Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj i ja sam imala 30 kg vise prije 2 god...kad se samo sjetim ...sad sam premrsava...ja nikako na zelenu granu da stanem ...kod mene ili...ili...nikako taman...pih
ja u trudnoci nisam jela navece...nije zato sto nisam mogla...nego zato sto mi je bilo mrsko ustajati ...inace nisam imala problema sa spavanjem...pa me valjda i to spasilo...a da sam jos i navece jela...pa mislim da bih dosla do 90kg
mada je sve otislo...i vise od tog...a i grudi s tim hocu one siseeeeeeeee
ja sam vala stomačinu odvalila, ne sviđa mi se nikako, a sve kukala kako sam premršava, i udri po lazanjama, pizzama i tako...sad mi mrsko radit vježbe nisam od tog zanata dadada hajmo opet u akciju da ostanemo trudne ne bil imale sise , lijep je to osjećaj
Ma ja uvijek bil ravna kao daska, a sad masala...sinoc se bas zalim trceci za Anom oznojila se i ispod sisa . Nisam navikla da ih imam pa ne znam sta s njima da radim
Ma ja uvijek bil ravna kao daska, a sad masala...sinoc se bas zalim trceci za Anom oznojila se i ispod sisa . Nisam navikla da ih imam pa ne znam sta s njima da radim
meni kad su prvi put nadošle od mlijeka ja se prepala , i neznam kako se ponašat sa njima tolikim ...
meni kad su prvi put nadošle od mlijeka ja se prepala , i neznam kako se ponašat sa njima tolikim ...
a ja sam se stalno u ogledalu gledala ...bas su mi mocne bile
ohohjhooooo...pa nems me malo, a vec zavatrilo ovdje, to sise, pusenje, noge, slaufi, more, odmor, i da ne zaboravim druga Sejfusina ....gori sve ..nedostaje mi drug da nam baci koju veselu
hajde zenske..bolje d a ste mrsave pa mozete stalno jesti.... ja nisam imala ni kila ni sisa...a sad sve imam ,....ubi me dekolte..maloprije isla kupovati nove push push grudnjake apotekarka- ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..naucit ce mo te mi pusit nista ne brini dadaaa i noa- meni otoplilo i ja brate pusim kad on spava na balkonu ostakljenom iznesem laptop ili u boravku ,a otvorim balkon..sta rece logoped noa neku me noc izvodile moje cure vani pa pogodi gdje je in u Mo. i imala sam mlade snage napadaca marijana- gdje si bona ti, jel to koprcanje na redu, nije bilo muza dugo sutra pravim onu tortu probnu varijantu za muzev rođendan.. andrej mi danas jos vise prica ..ohhh ide to nama...jedva sam nasla neku malu doru figuricu za tortu...nema ih nigdje
prebaci ih preko ledja
a sad vam fakat odoh...nemojte me vise zapricavat
sto cu ti pricati..ja maloprije susim kosu, a sve mi kabal od fena zapinje ispod njih..o jadu se zabavim..jos ce me struja ubit...imam novi friz..pa nesto ko ja feniram malo
kad se se igod pozelis guzve..znas gdje je in u N. trznom meni zlo bilo..odvikla se ja toga, izgiurali me izgazili , iznapadali ...ali zato bili prije na renovranom katringu na veceri...muzika uzivo...ekipa super..bas ono opustajuce i ugodno...a sad fino izgleda i prostor