Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni bi srce bilo ovoliko kad bi vidjela da je Hanady trudna ozbiljno . Mala, hvala ti nemozes me nagovoriti ne kazem da nije lose odma obadvoje odhraniti u duetu al kazem meni je dovoljan moj anel Cak, mi i moja mam zna rec ej , ako mislis jos jedno sta cekas ja ono reko svasta a i tebe ne hvala. Pa kad se nahladim tj. kuburim sa upala ona zna onda rec ma dosta ti jedno ha ja sta ce ti jedva si to donijala na svjet. ionako stalno nesto mucis , dosta ti jedno.Neka je zdravo i zivo.Reko imas ti jos dvije kcerki bit ce i od njih unucadi nebrini
Hanady ako sad krenete u akciju, da odmah potrefite eto bebe taman za Novu 2012 godinu
neka ne mora odmah za novu godinu
još malo da sačekam... da mi se sva raja okuraži sa teme... i da odem konačno sa djecom na more u abataliju o onda...
hanady po onom što pišeš i mene onda lupa proljeće ee tako bi voljela ali..... da budem iskrena ne smijem se upustiti u tu avanturu... ne znam jel' me ovo hormoni pucaju ili šta već može li mi ko reći da nije nešto u zraku???
hanady po onom što pišeš i mene onda lupa proljeće ee tako bi voljela ali..... da budem iskrena ne smijem se upustiti u tu avanturu... ne znam jel' me ovo hormoni pucaju ili šta već može li mi ko reći da nije nešto u zraku???
draga to što tebe lupa je svjesnot da ti beba više nije beba...porasta E.... i za drugo vakat je od noćas da planiraš
a ja sam otkačila od nekonstituisanja vlasti pa me ubi posao na kome nemam sa kim da porgovorim je rbudale strane biraju kao da s enjih ta silna raspodjela love tiče
ja bih d abježim na odmor...a meni je odmor kuća ppuna djece u odnosu šta s eovdje dešava... e sad na to dodaj porljeće, muža škorpiona koji ne popušta i mamu koja pati jer ove odoše u vrtić šta će ona raditi...pa moram joj nešto roditi da čuva
neka vas trudnica samo vi uzivajte, meni je prva trdnoca bila teska bas i da sam gledala na to nikada se ne bih odlucila za drugo a i Luka mi je bio bolesljiv stalno po bolnicama tako da bih ja rekla ko god ima zelju, volju i uslove zasto da ne da djecica ne budu sama. moja dvojica jesu mali ali kad ih vidim kako se nekada maze jedan s drugim pojela bih i, iako se znaju i udarati, ali sve je to u opisu radnog mjesta zar ne!
ja u komsiluku imam zenu koja je jedinica i ona ima troje djece i to sve jedno drugom do uha, kaze nije zeljela da njeno djete bude samo kao ona.
mamu koja pati jer ove odoše u vrtić šta će ona raditi...pa moram joj nešto roditi da čuvauser posted image user posted image user posted image user posted image
imas divnu mamu blago tebi.... Mala koliko god ce poslije biti ti lako i dobro kad odrastu abd. sad je malo tesko. jEr jedno bolesno, drugo malo . Trci za jednim pa, drugim ma svasta nesto stavno vam se DIVIM Bogami. Ja sam slabic nebi ja to mogla
N-N dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces.
Samo da operem prozore i ispeglam store (joj sad će me tajra mezit' ) i ništa više neću da radim naredna 2 dana!!
Onaj smailic sto koluta ocima i duboko kaslje
A ja se vise nikome ne rugam...ne, ne... jer trenutno u dvije sobe imam zavjese koje se peglaju Ne znam otkud u mojoj kuci, djavo ih odnio
I prozori mi placu i mole: Operi me, operi me... A ja cekam sunce... da me promaha ne ubije
kaze meni muz prije dvje sedmice hocemo skidati zavjese, ma reko jok neka ih jos dok je grijanje tako tajra imas jos fore do polovine aprila da se ne uprljaju opet od grijanja
hahahahaaa joj dobra si , znam kako je sa škorpijama. imam ih dvoje u blizini.. a mama ti je dobra a i ideja ti je za deset... draga moja narod k'o narod, eh još gdje ima riječi lova ???uuuuhhhh tu je vruće... za E.... si upravu, sinoć ga posmatram i pitam se bože šta se dešava, pa zar tako brzo odrasta a ja ni ono kad je bio bebica nisam dobro osjetila od svojih zdravstvenih problema.. tako mi fali i nemaš pojma kako bi voljela vratiti vrijeme.. došla sam kući i toliko sam pojačala muziku samo da ne mislim o tome... reće komšije da sam prolupala...
ja kad je tmurno nista ne radim mislim vrijeme -. Al zato kad sunce ugrije pa obasja neznam odakle poceti.... bude mi mrsko pa samo zamaskiram malo jer sto rece Mala ima jos fore za ciscenje...
cekaj, gdje si pozurila neka jos malo ovako . Ne volim se ja slikati bogami nikako nisam nesto na slikama Siske su jos na mjestu bole ko djavo samo da procuri vise !!grrrrrrrr..... jos pijem lekove , mos misliti kad se to dvoje sastane kako boli stomo al bilo je i gore proce.....
Bambi vas je puno pozdravila.... Kafica je nazalost kratko trajala...obaveze....ali mi je neizmjerno drago sto mi se javila.... Kako mi ta zena nedostaje ovdje na forumu....
Pozdravljam svoje drage dame i djecicu! Moje pilence od jucer vise nema turu ni proljev,ali zato imamo novi zubicu,jupiiiiiii jeeeee Meni jucer pukla trica,i sad me to boli katastrofa ziva,noc je bila dugaaaa... Poslijepodne idem zubaru od kojeg imam fobiju brrrrrrr Drzite mi fige... Ljubim djecicu... Hannice i ovdje, cestitam od srca Lady lutko burno bilo kod vas? I ja sam pozelila Bambi,legendu nasu
cekaj, gdje si pozurila neka jos malo ovako . Ne volim se ja slikati bogami nikako nisam nesto na slikama Siske su jos na mjestu bole ko djavo samo da procuri vise !!grrrrrrrr..... jos pijem lekove , mos misliti kad se to dvoje sastane kako boli stomo al bilo je i gore proce.....
ja kad mi dodje neko u posjetu bez 2 buskopana i brufen prva dva dana ne mogu izdrzati inace ne mogu da hodam, a kod tebe pod upalom katastrofa cvaj se, omotaj sal oko ledja ko stara baka
ma meni je tako svaka menga na zalost nikad nisam prosla bez lijekova popijem analgin pa popusti bol za pola sata. Nema veze to sa upalom. Dodje mi tacno da odem kod ginica i pitam imal ista na svjetu da se pije za ove bolne menge !!! Nemam obilno 4. dana i oce i nece .....al zato boliiiiiiiiiiiiiiiii........ Mrzim boliiiii sve ......tko ih izmisli ....... da mora bolitiiiiii-.......nemislim samo na mengu, opcenito!
Felix jesi li probala Rapten K za bolne menstruacije, meni je jedino to pravo pomagalo, jer sam znala sebi kosu cupati koliko me znalo boljeti, a ja sam non stop pod upalama bila i policisticni mi jajnici pa se znalo po dvadesetak cistica i cistih nakalemiti na po oba jajnika.
ee jeste se raspisale..ne mogu vas upratiti.. hannice...sve najbolje duso da trudnocu hairli izneses i lagan porod zelim . tajra pusti prozore i store...i moji zapomagaisu al se ja ne obazirem dok uho ne sredim . lady....usi ne spominji...al bambija uvijek .malo je takvih ljudi kao sto je ona.steta sto "takvi" uvijek u zivotu n..... jelena t...radjaj bona...svako dijete je Boziji blagoslov P.S hvala ti za broj tel.od onog cike dadad ne izvalci se....i na tebe je red . o felixsu necu da komentarisem...zena se izjasnila i ja to cijenim...mada...nikad ne reci nikad.
eh sad...mi smo bolje tj.S. a ja sam jos uvijek gluha i pijem trecu turu antibiotika. one sto deveraju sa usima......receno mi je da kapam kapi ali je bubnjic perforirao tj ostecen...na svakom uputstvu pise da se ne bi trebale kapati kapi u uho ciji je bubnjic ostecen... hajmo zacas savjet.....hvala....
Felix jesi li probala Rapten K za bolne menstruacije, meni je jedino to pravo pomagalo, jer sam znala sebi kosu cupati koliko me znalo boljeti, a ja sam non stop pod upalama bila i policisticni mi jajnici pa se znalo po dvadesetak cistica i cistih nakalemiti na po oba jajnika.
jelena jeli ima kod nas u apotekama i moze li bez recepta jer meni dan danas treba nesto i pored dva poroda a kazu nakon poroda bude bolje aha