Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dadada mora da si popustljiva snjim ja se nedam zahebavat da mi je iz oka ispo Dok sa muzem uvjek ratujem kad je kuci s nama ..... Meni vice stalno.Samo kazem ne zanima me , uopce popustaj ti pa neka te zeza kako hoce . Zato voli vise mm od mene nista cudno. !!!! Juce dosao s posla A . odma njemu tata de de ćaminja (sabrina) ima curica jedna koju obozava , gledat na dv. zajedno snjim . Cujem ja mm ne konta ovaj se dere ćamina mm ce pa sta hoce on reko dvd sabrinu (rodica mala) ima snjim na dv ludo. Budi malo vise s djetom pa ces skontat njegov jezik
draga Sabinos sto je tvoj spavalica pa ocel htjet danas spavati .Ja volim kad rani jer mi legi po dani na vrijeme , pa zato uvecer nemam brige da ce kasno zaspat . Tekja ni mene niko odavde ne moze da otjera ...
spavalica jeste sad ali prije nije bio.ja sam skontala kako je stariji s njim je lakse.spavat ce on i dana s sigurno dva-tri sata tamo oko 2.i veceras zato oko 10-pola 11.znaci kad zaspi u ujutro ustaje,znaci 12 sati spava.a i mama bogami s njim.
joj tekja, a sta cu ako ovo moje dijete ne proprica, necu imati sta pisati majke mi, pocinje me zabrinjavati. da smo mi nepricalice, pa bi mi bilo donekle ok, ali ovako ja ili usta ne zatvaram, ili prste ne smirujem, uvijek iamm sta reci a ona nece pa nece
isto...moja mama je profa....ta usta ne zatvara ni kad spava (sto bi N_N rekla ) a nisam ni ja mutava ...a nije mu ni otac...jest tisi, za razliku od nas..mi smo bas glasni...a moj A. ni rijeci ...doduse...brblja on konstantno na svom ...nije tih...i dere se...ali nece da prica ono da ga razumijemo...nema sanse ...evo ga od jucer forsiram vise...a on samo pocne vristati...ono na sta mi je hanady skrenula paznju...mora biti po njegovom...dzaba...tezak je pravo
isto mi je cure drage...ali ja planiram otvoriti novu temu i organizovati takmicenje u igri pogadanja vriskom, moj Vedad sve zivo po kuci imitira, samoglasnicima, imamo 7-8 vrsta skicanja, jedno za usisivac, drugo za fen, trece za mobitel, za auto, avion itd. itd. svi misle da on nesto galami,ali ja tacno znam sta on hoce da veli ...a, ono malo rijeci sto zna taj skrati: bu(bumba),pi(pingu), fiiiiiiiiiii(fifi), ma(majmun) ,
dadada mora da si popustljiva snjim ja se nedam zahebavat da mi je iz oka ispo Dok sa muzem uvjek ratujem kad je kuci s nama ..... Meni vice stalno.Samo kazem ne zanima me , uopce popustaj ti pa neka te zeza kako hoce . Zato voli vise mm od mene nista cudno. !!!! Juce dosao s posla A . odma njemu tata de de ćaminja (sabrina) ima curica jedna koju obozava , gledat na dv. zajedno snjim . Cujem ja mm ne konta ovaj se dere ćamina mm ce pa sta hoce on reko dvd sabrinu (rodica mala) ima snjim na dv ludo. Budi malo vise s djetom pa ces skontat njegov jezik
ma ne bih ja rekla da sam popustljiva...nego smo jako slicni...i on tvrdoglav, a i ja...pa se stalno svadjamo...a s mm je nasao zajednicki jezik ...super njih dvojica ferceraju...a mene voli provocirati ...ne kontam ni ja...ja mislim da je razlog jer je mm mirniji...stalozeniji...nema kod njega puno "uspona i padova"...samo ravna crta
neka si , pisala ja sam rekla da jede ponekad Nisam ni sumnjala u to Bome mene ima da slusa snjim sam od 0-0 kad bi pustila na glavi bi mi sjedio. Zato kad mm. dodje sve moje pada u vodu. Kad se ja i mm ne mozemo sloziti oko jedne stvari. Popusta mu nemoze da slusa njegovu dernjavu,i cvilenje ja Mogu .Jer usutit ce E, eee moja dadada i anelu je mm dobar kad mu ugadja . Neku noc ga morao nosat 1. sat a ovaj uzeo oklagiju i ko fol po zidovima hvata rade Ja sam se samo smijala dok je mm kukao. Reko jest dobro biti "konjo" ajd i mene malo nosaj sad cu i ja plakati Samo sto mm. jos nije naucio A. jezik pa mene pita da prevedem kad oce nesto hahahh
Ja NAZALOST imam jako kratak fitilj... 2x puta fino kazem, Lana ne ne, Lana ne smijes to dirati ili ne valja to i sl...kad nema reakcije onda vrisnem i Lana poslusa... Jel to znaci da me slusa?!
Ja NAZALOST imam jako kratak fitilj... 2x puta fino kazem, Lana ne ne, Lana ne smijes to dirati ili ne valja to i sl...kad nema reakcije onda vrisnem i Lana poslusa... Jel to znaci da me slusa?!
valjda Ja sam imala iskustvo od jetrve mali sto je lopov aman zene moje nemate pojma rusvaj iza njega ostane ona nista noga preko noge i hebe se njoj a ja kipim. Na glavi joj skace neposlusan AAAAAAAAAAAA rekla sam neces sine biti takav nezvala se ja felix da si mi jos jedan na svjetu neces me sramotiti !!!!!!
sta je ovo od jutros dok ja nesto uradim vi napisete stranica i stranica
evo i nas skromni dorpinos jede uglavnom sama, ima svoj tanjir i sto rece hanady ona jede a ja pripomazem sa strane
sto se tice voca slabo i mi to volimo, hoce kasice, hoce bananu, ali tjesim se da ce htjeti sad ide sezona tresanja, jagoda, pa ce vljda htjheti, kivi smo probali i ne svidja joj se takodjer ne voli ni griz ni puru, ali pije mlijeko, sok, vodu, caj
a sto se tice slusanja, hm ja kao i Ladyu kad povisim glas slusa me, mm voli vise jer joj on naravno sve ugadja
Jesam li ja blesava, ali ja sve do 37,5 ne smatram "temperaturom"?
nisi blesava, mi smo imali i 39, pa ja davala samo paracetamol i nisam dr vodila. a neko bi odveo. i sad sam joj samo limunadu dala, jer vidim da je normalna. ali, ja ne volim ovu 37, ... temp. ona mi je ona podmukla, bas mi je bljakica ta tura
Nisam ja tebi nista rekla da me ne shvatis pogresno, stvarno, nije bilo upuceno nikome...nego samo kazem...jer npr mojoj Lani je teta davala dalsy na 37,4 da ne bi rasla dalje ....po tome hajmo svi popiti dnevno jednu dozu za svaki slucaj I onda ne daj Boze vece ture ja ne mogu djetetu nista dati... Ja turu skidam tek oko 38 i preko.... A jeste ta 37-37,5 hinjava, znaci postoji negdje u tijelu upala...bilo koje vrste.... Ako ne bude rasla zubici 100%... Nama jos 3 nisu izasle
Nisam ja tebi nista rekla da me ne shvatis pogresno, stvarno, nije bilo upuceno nikome...nego samo kazem...jer npr mojoj Lani je teta davala dalsy na 37,4 da ne bi rasla dalje ....po tome hajmo svi popiti dnevno jednu dozu za svaki slucaj I onda ne daj Boze vece ture ja ne mogu djetetu nista dati... Ja turu skidam tek oko 38 i preko.... A jeste ta 37-37,5 hinjava, znaci postoji negdje u tijelu upala...bilo koje vrste.... Ako ne bude rasla zubici 100%... Nama jos 3 nisu izasle
nisam bona ni mislila da si mi sta rekla, sta se palis i ja sam samo iznijela svoje opinion! ma mene vala ovi njeni zubi nerviraju pravo, ni jedan nije bez godpodje ture izasao
sheri i moja cura je nedavno imala 39,5 temp pa je nisam vodila dr nije dugo trajala tako da smo prebolile nekako kod kuce ni ja temp 37,5 ne skidam sa necim jakim a ako naraste iznad 38 krecemo u akciju
Lady nemamo ni mi 3 mada vidim da su krenule, nabubrilo sve , ona ujede, gura se s vremna na vrijeme zacrveni sve nasi simptomi, e sad kad ce vidjecemo
ja licno popije aspirin ako imam temp 37,5 ...jer je to zapravo ona najgora temp. kada te sve boli a ne mozes se ni oznojiti...pa da mi andrej ima 37,5 vjerovatno bi mu isto dala...ako nista, pola doze...jest da kazu da treba pustiti organizam da se sam bori...sta ja znam...do sad smo, hvala bogu, imali jednom temp. i to ozbiljnu...vise nikad...opet kazem, hvala bogu
nisam bona ni mislila da si mi sta rekla, sta se palis i ja sam samo iznijela svoje opinion! ma mene vala ovi njeni zubi nerviraju pravo, ni jedan nije bez godpodje ture izasao
sheri i moja cura je nedavno imala 39,5 temp pa je nisam vodila dr nije dugo trajala tako da smo prebolile nekako kod kuce ni ja temp 37,5 ne skidam sa necim jakim a ako naraste iznad 38 krecemo u akciju
Lady nemamo ni mi 3 mada vidim da su krenule, nabubrilo sve , ona ujede, gura se s vremna na vrijeme zacrveni sve nasi simptomi, e sad kad ce vidjecemo
ni kod nas nije dugo trajala, a skidali smo ju tusiranjem, tekucinom, neprestanim dojenjem cini mi se , i jednom dozom paracetamola. ali da je ostala duze od 3 dana, vodila bih ju. tako mi bar strina savjetuje,a ja nju slusam ma sve je to od organizma do organizna, i od toga kako se ko psihicki nosi sa svime, pa i sa turom. po mom muzu, mi bismo visili kod doktora, mada je dijete hB zdravo. sva sreca pa sam ja alfa zenka
Nisam mislila bukvalno ne smijem nista dati ali ako joj da dozu dalsy-a (koji je jak i pomaze i kod bolova menstrualnih - ja probala na sebi koja popijem po 1000-1500mg za bolove bilo cega ) za temp 37,4 i za lupam 2,3,4 sata ona skoci na 39 ja opet djetetu moram dati nesto jako poput cepica ili sta znam da bih joj skinula PRAVU temperaturu.... I molicu lijepo - ne vici na mene, inace....