skroz skinuti. Jutros 38,5 ja joj dam dalsy izmjerim posle dva sata ono 39,9, stavila sam joj cepic i evo spava. Joj ne znam da li da je vodim doktoru, da li je moguce da od zuba bude ovolika temperatura, posto niti kaslje, niti slini, cak je i vesela i igra se pored ovolike temperature. strah me da u dz sta ne pokupi, kakav virus.

Sta je ovo sa djecicom, boze dragi...
Joj Jelena....Ovako je nama bilo za vikend prosli i kad sam je odvela dr - upala grla...
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7808
17.3.2011 10:32:59   
tekja
dobro jutro zeniceuser posted image
lady, mila, bas ce ti biti dug dan, ozdravite brzo objeuser posted image

felix, hvala Bogu, da si stigla na vrijeme, ja sam se tako jednom prepala, izasla na balkon da uzmem luk za rucak, kad iza mene samo zalupise vrata, okrenem se moj V. pritvorio balkonska vrata, ne daj Boze, da se ona rucka zatvorila, (a zna sama tako klepiti), ja na balkonu, on u stanu, ni tel. nit' istauser posted image user posted image ..i ja sam iz straha gurnula vrata i oborila ga na guzuuser posted image

mala, javljaj se..citala sam da si jucer imala bas tezak dan, misa mu?

Ja V. ne vodim u igraonice, iako ovdje bas ima izbora, nekako mi rano jos...odemo u park i tamo se igra sa djecom, a kad je ruzno vrijeme vise volim dovesti od brata curicu i malog od prijateljice pa se oni u kuci druzeuser posted image user posted image user posted image

Mi smo fino spavali, nije se budio,a nije ni poranio, ustao je u optimalnih 7 satiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7809
17.3.2011 10:37:00   
tekja
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sta je ovo sa djecicom, boze dragi...
Joj Jelena....Ovako je nama bilo za vikend prosli i kad sam je odvela dr - upala grla...
user posted image user posted image user posted image user posted image

A moj malisa prosli put kad je imao upalu grla je samo kasljao, bez temp. slinjenja, bio veseo i razigran, jeo samo takouser posted image ....a ja mislila kod upale mora biti turauser posted image

Jelena, zao mi je Ancice, a ja bih otisla dr na tvom mjestu...ako mozes otidji u 2. smjenu tada je mnogo manja guzva, bar kod nas...MM uvijek cuva V. negdje u hodniku izvan pedijatrije, tamo gdje nema djece, a ja cekam na reduser posted image  

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7810
17.3.2011 10:37:37   
Lady26
Lana se stalno zatvara u spavacoj sobi, bio mrak ili svjetlo svejedno, udje i zalupi vrata za sobom, pocela je tako i sa wc-om.... user posted image user posted image ne kontam tu igru ali dobro...
Zato ih sad drzim zatvorenim stalno (od spavace) a od wc-a ne mogu jer je malo kupatilo pa kad se vrata zatvore toliko se ugrije i sjeti se na kanalizaciju user posted image (iz solje)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7811
17.3.2011 10:40:27   
chuci
jelenaT ja bi je odvela doktoru jer se temperatura brzo penje a i visoka je. neki dan ja čitala na bhbebe forumu žena postavila temu fras ili febralne konvulzije.
uglavnom ne dao Bog nikome

evo link da vidite šta se desilo
http://www.bhbebe.com/forum/viewtopic.php?f=66&t=1645&hilit=fras

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7812
17.3.2011 10:44:44   
tekja
user posted image
IZVORNA PORUKA: Lady26

Lana se stalno zatvara u spavacoj sobi, bio mrak ili svjetlo svejedno, udje i zalupi vrata za sobom, pocela je tako i sa wc-om.... user posted image user posted image ne kontam tu igru ali dobro...
Zato ih sad drzim zatvorenim stalno (od spavace) a od wc-a ne mogu jer je malo kupatilo pa kad se vrata zatvore toliko se ugrije i sjeti se na kanalizaciju user posted image (iz solje)

V. isto i jos kaze pa-pa, zatvori i k'o time veli...nemojte vi ovamo ulazitiuser posted image ,a onda krene otvaranje komode i izbacivanje kozmetike, odjece i ostalih stvarcica...ma nekad kontam, fali djetetu privatnosti, da na miru cini nestasluke, upeglasmo ga sa ne, ne, ostavi, pusti, ne penji se, ne diraj itd, itd.user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7813
17.3.2011 10:47:15   
chuci
moja se zatvori isto u wc i onda zove ali ne plače iako je mrak. kaže mama hajde dođi, toji ata (otvori vrata) user posted image

a moju svekrvu je jednom tako na balkon zatvorio mali od zaove. ona ga tada čuvala, imao je 2 godine. ona izašla da prostre veš, a on samo malo podigao onu ručku, ručka sama nastavila prema gore i zatvorio je. onda je sjeo ispred stakla i smijao joj se, jer je ona vikala i lupala, a on kontao ona ga zabavlja i pleše.
nakraju je dozvala komšinicu ispod, i sreća pa su vrata bila otključana vanjska (a inače su uvijek zaključana) te je ona došla da je otvori. poslije toga je uvijek prvo otvarala prozor onaj na balkonu pored vrata, pa izlazila na balkon, ako je opet zatvori da može ući kroz prozor.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 7814
17.3.2011 10:51:59   
sheri
mi se takodjer sakrivamo u sobe, ne boji se ni ona mraka, igra se zmire

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 7815
17.3.2011 10:53:23   
Anoniman
evo i  mi povratismouser posted image toliko se odjednom zakaslja nemoze doc sebi i sve povrati od jutros mlijeko i nesto sluzavo ko slina bjelo razvalci se a smrdi boze mili jedva sam ocistila na kraju sam i ja grcala zgadilo mi se od smrada.
Joj ovaj kaslja bas mu naleti al bar se iscistio al se treso dok je povrao

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7816
17.3.2011 11:02:26   
bebacha
felix to je povratio slajm,to ti je super.sto vise povrati to bolje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7817
17.3.2011 11:29:11   
Mya_81 RR

Mi smo neki dan bili na kamberovicu i uzivale smo. Nemam namjeru da je sad po lijepom vremenu vodim u igraonu. Meni se čini ono igralište kod nogometnog terena sasvim ok. Jest da moram stalno biti kraj nje, nije kao u igraoni da je pustim, ali nema veze. Tobogan nam je user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7818
17.3.2011 11:30:46   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix

evo i  mi povratismouser posted image toliko se odjednom zakaslja nemoze doc sebi i sve povrati od jutros mlijeko i nesto sluzavo ko slina bjelo razvalci se a smrdi boze mili jedva sam ocistila na kraju sam i ja grcala zgadilo mi se od smrada.

Uh, mrzim povraćanje, ali bolje da taj šlajm izbaci.

Evo upravo je napravila dramu jer joj ne dam da antenu od kućnog telefona gura u nos user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7819
17.3.2011 11:41:43   
sheri
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mi smo neki dan bili na kamberovicu i uzivale smo. Nemam namjeru da je sad po lijepom vremenu vodim u igraonu. Meni se čini ono igralište kod nogometnog terena sasvim ok. Jest da moram stalno biti kraj nje, nije kao u igraoni da je pustim, ali nema veze. Tobogan nam je user posted image

ne mioslim ni ja po lijepom vremenu u zatvoreno, tad smo vani kako god, ali kad je npr kao danas, glupo vrijeme-u potrazi smo za nekim kutkom za igru
i mi volimo tobogan, juhuuu

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7820
17.3.2011 11:46:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: felix

Uh, mrzim povraćanje, ali bolje da taj šlajm izbaci.

Evo upravo je napravila dramu jer joj ne dam da antenu od kućnog telefona gura u nos user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image joj dobra je
A. uzme fiksni i iskljucuje kabolove u tel i ukljucuje stalno smo nedostupniuser posted image user posted image
I ja mrzim povracanjeuser posted image al bolje mu je kako je povratio.lakse....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7821
17.3.2011 11:57:45   
Ella_H
Poz drage.
I moj A. izgleda prehladjen a i veliki braco bas divnouser posted image .
Vec sam sve pripremila kako i sta znam proces odvijanja.
Nocu pred spavanje je ludnica i on i veliki braco maaama maamaaa
ja nemoguuuuu biti saaaaaam u mojoj sobi je mraaaak, ja
hoooocuuuuu tebeeee, a A uzme dekicu i hoda ukrug
ko orkestar se udese user posted image i onda ih ja nakraju stavim kraj sebe i sve ok.
Ljubimo sve bebare user posted image .
Felix i ostale bolesne bebiceuser posted image user posted image user posted image proci ce to ubrzo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7822
17.3.2011 12:12:32   
sabinos
joj ovog vremena,puse,pada,grije...ne znam ni ja vise.kako mi je dosadila kuca,cim muz dođe idemo u tanc,ne mogu viseeeeeeeeee

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7823
17.3.2011 12:16:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabinos

joj ovog vremena,puse,pada,grije...ne znam ni ja vise.kako mi je dosadila kuca,cim muz dođe idemo u tanc,ne mogu viseeeeeeeeee
takve su ti "babije huke"user posted image user posted image user posted image ma jasta da je vrijemeuser posted image pozelila sam izac van sa A. a nema nam jos  od vikenda javlja malo hladnije ....
Moj A. zaspouser posted image trebao je izdrazat bar do 1. al zaspa prije nadam se da ce do 3 spavat da izdrzi do vecerasuser posted image

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7824
17.3.2011 12:20:36   
sabinos
mi smo ustali u pola 11 standardno,i nece zaspat tamo do pola 2 sigurno.ja cu onda malo po kuci zavrsit sto treba,i cekam muza da se ispalimo makar do merkatora da mi guuser posted image    vidi putauser posted image user posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  311 312 [313] 314 315   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *