Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja sam isto zvala tetu 2x, Lana fino jela, kaze jednom se zakasljala kad je stavila spavati i nije vise...hB...popila caj za kasalj sto sam joj spremila jutros sa medom... Odmah mi je laknulo...ali MENI nije lakse, glava mi puca, oci napola zatvorene...
mi smo bili na šišanju,svaka 2 mjeseca ga vodim ,bas mu brzo kosa raste.. plakao je, al za 10 minuta gotovo sve, neka fina teta nam potrefila ne možemo vani jer kisa pada, citav tjedan su je najavili,nadam se onda lijepom vremenu za setnje,bas mi fale lijepi dani.. ujutro cu ga spremiti u vrtic,nije isao 3 dana, imao jedan dan malo ture pa ga ostavila..
glava onako boli, ili ces se i ti prehladiti? mene glavusa konstantno boli, pa ja toosjetim samo kad mi dodje da se killnem hajd popij casu hladne vode da dodjes sebi. ili pojedi cokoladu , meni je cokolada lijek za sve
mi smo bili na šišanju,svaka 2 mjeseca ga vodim ,bas mu brzo kosa raste.. plakao je, al za 10 minuta gotovo sve, neka fina teta nam potrefila ne možemo vani jer kisa pada, citav tjedan su je najavili,nadam se onda lijepom vremenu za setnje,bas mi fale lijepi dani.. ujutro cu ga spremiti u vrtic,nije isao 3 dana, imao jedan dan malo ture pa ga ostavila..
ja sam Lanu za novu godinu osisala do glave, i vec joj je kao narasla ali hocu reci da je prije nije ni imala vise nego sad...samo kao pramenovi i odlucim se da je do glave osisam ne bi li ojacala i mogu reci da sam zadovoljna...
glava onako boli, ili ces se i ti prehladiti? mene glavusa konstantno boli, pa ja toosjetim samo kad mi dodje da se killnem hajd popij casu hladne vode da dodjes sebi. ili pojedi cokoladu , meni je cokolada lijek za sve
Pa drzi me ovo od sub-nedjelje, curi mi nos i glavata me boli i oci...inace imam hronicnu upalu sinusa pa kad me safata odma' se nos zacepi, pa ni okusa ni mirisa...mogu jest sta 'ocu - kad bi oci zatvorila
Dan Noice sretan ti rođendan... Ja sam nekkva ko u transu u glavi mi smijesno Antonio mi je strasno nerovozan jutros prije 6 se probudio,vristi...zubi nadam se...jos sutra ta vakcina plus pms uf...Bas sam nerovozna zbog svega toga... Dadda ko je lijep lijep Andrej i s razbijenim noskom je jedan od najljepsih deckica na rr
apotekarka reče ti ja neki dan i M je nervozan grozno nuče ga zubići ,neku noć nije mogo ni zaspat baš ga bolilo dok mu nisam dala kašikicu sirupa i za pola sata zaspo,sretno na boci! Uh mi još ni onu s godinu nismo,al odlučila sam da ćemo je odgoditi do tamo 4 godine makar
apotekarko pa dje si zeno Marinci, nama su stale malo muke sa zubima al evo svakim danom pogledam nervozu al nadam se da nece jos, taman kad se covjek opusti lijepo mu, neko vrijeme eto ga na brzo dodju muke one iste .... Nesmijem ni da pomisljam sta nas ceka nema ih jos ni P od pola zuba . Donja ima samo 2. a gdje su ostali .... Sahara Mya, ljubi curu lijepu od nas
noc je bila relativno dobra, stavila mu pola voltarena i bio miran do 4 i onda opet pola i bio je dobar bez ture.a kad poraste onda na 39,9.
a cijeli dan sam provela kod dr, od ujutro pa do 2 popodne. vadili smo sve nalaze, radili bris grla i nosa bice u pon, u mokraci ima proteina, bakterija i leukocita sto kako kaze dr ukazuje na urinarnu inf, a malo mu je grlo crveno. crp nam je pravo visok 77, tako da nam je bila rekla da idemo na pedijatriju, a meni bilo zao da ga vodim jos i gore pa ne odosmo.
a inace se dogovorila s njom da sacekamo UK pa da cemo vidjeti za terapiju iako sa ovolikim crp -om kao moze komotno ukljuciti geramicin jer mu je temp visoka.
ja se prekontam sa muzem i nazovem nju i kazem sta mislite da ga ne vodim na pedijatriju da vi njemu ukljucite odmah inekcije, kaze ona ako bude rasla temp. dodjite popodne kod kolegice da vam da inekciju.
tura mu se cak popela na 40 ja mu malo skinula i dala dalsy i uputim se po inj.
zene drage kako me napade dr., ovoj sam sad otisla i nikad vise, samo sto nisam oplakala.. da nije dijete u pitanju svasta bih joj rekla
uglavnom mi smo dobili bocu i sad eno beba spava nema ture i miran je...
e sto se nasekira ko malo dijete...
eto ja vam se izjadala sad, ali morala sam bas mi je nesto bilo tesko
a cijeli dan mislim na svoju raju sa rr, ali nisam stvarno stigla prije da se javim
draga moja ispati ste se vi tako mi je zao dusa draga to mu je sve od upala znaci ta tura . Neka ste uzeli boce pomoce mu sigurno abd dusa draga ..... Kako je mala beba znam da si pisala da kaku mi cudno smidi ??? Mislili smo na tebe
draga moja ispati ste se vi tako mi je zao dusa draga to mu je sve od upala znaci ta tura . Neka ste uzeli boce pomoce mu sigurno abd dusa draga ..... Kako je mala beba znam da si pisala da kaku mi cudno smidi ??? Mislili smo na tebe
nije danas bila je ok ipek je urinarna inf.iako mu je i grlo crveno
Sad skonta da jucer ne pitak dr dal da nastavim davat d3 kapi Erolu.. Jeste li vi poslije godine dana nastavile davati ??
naravno, mi jos uvijek dajemo, pedijatrica je rekla dok ne krene u skolu da mora piti ali samo u mjesecima koji imaju slov "r", znaci od maja do avgusta ne treba, pa onda opet u septembru krecemo
A nama rekli samo do godine dana ma nastavit cu ja njemu ipak davati... Sto je sigurno, sigurno je
danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tute ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontala kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada
danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tute ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontala kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada
Za tutu...ne znam kakva vam je, ja sam Lani davala tutu i prije godine, da se igra s njom, pa smo stavljale medu da sjedi, razne igracke i sl...i od pocetak nemamo problema sa tutom, cak stavise stalno je nosa i nastima pa ide u rikverc da sjedne na nju...piski i kaki bez problema... A bravo za korake, sad ce Lana ubrzo da se pusti, nemojte je forsirati da ne bi pala i prepala se... Bravo Lanciiiiiii , samo polako ako ti je mm kuci napravite razmak metar-dva i ti je pusti prema njemu i obratno i sa vremenom ce prohodati