Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni je Azra super, a mozes vidjeti i na temi PEdijatar, razlicita su misljenja... Super je prema djeci, detaljna....mozes popricati s njom.... Oni ce ti zakazati vakcinu, upisat ce ti u knjizicu...
Ni dr Vildan nije los, malo ima neku govornu manu pa ga tesko nekad razumijem i moram pitati po 2x...mada to nije nista mislim, covjek je stvarno strucan i ok skroz...
jutros imali nekih obaveza pa onda bili vrijedni pa nikako da se javim
vidim dosta beba bolesno za sviju veliki
moji jos sline, ali hB nema ture ni jedan
jelena mi imamo brevi baby alarm i dobro nam sluzi vec 2 godine
lady nismo se danas pisale, bas mi nedostajes , imam ti ja jednostavnih recepata za kolace ali ne da mi se pisati ali ako si ti zainterseovana pisem odmah
vidim ruzis felix, nemoj je dirati curicu, a zar nije anelko danas trebao doktoru
dadada cekam izvjestaj kako je bilo, nadam se da ce ti reci samo sta ti trebas raditi
ja ujutro odoh vaditi nalaze, moram sve povaditi, valjda cu prezivjeti
A, uvijek mahalate kad sam ja daleko od monitora...
R. sinoc malo ture imala, jutros pelena puna, hranu odbija, mlijeko saljeva... i ja postavila dijagnozu: ZUB... Jos kad bi me pustila da vidim, bez ugriza
pozdrav i od nas . Mi smo danas setali , posle spavanja. Mala kad vec pitas nisam ga vodila jer sam zvala ped. rekla da ne dolazim puna bol.djece viroza zavladala rekla da dajem prospan ako ne bude do sledece sedm. bolje da ga dovedem. Opet kaze kako hos to,je moje misljenje. I ja odustanem .Nije tako nam strasno . Bojim se da nebi sta pokupio, ionako je mohljiv.
vala bas gdje je dadada . ? A. zuji ko muha bez glave po kuci valjda ce veceras lec ranije pa nemam ni pola sata rahat vec moram ici snjim lec da bi zaspo joj kako se vrijeme vratilo nista mi ne valja a l ujutro drinja do 10. Od sutra suncano javlja i toplije pa sam happy
da i mi malo upadnemo na temu,kako ste nam,vidim djecica bolesna,bas mi je zao,nadam se da ce brzo ozdraviti,mi smo dobro,ne slusa ovo dijete nista ,evo hoda i govori ne ne,samo ce to i pricati ako nastavi ovako sve druge rijeci necemo ni upotrebljavati,ma sa svime se izborimo ali presvlacenje pelene nam je nocna mora
Svim bolesnim bebama brzo ozdravljenje Hvala vam za savjete za baby alarm, moram se u potragu baciti. Da konacno prebacim dijete u sobu, ja ni spobu nisam sredila, a alarm kupujem , ko kad je mm non stop na putu pa nikako da ga ufatim da odemo pokupovati jos sto nam fali.
Dadada ocekujemo te, nadamo se da ce teta biti pozitivna
mi malo bili na polju, nisam ga spustala nosala ga ...i sad vicem mu ajmo anele u kucu zima a on ce nete nete anju tutu nete dere se nje nje (nece anel u kucu )
drage moje samo da vas brzinski pozdravimo...V. mi tri dana brani na komp. vuce me, gura, grize, ja ustanem, a on stolicu odvuce u drugi kraj sobe, ne da, pa ne da
dobro smo, setamo, fino spavamo i jedemo, ne slusamo ....vidim da je neki virus zavladao, nadam se da cete nam brzo ozdraviti vi koji ste ga pokupili
...aBd dolazim na BB, vidim da ce biti Lady ...hoce li jos neko sa nase teme...vodimo li djecicu?
imate mahanje, vec mi se mota oko nogu, da ne bude za nogu
veče, moja cura spava,dan mi je baš bio naporan i dug,ko da je poduljio generacija je preslatka,i bebeli i malo manje bebeli,svi su bolesnim drugarima želimo što brže ozdravljenje jelena i kod nas je beby alarm brevi,zadovoljni smo obzirom koliko puta ga je Una bacila,još je čitav
eh ovako...za sve je kriv POMFRIT ...ovo sam ja izvukla iz onoga sto mi je logopedica ispricala
njemu nisu dovoljno razvijenim facijalni misici...sto se vrlo lako i vrlo brzo moze korigirati...i to kuci...bez nje...rekla mi je vjezbe koje trebam raditi...ukratko da mu kupim spiralnu slamku, da mu dajem citavu jabuku da grize, da lize sladoled tj. ona mi je sad dala one spahtlice koje cu umociti u nesto tipa nutele pa da mu tu dajem tj. ja da drzim za stapic a on sto vise da se isplazi...rekla mi je da mu kupim vibrirajucu cetkicu (te vjezbe ce mi pokazati kad je kupim) onu puhaljku sa sapunicom...da mu dajem sto tvrdju hranu da zvace, lizala da vjezba jezik...da mu pritiscem na korijenu nokta jer se tu nalaze neki nervi...cini mi se...za govor...da ga sto vise "tjeram" da kaze sta hoce a ne "on okom, ja skokom" (ono sto mi je i breskva rekla)...da ga pustim u igraonama da se svadja tj. da ga pustim ako mu neko nesto otme da sam vrati...da trazi...da ga oko usta umazem necim sto voli, da se oblizuje...sta jos...ma sigurno sam jos stosta zaboravila...dok se i meni slegnu utisci ..eh da...i da gledamo da sto prije izbacimo flasicu...barem jednu
logopedica je super HVALA TI MALA PUNO ...vidi se da cura ima jako puno iskustva i da zna s djecom...Inace mi je nahvalila Andrejevica...a ja sam naravno ...koja majka to ne voli slusati
Na kraju je eto ispalo da mu se misici nisu razvili jer ne zvace tj. jako malo zvace...iako on jede voce u komadu, keks etc...ali eto...nije dovoljno...ascare ...ne zvace meso... sve u svemu...pusti hranu da se otapa i guta...ili ako zvace...jako malo zvace...lijenguza
nadam se da ce neko izvuci nesto iz ovog...dajte djeci da sto vise zvacu...ne gulite i ne sjecite voce...dajte u komadu...slobodno i ne blendirajte samo zato sto vam tako brze jedu
kumin mali(13 mjeseci) vec od nove godine vuce neki kasalj,prehlade,temperature svako malo,i danas ga vodila dr i poslala ga na inhalacije 2x dnevno,i jos sutra da uradi bris grla i nosa
sta se postize tim brisom ,jel otkriva jel ima kakva bakterija ili sta
a sta inhalacijama
sta se postize tim brisom ,jel otkriva jel ima kakva bakterija ili sta
a sta inhalacijama
ovo prvo otkriva prisutnost bakterija (a i gljivica) koje su cesto uzrok ponavljanih i cestih upala. ovo drugo omogucava djetetu lakse disanje i potpomaze laksem iskasljavanju sekreta iz pluca.
eto...kaze ona meni da je lijen ..da jednostavno ne koristi te misice...od sutra se kreveljimo po kuci
da mu dajem citavu jabuku da grize, da lize sladoled tj. ona mi je sad dala one spahtlice koje cu umociti u nesto tipa nutele pa da mu tu dajem tj. ja da drzim za stapic a on sto vise da se isplazi...rekla mi je da mu kupim vibrirajucu cetkicu (te vjezbe ce mi pokazati kad je kupim) onu puhaljku sa sapunicom...da mu dajem sto tvrdju hranu da zvace, lizala da vjezba jezik...
, ja cu ovo sv da izbacim jer ova moja ne zatvara usta...
za momka koji je sarmirao ljekarku, za nju, za mamu koja je big mama(barem psihicki, kad vec nije fizicki )
Sve ce to biti super, vidjet ces...
A moja hanumica veceras pojela tanjir supe i sve povratila po meni Malo me brine
I, pitam se zasto uvijek mene naciljaju kad povracaju?