|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  339 340 [341] 342 343   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.3.2011 11:48:53   
Anoniman
meni bi srce bilo ovolikouser posted image user posted image user posted image user posted image kad bi vidjela da je Hanady trudnauser posted image ozbiljno .
Mala, hvala ti nemozes me nagovoriti user posted image ne kazem da nije lose odma obadvoje odhraniti u duetu al kazem meni je dovoljan moj aneluser posted image
Cak, mi i moja mam zna rec ej , ako mislis jos jedno sta cekas ja onouser posted image reko svasta a i tebe ne hvala.
Pa kad se nahladim tj. kuburim sa upala ona zna onda rec ma dosta ti jedno ha ja sta ce ti jedva si to donijala na svjet. ionako stalno nesto mucis , dosta ti jedno.Neka je zdravo i zivo.Reko imas ti jos dvije kcerki bit ce i od njih unucadi nebriniuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu ivanasa)
  Neposredna veza do poruke: 8501
22.3.2011 11:50:01   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady ako sad krenete u akciju, da odmah potrefite eto bebe taman za Novu 2012 godinu user posted image

neka ne mora odmah za novu godinuuser posted image

još malo da sačekam...
da mi se sva raja okuraži sa teme...
i da odem konačno sa djecom na more u abataliju o onda...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8502
22.3.2011 11:54:15   
sheri
dobar dan!
ja imam uzasnu glavobolju, dijete nije htjelo doruckovati i sad smo ljute jedna na druguuser posted image
evo nam neko sunce viri, pa mozda izletimo vanka

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 8503
22.3.2011 11:55:16   
emi7908
hanady po onom što pišeš i mene onda lupa proljećeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ee tako bi voljela ali..... da budem iskrena ne smijem se upustiti u tu avanturu...user posted image  ne znam jel' me ovo hormoni pucaju ili šta većuser posted image user posted image user posted image  može li mi ko reći da nije nešto u zraku??? user posted image  

Neposredna veza do poruke: 8504
22.3.2011 11:56:38   
ivanasa
proljece proljeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bogami emi i mi user posted image tjeramo vas koji niste ko biva kad je nama ovako neka je svima hahahaha....

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8505
22.3.2011 11:57:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: emi7908

hanady po onom što pišeš i mene onda lupa proljećeuser posted image user posted image user posted image user posted image  ee tako bi voljela ali..... da budem iskrena ne smijem se upustiti u tu avanturu...user posted image  ne znam jel' me ovo hormoni pucaju ili šta većuser posted image user posted image user posted image  može li mi ko reći da nije nešto u zraku??? user posted image  

draga to što tebe lupa je svjesnot da ti beba više nije beba...porasta E....
i za drugo vakat je od noćas da planirašuser posted image

a ja sam otkačila od nekonstituisanja vlasti pa me ubi posao na kome nemam sa kim da porgovorim je rbudale strane biraju kao da s enjih ta silna raspodjela love tičeuser posted image

ja bih d abježim na odmor...a meni je odmor kuća ppuna djece u odnosu šta s eovdje dešava...
e sad na to dodaj porljeće,
muža škorpiona koji ne popušta
i mamu koja pati jer ove odoše u vrtić šta će ona raditi...pa moram joj nešto roditi da čuvauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 8506
22.3.2011 11:58:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: felix

N-N  dobro napuni baterije dok nema B. a sigurno oces.

Samo da operem prozore i ispeglam store (joj sad će me tajra mezit' user posted image ) i ništa više neću da radim naredna 2 dana!!

Onaj smailic sto koluta ocima i duboko kasljeuser posted image user posted image user posted image

A ja se vise nikome ne rugam...ne, ne...
jer trenutno u dvije sobe imam zavjese koje se peglajuuser posted image user posted image user posted image
Ne znam otkud u mojoj kuci, djavo ih odniouser posted image user posted image user posted image user posted image

I prozori mi placu i mole: Operi me, operi me...
A ja cekam sunce...
da me promaha ne ubijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 8507
22.3.2011 12:01:59   
Malenaoduvijek
neka vas trudnica samo vi uzivajte, meni je prva trdnoca bila teska bas i da sam gledala na to nikada se ne bih odlucila za drugo a i Luka mi je bio bolesljiv stalno po bolnicama tako da bih ja rekla ko god ima zelju, volju i uslove zasto da ne da djecica ne budu sama.
moja dvojica jesu mali ali kad ih vidim kako se nekada maze jedan s drugim pojela bih i, iako se znaju i udarati, ali sve je to u opisu radnog mjesta zar ne!

ja u komsiluku imam zenu koja je jedinica i ona ima troje djece i to sve jedno drugom do uha, kaze nije zeljela da njeno djete bude samo kao ona.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 8508
22.3.2011 12:02:21   
Anoniman
mamu koja pati jer ove odoše u vrtić šta će ona raditi...pa moram joj nešto roditi da čuvauser posted image user posted image user posted image user posted image
imas divnu mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image blago tebi....
Mala koliko god ce poslije biti ti lako i dobro kad odrastu abd. sad je malo tesko. jEr jedno bolesno, drugo malo .
Trci za jednim pa, drugim ma svasta nesto stavno vam se DIVIM user posted image user posted image Bogami.
Ja sam slabic nebi ja to moglauser posted image

< Poruku je uredio felix -- 22.3.2011 12:06:07 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 8509
22.3.2011 12:03:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

Samo da operem prozore i ispeglam store (joj sad će me tajra mezit' user posted image ) i ništa više neću da radim naredna 2 dana!!

Onaj smailic sto koluta ocima i duboko kasljeuser posted image user posted image user posted image

jer trenutno u dvije sobe imam zavjese koje se peglajuuser posted image user posted image user posted image
Ne znam otkud u mojoj kuci, djavo ih odniouser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja cekam sunce...
da me promaha ne ubijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kaze meni muz prije dvje sedmice hocemo skidati zavjese, ma reko jok neka ih jos dok je grijanje
tako tajra imas jos fore do polovine aprila da se ne uprljaju opet od grijanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8510
22.3.2011 12:04:28   
emi7908
hahahahaaa joj dobra si user posted image user posted image , znam kako je sa škorpijama. imam ih dvoje u blizini.. a mama  ti je dobra a i ideja ti je za deset... draga moja narod k'o narod, eh još gdje ima riječi lova ???uuuuhhhh tu je vruće...
za E.... si upravu, sinoć ga posmatram i pitam se bože šta se dešava, pa zar tako brzo odrasta a ja ni ono kad je bio bebica nisam dobro osjetila od svojih zdravstvenih problema..user posted image  tako mi fali i nemaš pojma kako bi voljela vratiti vrijeme..user posted image user posted image user posted image  došla sam kući i toliko sam pojačala muziku samo da ne mislim o tome... reće komšije da sam prolupala...user posted image  

Neposredna veza do poruke: 8511
22.3.2011 12:07:42   
Anoniman
ja kad je tmurno nista ne radim mislim vrijeme -. Al zato kad sunce ugrije pa obasja neznam odakle poceti.... bude mi mrsko pa samo zamaskiram malo user posted image user posted image jer sto rece Mala ima jos fore za ciscenje...

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 8512
22.3.2011 12:09:47   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Hannica

Ma joj,danas sam malo bolje,trudim se da razmisljam pozitivno.Nije bilo planirano pa sam se osjecala ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitam i ovdje user posted image user posted image user posted image user posted image ...a za ove smajlice ti vjerujem, ja licno ne znam kako bih reagovala...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8513
22.3.2011 12:10:18   
Malenaoduvijek
felix gdje slika, ti mene ignorises po tom pitanju meni se cini da vidim te siske.

a sto se ciscenja tice prasina nece pobjeci
ja se iznerviram pa sto kazes ne znam odakle da pocnem ali bgm se ne isplati neka ceka jos malo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8514
22.3.2011 12:12:06   
Anoniman
cekaj, gdje si pozurilauser posted image neka jos malo ovako . Ne volim se ja slikati bogami nikako nisam nesto na slikamauser posted image user posted image user posted image Siske su jos na mjestu bole ko djavo user posted image samo da procuri vise !!grrrrrrrr..... jos pijem lekove , mos misliti kad se to dvoje sastane kako boli stomo user posted image al bilo je i gore proce.....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8515
22.3.2011 12:13:28   
N_N
IZVORNA PORUKA: tajra

A ja cekam sunce...

Umalo se udavih čipsom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8516
22.3.2011 12:13:46   
Lady26
Bambi vas je puno pozdravila....
Kafica je nazalost kratko trajala...obaveze....ali mi je neizmjerno drago sto mi se javila.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako mi ta zena nedostaje ovdje na forumu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8517
22.3.2011 12:18:49   
Amani12
Pozdravljam svoje drage dame i djecicu!
Moje pilence od jucer vise nema turu ni proljev,ali zato imamo novi zubicu,jupiiiiiii jeeeee user posted image user posted image user posted image
Meni jucer pukla trica,i sad me to boli katastrofa ziva,noc je bila dugaaaa...
Poslijepodne idem zubaru od kojeg imam fobiju brrrrrrr
Drzite mi fige...
Ljubim djecicu...
Hannice i ovdje, cestitam od srca user posted image user posted image user posted image
Lady lutko burno bilo kod vas? I ja sam pozelila Bambi,legendu nasu user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 8518
22.3.2011 12:24:13   
Malenaoduvijek

cekaj, gdje si pozurilauser posted image neka jos malo ovako . Ne volim se ja slikati bogami nikako nisam nesto na slikamauser posted image user posted image user posted image Siske su jos na mjestu bole ko djavo user posted image samo da procuri vise !!grrrrrrrr..... jos pijem lekove , mos misliti kad se to dvoje sastane kako boli stomo user posted image al bilo je i gore proce.....

ja kad mi dodje neko u posjetu  bez 2 buskopana i brufen prva dva dana ne mogu izdrzati inace ne mogu da hodam, a kod tebe pod upalom katastrofa
cvaj se, omotaj sal oko ledja ko stara baka user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8519
22.3.2011 12:26:31   
Anoniman
ma meni je tako svaka mengauser posted image na zalost nikad nisam prosla bez lijekova popijem analgin pa popusti bol za pola sata.
Nema veze to sa upalom. Dodje mi tacno da odem kod ginica i pitam imal ista na svjetu da se pije za ove bolne mengeuser posted image !!!
Nemam obilno 4. dana i oce i nece .....al zato boliiiiiiiiiiiiiiiii........
Mrzim boliiiiiuser posted image user posted image user posted image sve ......tko ih izmisli ....... da mora bolitiiiiii-.......nemislim samo na mengu, opcenito!

< Poruku je uredio felix -- 22.3.2011 12:27:57 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 8520
22.3.2011 12:59:57   
Anoniman
Felix jesi li probala Rapten K za bolne menstruacije, meni je jedino to pravo pomagalo, jer sam znala sebi kosu cupati koliko me znalo boljeti, a ja sam non stop pod upalama bila i policisticni mi jajnici pa se znalo po dvadesetak cistica i cistih nakalemiti na po oba jajnika.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8521
22.3.2011 13:01:28   
Anoniman
nisam prvi put cujem za te tablete jel . Probat cu zasto ne. Hvala ti

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8522
22.3.2011 13:01:52   
Anoniman
ooo Hanice...pa cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jos jedna "pala"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8523
22.3.2011 13:17:44   
koka i po
ee jeste se raspisale..ne mogu vas upratiti..
hannice...sve najbolje duso da trudnocu hairli izneses i lagan porod zelim .
tajra pusti prozore i store...i moji zapomagaisu al se ja ne obazirem dok uho ne sredim .
lady....usi ne spominji...al bambija uvijek user posted image .malo je takvih ljudi kao sto je ona.steta sto "takvi" uvijek u zivotu n.....
jelena t...radjaj bona...svako dijete je Boziji blagoslov
P.S hvala ti za broj tel.od onog cike user posted image
dadad ne izvalci se....i na tebe je red user posted image user posted image user posted image .
o felixsu necu da komentarisem...zena se izjasnila i ja to cijenim...mada...nikad ne reci nikad.

eh sad...mi smo bolje tj.S. a ja sam jos uvijek gluha i pijem trecu turu antibiotika.
one sto deveraju sa usima......receno mi je da kapam kapi ali je bubnjic perforirao tj ostecen...na svakom uputstvu pise da se ne bi trebale kapati kapi u uho ciji je bubnjic ostecen...
hajmo zacas savjet.....hvala....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8524
22.3.2011 13:20:42   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Felix jesi li probala Rapten K za bolne menstruacije, meni je jedino to pravo pomagalo, jer sam znala sebi kosu cupati koliko me znalo boljeti, a ja sam non stop pod upalama bila i policisticni mi jajnici pa se znalo po dvadesetak cistica i cistih nakalemiti na po oba jajnika.

jelena jeli ima kod nas u apotekama i moze li bez recepta jer meni dan danas treba nesto i pored dva poroda a kazu nakon poroda bude bolje aha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  339 340 [341] 342 343   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  339 340 [341] 342 343   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *