|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.3.2011 20:50:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mala1994 bas mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

aBd bice on ok, a sutra mi je isto fuj dan.moram i kod njegove dr opet, pa ja na komisiju za bolovanje a jedva stojim na nogama
user posted image

a puno mi znaci vasa podrska

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7751
16.3.2011 20:52:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tuteuser posted image ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontalauser posted image kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada

Za tutu...ne znam kakva vam je, ja sam Lani davala tutu i prije godine, da se igra s njom, pa smo stavljale medu da sjedi, razne igracke i sl...i od pocetak nemamo problema sa tutom, cak stavise stalno je nosa i nastima pa ide u rikverc da sjedne na nju...piski i kaki bez problema...
A bravo za korake, sad ce Lana ubrzo da se pusti, nemojte je forsirati da ne bi pala i prepala se... Bravo Lanciiiiiii user posted image user posted image , samo polako ako ti je mm kuci napravite razmak metar-dva i ti je pusti prema njemu i obratno i sa vremenom ce prohodati user posted image

tuta je zuta u obliku cuke i svira kad se pritisne, ona tutu voli ali da je nosa i baca, i vice tutauser posted image al kad sjedne i jos kad je skinuta, onda je problem velikiuser posted image mm je trenutno na poslovnom putu ali je teta vjezba da hoda, nadam se i ja da ce konacno prohodati, jedva cekamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7752
16.3.2011 21:01:00   
Lady26
Lana opet povraca user posted image user posted image user posted image ....slajm, kao i prosli put, sreca usla sam kad se zakasljala i kad sam je digla sve je po meni, po nasem krevetu, malo po sebi...opet....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7753
16.3.2011 21:02:54   
teacher75

Lana opet povraca user posted image user posted image user posted image ....slajm, kao i prosli put, sreca usla sam kad se zakasljala i kad sam je digla sve je po meni, po nasem krevetu, malo po sebi...opet....

user posted image user posted image user posted image jooooj,, nadam se da ce biti bolje, dusa draga

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7754
16.3.2011 21:10:48   
Lady26
Morala sam pod tus, brzinski
Zaspala je opet, popila malo caja...izbacila je sve sto je jela user posted image user posted image user posted image , a taman se pocela popravljati...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7755
16.3.2011 21:25:35   
chuci
bravo za lanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teacherkinu

žao mi je lane od lady. ali dobro je kad povrati šlajm. ne valja da ostane tako da je i to bravo. moja jednom povratila i to bogdu. ja je sve nagovaram ga grglja ne bi li povratila. i lupkam je po leđima ali ništa. sad joj je stao kašalj hB, ne hropti povuklo se valjda.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7756
16.3.2011 21:28:54   
teacher75
ni moja ne zna povracati, povratila je nekad davno al nije bila blesna nego mozda nesto pojela. kad je bila bolesna nije povracala a kasljala je. za razliku od mene kojoj nikada nije problem povratiti

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 7757
16.3.2011 21:29:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

ni moja ne zna povracati, povratila je nekad davno al nije bila bolesna nego mozda nesto pojela. kad je bila bolesna nije povracala a kasljala je. za razliku od mene kojoj nikada nije problem povratiti

Neposredna veza do poruke: 7758
16.3.2011 21:32:12   
Lady26
Nije ni moja znala do prije 2mjeseca, kad je prvi put kasljala i pila je caj protiv kaslja pa ju je tjerao na povracanje...Sad kako se zakaslje tako krene povracati a ja joj pomognem, uzmem je u narucje i nagnem malo naprijed, cuvam joj glavicu, ne pazim gdje ce, to mi nije bitno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7759
16.3.2011 21:34:38   
chuci
de živa bila napiši koji je to čaj pila što je tjerao na povraćanje.

moja uživa u onom od luka i uprženog šećera, u onom od lovora i šećera, luk i jabuke.
ona sve voli

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7760
16.3.2011 21:36:09   
Anoniman
lady, fino te je vidjeti tu aktivnuuser posted image al zao mi je lanci male pa sto povrati ma misa mu njegovog i stalno nesto user posted image ....Da se nije zakasljala pa zato joj dosao nagon povracanja ili je pila caj od luka
Mala user posted image user posted image user posted image user posted image pa zasto smo tu nego da jedna drugu bodrimo ..
Moj anel i sad se zna zakasljat i kad nagnem usi na ledja kad dise cuje se hroptanjeuser posted image ...

< Poruku je uredio felix -- 16.3.2011 21:37:49 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7761
16.3.2011 21:38:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: aida.

Sad skonta da jucer ne pitak dr dal da nastavim davat d3 kapi Erolu.. Jeste li vi poslije godine dana nastavile davati ??
jesam i sad dajemouser posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 7762
16.3.2011 21:46:50   
Amani12
Pozdravcic dame moje!
Kako ste nam sve redom...
Moj djecak pajki,muzek takodjer zaspao,pa  mama na rr user posted image
Svasta se pisale,dok vas sad sve ''pohvatam''user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7763
16.3.2011 21:46:57   
Lady26
http://www.mocbilja.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=47

Evo chuci

Danas je popila samo jednu dozu od 200ml i odmah je pocela izbacivati....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7764
16.3.2011 21:48:46   
Amani12
Lady mila pa curica povraca,dusa mala? Pa sto?user posted image
Mala zelimo da sutrasnji dan bude mnogo bolji od danasnjeg,ne dajte se user posted image
Teacher bravo za Lanu i prve korake user posted image user posted image user posted image
Felix ljubi mi tog medenjaka user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 7765
16.3.2011 21:48:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

lady, fino te je vidjeti tu aktivnuuser posted image al zao mi je lanci male pa sto povrati ma misa mu njegovog i stalno nesto user posted image ....Da se nije zakasljala pa zato joj dosao nagon povracanja ili je pila caj od luka
Mala user posted image user posted image user posted image user posted image pa zasto smo tu nego da jedna drugu bodrimo ..
Moj anel i sad se zna zakasljat i kad nagnem usi na ledja kad dise cuje se hroptanjeuser posted image ...

Jel de, napravila sam racunar user posted image

Felix pila je caj za kasalj i on stvara nagon za povracanje tj za izbacivanje slajma, mislim da sam bas tebi pisala o njemu...

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2011 21:50:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7766
16.3.2011 21:53:13   
Anoniman
pa jel to uredu mislim jel za to caj sluzi da nagoni na povracanje .
Bas mi je drago da si popravila to sto te zezala za racunalo.
P.S sorry nadam se da se ne ljutis sto sam te danas malo zezilauser posted image user posted image nisam vikala na tebe sigurno pa gdje bi sta ti je ccc. ti si meni mućoooo dragauser posted image user posted image user posted image
Armani , ljubi i ti drugeca uh tek sad vidi da drug u deset_om snu user posted image moj jos zujiii ko muha bez glave po kuciuser posted image user posted image user posted image al jos je danas se budio oko pola 3. ma neda se taj lako user posted image
a  ja evo razmisljam dal da idem sutra ili da nal ostavim do prekosutrauser posted image uzas sam lijenaaaaaaaa

< Poruku je uredio felix -- 16.3.2011 21:54:56 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7767
16.3.2011 21:58:29   
Amani12
Joj Felix draga kod mene ti je ona ''sto mozes danas ostavi za sutra'' user posted image
Nazalost,kod mene je sve 5 do 12.
To mi je,uz kasnjenje, najveca mana,sve trka-frka...
Mi u Petak KONACNO idemo na bocu.Nadam se da ce nam je dati...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7768
16.3.2011 21:59:08   
Lady26
Pa oni ne znaju iskasljati slajm, on izlazi ili putem stolice ili povracanjem, ovaj caj ne sluzi za to nego da umiri kasalj i izbaci to iz pluca/grla...i kako se zakaslje tako joj krene slajm i dobije nagon na povracanje i povrati...pa nekad i ja kad se zakasljem ono mi krene kao da cu povratiti a i svima vjerujem isto tako...
Al dobro je dok izbacuje da se ne spusti na pluca...samo mi je zao, smrsat ce mi opet, i bas je namuci, prepadne se...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7769
16.3.2011 22:00:09   
iv@ncica
noa- sretan  rođendan jos  jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image
marijana- sutra je  irena  u  vrticu, d. je  bolesna, i  ja  sam sama  osisala  andreja ;)))
Lady -oj..dusa  draga..ali  mozda  bolje  da sve  to  oizbaci, jest  da je  tesko ,  aliuser posted image
Mala- tako  mi  je  zao  sto  se  tako  namuciste,ne dajte se user posted image
Teacher -bravo za Lanu i prve korake user posted image  

dadaa- nosic  je  sladak..malo  maxfactora  i  bit  ce  ko  nov ;)))

A  ja  se  napokon  mogu  hvaliti  da  moj  djecak  poceo  pravo  da  prica,  i  sve  od  drgagosti  imenuje sve  sto  vidi,  dosta  dobro ono  bebeci, ali  preslatko....imenuje  sad  i  boje,  a  prepoznaje  ih ima vec  duze...i  obloike  issto....a  nazalost  ni  mi  ne  pijemo  mlijeko  nikako..jedva  ga  natjeram  na  cokolino ,  keks s  mlijekom  ili  moje  fines  zitarice  koje  su  mu  se veceras  svidjeleuser posted image ,nemam  kad da  mu ujutro  izmisljam  kad  pođem  na posao, bas  bi  voljela  da  popije  bocu,voce-zblendano  ponekad..a  voli  hippove  sa  vocem  i zitaricama..pa  mu  ubacim...voli  cajeve  neke, a  cijeđeno ni  pod  razno..evo  maloprije narancu  govori  blakuser posted image ..ali  pije  zeljezo  pa  mu  se  apetit  vratio..pa  barem  nesto  je ok...a  frizura  mu  je  danas  za  10..kad  se  sve  poslozilouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7770
16.3.2011 22:00:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Amani12

Pozdravcic dame moje!
Kako ste nam sve redom...
Moj djecak pajki,muzek takodjer zaspao,pa  mama na rr user posted image
Svasta se pisale,dok vas sad sve ''pohvatam''user posted image user posted image user posted image

A Lana zaspala isto rano, prije pola 9 ali se zakaslja i snu i povrati...ebi ga...
Ljubim vas punooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 7771
16.3.2011 22:04:23   
Amani12
Povracanje je stvrano grozno.Amancek uvijek povraca kad ima visoku turu.
Em se isprepada on,em mm i ja.Znam kako ti je...
Nadam se da ce proci i da ce noc biti mirna... user posted image
I da znas,trenutno omiljena zabava mu je Winnie slikovnica sa magneticima.user posted image
Po cijeli dan je nosa sa sobom,reda magnetice u slikovnicu,pa ih vraca u kutiju...
A winnie nam je Dinniiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7772
16.3.2011 22:10:05   
Lady26
user posted image user posted image

Bas mi je drago....nama gummy jos malo i nece raditi, oslabile baterije skroz, stedimo maximalno, npr kad Lana spava ili kad nismo kuci user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 7773
16.3.2011 22:11:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Joj Felix draga kod mene ti je ona ''sto mozes danas ostavi za sutra'' user posted image
Nazalost,kod mene je sve 5 do 12.

To mi je,uz kasnjenje, najveca mana,sve trka-frka...
Mi u Petak KONACNO idemo na bocu.Nadam se da ce nam je dati...

user posted image user posted image user posted image isto vako

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 7774
16.3.2011 22:12:08   
Amani12
user posted image user posted image user posted image
Nas gummy vec neko vrijeme uspjesno ''zavija''
user posted image user posted image user posted image
Jos malo i gotovo.Nadam se da nece biti fkice kad se Gummy skroz usuti.user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *