Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hej , razmisljate li vi o ljetovanju, joj mi danas kao pisali spisak za godisnje u firmi, uhhhh, ko ce docekati , a para ni na mapi
kakvo ljetovanje, daj Bože da na bazen odem, nevalja situVacija ...nemoj me sahara bacat u crnjak uzet ću i ovaj čepić voltareen koji je isto pored mene
ja imam pored sebe bočicu paracetamola, idemo na ex...živjele
nemoj da overdoziras
poslije one injekcije ništa me više ne može predozirat
tebi ni radiacija nista ne moze
danas mi mama isprica vic
mujo ozenio japanku suljo ga sav u soku pita...pa kako mujo...je li lijepa? mujo- nije pa je li zgodna mujo- nije pa zasto onda mujo- zraci suljo...sva zraci
samo ti trci saharo ...on okom...ti skokom...skontala sam te poselami H.
noa...nemaaa..a ja tuznaaa ...a bas mi je prijao/la ...odavno se onoliko nisam ismijala...najgore je sto nisam mogla skontati je li se zeza ili je ozbiljan...a to me do ludila dovodilo