|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 23:36:39   
Apotekarka
Ja sam iz coska virila u postove o Sejfudinu reko sta znas covjek mi bez posla da me ne pritvore

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9251
28.3.2011 23:36:48   
Anoniman
Sejfooooo vrati seeeee...zene tvoje ne mogu bez tebe user posted image user posted image

dok vi pusite, a meni muz na putu ja fino ogrooooman sendvic napravila, pa bujrum user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9252
28.3.2011 23:39:58   
Anoniman
jelena samo ti jediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi je opravdano u ova doba,ti za dvoje jedesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se drzala ove parole pa na porod otisla s 20+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9253
28.3.2011 23:40:29   
Anoniman
nemojte otić sad ću ja brzo doć user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9254
28.3.2011 23:41:26   
Anoniman
Noa ma ja cu i nocas ustati da jedem, ali i pored toga dobila 1,5kg, a evo u 20. nedjelji, pa se tjesim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9255
28.3.2011 23:42:43   
Anoniman
joj i ja sam imala 30 kg vise prije 2 god...kad se samo sjetimuser posted image ...sad sam premrsava...ja nikako na zelenu granu da stanemuser posted image user posted image ...kod mene ili...ili...nikako taman...pih

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9256
28.3.2011 23:47:51   
Anoniman
Mene mm zeza, ti odvikla Anu od hranjenja kasikom nocu, ali sebe navikla, redovno mjesecarim na relaciji krevet-frizider user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9257
28.3.2011 23:51:49   
Anoniman
ja u trudnoci nisam jela navece...nije zato sto nisam mogla...nego zato sto mi je bilo mrsko ustajatiuser posted image user posted image ...inace nisam imala problema sa spavanjem...pa me valjda i to spasilo...a da sam jos i navece jela...pa mislim da bih dosla do 90kguser posted image

mada je sve otislo...i vise od tog...a i grudi s timuser posted image hocu one siseeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9258
28.3.2011 23:54:27   
Anoniman
ja sam vala stomačinu odvalila, ne sviđa mi se nikako,  a sve kukala kako sam premršava,  i udri po lazanjama, pizzama i tako...sad mi mrsko radit vježbe nisam od tog zanata
dadada hajmo opet u akciju da ostanemo trudne ne bil imale siseuser posted image user posted image user posted image , lijep je to osjećajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9259
28.3.2011 23:56:22   
Anoniman
Ma ja uvijek bil ravna kao daska, a sad masala...sinoc se bas zalim trceci za Anom oznojila se i ispod sisa user posted image . Nisam navikla da ih imam pa ne znam sta s njima da radim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9260
29.3.2011 0:01:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma ja uvijek bil ravna kao daska, a sad masala...sinoc se bas zalim trceci za Anom oznojila se i ispod sisa user posted image . Nisam navikla da ih imam pa ne znam sta s njima da radim user posted image

user posted image user posted image user posted image meni kad su prvi put nadošle od mlijeka ja se prepalauser posted image , i neznam kako se ponašat sa njima tolikimuser posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9261
29.3.2011 0:05:06   
Anoniman
ma bjaaaaaaz...cekam da A. ode u vojnu akademijuuser posted image user posted image user posted image pa onda mozda i razmislimuser posted image user posted image ...hebo sise...postoji i silikonuser posted image user posted image user posted image

ja reko mm...sto bi bilo fino da se tvoj visak moze iskoristiti za moje siseuser posted image user posted image

odoh vam spavati...muka mi je od cigara...a to je znam kod mene da sam zrela za horizontaleuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sve redom

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9262
29.3.2011 0:05:19   
Anoniman
Ma ja imam osjecaj da mi sve nekako zapinju user posted image , sto kazes ne znam sta sa njima raditi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9263
29.3.2011 0:06:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image meni kad su prvi put nadošle od mlijeka ja se prepalauser posted image , i neznam kako se ponašat sa njima tolikimuser posted image ...

a ja sam se stalno u ogledalu gledalauser posted image user posted image ...bas su mi mocne bileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9264
29.3.2011 0:06:45   
Anoniman

Ma ja imam osjecaj da mi sve nekako zapinju user posted image , sto kazes ne znam sta sa njima raditi user posted image
prebaci ih preko ledjauser posted image user posted image user posted image

a sad vam fakat odoh...nemojte me vise zapricavatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9265
29.3.2011 0:10:39   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image   ohohjhooooo...pa nems  me  malo,  a vec  zavatrilo  ovdje,  to  sise, pusenje,  noge, slaufi,  more,  odmor,   i  da  ne  zaboravim  druga Sejfusina  ....gori  sveuser posted image user posted image ..nedostaje  mi  drug   da  nam  baci  koju veseluuser posted image

hajde  zenske..bolje d a  ste  mrsave  pa  mozete  stalno  jesti.... ja  nisam  imala  ni  kila  ni  sisa...a  sad  sve  imamuser posted image user posted image ,....ubi  me  dekolte..maloprije  isla kupovati  nove  push push  grudnjakeuser posted image
apotekarka-  ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..naucit  ce  mo  te  mi  pusit  nista  ne  brini
dadaaa i  noa-  meni  otoplilo  i  ja  brate  pusim  kad  on spava  na  balkonu  ostakljenom iznesem  laptop ili  u  boravku ,a  otvorim  balkon..sta  rece  logoped
noa neku  me  noc izvodile  moje  cure vani  pa  pogodi  gdje  je  in  u  Mo. i  imala  sam  mlade  snage  napadacauser posted image user posted image user posted image
marijana-  gdje  si  bona ti, jel to  koprcanje na redu, nije  bilo  muza  dugouser posted image
sutra  pravim  onu  tortu probnu  varijantu za  muzev  rođendan..
andrej mi  danas  jos  vise  prica ..ohhh  ide  to  nama...jedva sam nasla neku  malu  doru  figuricu  za  tortu...nema  ih  nigdjeuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9266
29.3.2011 0:13:09   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

prebaci ih preko ledjauser posted image user posted image user posted image

a sad vam fakat odoh...nemojte me vise zapricavatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sto  cu  ti  pricati..ja  maloprije  susim  kosu,  a  sve  mi  kabal  od  fena zapinje  ispod  njih..o  jadu se  zabavim..jos  ce  me  struja  ubit...imam novi  friz..pa  nesto  ko  ja  feniram  malouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9267
29.3.2011 0:14:50   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ivancice pa kad izlazimo na to cool mjestouser posted image user posted image user posted image user posted image hocu i ja da me napadajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9268
29.3.2011 0:16:19   
Anoniman
Bjezi Noa nemoj Ivancici da smetas, tebi ako budu u cipele gledali nema ti vajde izlazak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9269
29.3.2011 0:18:24   
Anoniman
noa sveži kikice i svi će gledati u tebe-garantujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9270
29.3.2011 0:21:35   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidi ih jedva docekale da me ''meze''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ama doćeram se ja a 2 grudnjaka obucemuser posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ima da budem koka i pouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9271
29.3.2011 0:22:32   
Anoniman
Jos po koji par carapa ubaci u njih ili po polovice grejpfruta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9272
29.3.2011 0:23:16   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image   kad  se    se  igod  pozelis  guzve..znas  gdje  je  in  u  N. trznom meni  zlo bilo..odvikla  se  ja  toga,  izgiurali me  izgaziliuser posted image , iznapadaliuser posted image ...ali zato  bili  prije  na  renovranom   katringu  na  veceri...muzika  uzivo...ekipa  super..bas  ono  opustajuce  i  ugodno...a  sad  fino izgleda i prostor 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9273
29.3.2011 0:25:26   
Anoniman

Jos po koji par carapa ubaci u njih ili po polovice grejpfruta user posted image

ja ja carape al one sportskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a Breskva vezem ja nesto ko' kikice redovnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do duse tad mm nece da ide sa mnom u setnjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image posaljem ti sliku da vidisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9274
29.3.2011 0:27:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja ja carape al one sportskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a Breskva vezem ja nesto ko' kikice redovnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do duse tad mm nece da ide sa mnom u setnjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image posaljem ti sliku da vidisuser posted image user posted image user posted image user posted image

hajd živa bila pošalji i ti imaš mojuuser posted image user posted image user posted image , da se imam kome smijat kad mi bude loš danuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *