Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tute ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontala kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada
Za tutu...ne znam kakva vam je, ja sam Lani davala tutu i prije godine, da se igra s njom, pa smo stavljale medu da sjedi, razne igracke i sl...i od pocetak nemamo problema sa tutom, cak stavise stalno je nosa i nastima pa ide u rikverc da sjedne na nju...piski i kaki bez problema... A bravo za korake, sad ce Lana ubrzo da se pusti, nemojte je forsirati da ne bi pala i prepala se... Bravo Lanciiiiiii , samo polako ako ti je mm kuci napravite razmak metar-dva i ti je pusti prema njemu i obratno i sa vremenom ce prohodati
tuta je zuta u obliku cuke i svira kad se pritisne, ona tutu voli ali da je nosa i baca, i vice tuta al kad sjedne i jos kad je skinuta, onda je problem veliki mm je trenutno na poslovnom putu ali je teta vjezba da hoda, nadam se i ja da ce konacno prohodati, jedva cekam
jooooj,, nadam se da ce biti bolje, dusa draga
žao mi je lane od lady. ali dobro je kad povrati šlajm. ne valja da ostane tako da je i to bravo. moja jednom povratila i to bogdu. ja je sve nagovaram ga grglja ne bi li povratila. i lupkam je po leđima ali ništa. sad joj je stao kašalj hB, ne hropti povuklo se valjda.
ni moja ne zna povracati, povratila je nekad davno al nije bila blesna nego mozda nesto pojela. kad je bila bolesna nije povracala a kasljala je. za razliku od mene kojoj nikada nije problem povratiti
ni moja ne zna povracati, povratila je nekad davno al nije bila bolesna nego mozda nesto pojela. kad je bila bolesna nije povracala a kasljala je. za razliku od mene kojoj nikada nije problem povratiti
Nije ni moja znala do prije 2mjeseca, kad je prvi put kasljala i pila je caj protiv kaslja pa ju je tjerao na povracanje...Sad kako se zakaslje tako krene povracati a ja joj pomognem, uzmem je u narucje i nagnem malo naprijed, cuvam joj glavicu, ne pazim gdje ce, to mi nije bitno...
lady, fino te je vidjeti tu aktivnu al zao mi je lanci male pa sto povrati ma misa mu njegovog i stalno nesto ....Da se nije zakasljala pa zato joj dosao nagon povracanja ili je pila caj od luka Mala pa zasto smo tu nego da jedna drugu bodrimo .. Moj anel i sad se zna zakasljat i kad nagnem usi na ledja kad dise cuje se hroptanje ...
Lady mila pa curica povraca,dusa mala? Pa sto? Mala zelimo da sutrasnji dan bude mnogo bolji od danasnjeg,ne dajte se Teacher bravo za Lanu i prve korake Felix ljubi mi tog medenjaka
lady, fino te je vidjeti tu aktivnu al zao mi je lanci male pa sto povrati ma misa mu njegovog i stalno nesto ....Da se nije zakasljala pa zato joj dosao nagon povracanja ili je pila caj od luka Mala pa zasto smo tu nego da jedna drugu bodrimo .. Moj anel i sad se zna zakasljat i kad nagnem usi na ledja kad dise cuje se hroptanje ...
Jel de, napravila sam racunar
Felix pila je caj za kasalj i on stvara nagon za povracanje tj za izbacivanje slajma, mislim da sam bas tebi pisala o njemu...
pa jel to uredu mislim jel za to caj sluzi da nagoni na povracanje . Bas mi je drago da si popravila to sto te zezala za racunalo. P.S sorry nadam se da se ne ljutis sto sam te danas malo zezila nisam vikala na tebe sigurno pa gdje bi sta ti je ccc. ti si meni mućoooo draga Armani , ljubi i ti drugeca uh tek sad vidi da drug u deset_om snu moj jos zujiii ko muha bez glave po kuci al jos je danas se budio oko pola 3. ma neda se taj lako a ja evo razmisljam dal da idem sutra ili da nal ostavim do prekosutra uzas sam lijenaaaaaaaa
Joj Felix draga kod mene ti je ona ''sto mozes danas ostavi za sutra'' Nazalost,kod mene je sve 5 do 12. To mi je,uz kasnjenje, najveca mana,sve trka-frka... Mi u Petak KONACNO idemo na bocu.Nadam se da ce nam je dati...
Pa oni ne znaju iskasljati slajm, on izlazi ili putem stolice ili povracanjem, ovaj caj ne sluzi za to nego da umiri kasalj i izbaci to iz pluca/grla...i kako se zakaslje tako joj krene slajm i dobije nagon na povracanje i povrati...pa nekad i ja kad se zakasljem ono mi krene kao da cu povratiti a i svima vjerujem isto tako... Al dobro je dok izbacuje da se ne spusti na pluca...samo mi je zao, smrsat ce mi opet, i bas je namuci, prepadne se...
noa- sretan rođendan jos jednom marijana- sutra je irena u vrticu, d. je bolesna, i ja sam sama osisala andreja ;))) Lady -oj..dusa draga..ali mozda bolje da sve to oizbaci, jest da je tesko , ali Mala- tako mi je zao sto se tako namuciste,ne dajte se Teacher -bravo za Lanu i prve korake
dadaa- nosic je sladak..malo maxfactora i bit ce ko nov ;)))
A ja se napokon mogu hvaliti da moj djecak poceo pravo da prica, i sve od drgagosti imenuje sve sto vidi, dosta dobro ono bebeci, ali preslatko....imenuje sad i boje, a prepoznaje ih ima vec duze...i obloike issto....a nazalost ni mi ne pijemo mlijeko nikako..jedva ga natjeram na cokolino , keks s mlijekom ili moje fines zitarice koje su mu se veceras svidjele ,nemam kad da mu ujutro izmisljam kad pođem na posao, bas bi voljela da popije bocu,voce-zblendano ponekad..a voli hippove sa vocem i zitaricama..pa mu ubacim...voli cajeve neke, a cijeđeno ni pod razno..evo maloprije narancu govori blak ..ali pije zeljezo pa mu se apetit vratio..pa barem nesto je ok...a frizura mu je danas za 10..kad se sve poslozilo
Povracanje je stvrano grozno.Amancek uvijek povraca kad ima visoku turu. Em se isprepada on,em mm i ja.Znam kako ti je... Nadam se da ce proci i da ce noc biti mirna... I da znas,trenutno omiljena zabava mu je Winnie slikovnica sa magneticima. Po cijeli dan je nosa sa sobom,reda magnetice u slikovnicu,pa ih vraca u kutiju... A winnie nam je Dinniiiiiiii
Joj Felix draga kod mene ti je ona ''sto mozes danas ostavi za sutra'' Nazalost,kod mene je sve 5 do 12. To mi je,uz kasnjenje, najveca mana,sve trka-frka... Mi u Petak KONACNO idemo na bocu.Nadam se da ce nam je dati...