|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.3.2011 22:02:38   
mala86
IZVORNA PORUKA: Lady26

Veceras sam Lanu kupala i bila je sitno izasuta po ledjima i plucima, malo po stomacicu...i malo na ramenima, to sam sve pripisala znoju...valjda nije to kakva reakcija na tu mast?! Ne znam...

mislim da to nije nikakva reakcija na mast

moj malac uzme sa mm jaje(mm isto sprema sebi na masti,ja nesto ne mogu iako sam na ti  sa dosta svinjskih proizvoda)i nikad mu nista nije bilo

al felix tvoji me iznenadise user posted image user posted image user posted image user posted image (mislim na svekija)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8401
21.3.2011 22:09:09   
dafri
veče,
jelena nadam se da ćete imati mirnu noć bez temp.,dušica mala čitam večeras šta ste sve prošli,hb pa je sada sve u reduuser posted image

Lady pretpostavljam  da teta to nije namjerno uradila,valjda ne bi user posted image
u svakom slučaju  ti i mm ste ti koji odlučujete šta,kako i kada i ona bi trebala da poštuje vaša pravila

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8402
21.3.2011 22:12:43   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mala86

Veceras sam Lanu kupala i bila je sitno izasuta po ledjima i plucima, malo po stomacicu...i malo na ramenima, to sam sve pripisala znoju...valjda nije to kakva reakcija na tu mast?! Ne znam...

mislim da to nije nikakva reakcija na mast

moj malac uzme sa mm jaje(mm isto sprema sebi na masti,ja nesto ne mogu iako sam na ti  sa dosta svinjskih proizvoda)i nikad mu nista nije bilo

al felix tvoji me iznenadise user posted image user posted image user posted image user posted image (mislim na svekija)

Ma ja sam i pisala, sumnjam u Mahira user posted image user posted image user posted image ...
Salim se, mislim da je od znoja, jer su one sitne sitne tackice...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 8403
21.3.2011 22:14:21   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dafri

Lady pretpostavljam  da teta to nije namjerno uradila,valjda ne bi user posted image
u svakom slučaju  ti i mm ste ti koji odlučujete šta,kako i kada i ona bi trebala da poštuje vaša pravila

Ne vjerujem, jedino sto mislim trenutno je da je kontala da ce joj to pomoci za kasalj (jer joj evo 2 noci stavljam na pluca obloge od masti, da pokusam i to ne bi li joj pomoglo) ali svejedno, nije imala pravo to da uradi...nema opravdanja, sta god da je razlog...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 8404
21.3.2011 22:17:37   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bili kod dr, temperatura bila skocila i na 39,5, jaka upala grla, iskljucijo ciklav, ukljucio augmentin, ako ne prodje temperatura do prekosutra popodne da dodjemo da ukljuci peniciline. ima malo upalice i na usima, ali hvala Bogu do sluha nije doslo. Uglavnom jos vise sam bjesna na nase drzavno zdravstvo...da i da dodam da su leukociti u krvi bili 7, a sad su 42... sad ko koga ovdje ebe nemam vise pojma majke mi. Znam samo da su ovi kod Geze dobro uradili leukocite jer sam stajala pored njih i rucno su ih brojali.

Izvini nisam te prije upratila...
Znaci nista bolje danas, je li sad ima turu?! user posted image user posted image
Vidis i meni je sa sinusa i grla sad preslo na uho 100%...samo cekam da me zabolli onda sam donja....Haman cu morati doktoru...
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8405
21.3.2011 22:18:21   
Anoniman
zene moje bOJEL se vasa djeca ovoga:
Moj A. kad dodje mali od jetrve on se zna bezz iz cista mira derati bas tako ili vrisne bezzz jako anel suti sek. dvi i pocne da place valjda se prepadne user posted image bezbroj puta sam malom rekla da to ne radi bezzz da ne plasi anela .
Al dzaba djete takvo: Kad mi tko kuca na vrata (posto je sprat uvjek mi zakljucan da anel ne ide na stubiste) on odma bjezi krije se i samo sto ne zaplace.
Iako ja kazem nije niko nece ti niko nista user posted image

nesto mi ima dvije, tri  noci se budi iza prvog sna place i sjedi user posted image znaci posle 1. sat ja dam cucu i on šššš spavaj , on usuti kenka pa sjedi gleda, gleda . I legne i zaspi vise  se ne budi do jutra .
Sad neznam dal je navika ili sta?

I kako da se ponasam kad mi izasna stane jako plakati tako mi se desilo 2. puta probudilo me jak plac ja se trznem anel spava al se koceni plakajuci.
Ja ga pokusam probuditi nista ne raguje user posted image , prepadnem se ..
Ja ga dozivam anel, anel nekoliko puta on se jedva smiri.

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 8406
21.3.2011 22:19:26   
Anoniman

Hajde necu vise o tome...
Izvinite, morala sam...mm me ni ne gleda user posted image user posted image user posted image

zna se desiti osip kad se mast stavlja kao obloga pa cak i kad maslinovo ulje stavljaju na prsa za taj dio no sikiriki a za jelouser posted image i ja bi se naljutila bez obzira sto to nije protivno mojoj vjeriuser posted image
al jos da dodam da malo stariji ljudi imaju neko vjerovanje da mast i slanina ''zamlade'' plucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam kako da ti ovo objasnim al eto kao da to lijeci plucne bolestiuser posted image pa kontam da ta vasa teta nije negdje pokupila ovu infouser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8407
21.3.2011 22:27:31   
Lady26
Svejedno Noa, ljuti me sto je uradila bez pitanja, pa mislim sta si umislja?!?! ionako se pocesto oglusi na neke moje "odluke" da ih tako nazovem...i slozi facu kao kako ja njoj mogu sta reci, krivo joj sto joj skrenem paznju na neke stvari, jer valjda ja mlada pa nista ne znam...ona ne moze pogrijesiti...ma ima tu dosta stvari...sve se vise mislim da dam Lanu u obdaniste...Da ne skrecem dalje s teme...

A Felix, desava o itekako...Lana se ukopa kad joj neko tako vrisne, neko dijete i onda zasplace...zvono i co nam ne smeta, mamina mahalusa, odmah trci na vrata i gleda ko je hihihiih...
A dosta mi se puta znala zaplakati u snu, toliko jeca i place da je ne mogu probuditi, jedva ali moram nema drugog nacina da je umirim, ali zaspe vrlo brzo opet...TO uvijek ocekujem kad mi pojedine osobe dolaze, ili kad se ja nekad malo vise izvicem na nju...ili kad oplace po danu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8408
21.3.2011 22:30:50   
Anoniman
ama Lady napisah ti da bi i mene naljutilouser posted image to je normalna reakcija tvoje djete-tvoja pravila kome se ne sviđa nek razguliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima teta a ima i vrtica sto da ti sebi stvaras nervozu i da se sekiras a jos doticnoj i platis sto te sekirauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8409
21.3.2011 22:55:18   
Lady26
Odoh spavati...dok me nije uho safatalo user posted image , ih bit ce meni do smijeha...
Ljubim vas puno, pisemo se sutra...
Laku i ugodnu noc vam zelim...
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8410
21.3.2011 23:04:25   
Anoniman
uuuuuuuuuuuuuu
da li se ikom da mi rezimira danasnje postoveuser posted image user posted image user posted image user posted image ...meni mrsko iscitavati...a vidim vi se raspisale...haman...ono...basuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8411
22.3.2011 8:33:43   
emi7908
dadada ma ti si gigant!!! user posted image  sad kad sam ovo pročitala pravo si me nasmijala user posted image user posted image  ja često uletim negdje pa mi se ne da čitati sve a dođe mi da ovako nešto pitam ali se ne usuđujem....kontam sasuće neko rafal po meni user posted image user posted image user posted image  pa bolje da šutim i da letimično promahalam...user posted image  čekaću s tobom ne bi li dobili odgovor user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8412
22.3.2011 8:42:13   
R&T@
Rezime dana 21.3.2011.

1. ja kukala da R. divlja ponedjeljkom...kao da ne divlja svaki dan
2. felix nabacila siske i uzivala, dosla joj sestra...ali sde sinoc zalila da ipak nije odmorila
3. lady pouser posted image  jer teta dala curici jaje na masti
4. jelena vodila curicu zbog temp. i dobili novi antibiotik
5. Hanady jucer nedostajalo mazukanje sa curama, rano zaspale...
6. tekja obavljala klasika dnevne rituale

Uh, je li vam dosta?user posted image user posted image user posted image user posted image
Prokljuca mi ovo malo mozga...

I da, haos je bio na temi Cipelice jer se matere ne mogu nagoditi koja je u pravuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8413
22.3.2011 8:45:12   
emi7908
user posted image user posted image user posted image  ma kraljice naša hvala na brzom odgovoru, kiss za djevojčice a tebi kafica kad se vidimo user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8414
22.3.2011 8:48:10   
R&T@
Lady26, je li bila "jezicka oluja"????????????????

Osjetim ja nesto se tlo trese jutrosuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8415
22.3.2011 8:51:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: emi7908

user posted image user posted image user posted image  ma kraljice naša hvala na brzom odgovoru, kiss za djevojčice a tebi kafica kad se vidimo user posted image

Treba nam kafica pod hitnouser posted image

Dugo od BB do BB, a u onoj guzvi se ne stignemo ispricati...

Pusa tvom momku od nas triuser posted image  

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8416
22.3.2011 8:52:53   
emi7908
user posted image user posted image user posted image  krenulo je nešto bilo ha ?? a teta i jaje na masti, pa stvarno ja ne znam gdje joj mozak bio u tom momentu???user posted image  dokle si sa sličicama?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8417
22.3.2011 9:09:21   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

vidim kod moje kone napeto bilo, sad cekamo izvjestaj sta je rekla teti

lady
ja sam igora mazala po prsima ono masti za pluca i imao je sitne piknice po kozi isto koje su se brzo povukle.
a dr mi je rekla da je to jer koza ne moze da dise jer je masno user posted image

mi smo bili vec na inj, tajra jeste bili na vakcini juce sinoc nikgdje nikoga kad smo mi isli na inj, a jutros je nermina a popodne adnan

a ovaj rezime ti je ekstrauser posted image

jelena zao mi je bas sto se patite i ti i ana, ali se nadam da ce sada taj gezin antbiotik biti kako treba
ima li sada ture

felix i moja djeca ne vole kad neko vristi boje se obojica pocnu odmah plakati, igor zna nekada da vristi jer mu se svidja kako zvuci kada odzvanja ja bih ga odmah uh

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8418
22.3.2011 9:24:44   
R&T@
Mala, boli li mala guza od injekcija?

Mi ne odosmo na vakcinu... bilo me sramota kako je ljuta bilauser posted image user posted image user posted image
naumila sam sutra jer ne moram na posao, pa mi je lakseuser posted image

Emi, borim se sa slicicamauser posted image user posted image user posted image
Ne mogu ja njoj objasniti kako u paketicu dodju sve duple...
ona bi da lijepiuser posted image user posted image user posted image

Razmisljam da joj kupim novi album, pa neka lijepi iz pocetkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8419
22.3.2011 9:31:20   
megi
jutrooo
vidim svasta se  jucer izdogadjalo
Tajra hvala na rezimeu
posto je danas  utorak nadam se da je R bolje raspolozena

Lady vidim teta primjenjuje ko zna kakve recepte, nadamo se da joj to vise nece pasti na pamet

moja cura napokon danas dolazi kuci, uh kako sma je pozeljela
i da i mi se bojimo kadf neko vristi inace kad je glasan
pozz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8420
22.3.2011 9:31:55   
Malenaoduvijek
Mala, boli li mala guza od injekcija?

Mi ne odosmo na vakcinu... bilo me sramota kako je ljuta bilauser posted image user posted image user posted image
naumila sam sutra jer ne moram na posao, pa mi je lakseuser posted image

a on je hrabrica prava svi ga gledaju u ambulanti ne pusti tona a kamoli da place.
a stavimo oblogicu nakon inj pa nema otoka i nista a on je dobar pa ga valjda ne boli

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8421
22.3.2011 9:32:14   
Lady26
Jutro...ja sam vam zaspala skoro u 1 sinoc, a legli smo 23,15...uho me boluckalo a i od razmisljanja nisam mogla zaspati...toliko me huja neka drzala...
Rano sam ustala, spremila se, spremila Lanu i docekale tetu...
Pozdravile se, pohvalila mi frizuru (citaj oprala kosu i nisam je ravnala - cupava ne merem bit cupavija i uvijenija...)...i ja kazem da mi je mm rekao da je pravila Lani jaje na masti, da sam jako ljuta na nju, da sam je htjela zvati isti tren na tel ali sam se predomislila jer sam htjela licno, da zna da ja to ne koristim i zasto je to uradila bez konsultacije sa mnom...Kaze da je to uradila iz najbolje namjere da joj se pluca prociste, kazem sve ok ali niste smjeli, jedno je sto sam prihvatila da joj stavljam obloge od masti na pluca ali unos u organizam ne ne...niposto...jel trebam reci da sam se tresla od huje, treme...ljutnje...I onda mi rece kao, pa nisam znala da vi to ne koristite? Kako niste znali kad sam vam to rekla vise puta u razgovoru i sl...cak ni svekar i svekrva to ne koriste u ishrani...i kao slag na tortu, niste meni rekli, kaze rekla sam Mariu....ali niste meni...i nemojte misliti ako vam Mario suti da odobrava sve, on samo ne zeli da se mijesa oko Lane (vezano za tetu)....Kao pa to je mala kasicica, ma kazem da je zrno niste smjeli i nemojte molim vas vise nikad, ja sam tako odgojena, ne konzumiram to, ne drzim u kuci, a nece ni Lana jesti dok je ja hranim i dok ne bude mogla sama odlucivati, tada se necu protiviti ako odluci jesti...
Ja odem u wc da se spremim, mm u sobi a ona govori (znaci njemu) ako ste vi djeco nezadovoljni bla bla bla..kaze mm nismo, niko to nije rekao samo niste trebali, i ja udjem kazem teta Lepa, niko nije rekao da smo nezadovoljni, samo to niste trebali uraditi, a da sam nezadovoljna ne biste bili tu...
Dat cete joj to i to za dorucak, rucak, caj taj i taj...idemo...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 8422
22.3.2011 9:38:49   
Malenaoduvijek
neka si joj rekla treba da zna da treba da se ponasa onako kako ti kazes a ne onako kako ona misli bez obzira dali je to iz dobre namjere ili kako
ipak si ti njen poslodavac i treba da te prati nije bitno sta je u pitanju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8423
22.3.2011 9:41:57   
R&T@
Znaci, Lady, ipak se treslouser posted image

A sto ja mrzim onu recenicu: Ako niste zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8424
22.3.2011 9:48:31   
Anoniman
hvala Tajric na rezimeuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a zato vi idete na vakcine...nisam u tokuuser posted image user posted image ...za Igora, znam...nadam se da ce ubrzo svi pilici ozdravitiuser posted image

Lady...ja bih isto svisnulauser posted image ...fakat nije normalna...barem da je pitala...pa haj

SRETAN VAM 1.DAN PROLJECAuser posted image user posted image ...je li danas...ili je bio jucer....kako god...sretan namuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 8425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *