|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.3.2011 21:02:33   
kleoopatra
moja mala koja ima godinu i mjesec dana u prvi nekoliko mjeseci je imala non stop upala uha i to desnog ja vise nissam znala gdje se nalazim a kamlo sta drugo non stop hitna tamo vamo koristila otol h i super su mi pomogle jedno vrijeme i dok je nisam odvela na ispiranje nije proslo,od tad nemamo vise problema, ali nas sada zubici muce.evo sad je zaspla a ustala je u 3 i 30 danas jedva je zaspala.

22.02.2010. Sara

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8376
21.3.2011 21:06:30   
Lady26
Ja sam se sad sjeuser posted image da izvinete...sad mi mm kaze teta Lani pravila jutros jaje na svinjskoj masti (da me pojedine forumasice ne shvate pogresno i ne uvrijede se, postujem sve i svacije ali isto tako i svoje, nemam nista ni protiv koga)...ja sam se automatski preznojila....ne znam otkud joj ta ideja uopste?! Koga je pitala, jedva cekam jutro aBd....Dobro zna da ja to ne konzumiram...
MM joj rekao da nije trebala to raditi, jer mi to ne koristimo i da se Lani sve kuha na maslinovom ulju i ona to odlicno zna!!
Ja to ne jedem, mm jede kod svoje familije koji to jedu, u kuci to ne drzim (nista od tih proizvoda, mm postuje sve) osim evo sad sto imam malu teglicu da joj obloge stavljam, ne bi li joj pomoglo kod kaslja....
Mozda cete reci da pretjerujem...ali nije mi rekla danas nista....
Kako sam ljuta....

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.3.2011 21:08:43 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8377
21.3.2011 21:10:30   
Hanady RR
lady..i ja bih bila ljuta na tvome mestu.
sve da vi jedete nije ona ta koja će djetetu to po prvi put u ishranu uvesti i o tome donijeti odluku.
Mislim trebaš joj reći svoj stav i mišljenje o tome, kako o tome tako i o svim drugim djelovima ihrane koje malena nije jela do sada...jer smao ti si ta koja će sve po prvi put uvesti u prehranu....nadam se teta će shavtiti bez neke pretjerane ljutnje.
Žao mi je što se sikirašuser posted image

tajar mi bi s emazili, al nemamo kad ujutro...
sutra ćemo nakon posla...ako ništa niće naspvaneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8378
21.3.2011 21:12:55   
R&T@
Kleopatra, jedan "problem" ode, drugi dodje i tako do fakultetauser posted image user posted image user posted image
Samo da nisu bolesni, ostalo "trpimo"...
Zao mi je sto se curica napatila sa upalama...user posted image

Lady, joj...
mozda se zena samo zbunila...
ako ona to koristi, vjerovatno joj je to navika...

Lijepo ujutro kazes Ne i zaboravis...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8379
21.3.2011 21:14:33   
Lady26
Hanady, teta zna da ni ja to ne jedem...iz vjerskih razloga....ne znam otkud joj samo ideja da joj to stavi u hranu?!
Kad Lana bude dovoljno stara da sama odluci da li ce to jesti, necu se protiviti...Kad mm postuje mene i moju vjeru, i ne kupujemo uopste te prizvode zasto bi ona uradila tako nesto...

Tajra ja to nisam imala u kuci a ni sveki dole do prije 2 dana, maksuz smo isli nabaviti od mm ujaka, ni sveki to ne koristi...a teta zna da se Lani kuha iskljucivo na maslinovom ulju...ne znam koji je razlog bio ali cu je pitati sutra...
Al jos mi vise krivo jer mi nije rekla, nego mm samo...mozda je mislila da mi nece reci?! Ne znam...

< Poruku je uredio Lady26 -- 21.3.2011 21:16:29 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 8380
21.3.2011 21:20:55   
tekja
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam se sad sjeuser posted image da izvinete...sad mi mm kaze teta Lani pravila jutros jaje na svinjskoj masti (da me pojedine forumasice ne shvate pogresno i ne uvrijede se, postujem sve i svacije ali isto tako i svoje, nemam nista ni protiv koga)...ja sam se automatski preznojila....ne znam otkud joj ta ideja uopste?! Koga je pitala, jedva cekam jutro aBd....Dobro zna da ja to ne konzumiram...
MM joj rekao da nije trebala to raditi, jer mi to ne koristimo i da se Lani sve kuha na maslinovom ulju i ona to odlicno zna!!
Ja to ne jedem, mm jede kod svoje familije koji to jedu, u kuci to ne drzim (nista od tih proizvoda, mm postuje sve) osim evo sad sto imam malu teglicu da joj obloge stavljam, ne bi li joj pomoglo kod kaslja....
Mozda cete reci da pretjerujem...ali nije mi rekla danas nista....
Kako sam ljuta....

...sto rece Hanadi i ja bih itekako bila ljuta da mi neko bebi uvodi bilo kakvu novu namirnicu bez konsultacije sa mnom ili MMuser posted image ...nemoj se sada sekirati, nece joj od toga nista biti, al' ujutro sve po spisku...jos joj reci onu svoju "slucaj zeno meni je kratak fitilj"user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image ...

nigdje nam danas felix...macak javi se...nedostajes namuser posted image

V. zaspao, dobrica moja, dva sata smo vozali kamione po stanu, ogulila sam koljena, jos moram citavo vrijeme da vicem brrmbrmrmmbrmmm...cim prestanem, pogleda me tako da zabrndam odmah, sto je sigurno, sigurno jeuser posted image user posted image user posted image .

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8381
21.3.2011 21:25:13   
Lady26
Zna ona to user posted image user posted image user posted image ..dovoljno je kad me vidi ujutro user posted image ...

Zene ja na desno uho skroz slabo cujem...isto kao da mi je ta strana u buretu, tako cujem i bolucka me pomalo...joj ako me uhvati upala, nahebala sam k'o zuti....i kad pipam desnu stranu sinusa prema uhu kao da nije moje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8382
21.3.2011 21:26:05   
Anoniman
vece zene moje
Lady neznam kako se samo teta usudila da daje sama na svoju ruku jos prvi put jaje na svinjskoj mastiuser posted image
Svekar je jednom anelu trpao , slaninu  djete jede sta ono zna jos ja fino kazem ne nedam mu to da jede i ja to isto ne jedem ne volim nisam nikad probala sta mene briga sto vi jedete vasa stvar  al djetu nedam,pa ono njemu bi ko krivo pa ce kako mu dajes sudzukeuser posted image Reko prvo sudzuka je Bosanka Drugo dam mrvu boziju kad se slucajno i 5mjeseci zadesi da mene vidi da ja jedem al se krijem od njega
I trece  ne dam da dajes slaninu
Pa on ce slanina je zdravauser posted image poce nabrajat za sto..... reka neka je zdrava al ja nedam !
I fino kazem anelu ajd sine pljuni mami on pobjezeuser posted image izvakao i sam pljunuo na pod.
Svako svoje al nebi se ni meni svidjalo da ista svinjsko daje !
MM. isto to jede  al ne drzim ja u Svom frizideru Ne dam!
Eno mu dole kod svekra neka jede koliko oce!
Jelena kako je A.user posted image dusa draga
Tajra vasi pilici zaspali vecuser posted image
Hanady, a i tvoji bas lijepo neka odmaraju lutke lijepe.
Tekja mila evo me ovdje sam user posted image user posted image i A. voli da se brumammo po kuci user posted image ja malo gledam tv . malo brumamamm kad on vidi da ja ko fol u jestu tapkam, kad vikne mamam ade, brummm brummmm....
tojissss adeee (stojis, ade )user posted image

< Poruku je uredio felix -- 21.3.2011 21:28:53 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8383
21.3.2011 21:28:43   
R&T@
Ti brndala po podu, a mi plesali...user posted image user posted image user posted image
Postrojila nas R. user posted image user posted image user posted image i jos stalno ista pjesma: Amsej Pakapoan, naopaka pjesma je to...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Felix dosla sestrica i ona sa novom frizurom digla noge u zrak i uzivauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 8384
21.3.2011 21:31:46   
R&T@
Uh, evo felix...sad sam gotova user posted image

Lady, ne furaj se na koku i po...
to je njena boljka...user posted image
user posted image kazu da uho bas strasno boliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8385
21.3.2011 21:32:12   
Anoniman
Nije istina Tajra odakle ti touser posted image Zena se razveljanila bila ehejj samo da znas da sam digle none u zrak ja bi visila na rr. eto moji dignuti noni.
Pala sam danas nekog, posla ma reko ja se vise umorila sto si dosla nego odmorilauser posted image
Dosla kassno oko 3. A. i gladan i usran .user posted image user posted image user posted image nije joj se dao presvuc i nahraniti kaze kad je dosla  5.min. do spavanje samo te zvao i stojao na vratima .
Kakvi odmarala evo none me bole sjela nisam.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8386
21.3.2011 21:34:39   
Anoniman
Lady i ja bih popizdila da mi neko da djetetu svinjsku mast da jede a pravoslavka sam. Em sto je mast a ti ne konzumiras, em sto je svinjetina strogo zabranjena djeci ispod tri godine.

Mi bili kod dr, temperatura bila skocila i na 39,5, jaka upala grla, iskljucijo ciklav, ukljucio augmentin, ako ne prodje temperatura do prekosutra popodne da dodjemo da ukljuci peniciline. ima malo upalice i na usima, ali hvala Bogu do sluha nije doslo. Uglavnom jos vise sam bjesna na nase drzavno zdravstvo...da i da dodam da su leukociti u krvi bili 7, a sad su 42... sad ko koga ovdje ebe nemam vise pojma majke mi. Znam samo da su ovi kod Geze dobro uradili leukocite jer sam stajala pored njih i rucno su ih brojali.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 8387
21.3.2011 21:36:40   
Lady26
Zaista ne zelim da se koja forumasica uvrijedi, da mi ne zamjeri - postujem svakoga - ali to je nesto moje i zelim da se postuje...mm je katolik, jede to kad mu neko ponudi ali ja to u kuci nemam, niti jedem...
Cak joj je i on rekao da nije trebala....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8388
21.3.2011 21:37:45   
Anoniman
Jelena user posted image user posted image user posted image ljubimo anicu bit ce ona dobro abd. Zao mi je sto vas je sve nesto spopalo, a jos vise sam bjesna na zdrastvo user posted image stvarno pa kako se mogu ajmo rec igrat stim jer u pitanju je djete ne odrasla osoba grrrrrrr
Nije ni kod nas bolje vjerujuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8389
21.3.2011 21:38:30   
Anoniman
mamin zvonko je zaspao cim sam ga stavila u krevetac, bas se izmorio,mm ga vodio kod svojih roditelja, izigrao se ,dala mu veceru i odmah zaspao.. ja nesto malo ucim, ujutro imam kolokvij.. nadam se da ce sutra biti lijep dan , bas mi fali sunce i set_nje...jelena nadam se da ce Ana brzo ozdraviti,drži se žao mi je sto se patiteuser posted image  

< Poruku je uredio marijanna -- 21.3.2011 21:41:33 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8390
21.3.2011 21:39:07   
Hanady RR
uh Lady ako te uho boli...znaćeš noćas....
nažalost nema sna...
mene svašta bolljelo u životu...i zub, i slijepo crijevo i žuč i porod i plućna maramica...al uho nikada zaboravit nećuuser posted image
to stavrno jako boliuser posted image
da uzmeš sebi kapi one otol H i nakpaš za svaki slučajuser posted image

tajra i vi naopaku pjecate...
a mi smo u fazi starije seke koja želi d abude poznata jevačica...princes krofna...Bože ....sarajevooo ljubavi mojaaaaaaaaaa nam je glavni hituser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8391
21.3.2011 21:39:36   
Anoniman

Zaista ne zelim da se koja forumasica uvrijedi, da mi ne zamjeri - postujem svakoga - ali to je nesto moje i zelim da se postuje...mm je katolik, jede to kad mu neko ponudi ali ja to u kuci nemam, niti jedem...
Cak joj je i on rekao da nije trebala....
isto ovako kod nas.
Al nadam se da ces joj ocitat bukvicu da to vise ili bilo sto drugo na svoju ruku ne radi.
Nedo Bog da se njoj sta desi opet tebi je na vrat ne njoj bas nju briga ....
Zato, reci joj sta smije sta ne!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8392
21.3.2011 21:39:46   
Lady26
Sta da radim sa ovim uhom, pocinje me hinjski boljeti...a noc mi ide?
Nekad se stavljalo toplo ulje ali mojoj nani su skoro rekli (specijalisti) da niposto ne stavlja (imala je upalu oba uha) jer ce ulje samo dodatno zacepiti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8393
21.3.2011 21:42:17   
R&T@
Uh, felix, ti bas ne znas da cuvas frizuruuser posted image user posted image user posted image

I ja sam danas "pretjerala", pa lupam glupostiuser posted image user posted image user posted image

Jelena, nadam se da ce taj antibiotik pobijediti temperaturu...
A o pedijatrima necuuser posted image , tesko ce mi pasti na zeludac u ove vecernje sateuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8394
21.3.2011 21:44:00   
Hanady RR
lady to je više razlog d ajoj objasniš neke stavri. sad tebe puca frka nepoštivanja tebe i to razumijem jer žena je upućena bila očito...
reci joj...da vaše stavove o svemu i u svemu poštovati mora...
i d ajoj s enikada ne desi da pokuša da ti sakrije...to mi se posbeno ne dopadauser posted image

Jelena jaka je upala bila, leukociti su skočili za dan-dva....je rceklor je preblag bio za ru upaluuser posted image
Nadam se biće brzo dobro, i drago mi je da uši mlae u reduuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 8395
21.3.2011 21:44:10   
Lady26
Veceras sam Lanu kupala i bila je sitno izasuta po ledjima i plucima, malo po stomacicu...i malo na ramenima, to sam sve pripisala znoju...valjda nije to kakva reakcija na tu mast?! Ne znam...
Hajde necu vise o tome...
Izvinite, morala sam...mm me ni ne gleda user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8396
21.3.2011 21:45:04   
Anoniman
Lady niposto ulje, izazvace ti gljivice u uhu pa jos veci problem. najbolje bi ti bilo ako imas morske soli stavi u tepsiju pa ugrij, pa onda stavi u lanenu krpicu, ono umotaj kao zavezljaj i stavi na uho tako toplo, jer to izvlaci upalu.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8397
21.3.2011 21:46:03   
R&T@

Sta da radim sa ovim uhom, pocinje me hinjski boljeti...a noc mi ide?
Nekad se stavljalo toplo ulje ali mojoj nani su skoro rekli (specijalisti) da niposto ne stavlja (imala je upalu oba uha) jer ce ulje samo dodatno zacepiti....

Priglavkeuser posted image user posted image user posted image

Ozbiljno: vunena carapa prislonjena na uho i trebalo bi ti biti lakseuser posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8398
21.3.2011 21:53:37   
Lady26
Ojjjjjj nemam nisat od toga....
Sad ce mi brat donijeti neke kapi za uho, ove sto su nani pomogle...druge opcije nemam...moj dragi muz se okupao pa ne moze nigdje iz kuce... user posted image user posted image ...pamti pa vrati....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8399
21.3.2011 21:54:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Uh, felix, ti bas ne znas da cuvas frizuruuser posted image user posted image user posted image

I ja sam danas "pretjerala", pa lupam glupostiuser posted image user posted image user posted image

Jelena, nadam se da ce taj antibiotik pobijediti temperaturu...
A o pedijatrima necuuser posted image , tesko ce mi pasti na zeludac u ove vecernje sateuser posted image user posted image
Kostala me dobro danas frizurauser posted image user posted image user posted image zato cu sutra da uradim to sto si gore malo prije pisalauser posted image
Sredila sebi sve cakum-pakum . Sutra ja i A. abd. uzivamo !
Joj da oce vise sunce ova kisurina dosadna ubija, ko fol javljaju od srijede bolje al haj im vjeruj saduser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  334 335 [336] 337 338   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *