|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  338 339 [340] 341 342   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.3.2011 11:31:28   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Neki dan se ana zadala da mami rasprema kuhinju i pravi rucak, sve serpe na podu, govori joj mm rano ti je za kuvanja imaces kad dolazi ovamo, reko jok ćero moja tebi ce brat prvi da se ozeni pa ces imas snajku da kuvas, nikakve vajde od kuvanja nemas, ciscenja i raspremanja user posted image , reko ima prava svekriva da budem user posted image

prava pravcata, dobro si ti to treba ih uciti odmah kako ne treba user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8476
22.3.2011 11:31:38   
ivanasa
uh al ces ti biti opasna svekrivauser posted image user posted image user posted image user posted image mene ima snaha da u cosak saljje koliko sam ljuta kooo leptiruser posted image user posted image user posted image user posted image moram malo ojacati

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8477
22.3.2011 11:32:25   
Anoniman
Mala, kako su djecica. Koliko jos imate bociuser posted image
Moj A. je dobro ne kaslje viseuser posted image .

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 8478
22.3.2011 11:32:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ivanasa

uh al ces ti biti opasna svekrivauser posted image user posted image user posted image user posted image mene ima snaha da u cosak saljje koliko sam ljuta kooo leptiruser posted image user posted image user posted image user posted image moram malo ojacati

ljuta ko leptiruser posted image user posted image user posted image
e bogami neće ti biti lako svkrva...user posted image
ojača pod hitno...
imaš temu ovdje , ako ovdje ne ojačaš nećeš nigdje vjerujuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 8479
22.3.2011 11:33:22   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ma joj,danas sam malo bolje,trudim se da razmisljam pozitivno.Nije bilo planirano pa sam se osjecala ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šta šta...
nema tu neplanirano...
neko je za vas iplsnairao...
ko zna za što je to dobro....

hajde gavu gore i veselje na sve strane...

pa ženo ti si trudna, zavidim tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!! user posted image user posted image

Šta je Hanady, bacaj se u akciju user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8480
22.3.2011 11:33:58   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: ivanasa

znas kako inace kazu, kad je svekriva ostrokondja onda je snaha neka fina i obratno, e sada kod mene i moje nisam bas sigurna tu smo negdje i jedna i druga.
najbolje smo kad je svaka svojoj kuci user posted image

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 8481
22.3.2011 11:35:03   
Hanady RR
vjetuj n-n opičilo me ovo porljeće koje je samo datumski došlo...
plaho sam se naložilauser posted image

i još svaki dna nova trudnjača na forumu sa ove teme... prosto sam skontala da mi je najljepše bilo dok sam trudna...
ama i oni dnai sa djecom u kući...ona godina...
hej sad bih se potpisala tako život d ami porđeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8482
22.3.2011 11:35:19   
N_N
Mene sad sveki preko msn-a pita kad će još jedno unuče i nabacila ovog smajlija user posted image  Reko bježi tamo, mijenjaj temu ili će mi iznenada nestati struje user posted image user posted image user posted image user posted image

E BTW, da se pohvalim ode B na 2 dana kod njih user posted image , radujem se spavanjuuuuu user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8483
22.3.2011 11:35:45   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

bas mi je drago za anelka, a imamo do subote ukupno 10, samo sto sada idemo dva puta podijelila dr u dvije doze da ga ne opterecava

a ja cekam sliku te zunze nove a nigdje jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8484
22.3.2011 11:36:00   
R&T@
Hanady, pazi da ne pozuris pa da pokvarimo potpisuser posted image user posted image user posted image

Rekle smo 2012. user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8485
22.3.2011 11:37:52   
Malenaoduvijek

vjetuj n-n opičilo me ovo porljeće koje je samo datumski došlo...
plaho sam se naložilauser posted image

i još svaki dna nova trudnjača na forumu sa ove teme... prosto sam skontala da mi je najljepše bilo dok sam trudna...
ama i oni dnai sa djecom u kući...ona godina...
hej sad bih se potpisala tako život d ami porđeuser posted image

od sutra i vrijeme ce biti kako treba, barem kazu

a prosle dvije godine od carskog, imas zelju, volju i sve ostalo nista ti ne stoji na putu
user posted image

Neposredna veza do poruke: 8486
22.3.2011 11:38:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, pazi da ne pozuris pa da pokvarimo potpisuser posted image user posted image user posted image

hajd dobro strpit ću se...
samo ja sma nam bila pomjerila i na 2016...
al opet hajd dobro 2012user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8487
22.3.2011 11:39:01   
Anoniman
Hanady hajde i ti sta ti fali, jos jedno, vidis cure velike ima da ti u svemu pomazu user posted image

A najvise na onoj temi TRUDNA SAM bih voljela da vidim da ova Felix napise user posted image , toliko se zanećala, da jedva cekam da napise da je i ona u "vanrednom stanju" user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8488
22.3.2011 11:39:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

bas mi je drago za anelka, a imamo do subote ukupno 10, samo sto sada idemo dva puta podijelila dr u dvije doze da ga ne opterecava

drago mi je da ide i kod vas na bolje user posted image
N-N  dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces. Ja sam juce vidjela da moj A. nemoze nigdje bez mene sve super dok mu se ne zadrijema, cak lopov nije joj htjeo ni jest , ni pempu presvuci.
Cim sam ja dosla jeo, presvukla ga spavao.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8489
22.3.2011 11:40:29   
Anoniman

Hanady hajde i ti sta ti fali, jos jedno, vidis cure velike ima da ti u svemu pomazu user posted image

A najvise na onoj temi TRUDNA SAM bih voljela da vidim da ova Felix napise user posted image , toliko se zanećala, da jedva cekam da napise da je i ona u "vanrednom stanju" user posted image

mozes vidjeti samo trudna sam, i za par nedelja nisam vise trudna...
Bolje po vama da nisam trudna nebi me se nikad rijesile viseuser posted image user posted image user posted image user posted image ovako bar mozda me se rijesite nekad u buducnostiuser posted image user posted image user posted image dok anel poraste sta znas!

Al, cisto sumnjam da ces Ikada vidjeti obadvojeuser posted image
Nije meni lose ni vakouser posted image

< Poruku je uredio felix -- 22.3.2011 11:42:03 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8490
22.3.2011 11:40:37   
N_N

IZVORNA PORUKA: tajra

hajd dobro strpit ću se...
samo ja sma nam bila pomjerila i na 2016...
al opet hajd dobro 2012user posted image

Pa eto taman, visinske pripreme mogu početi user posted image
Ja ću da vas bodrim user posted image

Neposredna veza do poruke: 8491
22.3.2011 11:41:09   
Hanady RR

slažem se sa tobom, al nemoj nikome reći...ona se malo ljutne na touser posted image
a ja ne volim kad mi se drug ljutiuser posted image
pa ja sve pričam kako ona kaže...

zato mjenjam temu....user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8492
22.3.2011 11:41:31   
Anoniman
Sram te bilo Felix, sad mi fali onaj smajli sto onog drugom mlati palicom po glavi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8493
22.3.2011 11:42:19   
N_N

N-N  dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces.

Samo da operem prozore i ispeglam store (joj sad će me tajra mezit' user posted image ) i ništa više neću da radim naredna 2 dana!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8494
22.3.2011 11:43:26   
Anoniman

Sram te bilo Felix, sad mi fali onaj smajli sto onog drugom mlati palicom po glavi user posted image
user posted image user posted image sto si trazila to si dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image nebi se mi dugo radovele 100%. !
Al necemo o tome user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Mada sam vjerovale ili ne ocvrsnila(ogluhavila) na touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8495
22.3.2011 11:44:13   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

drago mi je da ide i kod vas na bolje user posted image
N-N  dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces. Ja sam juce vidjela da moj A. nemoze nigdje bez mene sve super dok mu se ne zadrijema, cak lopov nije joj htjeo ni jest , ni pempu presvuci.
Cim sam ja dosla jeo, presvukla ga spavao.

felix najbolje je to kao kod mene u neznanju u dvije godine dvoje djece, nisi se ni snasao sa prvim kad drugo i nema onda neces nego tu je i gotovo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8496
22.3.2011 11:45:04   
ivanasa
hahahaha...ma pokusavam da ojacam i zbog drugih stvari al jok nece pa neceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
ih hanady pa bome kako si krenula sa pricom uskoro te vidim tamo na trudna samuser posted image user posted image user posted image user posted image ..a sta ti fali?ih daleko je 2012..ubrzaj ti to malo...

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

Neposredna veza do poruke: 8497
22.3.2011 11:46:53   
Anoniman
Ma ja bih odmah posle ovog jos jedno i opet jos jedno i sve tako, a da se razumijemo obje trudnoce su mi visoko rizicne, obje trudnoce strasne kontrakcije, sa Anom tezak porod, ali kad ti se nasmije i kad te pocne ljubiti, maziti, zvati ma sve se to zaboravi. Samo nek su oni nama zdravi.
Ja sam rekla dok god imam uslova ja cu da radjam, djece nikad malo user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8498
22.3.2011 11:47:30   
megi
n-n kakvi prozori i zavjese
moja cura je bila kod nane ma ja nista osim usisavanja radila nisam,
odmarala, spavala ono malo vremena slobodnog sto sam imala

Lady nadam se da si se fino ispricala sa bambi,

Tajra obleka je za 10, bas mi se svidja haljinica, moja ih nije ljubitelj cim joj obucem ona tegli i govori skiniiiiiii
mozda se sta promjeni do rodjendana
Hannice jos jednom cestitke, ma sve ce to da se poslozi, ma bice super razlika user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8499
22.3.2011 11:48:02   
Anoniman
Hanady ako sad krenete u akciju, da odmah potrefite eto bebe taman za Novu 2012 godinu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  338 339 [340] 341 342   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  338 339 [340] 341 342   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *