|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  336 337 [338] 339 340   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.3.2011 9:51:35   
mama2009
efo mene citam vas vec dva sata, kad sam iscitala procita tajrin sazetak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jelena ljubi anicu puno, proci ce to brzo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix ma samo naprijed zeno

tajra ma i ja sam ponedjeljkom user posted image , a ne princeza

lady trebam li ti ja user posted image user posted image user posted image , da se pozdravim sa teta Lepom user posted image user posted image user posted image samo zovi i drzi stav ne daj joj mrvicu prostora....cekamo vas ovih dana

emi, mala, megi vidim kod vas poprilicno mirno mahanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8426
22.3.2011 9:52:26   
mama2009
efo i ofe dadade i tebi mahanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8427
22.3.2011 9:57:12   
megi
dadada
prvi dan proljeca bio jucer al nema veze samo nek je ono bar kalendarski doslo
valjda ce nekad i sunce progrijati

Ladyuser posted image user posted image  samo tako, a narodni lijekovi jos bez pitanja kad se koriste su uh, za ne komentarisati

felix kako nove siske slusaju danas, kako anelko
sad mi mama rece da je cura spavala do 9, a kad je kuci ustanak u 7
mora da je do mene user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8428
22.3.2011 10:00:24   
R&T@
Joj, dadada, 30 sati kako je proljece stiglo, a to jos skafander nisi skinulauser posted image user posted image user posted image

Za vakcinu...psssss, sramota, ali nismo otisle na onu sa 18 mjeseci, pa sad moramo u ovih 15 danauser posted image

Mama2009, jesmo "lektiru" jucer ispisaleuser posted image user posted image user posted image
Slusa li vasa teta sada?
Kad ces opet na put?
Smislit cu ja nestouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8429
22.3.2011 10:01:14   
Lady26
E da, kaze da je kakva mogla je da ne kaze nikome, al rekle je mm user posted image ...
Ja kazem ali niste meni rekli i to je velika stvar, a ja ako pocnem sumnjati da mi krijete stvari izgubit cu povjerenje, a to ne zelite...
Kad dodjem kuci, zavrsit cu, zurila sam u opstinu jutros....fino cu joj reci, ne zelim se svadjati, fino se brinete  o Lani itd... ali bez moje dozvole nema vise eksperimentisanja...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8430
22.3.2011 10:02:44   
R&T@
IZVORNA PORUKA: megi

sad mi mama rece da je cura spavala do 9, a kad je kuci ustanak u 7
mora da je do mene user posted image

istouser posted image user posted image user posted image

Ma, to njima nane nesto sapnu na uhouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8431
22.3.2011 10:06:54   
mama2009
tajra nadam se da necu ubrzo ici nigdje vise, hvala Bogu sad smo sa tetom zadovoljni, slusa ona mene, slusam ja nju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lektira ekstra.....

lady ma samo laganini i no sikirki

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8432
22.3.2011 10:12:30   
chuci
joj lady meni bi još više zasmetalo to njeno mogla sam prešutiti. samo ti njoj reci sve što misliš.
nema ona pravo nikakve odluke donositi o lani i tačka. nema ja mislim da će joj biti od ovoga ili onoga bolje. i moja teta nekad predloži npr možda da joj date čaj od ovoga ili onoga, ili hoćete da joj ja napravim nešto, ali kod mene jok. ja joj pravim ručak i ostavljam, kažem joj šta je za doručak, ako je jaje kažem je li kuhano ili sa pavlakom, ako je moja mama preuzima kažem šta će joj obući, teta se nekada buni i kaže ma ja nju volim ko svoje dijete je pazim ništa se vi ne brinite, ja samo kažem, znam vidim ja to, ali ja volim da ja kažem kako i šta, ja volim i nije mi teško napraviti ručak itd. ona kaže da njoj ne smeta. mi se složimo uglavnom. nikad joj nije dala ništa bez pitanja.

nije uradila po mom mišljenju nešto zbog čega vrijedi da je otpustiš, ali joj treba dobro dati do znanja, da ti nije svejedno, da si ti glavna, da ti određuješ kako i šta da se ne bi pohasila. kažeš joj fino ne sumnjam ja da ste vi htjeli dobro, ali ako niste sigurni je li nešto jede pitajte i gotovo, nemojte pretpostavljati da se ja neću ljutiti, jer ću se ljutiti sigurno.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8433
22.3.2011 10:17:20   
Lady26
Ma ne treba draga moja... user posted image user posted image user posted image , kako mi je dijete?
Vjeruj za Lanu cu se zamjeriti kome god - kako kazu i Bogu i narodu ako treba...Dosta mogu trpiti i tolerisati ali vezano za nju moja je zadnja...Mozda i ja grijesim ali ona je moje dijete i ja cu je odgajati kako mislim da treba...a savjet nikad nije na odmet, nekad ga prihvatim nekad ne...ali provodjenje svjih nekih ideja ne dozvoljavam, ako sam mlada nisam glupa i nepismena...

MM kad smo izasli iz kuce, kaze jesi joj to rekla user posted image user posted image i kaze sta si rekla pa je onako se smrkla user posted image user posted image user posted image ...ja mu ispricam, jer je bio u drugoj prostoriji...kaze neka si, nije zena mislila lose ali nije smjela bez tebe, i slozio se sa mnom dok ja hranim Lanu i dok je mala jest ce sto joj ja dam a kad naraste i kad bude znala neka sama bira sta ce jesti...i sl...nije puno komentarisao user posted image user posted image

Inace....dobro vam jutro dobri ljudi
Hvala sto ste me saslusale/procitale...morala sam izbaciti iz sebe inace bih pukla...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8434
22.3.2011 10:17:25   
emi7908
mama2009 pa eto trudim se da bude mirno ali baš i nije, a mleni jučer imao turu ali dobro je .. držim pod kontrolom hB..
lady neka si joj rekla i ja bih isto, pojedine tete sebi svašta dopuštaju a najmrže mi je kad se ne pridržavaju onog što im se kaže, i u principu to su tako jednostavne stvari ali ne one tjeraju po svom...user posted image  boga mi nakon dva upozorenja kod mene bi dobila crveni karton...
tajra ideja ti nije loša za drugi album ali mislim da bi malena ubrzo skontala da opet radi istu stvar..user posted image

dadada što tajra kaže davno nam stiglo proljeće user posted image user posted image  a ti nam ko medo polako se budiš user posted image  ( šalim se naravno)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8435
22.3.2011 10:20:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

lady
ja sam igora mazala po prsima ono masti za pluca i imao je sitne piknice po kozi isto koje su se brzo povukle.
a dr mi je rekla da je to jer koza ne moze da dise jer je masno user posted image

Jutros kad sam joj skinula oblogu po ramenima flekice crvene, tackice ali su se grupisale, odmah sam joj oprala i namazala kremom... trebam li posebno necim tretirati ili ce se samo povuci....
Sad ne znam da li da nastavljam stavljati obloge ili ne, da se ne pogorsa? 3 noci sam joj stavljala...na pak papir namazem, prvo ga dobro izbockam i na prsa a preko krpicu da joj ne prodje na body, mozda to nisam trebala?! ali tako mi sveki rekla, da se ne umasti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8436
22.3.2011 10:22:33   
Malenaoduvijek
Inace....dobro vam jutro dobri ljudi

guten morgen i vama kono, moze jedna   user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8437
22.3.2011 10:23:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: emi7908

lady neka si joj rekla i ja bih isto, pojedine tete sebi svašta dopuštaju a najmrže mi je kad se ne pridržavaju onog što im se kaže, i u principu to su tako jednostavne stvari ali ne one tjeraju po svom...

a pita me juce ujutro za ODOBRENJE, tj. smije li joj skuhati karamel caj, onaj sa uprzenim secerom user posted image user posted image ...a jaje joj na masti napravi... user posted image user posted image user posted image user posted image
Mora da sam ja luda....  user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8438
22.3.2011 10:24:41   
Lady26
Moram vam ofo reci tralalalala tralalala odoh na kafu sa BAMBI/PUMOM user posted image user posted image user posted image user posted image kako je ko zna....jedva cekam....sve cu vas tracati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8439
22.3.2011 10:25:39   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

lady
ja sam igora mazala po prsima ono masti za pluca i imao je sitne piknice po kozi isto koje su se brzo povukle.
a dr mi je rekla da je to jer koza ne moze da dise jer je masno user posted image

Jutros kad sam joj skinula oblogu po ramenima flekice crvene, tackice ali su se grupisale, odmah sam joj oprala i namazala kremom... trebam li posebno necim tretirati ili ce se samo povuci....
Sad ne znam da li da nastavljam stavljati obloge ili ne, da se ne pogorsa? 3 noci sam joj stavljala...na pak papir namazem, prvo ga dobro izbockam i na prsa a preko krpicu da joj ne prodje na body, mozda to nisam trebala?! ali tako mi sveki rekla, da se ne umasti....

meni dr rece baby pudera malo samo da stavim a prije toga da operem dobro, ali ne bih ja ni sa puderom pretjerivala, a ako je bolje ne bih joj ja vise stavljala da se sva ne izaspe pa ces joj jos morati antialergiske kapi stavljati.
mene su odgovorili od tih prirodnih lijekova iako sigurno pomazu kazu nemoj dobro reko necu, ja stavljala dr tajs ( ne pise se ovAKO ali nema veze) samo i on se opet izasuo

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8440
22.3.2011 10:29:56   
Anoniman
ma kakav medzed...gora sam...ja sebi dodjem tek pred kraj ljetauser posted image user posted image user posted image user posted image

e ja sad na sax tek ono izgorila tri auta u mojoj ulici...i mi tu znamo parkiratiuser posted image user posted image a nismo sinoc nista culi...ni sirene...ma nista...moja zgrada gleda na taj parking...doduse, nemam prozora s te strane...ma katastrofa...sta se desava...ja se selim...samo jos ne znam gdjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 8441
22.3.2011 10:30:13   
Malenaoduvijek
vidim jelena se javila na onim malim bebama a nema je ovdje.
drago mi je da je ana bolje

Neposredna veza do poruke: 8442
22.3.2011 10:30:52   
Anoniman

Moram vam ofo reci tralalalala tralalala odoh na kafu sa BAMBI/PUMOM user posted image user posted image user posted image user posted image kako je ko zna....jedva cekam....sve cu vas tracati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ej...puno je pozdravi od mene

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8443
22.3.2011 10:32:12   
marinčii

blago tebi,pozdravi je puno i ljubi Naneta i Sabinu od nas

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8444
22.3.2011 10:32:57   
Anoniman
hvala vam sto mislite na nas user posted image
Mi smo jutros hvala Bogu bolje, jutros nema ture, nocas je rasla, ali nije prelazila 39. Bitno mi je da nema proliva na augmentin, a ubijedjena sam da ce djelovati jer nam je uvijek do sada pomogao pa onda hvala Bogu necemo na peniciline. Da i za ne povjerovati moje dijete je jutros po prvi put u zivotu spavala do pola devet, a ja se nadigla kao vampir i svako malo ulazila u sobu da vidim dise li dijete. ne mogu da vjerujem jednostavno, jer do sad ako odspava do sest ja prezadovoljna duze od sest nikada.

Lady kad stavljas svinjsku mast posto stavljas na prsa ocisti joj ledja dobro istrljaj mokrom krpicom sa malo medicinskog alkohola ili rakije, da se otvore pore da koza moze da dise. Neka si rekla teti, mi u kuci i ako smo sto rece neko na ti sa svinjskim proizvodima ne koristimo mast u ishrani, a ne djetetu od godinu i nesto da dam, ma van svake pameti.

Ljubimo vas user posted image

Neposredna veza do poruke: 8445
22.3.2011 10:34:49   
R&T@
Da vam pokazemo sta smo pripremile za 5. april user posted image

user posted image  

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 8446
22.3.2011 10:35:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  

aaaaaaaa...predivna jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8447
22.3.2011 10:39:18   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image
Super kombinacijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro, ja nako beze...mislim dobro sma al mi dosadno...
čekam trenutka da pobjegnem van ofisa i prošat radnjama...da se odmorimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8448
22.3.2011 10:42:53   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  

preslatko

hocu i ja curicuuuuuu

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8449
22.3.2011 10:46:09   
Anoniman
Tajra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prelijepa kombinacija, svidja mi se sto nije cipkica, tilovi, masnice i ostalo...to bas ne volim. 

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 8450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  336 337 [338] 339 340   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  336 337 [338] 339 340   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *