Lady26
|
Jutro...ja sam vam zaspala skoro u 1 sinoc, a legli smo 23,15...uho me boluckalo a i od razmisljanja nisam mogla zaspati...toliko me huja neka drzala... Rano sam ustala, spremila se, spremila Lanu i docekale tetu... Pozdravile se, pohvalila mi frizuru (citaj oprala kosu i nisam je ravnala - cupava ne merem bit cupavija i uvijenija...)...i ja kazem da mi je mm rekao da je pravila Lani jaje na masti, da sam jako ljuta na nju, da sam je htjela zvati isti tren na tel ali sam se predomislila jer sam htjela licno, da zna da ja to ne koristim i zasto je to uradila bez konsultacije sa mnom...Kaze da je to uradila iz najbolje namjere da joj se pluca prociste, kazem sve ok ali niste smjeli, jedno je sto sam prihvatila da joj stavljam obloge od masti na pluca ali unos u organizam ne ne...niposto...jel trebam reci da sam se tresla od huje, treme...ljutnje...I onda mi rece kao, pa nisam znala da vi to ne koristite? Kako niste znali kad sam vam to rekla vise puta u razgovoru i sl...cak ni svekar i svekrva to ne koriste u ishrani...i kao slag na tortu, niste meni rekli, kaze rekla sam Mariu....ali niste meni...i nemojte misliti ako vam Mario suti da odobrava sve, on samo ne zeli da se mijesa oko Lane (vezano za tetu)....Kao pa to je mala kasicica, ma kazem da je zrno niste smjeli i nemojte molim vas vise nikad, ja sam tako odgojena, ne konzumiram to, ne drzim u kuci, a nece ni Lana jesti dok je ja hranim i dok ne bude mogla sama odlucivati, tada se necu protiviti ako odluci jesti... Ja odem u wc da se spremim, mm u sobi a ona govori (znaci njemu) ako ste vi djeco nezadovoljni bla bla bla..kaze mm nismo, niko to nije rekao samo niste trebali, i ja udjem kazem teta Lepa, niko nije rekao da smo nezadovoljni, samo to niste trebali uraditi, a da sam nezadovoljna ne biste bili tu... Dat cete joj to i to za dorucak, rucak, caj taj i taj...idemo...