|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 23:06:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

ja imam  pored sebe bočicu paracetamola, idemo na ex...živjeleuser posted image user posted image user posted image
nemoj da overdozirasuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9226
28.3.2011 23:08:09   
Anoniman
E jesi vala brza, a nisam ukrala od majstora, nema pica za njihuser posted image
Uzdravlje, pa sta god ko stigneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9227
28.3.2011 23:08:36   
Anoniman
al ga ti dadada pusis user posted image , zeno ili ti jak "cug" ili kratka cigara user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9228
28.3.2011 23:09:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

ja imam  pored sebe bočicu paracetamola, idemo na ex...živjeleuser posted image user posted image user posted image

poslije one injekcije ništa me više ne može predoziratuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9229
28.3.2011 23:10:37   
Anoniman
zene nemojte se trovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9230
28.3.2011 23:13:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

al ga ti dadada pusis user posted image , zeno ili ti jak "cug" ili kratka cigara user posted image
ama ja kad je povucem...ko oni zidariuser posted image user posted image user posted image ...nikad nisam znala zenstveno pusitiuser posted image user posted image user posted image

slobodno noa...znam da sam te povukla za jezikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9231
28.3.2011 23:14:27   
Anoniman
Hej , razmisljate li vi o ljetovanju, joj mi danas kao pisali spisak za godisnje u firmi, uhhhh, ko ce docekatiuser posted image , a para ni na mapiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9232
28.3.2011 23:16:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Hej , razmisljate li vi o ljetovanju, joj mi danas kao pisali spisak za godisnje u firmi, uhhhh, ko ce docekatiuser posted image , a para ni na mapiuser posted image

kakvo ljetovanje, daj Bože da na bazen odem, nevalja situVacijauser posted image ...nemoj me sahara bacat u crnjak uzet ću i ovaj čepić voltareen koji je isto pored meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9233
28.3.2011 23:17:11   
Anoniman

poslije one injekcije ništa me više ne može predoziratuser posted image user posted image

tebi ni radiacija nista ne mozeuser posted image user posted image user posted image

danas mi mama isprica vic

mujo ozenio japanku
suljo ga sav u soku pita...pa kako mujo...je li lijepa?
mujo- nije
pa je li zgodna
mujo- nije
pa zasto onda
mujo- zraci suljo...sva zraciuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9234
28.3.2011 23:18:17   
Anoniman

ja ne razmisljam...vec znam gdje cuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9235
28.3.2011 23:19:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada user posted image ista sam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavu ćeifim al cigaru jok koda ce mi je neko ukrastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9236
28.3.2011 23:22:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada user posted image ista sam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavu ćeifim al cigaru jok koda ce mi je neko ukrastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isto...a nemami nista gore nego kad mi neko trazi dimuser posted image user posted image ...useuser posted image mi se u ceif...vazdauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9237
28.3.2011 23:23:14   
Anoniman

Tebe ne pitamuser posted image , i ja cu kod tebeuser posted image
Nemoj bona breskva mijesati, ne valja ti touser posted image
Noa bolje ti je namazi kriskuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9238
28.3.2011 23:25:38   
Anoniman
tek sad sam skontala sto sahara svoju A uvaljuje dadai za snajkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Breskva haj ti kod mene pa cemo stopirati na moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9239
28.3.2011 23:25:39   
Apotekarka
Ja vala ne znam pusiti da me ubijesuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9240
28.3.2011 23:25:55   
Anoniman

Tebe ne pitamuser posted image , i ja cu kod tebeuser posted image
Nemoj bona breskva mijesati, ne valja ti touser posted image
Noa bolje ti je namazi kriskuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

breska prijeti voltarenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9241
28.3.2011 23:27:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

ahahahaahahahahahahaauser posted image

Noa, de ba, pa nije sve interesuser posted image , djeca se zaljubilauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 9242
28.3.2011 23:27:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

tek sad sam skontala sto sahara svoju A uvaljuje dadai za snajkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Breskva haj ti kod mene pa cemo stopirati na moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ja...svako zadovoljan...oni stan...mi sobu na moruuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9243
28.3.2011 23:28:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

ama nije teskouser posted image user posted image user posted image ...sve se da naucitiuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 9244
28.3.2011 23:29:42   
Anoniman

breska prijeti voltarenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da i to čepićemuser posted image
apotekarka fućkaj makar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9245
28.3.2011 23:29:49   
Apotekarka
ama nije teskouser posted image user posted image user posted image ...sve se da naucitiuser posted image user posted image user posted image .

u vakat sam s drustvom huckala al brate kad bi me dim,slucajno uvucen ujedi po sata kasljem,nisu ti cigare za mene,a brate medicinski radnik,

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9246
28.3.2011 23:30:32   
Anoniman
dadada user posted image

Odoh, coek zoveuser posted image , znam da cete me sad prozivati al hebigauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9247
28.3.2011 23:31:53   
Anoniman
nego dadada ima li druga Sejfudina..ja sam se odjavila sa ''ove'' adreseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za svaki slucajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9248
28.3.2011 23:35:23   
Anoniman
samo ti trci saharouser posted image user posted image user posted image ...on okom...ti skokom...skontala sam teuser posted image user posted image user posted image poselami H.

noa...nemaaa..a ja tuznaaauser posted image user posted image ...a bas mi je prijao/lauser posted image user posted image ...odavno se onoliko nisam ismijala...najgore je sto nisam mogla skontati je li se zeza ili je ozbiljan...a to me do ludila dovodilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9249
28.3.2011 23:35:56   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image da i to čepićemuser posted image
apotekarka fućkaj makar user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuu...nemooooooojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *