Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E da, kaze da je kakva mogla je da ne kaze nikome, al rekle je mm ... Ja kazem ali niste meni rekli i to je velika stvar, a ja ako pocnem sumnjati da mi krijete stvari izgubit cu povjerenje, a to ne zelite... Kad dodjem kuci, zavrsit cu, zurila sam u opstinu jutros....fino cu joj reci, ne zelim se svadjati, fino se brinete o Lani itd... ali bez moje dozvole nema vise eksperimentisanja...
joj lady meni bi još više zasmetalo to njeno mogla sam prešutiti. samo ti njoj reci sve što misliš. nema ona pravo nikakve odluke donositi o lani i tačka. nema ja mislim da će joj biti od ovoga ili onoga bolje. i moja teta nekad predloži npr možda da joj date čaj od ovoga ili onoga, ili hoćete da joj ja napravim nešto, ali kod mene jok. ja joj pravim ručak i ostavljam, kažem joj šta je za doručak, ako je jaje kažem je li kuhano ili sa pavlakom, ako je moja mama preuzima kažem šta će joj obući, teta se nekada buni i kaže ma ja nju volim ko svoje dijete je pazim ništa se vi ne brinite, ja samo kažem, znam vidim ja to, ali ja volim da ja kažem kako i šta, ja volim i nije mi teško napraviti ručak itd. ona kaže da njoj ne smeta. mi se složimo uglavnom. nikad joj nije dala ništa bez pitanja.
nije uradila po mom mišljenju nešto zbog čega vrijedi da je otpustiš, ali joj treba dobro dati do znanja, da ti nije svejedno, da si ti glavna, da ti određuješ kako i šta da se ne bi pohasila. kažeš joj fino ne sumnjam ja da ste vi htjeli dobro, ali ako niste sigurni je li nešto jede pitajte i gotovo, nemojte pretpostavljati da se ja neću ljutiti, jer ću se ljutiti sigurno.
Ma ne treba draga moja... , kako mi je dijete? Vjeruj za Lanu cu se zamjeriti kome god - kako kazu i Bogu i narodu ako treba...Dosta mogu trpiti i tolerisati ali vezano za nju moja je zadnja...Mozda i ja grijesim ali ona je moje dijete i ja cu je odgajati kako mislim da treba...a savjet nikad nije na odmet, nekad ga prihvatim nekad ne...ali provodjenje svjih nekih ideja ne dozvoljavam, ako sam mlada nisam glupa i nepismena...
MM kad smo izasli iz kuce, kaze jesi joj to rekla i kaze sta si rekla pa je onako se smrkla ...ja mu ispricam, jer je bio u drugoj prostoriji...kaze neka si, nije zena mislila lose ali nije smjela bez tebe, i slozio se sa mnom dok ja hranim Lanu i dok je mala jest ce sto joj ja dam a kad naraste i kad bude znala neka sama bira sta ce jesti...i sl...nije puno komentarisao
Inace....dobro vam jutro dobri ljudi Hvala sto ste me saslusale/procitale...morala sam izbaciti iz sebe inace bih pukla...
mama2009 pa eto trudim se da bude mirno ali baš i nije, a mleni jučer imao turu ali dobro je .. držim pod kontrolom hB.. lady neka si joj rekla i ja bih isto, pojedine tete sebi svašta dopuštaju a najmrže mi je kad se ne pridržavaju onog što im se kaže, i u principu to su tako jednostavne stvari ali ne one tjeraju po svom... boga mi nakon dva upozorenja kod mene bi dobila crveni karton... tajra ideja ti nije loša za drugi album ali mislim da bi malena ubrzo skontala da opet radi istu stvar..
dadada što tajra kaže davno nam stiglo proljeće a ti nam ko medo polako se budiš ( šalim se naravno)
lady ja sam igora mazala po prsima ono masti za pluca i imao je sitne piknice po kozi isto koje su se brzo povukle. a dr mi je rekla da je to jer koza ne moze da dise jer je masno
Jutros kad sam joj skinula oblogu po ramenima flekice crvene, tackice ali su se grupisale, odmah sam joj oprala i namazala kremom... trebam li posebno necim tretirati ili ce se samo povuci.... Sad ne znam da li da nastavljam stavljati obloge ili ne, da se ne pogorsa? 3 noci sam joj stavljala...na pak papir namazem, prvo ga dobro izbockam i na prsa a preko krpicu da joj ne prodje na body, mozda to nisam trebala?! ali tako mi sveki rekla, da se ne umasti....
lady neka si joj rekla i ja bih isto, pojedine tete sebi svašta dopuštaju a najmrže mi je kad se ne pridržavaju onog što im se kaže, i u principu to su tako jednostavne stvari ali ne one tjeraju po svom...
a pita me juce ujutro za ODOBRENJE, tj. smije li joj skuhati karamel caj, onaj sa uprzenim secerom ...a jaje joj na masti napravi... Mora da sam ja luda....
lady ja sam igora mazala po prsima ono masti za pluca i imao je sitne piknice po kozi isto koje su se brzo povukle. a dr mi je rekla da je to jer koza ne moze da dise jer je masno
Jutros kad sam joj skinula oblogu po ramenima flekice crvene, tackice ali su se grupisale, odmah sam joj oprala i namazala kremom... trebam li posebno necim tretirati ili ce se samo povuci.... Sad ne znam da li da nastavljam stavljati obloge ili ne, da se ne pogorsa? 3 noci sam joj stavljala...na pak papir namazem, prvo ga dobro izbockam i na prsa a preko krpicu da joj ne prodje na body, mozda to nisam trebala?! ali tako mi sveki rekla, da se ne umasti....
meni dr rece baby pudera malo samo da stavim a prije toga da operem dobro, ali ne bih ja ni sa puderom pretjerivala, a ako je bolje ne bih joj ja vise stavljala da se sva ne izaspe pa ces joj jos morati antialergiske kapi stavljati. mene su odgovorili od tih prirodnih lijekova iako sigurno pomazu kazu nemoj dobro reko necu, ja stavljala dr tajs ( ne pise se ovAKO ali nema veze) samo i on se opet izasuo
ma kakav medzed...gora sam...ja sebi dodjem tek pred kraj ljeta
e ja sad na sax tek ono izgorila tri auta u mojoj ulici...i mi tu znamo parkirati a nismo sinoc nista culi...ni sirene...ma nista...moja zgrada gleda na taj parking...doduse, nemam prozora s te strane...ma katastrofa...sta se desava...ja se selim...samo jos ne znam gdje
hvala vam sto mislite na nas Mi smo jutros hvala Bogu bolje, jutros nema ture, nocas je rasla, ali nije prelazila 39. Bitno mi je da nema proliva na augmentin, a ubijedjena sam da ce djelovati jer nam je uvijek do sada pomogao pa onda hvala Bogu necemo na peniciline. Da i za ne povjerovati moje dijete je jutros po prvi put u zivotu spavala do pola devet, a ja se nadigla kao vampir i svako malo ulazila u sobu da vidim dise li dijete. ne mogu da vjerujem jednostavno, jer do sad ako odspava do sest ja prezadovoljna duze od sest nikada.
Lady kad stavljas svinjsku mast posto stavljas na prsa ocisti joj ledja dobro istrljaj mokrom krpicom sa malo medicinskog alkohola ili rakije, da se otvore pore da koza moze da dise. Neka si rekla teti, mi u kuci i ako smo sto rece neko na ti sa svinjskim proizvodima ne koristimo mast u ishrani, a ne djetetu od godinu i nesto da dam, ma van svake pameti.
Jutro, ja nako beze...mislim dobro sma al mi dosadno... čekam trenutka da pobjegnem van ofisa i prošat radnjama...da se odmorim