Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
promjena vremena ..... a niste dugo .. vid sto zakuhavam a nisam kakva "kuharica" i dicim se time .. dan zenice moje.....tuta ni pod razno.......sjedimo sjedimo sjedimo sjedimo......i onda obavimo "posao" iza ormara
promjena vremena ..... a niste dugo .. vid sto zakuhavam a nisam kakva "kuharica" i dicim se time .. dan zenice moje.....tuta ni pod razno.......sjedimo sjedimo sjedimo sjedimo......i onda obavimo "posao" iza ormara
Kuhaj, kuhaj...vjezbaj, eto bar na nama ovdje
Kako ofo?! Lana redovno piski-kaki u tutu, nekad je nosi i kaze kaki pa slaze a nekad je donese kad se vec ukaki ...Ali smo skontali (teta i ja) kad otprilike kaki pa je tada stavljamo i poslije spavanja uvijek ide na tutu..
ja kad sam sama s njom moram sva vrata ostaviti otvorena, da je mogu gledati, a ona fino dodje meni u wc, stane ispred mene, nabaci kez i kaze : mamaaaaa piiiiiis piiiiissss...kad pustim vodu, kaze odeeeeeeeee pa pa
moj S kaki jedno pet puta dnevno i nikad u isto vrijeme..tako da ne mogu upratiti.... a sjedi na tuti ne buni se....samo nikad nista ne uradi u nju.. .. i rijetko kad je trazi...haman da jos ne konta
evo i mene jos malo na brzinu dok kuham rucak pa cu na posao. mi jos nismo poceli s tutom, nikako da se nakanim kupili smo je, lana je baca na podu al kad je stavimo da sjedne buni se i hoce da ustane, ne znam sta da radimo, kako da krenemo. znam da ima tema al nemam vremena sve sad da citam
ja kad sam sama s njom moram sva vrata ostaviti otvorena, da je mogu gledati, a ona fino dodje meni u wc, stane ispred mene, nabaci kez i kaze : mamaaaaa piiiiiis piiiiissss...kad pustim vodu, kaze odeeeeeeeee pa pa
felix pije moja sama iz čaše s kljunom, ali i iz obične čaše ili filđana samo joj tada neko mora napominjati polahko, polahko da ne bi previše nagela i prosula sve (a kad joj napominjemo polahko onda ne prosipa ) teacher probam i ja palentu napaviti na mlijeku. hvala na receptu. lady ja ti ne skontah ovo o viršlama, iako to moja ne jede. jednom teta našla u frižideru i dala joj, a nije znala. ja joj rekla ne više. makar dok se može uticati na to. sheri moja sve hoće sama i vazda su dvije kašike kad jede. mi je hranimo a i ona sama ponešto ubaci. kad su makaroni ili komadići povrća malo veći a ne varivo ona joj ide dobro sa viljuškom, kašikom pomalo, nareduje uglavnom. voće, kifle, dada (čokolada) tets (keks) to sama može. već napisah da moja jede sve hB, neke stvari voli više neke manje ali ništa hB ne odbija. zadnje je novo probala kivi i pravo joj se sviđa.
tutu i mi imamo. nekad fino kaže i piški u nju, a nekad zakasni pa traži kad se već ukaki. nismo još zaoprave krenuli sa tuta treningom. stavimo je kad traži, i poslije spavanja ili prije presvlaenja palene.
lady ja ti ne skontah ovo o viršlama, iako to moja ne jede. jednom teta našla u frižideru i dala joj, a nije znala. ja joj rekla ne više. makar dok se može uticati na to.
Pa malo je teze skontati, ono sam vadila iz tabele, uglavnom ono je sastav pasteta, virsli i kobasica/salama raznih....vise od 50% klaonicni otpatci, tipa misicne ovojnice, kosti, iznutrice i sl....
felix pije moja sama iz čaše s kljunom, ali i iz obične čaše ili filđana samo joj tada neko mora napominjati polahko, polahko da ne bi previše nagela i prosula sve (a kad joj napominjemo polahko onda ne prosipa ) teacher probam i ja palentu napaviti na mlijeku. hvala na receptu. lady ja ti ne skontah ovo o viršlama, iako to moja ne jede. jednom teta našla u frižideru i dala joj, a nije znala. ja joj rekla ne više. makar dok se može uticati na to. sheri moja sve hoće sama i vazda su dvije kašike kad jede. mi je hranimo a i ona sama ponešto ubaci. kad su makaroni ili komadići povrća malo veći a ne varivo ona joj ide dobro sa viljuškom, kašikom pomalo, nareduje uglavnom. voće, kifle, dada (čokolada) tets (keks) to sama može. već napisah da moja jede sve hB, neke stvari voli više neke manje ali ništa hB ne odbija. zadnje je novo probala kivi i pravo joj se sviđa.
tutu i mi imamo. nekad fino kaže i piški u nju, a nekad zakasni pa traži kad se već ukaki. nismo još zaoprave krenuli sa tuta treningom. stavimo je kad traži, i poslije spavanja ili prije presvlaenja palene.
ovako i moja. i kaze mi sestra, znas ona kad odbije nesto ti se nama pohvali, a do tada suti mi sa hranom nemamo problema, ma ustvari hB ni sa cim nemamo, osim s tatom a pitala sam da li djeca jedu sama, jer dosta njih hoce sami da jedu, i da se osjecaju ravnopravno, a ja znam rditelje koji ne daju djeci i onda kazu da ne jedu djeca. ne mislim ni na koga ovdje, vec npr. svoju rodicu koja svoja dva sina (jedan im a10,5 a drugi 5 god) jos uvijek hrani . a kad vidi moju N za stolom samu kako jede samo govori nece ti se nista najesti