Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zanima me da li je neko od vas koristio baby phone posto Anu planiram najdalje za nekih mjesec-dva u njenu sobu prebacivati da se navikne dok beba ne dodje pa planiram da kupim jer nam bas i nije soba blizu sobe, a ona se budi nocu. Ako je neko koristio moze li nam preporuciti neki, znaci ne treba da je sa kamerom i tako to, vec neki klasicni.
jutro... da se i mi javimo imamo velike podočnjake, presjelo mi sijelo sinoć Alim mi povraćao u mlazu, bilo je i tem. al sam skinula sa paracetamolom, sad je dobro... ali napravio mi je posla imam šta prati dva dana
E svasta..... ma ovo vrijeme je samo od sebe bolesno majke mi.... nije ni cudo sto su nam djeca malo-malo pa bolesna i sto ih vise cuvas to je gore....
I mi od jučer+proliv+popvraća!!!!! Temp-39.7 Pedica kaže da nema nikakve upale....
Meni ovo lici na stomacni virus, moja kolegica bolesna, njena sestra, od sestre oboje djecice, zet....znaci svi komplet, samo krenulo od curice i zahvatilo ih sve.....
moram da pohvalim svog djecaka !sinoc zaspo u 7(to po starom 6 )ja se ziva isprepadala reko ustat ce u 9-10 sigurno ,kad on jutros u 7.15,jednom iili dva puta se budio i nastavio
i eno ga opet spava,poslije imamo rodicin rodjendan
bolesnim bebicama zelimo sto brze ozdravljenje
jutroo Mi smo dobro, mada i sad ima exspozivno smrdljive kake , kasato rijetke sinoc se toliko ukakio da je isao pod tus. Nemam mu vise sta obuc svi bodici sto se kopcaju su prljavi ... Svim bolesnim bebarama brzo ozdravljenje
Zanima me da li je neko od vas koristio baby phone posto Anu planiram najdalje za nekih mjesec-dva u njenu sobu prebacivati da se navikne dok beba ne dodje pa planiram da kupim jer nam bas i nije soba blizu sobe, a ona se budi nocu. Ako je neko koristio moze li nam preporuciti neki, znaci ne treba da je sa kamerom i tako to, vec neki klasicni.
mi imamo chipolino alarm ,platili ga 80km i zasad nam dobro služi,a kumi sam svojoj uzimala tomy i kaže da je dobar a on je bio oko 130km koliko se sjećam
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3