Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
jelena , neka je bolan lutka bebela. Ma vidi nase male L. nemogu je se nagledati kako je slatka pa sta fali nama mrsavim sto smo mrsavi nista jel da ....
meni su pravo lijepe ove duge none, što vi nepravedno zovete grisini (zaha ove vaše su medene), al mislim da bi nn benjo bio pobjednik u ovoj kategoriji butki, on nas tuče barem za dvije kile
meni su pravo lijepe ove duge none, što vi nepravedno zovete grisini (zaha ove vaše su medene), al mislim da bi nn benjo bio pobjednik u ovoj kategoriji butki, on nas tuče barem za dvije kile
pa hajmo se onda u necemu drugom takmiciti
Kvarimo im prosjek Nas nece niko da upozna
ja imaM I jedne i druge a lady dadada nam je i kona ali nema veze
kako? gdje? daj ...svi znaju gdje ja zivim...ja vazda kukam javi pa da se nadjemo
p.s sutra u 19.10 smo zakazani kod Irme
ti si na otoci jeli,ja sam prijavljena na cvili kod tate, a lady je u svrakinom s. sve u svemu svi u krugu oko merkura
mi smo ujutro, super, a javi se obavezno sta vam je rekla
e pa moramo se jednom naci na cijapi...moze kod prvog standa s kupusom ...salim se...moramo se fakat onda naci...gdje setate kad je lijepo vrijeme...idete li vamo oko bazena tj. dzamije...mi najcesce tu setamo
dadada nas ne zove da se nadjemo ne fermaju oni mrsave jel da lady !
Kvarimo im prosjek Nas nece niko da upozna
ja imaM I jedne i druge a lady dadada nam je i kona ali nema veze
kako? gdje? daj ...svi znaju gdje ja zivim...ja vazda kukam javi pa da se nadjemo
p.s sutra u 19.10 smo zakazani kod Irme
ti si na otoci jeli,ja sam prijavljena na cvili kod tate, a lady je u svrakinom s. sve u svemu svi u krugu oko merkura
mi smo ujutro, super, a javi se obavezno sta vam je rekla
e pa moramo se jednom naci na cijapi...moze kod prvog standa s kupusom ...salim se...moramo se fakat onda naci...gdje setate kad je lijepo vrijeme...idete li vamo oko bazena tj. dzamije...mi najcesce tu setamo
ja bih kod standa sa bananama, taj mi je naj
a moze kad dodjem kod tate, samo da malo ukrotim ovu svoju djecu valja meni samoj s njima dvojicom -to se zove nemoguca misija, svaki na svoju stranu