|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.3.2011 11:41:01   
Anoniman
teacherko, i ja A. blendam meso jer bi on to zvako satimauser posted image ovako narucka se i ja mirna.
Jedino supu kad pravim meso na sitne komade iscopkam tad se ne buni pojede .

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 7651
16.3.2011 11:42:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

ja imam 2 pitanja: prvo jel vasa djeca jedu sama, ili ih vi hranite?
a drugo: gdje idu ova raja sto napune 2 god., na neku novu temu ili?user posted image

Prvo pitanje :
Ja A. hranim ne jede sam kad ocu da se najede ko cojk. Kad je neka uzina recimo skuham makarone tad sam nabada Ili kad veceramo on jede sam s nama pomalo.
Al vecinom ja ga hranim
Za drugo pitanje neznamuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7652
16.3.2011 11:46:36   
teacher75

a drugo: gdje idu ova raja sto napune 2 god., na neku novu temu ili?user posted image

moju jos ja hranim, probala je sama al sve prospe, rijetko sta potrefiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7653
16.3.2011 11:46:55   
sheri
IZVORNA PORUKA: felix

Prvo pitanje :
Ja A. hranim ne jede sam kad ocu da se najede ko cojk. Kad je neka uzina recimo skuham makarone tad sam nabada Ili kad veceramo on jede sam s nama pomalo.
Al vecinom ja ga hranim

pa probaj mu dati sam da jede, mozda te iznenadi pa se nasopa, sve vam pojede user posted image user posted image user posted image
a drugo pitanje, hajd raspitaj seuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7654
16.3.2011 11:47:27   
teacher75
odosmo malo prosetati pa na posao, pozdravljam vas do vecerasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7655
16.3.2011 11:50:13   
Anoniman
lady..muz i noz..daaaaauser posted image user posted image ...nek on to izreze jer je dosta kora tvrda i bocka (mislim, ananas bocka a i tvrd jeuser posted image )...a i dosadan posaouser posted image

sheri...moj jede sam...on odavno ne da da ga iko hrani...a i nikako nece izblendirano...nista

a gdje mi idemo nakon rodjendana...pojma nemamuser posted image ...ja cu s vama ostatiuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7656
16.3.2011 11:50:29   
Hanady RR

odgovori:
1. moje curice sa 14 mjeseci počnu korititi ruke, plastični escajg...sa dvije jedu same...s tim d aja uvijek imama još jednu kašiku pa dok ona ubacuje aono ispdane slučajno tipa supe ili žiđeg variva ja to ubacim uz pričicuuser posted image
2. ostajemo ovdje da mahalmo...a o svim drugim pitanjima idemo na milin tema koje posjedujemo.
ja ne mičem sa ove teme...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7657
16.3.2011 11:51:11   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

lady..muz i noz..daaaaauser posted image user posted image ...nek on to izreze jer je dosta kora tvrda i bocka (mislim, ananas bocka a i tvrd jeuser posted image )...a i dosadan posaouser posted image

sheri...moj jede sam...on odavno ne da da ga iko hrani...a i nikako nece izblendirano...nista

a gdje mi idemo nakon rodjendana...pojma nemamuser posted image ...ja cu s vama ostatiuser posted image

dadada jel pravite fondaticu viuser posted image

kaži mi jel farmica spreman bar u figuramauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7658
16.3.2011 11:51:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

Prvo pitanje :
Al vecinom ja ga hranim

pa probaj mu dati sam da jede, mozda te iznenadi pa se nasopa, sve vam pojede user posted image user posted image user posted image
a drugo pitanje, hajd raspitaj seuser posted image user posted image user posted image

mislis da nisam probala user posted image user posted image user posted image nezna jest sa kasikom .Znaci samo bi morala praviti krompir da bi se on najeouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7659
16.3.2011 11:55:17   
Anoniman
Vidim pricate o ishrani, moj guzi sve hoce, za sad, stvarno nemam problema, od karfiola, brokule, jaja, sireva, mlijeka, do cokolina (mada mu rijetko dajem) i svako voce... Svi mi govore ne znas koliko si sretna sto ne ganjas dijete da jede user posted image Ne vegetim mu nista, nisam mu davala salame, hrenovke i to... Sta ja znam, nisam toliko ni protiv, ali moze i bez toga... Kad bude veci svejedno ce garant sam trazit, bolje sad dok je manji nek ga obidje... Nervira me kad mi neko kaze sad ti jede spinat a vidjet ces cim uzna nece htjet nista sto je zeleno user posted image
Jucer smo se vagali i ima 11.5 kg... Dr. mi kaze da je to za njegov uzrast idealna tezina jer rodjen je sa 3,850 tako da je sad bas utrostrucio tezinu kako i treba user posted image
Sinoc mamin sin prespavo cijelu noc... user posted image

Masallah ne ureko seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7660
16.3.2011 11:56:59   
R&T@
Kod nas je sve, bas sve:Šama (citaj samauser posted image user posted image user posted image user posted image )

Na stolu je sve isto servirno za sve ukucane...isti tanjir,isti pribor...

Zato mrzim kad jedemo supuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7661
16.3.2011 11:59:56   
sheri
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

odgovori:
1. moje curice sa 14 mjeseci počnu korititi ruke, plastični escajg...sa dvije jedu same...s tim d aja uvijek imama još jednu kašiku pa dok ona ubacuje aono ispdane slučajno tipa supe ili žiđeg variva ja to ubacim uz pričicuuser posted image
2. ostajemo ovdje da mahalmo...a o svim drugim pitanjima idemo na milin tema koje posjedujemo.
ja ne mičem sa ove teme...user posted image

e ovako ej i kod mene, ona jede sama, stim da ako vidim da nesto ne ide, npr.spagete(to je kino kad ih jede, ja placem od smijeha)ja joj pripomazem.
2. hvala na odgovoru, nisam upratila da ima tema 2-3 god.user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 7662
16.3.2011 12:00:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

dadada jel pravite fondaticu viuser posted image

kaži mi jel farmica spreman bar u figuramauser posted image
ne jos...strah me da ce figurice izgubiti na izgleduuser posted image jer nam torta treba tek u sub. sutra ce dobiti mafin s svijecicomuser posted image , a u sub. je big party, pa sam skontala da veceras ili sutra krenem s figuricama...u petak napravim tortu i ukrasim je

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 7663
16.3.2011 12:01:49   
tekja
Ja V. hranim kad jede supe, griz, palentu i sl... kad jede uljevak, pitu, makaroncice stavim mu na tanjir, ona nabada na viljusku, jede, a i ja dodajem sa strane...user posted image

...eh sad, mi kad napunimo 2 god., aBd, necemo nigdje, sta nam fali ovdjeuser posted image user posted image user posted image ...valjda idemo na podforum djecauser posted image ...tamo cemo pisati o fazama, provalama, jezickim pogreskama i sl.user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7664
16.3.2011 12:05:15   
sabinos
vidim ova djeca ustaju rano,mi ustali u pola 11,nema sanse prijeuser posted image vala namirio je sve ono sto nije spavao kao mala beba.kad se sjetim tih muka po Ajdinuuser posted image user posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7665
16.3.2011 12:06:11   
sheri
joj tekja, a sta cu ako ovo moje dijete ne proprica, necu imati sta pisatiuser posted image user posted image user posted image
majke mi, pocinje me zabrinjavati. da smo mi nepricalice, pa bi mi bilo donekle ok, ali ovako ja ili usta  ne zatvaram, ili prste ne smirujem, uvijek iamm sta reciuser posted image user posted image user posted image user posted image a ona nece pa neceuser posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 7666
16.3.2011 12:08:08   
Lady26

Ja Lani ne dajem jos uvijek virsle, salame (salamu je probala ali to je sve) i pastete, moda nije tema ali procitajte, necete mozda skontati i mogu probati da objesnim mada sve pise user posted image :

Kobasice i slični proizvodi, od mesa, drugih klaoničkih proizvoda ili krvi; prehrambeni proizvodi na osnovi tih proizvoda:
od džigerice
kobasice, suhe ili za mazanje (pašteta, pasta), od nekuhanog mesa
Ostali pripremljeni ili konzervirani proizvodi od mesa, drugih klaoničkih proizvoda ili krvi:
homogenizirani proizvodi
od džigerice bilo koje životinje
od džigerice guske ili patke
od peradi
od pura
sa masenim udjelom mesa ili drugih klaoničkih proizvoda 57% ili većim:
koji sadrže isključivo nekuhano pureće meso
od kokoši vrste Gallus domesticus
sa masenim udjelom mesa ili drugih klaoničkih proizvoda peradi 57% ili većim

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7667
16.3.2011 12:08:33   
Anoniman
draga Sabinos sto je tvoj spavalicauser posted image user posted image user posted image user posted image pa ocel htjet danas spavati .Ja volim kad rani jer mi legi po dani na vrijeme , pa zato uvecer nemam brige da ce kasno zaspat .
Tekja ni mene niko odavde ne moze da otjerauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sabinos)
  Neposredna veza do poruke: 7668
16.3.2011 12:10:56   
Anoniman

joj tekja, a sta cu ako ovo moje dijete ne proprica, necu imati sta pisatiuser posted image user posted image user posted image
majke mi, pocinje me zabrinjavati. da smo mi nepricalice, pa bi mi bilo donekle ok, ali ovako ja ili usta  ne zatvaram, ili prste ne smirujem, uvijek iamm sta reciuser posted image user posted image user posted image user posted image a ona nece pa neceuser posted image user posted image

isto...moja mama je profa....ta usta ne zatvara ni kad spava (sto bi N_N reklauser posted image user posted image ) a nisam ni ja mutavauser posted image user posted image user posted image ...a nije mu ni otac...jest tisi, za razliku od nas..mi smo bas glasni...a moj A. ni rijeciuser posted image ...doduse...brblja on konstantno na svomuser posted image user posted image ...nije tih...i dere se...ali nece da prica ono da ga razumijemo...nema sanseuser posted image user posted image ...evo ga od jucer forsiram vise...a on samo pocne vristati...ono na sta mi je hanady skrenula paznju...mora biti po njegovom...dzaba...tezak je pravo

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7669
16.3.2011 12:11:35   
Anoniman

propricat ce user posted image user posted image user posted image pa ce te glava od nje zaboli.
Mene vise mori sto prica user posted image user posted image user posted image user posted image lakse je bilo dok je prstom pokazivo user posted image user posted image user posted image
Sad samo nabraja ....
I guza zna kad ogladni kad ozedni.Zna rec mama apa (hapa)
ili mama cajke (caja)

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7670
16.3.2011 12:13:42   
Anoniman
Sto se tice i voca i povrca ja ani sve imam, povrce svekar i svekrva uzgajaju, eko program, pa sa kupila i jedan dodatni zamrzivac jer mi je to zdravije nego da kupujem sada, a voce tipa breskve, kajsije, sljive, tresnje, grozdje i ostalo sam ja konzervisala u tegle, tako da imam jos, i to joj dajem. Ona hoce svo voce i povrce, sta god da joj dam. Ona nece mlijeko osim u mlijecnim kasicama, izbjegavam cokolino, ali joj dam ponekad i njega. Dajem joj one mlijecne Hipp kase i Nestlle, a sad mi je sestra iz BG poslala Milupinih dosta tako da me snadbjela za dva mjeseca sigurno, a najvise sam odusevljena sa 7corn milupin, moze sa obicnim mlijekom, adaptiranim i sa jogurtom, Ana toga moze kilogramima pojesti. Ja ananas obozavam, ali sad ne smijem da ga jedem zbog kontrakcija, ali ga Ani redovno kupujem, pa po nekad kad se dobro osjecam po malo pojedem, ali tugujem gledajuci ga a ne smijem ga pojesti, a pojela bih dva odjednom da ikako mogu user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 7671
16.3.2011 12:20:30   
Anoniman
koliko vasa djeca slusaju vas ???.... a koliko muzeve .... ??? i jesu li piscajzli ili negledaju gdje staju ?

Moj anel mene slusa kad smo sami user posted image stane nesto zanovjetat sto ne treba oce recimo, ja ljutito facu napravim i kaze ne ne anele nemoze JASNO KAZEM on se usuti i ode od toga.
Dok sa mm. je haous nedo mi Bog da ga on cuva svasta bi bilo, mislim da bi visio na lusteru user posted image
Kad se voza auticem i tepison zadigne on se vrati ustane sa autica i popravi sam niko mu nista ne govori user posted image Ili ako nadje nesto na podu on ce pokupiti i rec daj (jer njemu je daj -i uzmi)user posted image
Mogu rec da je valjan pravouser posted image Cak kad igracke sve povadi iz ladice, on ih sam vrati na mjesto Niko mu nista ne govori da mora.
Kad jede ako je od supe mu ispod usta ostalo malo on se sam briseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7672
16.3.2011 12:22:48   
Anoniman
dobar dan drustvouser posted image kod nas sve spremno samo sam ja tek skontala da sam sinoc trebala oprati kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram to sad nekako izvesti al sa slavljenicom a kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7673
16.3.2011 12:24:59   
Anoniman
moj je bolji s mm nego sa mnom...meni se naglavu popne...i nani...a s mm je super...i ne bi ovaj skupio...vazda se oko toga svadjamo...pokupi tek kada ga za ruku dovedem i pocnem mu pomagati...a da sam od sebe pocne...ma nema sanse...jest da urednost nema od koga naslijediti...i ja i mm smo haoticni pravo...kod nas uvijek vlada "kreativni nered"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7674
16.3.2011 12:26:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dobar dan drustvouser posted image kod nas sve spremno samo sam ja tek skontala da sam sinoc trebala oprati kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram to sad nekako izvesti al sa slavljenicom a kakouser posted image user posted image user posted image user posted image
skupa u kupatilo i daj joj nesto da se zabavljauser posted image user posted image

poljubi nam slavljenicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  305 306 [307] 308 309   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *