|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.3.2011 15:47:01   
Lady26
Ja sam isto zvala tetu 2x, Lana fino jela, kaze jednom se zakasljala kad je stavila spavati i nije vise...hB...popila caj za kasalj sto sam joj spremila jutros sa medom...
Odmah mi je laknulo...ali MENI nije lakse, glava mi puca, oci napola zatvorene...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7726
16.3.2011 15:52:01   
Anoniman
mi smo bili na šišanju,svaka 2 mjeseca ga vodim ,bas mu brzo kosa raste.. plakao je, al  za 10 minuta gotovo sve, neka fina teta nam potrefilauser posted image ne možemo vani jer  kisa pada, citav tjedan su je najavili,nadam se onda lijepom vremenu za setnje,bas mi fale lijepi dani.. ujutro cu ga spremiti u vrtic,nije isao 3 dana, imao jedan dan malo ture pa ga ostavila.. 

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7727
16.3.2011 15:53:14   
sheri
glava onako boli, ili ces se i ti prehladiti? mene glavusa konstantno boli, pa ja toosjetim samo kad mi dodje da se killnemuser posted image user posted image
hajd popij casu hladne vode da dodjes sebi. ili pojedi cokoladuuser posted image , meni je cokolada lijek za sve

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7728
16.3.2011 15:56:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: marijanna

mi smo bili na šišanju,svaka 2 mjeseca ga vodim ,bas mu brzo kosa raste.. plakao je, al  za 10 minuta gotovo sve, neka fina teta nam potrefilauser posted image ne možemo vani jer  kisa pada, citav tjedan su je najavili,nadam se onda lijepom vremenu za setnje,bas mi fale lijepi dani.. ujutro cu ga spremiti u vrtic,nije isao 3 dana, imao jedan dan malo ture pa ga ostavila.. 

user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam Lanu za novu godinu osisala do glave, i vec joj je kao narasla ali hocu reci da je prije nije ni imala vise nego sad...samo kao pramenovi user posted image user posted image i odlucim se da je do glave osisam ne bi li ojacala i mogu reci da sam zadovoljna...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7729
16.3.2011 15:58:23   
Lady26
IZVORNA PORUKA: sheri

glava onako boli, ili ces se i ti prehladiti? mene glavusa konstantno boli, pa ja toosjetim samo kad mi dodje da se killnemuser posted image user posted image
hajd popij casu hladne vode da dodjes sebi. ili pojedi cokoladuuser posted image , meni je cokolada lijek za sve

Pa drzi me ovo od sub-nedjelje, curi mi nos i glavata me boli i oci...inace imam hronicnu upalu sinusa pa kad me safata user posted image odma' se nos zacepi, pa ni okusa ni mirisa...mogu jest sta 'ocu user posted image user posted image user posted image - kad bi oci zatvorila

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7730
16.3.2011 16:02:15   
Anoniman
sheri,user posted image user posted image user posted image user posted image puno pusa od nas dvoje ....

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 7731
16.3.2011 16:21:58   
Lady26
Eh idem lagano...danas prikljucujem racunar, ako je popravljen cujemo se, a ako ne onda ujutro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pa, pusaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7732
16.3.2011 16:34:06   
Apotekarka
Dan
Noice sretan ti rođendan...
Ja sam nekkva ko u transu u glavi mi smijesnouser posted image
Antonio mi je strasno nerovozan jutros prije 6 se probudio,vristi...zubi nadam se...jos sutra ta vakcina plus pms uf...Bas sam nerovozna zbog svega toga...
Dadda ko je lijep lijep Andrej  i s razbijenim noskom je jedan od najljepsih deckica na rr

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 7733
16.3.2011 16:52:47   
Mya_81 RR
Apotekarko, pa gdje si ti ženo? Ljubi nam dječaka.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 7734
16.3.2011 16:56:55   
Apotekarka
Ma evo me Mya kako ste,kako mi je Minjica

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 7735
16.3.2011 17:10:56   
marinčii
apotekarka reče ti ja neki dan i M je nervozan grozno nuče ga zubići ,neku noć nije mogo ni zaspat baš ga bolilo dok mu nisam dala kašikicu sirupa i za pola sata zaspo,sretno na boci!
Uh mi još ni onu s godinu nismo,al odlučila sam da ćemo je odgoditi do tamo 4 godine makar

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 7736
16.3.2011 17:14:12   
Anoniman
Sretan rodjendan nasoj drugarici Noiuser posted image , zelimo ti mnogo srece, a trebat ce ti sa takvom mamomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sala, volimo vas i ljubimo puno, evo barem virtuelni poklonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , puussssssssssssaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 7737
16.3.2011 17:53:12   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Ma evo me Mya kako ste,kako mi je Minjica

Mi smo ti više manje dobro...uglavnom slušamo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 7738
16.3.2011 18:11:47   
Anoniman
apotekarko pa dje si zenouser posted image user posted image user posted image
Marinci, nama su stale malo muke sa zubima al evo svakim danom pogledam nervozuuser posted image al nadam se da nece jos, taman kad se covjek opusti lijepo mu, neko vrijeme eto ga na  brzo dodju muke one iste ....
Nesmijem ni da pomisljam sta nas cekauser posted image nema ih jos ni P od pola zuba .
Donja ima samo 2. a gdje su ostali ....
Sahara user posted image user posted image
Mya, ljubi curu lijepu od nas user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 7739
16.3.2011 19:21:41   
Malenaoduvijek
ljubice moje evo da vam se kratko javim..

noc je bila relativno dobra, stavila mu pola voltarena i bio miran do 4 i onda opet pola i bio je dobar bez ture.a kad poraste onda na 39,9.

a cijeli dan sam provela kod dr, od ujutro pa do 2 popodne.
vadili smo sve nalaze, radili bris grla i nosa bice u pon, u mokraci ima proteina, bakterija i leukocita sto kako kaze dr ukazuje na urinarnu inf, a malo mu je grlo crveno.
crp nam je pravo visok 77, tako da nam je bila rekla da idemo na pedijatriju, a meni bilo zao da ga vodim jos i gore pa ne odosmo.

a inace se dogovorila s njom da sacekamo UK pa da cemo vidjeti za terapiju iako sa ovolikim crp -om kao moze komotno ukljuciti geramicin jer mu je temp visoka.

ja se prekontam sa muzem i nazovem nju i kazem sta mislite da ga ne vodim na pedijatriju da vi njemu ukljucite odmah inekcije, kaze ona ako bude rasla temp. dodjite popodne kod kolegice da vam da inekciju.

tura mu se cak popela na 40 ja mu malo skinula i dala dalsy i uputim se po inj.

zene drage kako me napade dr., ovoj sam sad otisla i nikad vise, samo sto nisam oplakala.. da nije dijete u pitanju svasta bih joj rekla

uglavnom  mi smo dobili bocu i sad eno beba spava nema ture i miran je...

e sto se nasekira ko malo dijete...

eto ja vam se izjadala sad, ali morala sam bas mi je nesto bilo tesko

a cijeli dan mislim na svoju raju sa rr, ali nisam stvarno stigla prije da se javim

ljubimo mi vas i hvala na brizi user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7740
16.3.2011 19:35:47   
Anoniman
draga mojauser posted image ispati ste se vi tako mi je zao dusa draga to mu je sve od upala znaci ta tura .
Neka ste uzeli boce pomoce mu sigurno abd  dusa draga .....
Kako je mala beba znam da si pisala da kaku mi cudno smidi ???
Mislili smo na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 7741
16.3.2011 20:06:16   
R&T@
mala,draga nasauser posted image user posted image user posted image

a za pedijatra-nema onog kome ja nisam pokazala zubeuser posted image
i,vjeruj,odmah postanu ljubazni

cuvaj pilice i ljubi im noneuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7742
16.3.2011 20:27:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

draga mojauser posted image ispati ste se vi tako mi je zao dusa draga to mu je sve od upala znaci ta tura .
Neka ste uzeli boce pomoce mu sigurno abd  dusa draga .....
Kako je mala beba znam da si pisala da kaku mi cudno smidi ???
Mislili smo na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nije danas bila je ok ipek je urinarna inf.iako mu je i grlo crveno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7743
16.3.2011 20:30:06   
aida.
Sad skonta da jucer ne pitak dr dal da nastavim davat d3 kapi Erolu.. Jeste li vi poslije godine dana nastavile davati ??

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 7744
16.3.2011 20:31:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: aida.

Sad skonta da jucer ne pitak dr dal da nastavim davat d3 kapi Erolu.. Jeste li vi poslije godine dana nastavile davati ??

naravno, mi jos uvijek dajemo, pedijatrica je rekla dok ne krene u skolu da mora piti ali samo u mjesecima koji imaju slov "r", znaci od maja do avgusta ne treba, pa onda opet u septembru krecemo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 7745
16.3.2011 20:33:06   
aida.

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: aida.

naravno, mi jos uvijek dajemo, pedijatrica je rekla dok ne krene u skolu da mora piti ali samo u mjesecima koji imaju slov "r", znaci od maja do avgusta ne treba, pa onda opet u septembru krecemo

A nama rekli samo do godine dana user posted image ma nastavit cu ja njemu ipak davati... Sto je sigurno, sigurno je user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7746
16.3.2011 20:33:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

mala,draga nasauser posted image user posted image user posted image

a za pedijatra-nema onog kome ja nisam pokazala zubeuser posted image
i,vjeruj,odmah postanu ljubazni

cuvaj pilice i ljubi im noneuser posted image

hvala puno i za ljepotice veliki nuser posted image user posted image user posted image

znas sta ne treba mi ova, da ne kazem sta,a bila sam previse zabrinuta za svoje pile da nisam imala snage, da je trebalo rekla bih ja njoj

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 7747
16.3.2011 20:36:25   
teacher75
danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tuteuser posted image ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontalauser posted image kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 7748
16.3.2011 20:39:52   
Lady26
Mala1994 bas mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 7749
16.3.2011 20:46:04   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

danas je teta stavljala lanu na tutu i vristala je, pa je ubrzo skinula s tuteuser posted image ne znam kako da je pocnem navikavati. teta me obradovala, kaze da je lana napravila par koraka samostalno i nesvjesno od tete do kauca, teta je pustila a ona nije skontalauser posted image kao kad ucimo da vozimo bicikl. uglavnm u zadnje vrijeme hoda drzeci se jednom rukicom, ali je jos nestabilna i kad je pustim pada

Za tutu...ne znam kakva vam je, ja sam Lani davala tutu i prije godine, da se igra s njom, pa smo stavljale medu da sjedi, razne igracke i sl...i od pocetak nemamo problema sa tutom, cak stavise stalno je nosa i nastima pa ide u rikverc da sjedne na nju...piski i kaki bez problema...
A bravo za korake, sad ce Lana ubrzo da se pusti, nemojte je forsirati da ne bi pala i prepala se... Bravo Lanciiiiiii user posted image user posted image , samo polako ako ti je mm kuci napravite razmak metar-dva i ti je pusti prema njemu i obratno i sa vremenom ce prohodati user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 7750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pomoc oko facebooka!
slavuj

Greskom sam prijavila jednu osobu kao SPAM. Dali postoji mogucnost da to izbrisem (vratim) da opet mogu dobijati obavjesti vezano za tu osobu. Joj jesam se spetljala nadam se da me kontate.

molim odgovor (95%)

molim odgovor (5%)

Broj svih glasova: 58

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *