Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mi neko vrijeme necemo ici u Importane, dok nas ne zaborave Mala je danas haos napravila u onoj prodavnici sa igrackama, hoce kolica za lutke, ali ni manje ni vise nego ona za b. born od 70KM. Ona zena bi ih mogla rentati - sat vremena 5KM, svakako ih niko ne kupuje, samo ih djeca vozaju tamo po prodavnici I ja nadjem neka od 11KM, kupim joj, samo da kafu u miru popijem. Ali jok, samo ona skupa joj se svidjaju. Srecom, zena ljubazna, valjkda se sazalila na mene kad je vidjela s kim deveram, pa mi dopustila da vratim kolica.
prodavacica tamo je sigurno navikla na slicne ispade. tako je meni lana tamo pravila scene zbog onog bicikla za malu djecu-bebe. istoga vozala i cak htjela da ga vozi vani, vristala kad smo izasli iz radnje, a 110 km nekoliko dana nakon toga joj je tata kupio slican u robotu za 60ak km
ama gleda on A. nos na ultrazvuku prcast...gleda on moj nos...gleda mm nos...pa pita ko vam ima prcas nos...ja bubnem...postar ...i tako na svakom narednom pregledu mi (ja i divanovic) uhvatimo jadnog mm u pilanu s postarom ...nisam mogla vjerovat da se divanovic zna zezat...obicno je bio jako strog ...al eto...postar mu se svidio ...a moj D. jadan...nista mu jasno nije
ja svako malo kad mi je do smijeha...ali onog da se topim...odem na njihov album bebe ...a ja konjina...skinula Andrejevica...kad sam se naljutila na rr
noa, malena je medena ma sigurno ona slusa potpisujem lady . Breskvice , i vi haman spadate u nas klub "mrsavi" teacherko, lana je prava mala pozerka . Bome ima vise ovdje koliko vidim mrsavi nego bebeli ili se varam Al su svi medeni i mrsavi i debeli nezna se koji su sladji