|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 21:31:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

dadada nas ne zove da se nadjemo ne fermaju oni mrsave user posted image user posted image jel da lady user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kvarimo im prosjek user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas nece niko da upozna user posted image user posted image

ja imaM I jedne i druge a lady dadada nam je i kona ali nema veze user posted image

kako? gdje? daj ...svi znaju gdje ja zivim...ja vazda kukamuser posted image javi pa da se nadjemo

p.s sutra u 19.10 smo zakazani kod Irme

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9151
28.3.2011 21:32:02   
Anoniman
ja jos u pobjednika ne vjerujem dok nam se nejavi N_Nuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9152
28.3.2011 21:34:22   
Anoniman
Škorpija tvoj maleni kao da je moja Ana i kod nje je ovako, samo sto ona i pupu bas izbaci, ja se zezam škembe user posted image , pravo zenstvena djevojcica, nema sta user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9153
28.3.2011 21:36:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image jelena , neka je bolan user posted image lutka bebela.
Ma vidi nase male L. nemogu je se nagledati kako je slatka pa sta fali nama mrsavim sto smo mrsavi nista jel dauser posted image user posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9154
28.3.2011 21:36:54   
škorpija
ma izbaci i moj stomačinu,. sreća na ovoj fotki se ne vidiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9155
28.3.2011 21:37:40   
Honey3
evo i nasih nona,nije slike bas friska ali tu je to negdjeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9156
28.3.2011 21:39:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

jest nam cura zgodnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 9157
28.3.2011 21:41:45   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi vise nemamo ni slaufice ni skembeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa izgleda isto onaj mali iz filma Bogovi su pali na tjemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9158
28.3.2011 21:42:00   
škorpija
meni su pravo lijepe ove duge none, što vi nepravedno zovete grisiniuser posted image  (zaha ove vaše su medene), al mislim da bi nn benjo bio pobjednik u ovoj kategoriji butki, on nas tuče barem za dvije kile

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 9159
28.3.2011 21:42:01   
Honey3

jest nam cura zgodnauser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image a zna biti i jako nezgodna kao sada,evo je u krilu i kmezi se,nezna ni ona sta biuser posted image

< Poruku je uredio zaha -- 28.3.2011 21:43:54 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9160
28.3.2011 21:45:59   
škorpija
noa grozna siiiiiuser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 9161
28.3.2011 21:49:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

dadada nas ne zove da se nadjemo ne fermaju oni mrsave user posted image user posted image jel da lady user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kvarimo im prosjek user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imaM I jedne i druge a lady dadada nam je i kona ali nema veze user posted image

kako? gdje? daj ...svi znaju gdje ja zivim...ja vazda kukamuser posted image javi pa da se nadjemo

ti si na otoci jeli,ja sam prijavljena na cvili kod tate, a lady je u svrakinom s.
sve u svemu svi u krugu oko merkura

mi smo ujutro, super, a javi se obavezno sta vam je rekla

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9162
28.3.2011 21:49:32   
Honey3
IZVORNA PORUKA: škorpija

meni su pravo lijepe ove duge none, što vi nepravedno zovete grisiniuser posted image  (zaha ove vaše su medene), al mislim da bi nn benjo bio pobjednik u ovoj kategoriji butki, on nas tuče barem za dvije kile
pa hajmo se onda u necemu drugom takmicitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9163
28.3.2011 21:50:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi vise nemamo ni slaufice ni skembeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa izgleda isto onaj mali iz filma Bogovi su pali na tjemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesi blesava user posted image user posted image user posted image ....
Daj sliku .user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9164
28.3.2011 21:51:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

pa hajmo se onda u necemu drugom takmicitiuser posted image user posted image user posted image

kad bi mame pokazale svoje noneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 9165
28.3.2011 21:53:04   
Anoniman

ti si na otoci jeli,ja sam prijavljena na cvili kod tate, a lady je u svrakinom s.

e pa moramo se jednom naci na cijapi...moze kod prvog standa s kupusomuser posted image user posted image user posted image ...salim se...moramo se fakat onda naci...gdje setate kad je lijepo vrijeme...idete li vamo oko bazena tj. dzamije...mi najcesce tu setamo

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 9166
28.3.2011 21:53:50   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jesi blesava user posted image user posted image user posted image ....
Daj sliku .user posted image

ma pusti dalabuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9167
28.3.2011 21:56:45   
Malenaoduvijek

e pa moramo se jednom naci na cijapi...moze kod prvog standa s kupusomuser posted image user posted image user posted image ...salim se...moramo se fakat onda naci...gdje setate kad je lijepo vrijeme...idete li vamo oko bazena tj. dzamije...mi najcesce tu setamo

ja bih kod standa sa bananama, taj mi je naj

a moze kad dodjem kod tate, samo da malo ukrotim ovu svoju djecu valja meni samoj s njima dvojicom -to se zove nemoguca misija, svaki na svoju stranu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9168
28.3.2011 22:00:35   
Anoniman
[img][URL=http://img641.imageshack.us/i/aaaashf.jpg/]user posted image [/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/img]

Evo i nas kad smo raspolozeni, rijetko se smije, na mene valjda,hahahahahahahahahaha, rekoh da se malo javimo na nasu temu, nigdej drugo i ne pisemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9169
28.3.2011 22:01:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: sahara

Evo i nas kad smo raspolozeni, rijetko se smije, na mene valjda,hahahahahahahahahaha, rekoh da se malo javimo na nasu temu, nigdej drugo i ne pisemouser posted image

preslatko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9170
28.3.2011 22:03:11   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...nije joj ni momak boljiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9171
28.3.2011 22:05:38   
Anoniman
dadada, pa od koga on pokupi taj daruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9172
28.3.2011 22:06:26   
Anoniman
sahara A. je medena  prelijepi osmijeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9173
28.3.2011 22:07:37   
Lady26
Preslatkaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
generacija 2009 user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9174
28.3.2011 22:07:44   
Honey3

medena je,vidi joj samo kosiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  365 366 [367] 368 369   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *