|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.3.2011 13:49:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
I molicu lijepo - ne vici na mene, inace....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kratak fitilj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7701
16.3.2011 13:52:08   
koka i po
promjena vremena .....
a niste dugo user posted image ..
vid sto zakuhavam user posted image  a nisam kakva "kuharica" i dicim se time user posted image ..
dan zenice moje.....tuta ni pod razno.......sjedimo sjedimo sjedimo sjedimo......i onda obavimo "posao" iza ormara user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7702
16.3.2011 14:02:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

promjena vremena .....
a niste dugo user posted image ..
vid sto zakuhavam user posted image  a nisam kakva "kuharica" i dicim se time user posted image ..
dan zenice moje.....tuta ni pod razno.......sjedimo sjedimo sjedimo sjedimo......i onda obavimo "posao" iza ormara user posted image

Kuhaj, kuhaj...vjezbaj, eto bar na nama ovdje user posted image

Kako ofo?! Lana redovno piski-kaki u tutu, nekad je nosi i kaze kaki pa slaze a nekad je donese kad se vec ukaki user posted image ...Ali smo skontali (teta i ja) kad otprilike kaki pa je tada stavljamo i poslije spavanja uvijek ide na tutu..

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 7703
16.3.2011 14:03:36   
Anoniman

Felix sreco moja jel se ti to deres na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odakle ti to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7704
16.3.2011 14:04:16   
Lady26
ja kad sam sama s njom moram sva vrata ostaviti otvorena, da je mogu gledati, a ona fino dodje meni u wc, stane ispred mene, nabaci kez i kaze : mamaaaaa piiiiiis piiiiissss...kad pustim vodu, kaze odeeeeeeeee pa pa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7705
16.3.2011 14:05:30   
koka i po
moj S kaki jedno pet puta dnevno i nikad u isto vrijeme..tako da ne mogu upratiti....
a sjedi na tuti ne buni se....samo nikad nista ne uradi u nju..user posted image ..
i rijetko kad je trazi...haman da jos ne konta

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7706
16.3.2011 14:08:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Felix sreco moja jel se ti to deres na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odakle ti to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odavdje macak

I onda ne daj Boze vece ture ja ne mogu djetetu nista dati...
nije istina !!!!!!!!!!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7707
16.3.2011 14:09:38   
teacher75
evo i mene jos malo na brzinu dok kuham rucak pa cu na posao. mi jos nismo poceli s tutom, nikako da se nakanimuser posted image kupili smo je, lana je baca na podu al kad je stavimo da sjedne buni se i hoce da ustane, ne znam sta da radimo, kako da krenemo. znam da ima tema al nemam vremena sve sad da citam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 7708
16.3.2011 14:13:09   
Anoniman

Odavdje macak

nije istina !!!!!!!!!!

izvini al ja ne vidim ovdje bas dobrouser posted image ne vidim velika slovauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7709
16.3.2011 14:13:56   
Anoniman

ja kad sam sama s njom moram sva vrata ostaviti otvorena, da je mogu gledati, a ona fino dodje meni u wc, stane ispred mene, nabaci kez i kaze : mamaaaaa piiiiiis piiiiissss...kad pustim vodu, kaze odeeeeeeeee pa pa user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7710
16.3.2011 14:14:47   
sabinos
Evo mamin drug Ajdin je zaspao pa mama ode malo do kuhinje,danas jedemo nezdravo a sutra cemo zdravouser posted image odoh jos malo na temu danas kuhamo-mart

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7711
16.3.2011 14:16:55   
Anoniman
Sabinos, ma ima nesto i u nezdravomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7712
16.3.2011 14:18:20   
Lady26

Odavdje macak

nije istina !!!!!!!!!!

izvini al ja ne vidim ovdje bas dobrouser posted image ne vidim velika slovauser posted image user posted image user posted image user posted image

A vidis li uzvicnike?!?!?!?!?! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7713
16.3.2011 14:19:09   
sabinos
ma mora se ponekaduser posted image danas pizza a la mama Sabinauser posted image user posted image

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7714
16.3.2011 14:19:20   
Anoniman
ne sta ti je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 7715
16.3.2011 14:19:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sabinos

ma mora se ponekaduser posted image danas pizza a la mama Sabinauser posted image user posted image
mmmmmm. eto mene tebi na rucakuser posted image

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7716
16.3.2011 14:21:39   
sabinos

IZVORNA PORUKA: sabinos

mmmmmm. eto mene tebi na rucakuser posted image

vala ako si blizu,bujrum i na pizzu i kafuuser posted image .ja zakuhala duplu mjeru ionako.pa cu jednu zaledit,da vidim kako ce to ici

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7717
16.3.2011 14:23:01   
chuci
felix pije moja sama iz čaše s kljunom, ali i iz obične čaše ili filđana samo joj tada neko mora napominjati polahko, polahko da ne bi previše nagela i prosula sve (a kad joj napominjemo polahko onda ne prosipa user posted image )
teacher probam i ja palentu napaviti na mlijeku. hvala na receptu.
lady ja ti ne skontah ovo o viršlama, iako to moja ne jede. jednom teta našla u frižideru i dala joj, a nije znala. ja joj rekla ne više. makar dok se može uticati na to.
sheri moja sve hoće sama i vazda su dvije kašike kad jede. mi je hranimo a i ona sama ponešto ubaci. kad su makaroni ili komadići povrća malo veći a ne varivo ona joj ide dobro sa viljuškom, kašikom pomalo, nareduje uglavnom. voće, kifle, dada (čokolada) tets (keks) to sama može.
već napisah da moja jede sve hB, neke stvari voli više neke manje ali ništa hB ne odbija. zadnje je novo probala kivi i pravo joj se sviđa.

tutu i mi imamo. nekad fino kaže i piški u nju, a nekad zakasni pa traži kad se već ukaki. nismo još zaoprave krenuli sa tuta treningom. stavimo je kad traži, i poslije spavanja ili prije presvlaenja palene.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7718
16.3.2011 14:23:11   
Anoniman
nisam blizu user posted image user posted image a dali jesam dosla bi ja da znas samo imas srece sto smo daleko user posted image

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7719
16.3.2011 14:27:12   
sabinos

nisam blizu user posted image user posted image a dali jesam dosla bi ja da znas samo imas srece sto smo daleko user posted image

e kakva mi je to srecauser posted image user posted image

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7720
16.3.2011 14:32:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci

lady ja ti ne skontah ovo o viršlama, iako to moja ne jede. jednom teta našla u frižideru i dala joj, a nije znala. ja joj rekla ne više. makar dok se može uticati na to.

Pa malo je teze skontati, ono sam vadila iz tabele, uglavnom ono je sastav pasteta, virsli i kobasica/salama raznih....vise od 50% klaonicni otpatci, tipa misicne ovojnice, kosti, iznutrice i sl....

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2011 14:33:28 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 7721
16.3.2011 14:58:28   
sheri
IZVORNA PORUKA: chuci

felix pije moja sama iz čaše s kljunom, ali i iz obične čaše ili filđana samo joj tada neko mora napominjati polahko, polahko da ne bi previše nagela i prosula sve (a kad joj napominjemo polahko onda ne prosipa user posted image )
teacher probam i ja palentu napaviti na mlijeku. hvala na receptu.
sheri moja sve hoće sama i vazda su dvije kašike kad jede. mi je hranimo a i ona sama ponešto ubaci. kad su makaroni ili komadići povrća malo veći a ne varivo ona joj ide dobro sa viljuškom, kašikom pomalo, nareduje uglavnom. voće, kifle, dada (čokolada) tets (keks) to sama može.
već napisah da moja jede sve hB, neke stvari voli više neke manje ali ništa hB ne odbija. zadnje je novo probala kivi i pravo joj se sviđa.

tutu i mi imamo. nekad fino kaže i piški u nju, a nekad zakasni pa traži kad se već ukaki. nismo još zaoprave krenuli sa tuta treningom. stavimo je kad traži, i poslije spavanja ili prije presvlaenja palene.

ovako i moja. i kaze mi sestra, znas ona kad odbije nesto ti se nama pohvali, a do tada sutiuser posted image user posted image user posted image
mi sa hranom nemamo problema, ma ustvari hB ni sa cim nemamo, osim s tatomuser posted image user posted image
a pitala sam da li djeca jedu sama, jer dosta njih hoce sami da jedu, i da se osjecaju ravnopravno, a ja znam rditelje koji ne daju djeci i onda kazu da ne jedu djeca. ne mislim ni na koga ovdje, vec npr. svoju rodicu koja svoja dva sina (jedan im a10,5 a drugi 5 god) jos uvijek hrani user posted image . a kad vidi moju N za stolom samu kako jede samo govori nece ti se nista najesti

< Poruku je uredio sheri -- 16.3.2011 15:01:01 >

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 7722
16.3.2011 15:29:21   
Lady26
Nigdje nikoga...
Nego, jesam li ja dobro upratila da nam se MALA nije javila danas nikako?!
Nadam se da je sve ok?
Sheri kako je curica?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7723
16.3.2011 15:39:04   
sabinos
nema nam MALEuser posted image

veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7724
16.3.2011 15:44:31   
sheri

Nigdje nikoga...
Nego, jesam li ja dobro upratila da nam se MALA nije javila danas nikako?!
Nadam se da je sve ok?
Sheri kako je curica?

evo pajki, usecerila ko velikauser posted image . valjda nema ture, mislim topla je ali spava tako da mi ej to normala

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  307 308 [309] 310 311   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *