|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.3.2011 21:25:23   
koka i po
djes ti prijo user posted image ..
i ne brini nisi jedina naciljana user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9376
29.3.2011 21:26:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: dadada

nisam ..al nesto pocesto pomislim na te user posted image ..

user posted image

de bjez user posted image
tako ti kad ti se neko nabacuje....ccccc...e evo ti saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 9377
29.3.2011 21:27:25   
koka i po
de bjez 2x user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9378
29.3.2011 21:27:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

da mu dajem citavu jabuku da grize, da lize sladoled tj. ona mi je sad dala one spahtlice koje cu umociti u nesto tipa nutele pa da mu tu dajem tj. ja da drzim za stapic a on sto vise da se isplazi...rekla mi je da mu kupim vibrirajucu cetkicu (te vjezbe ce mi pokazati kad je kupim) onu puhaljku sa sapunicom...da mu dajem sto tvrdju hranu da zvace, lizala da vjezba jezik...

, ja cu ovo sv da izbacim jer ova moja ne zatvara usta...user posted image user posted image user posted image

user posted image  za momka koji je sarmirao ljekarku, user posted image  za nju, user posted image  za mamu koja je big mama(barem psihicki, kad vec nije fizickiuser posted image user posted image user posted image )

Sve ce to biti super, vidjet ces...

A moja hanumica veceras pojela tanjir supe i sve povratila po meniuser posted image user posted image user posted image
Malo me brineuser posted image

I, pitam se zasto uvijek mene naciljaju kad povracaju?user posted image user posted image user posted image
zato sto si ti MAMAAAAAAuser posted image

ma zubovi garant

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9379
29.3.2011 21:28:36   
Anoniman
Dadada user posted image za Andreja, djete ne prica sto mu vi udovoljavate, nece da smara vas pa zato user posted image , sto bi se dijete mucilo kad on okom ti skokom user posted image , nego ti njemu malo preprzi taj pomfrit da bude onako tvrd i hrskav pa ce dijete zvakati. Anuska skroz slabo zvace i komade guta, ali zato brblja uveliko.

Tajra juce sam u BBI vidjela vasu rodjendansku haljinu jos je ljepsa live nego na slikama user posted image

Neposredna veza do poruke: 9380
29.3.2011 21:30:32   
Anoniman

de bjez 2x user posted image user posted image user posted image user posted image ..

nemres mi nista...ja sam sva hepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9381
29.3.2011 21:31:43   
koka i po
nista te ne cujem ..znas da sam gluha ...a bome i poslijepa user posted image
odo spavati.....

< Poruku je uredio koka i po -- 29.3.2011 21:32:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9382
29.3.2011 21:38:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

drage moje samo da vas brzinski pozdravimo...V. mi tri dana brani na komp.user posted image  vuce me, gura, grize, ja ustanem, a on stolicu odvuce u drugi kraj sobe, ne da, pa ne dauser posted image

dobro smo, setamo, fino spavamo i jedemo, ne slusamouser posted image ....vidim da je neki virus zavladao, nadam se da cete nam brzo ozdraviti vi koji ste ga pokupiliuser posted image

...aBd dolazim na BB, vidim da ce biti Ladyuser posted image ...hoce li jos neko sa nase teme...vodimo li djecicu?

imate mahanje, vec mi se mota oko nogu, da ne bude za noguuser posted image user posted image user posted image user posted image

dolazim i ja sa lanomuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 9383
29.3.2011 21:40:15   
marinčii
dadada ma znala sam jauser posted image user posted image user posted image user posted image
kako su nam dječica bolesna,nadam se da su bolje i da nema više tureuser posted image user posted image
ljubac za sve

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9384
29.3.2011 21:41:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra juce sam u BBI vidjela vasu rodjendansku haljinu jos je ljepsa live nego na slikama user posted image

user posted image user posted image user posted image

E, bas ti hvala da znas...
Ja se sve bojim da nisam izabrala "pogresno"user posted image

A zubovi me R. slomise...
Dok sam ja ziva nema tog stomatologa koji smije s klijestima prici njenoj viliciuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9385
29.3.2011 21:43:22   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

drage moje samo da vas brzinski pozdravimo...V. mi tri dana brani na komp.user posted image  vuce me, gura, grize, ja ustanem, a on stolicu odvuce u drugi kraj sobe, ne da, pa ne dauser posted image

dobro smo, setamo, fino spavamo i jedemo, ne slusamouser posted image ....vidim da je neki virus zavladao, nadam se da cete nam brzo ozdraviti vi koji ste ga pokupiliuser posted image

...aBd dolazim na BB, vidim da ce biti Ladyuser posted image ...hoce li jos neko sa nase teme...vodimo li djecicu?

imate mahanje, vec mi se mota oko nogu, da ne bude za noguuser posted image user posted image user posted image user posted image

dolazim i ja sa lanomuser posted image

Dolazim i ja bRez Rianeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9386
29.3.2011 21:45:01   
R&T@
user posted image user posted image user posted image Mya, Mya user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeee........................

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9387
29.3.2011 21:46:20   
Lady26
Dadada user posted image user posted image user posted image eto rijesiste bar dio posla...neka si ga odvela, i meni drago user posted image
Moja curica spavala, ali sam je ja morala uspavati - opet!!! Podhitno odvikavanje....kenut cu od vikenda kad budem samo ja tu, teta nece poslusati 1000000000000000% pa tako da cu ja poceti sa odvikavanjem....
Tekja e bas mi je drago sto cu te upoznati, nadam se da se neces razocarati user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9388
29.3.2011 21:47:30   
teacher75
dadada, bas mi je drago da je sve ok sa A. bravo za njega, bice to sve okuser posted image i ova moja ne zvace sve, samo voce i hljeb, pite, pizze hoce zvakati, meso i povrce joj i dalje blendam jer nece nikako drugacije da pojede. al eto prica prosjecno, kad uporedim s ostalom djecom, ima i boljih i gorih od nje...vazda nesto fali, da hoce ova moja vise prohodati, trci kad je drzim za rukicu al cim je pustim, napravi 2-3 koraka i hvata se, gubi ravnotezu i hoce da padne

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9389
29.3.2011 21:50:45   
Anoniman
A joj, misa mu, zao mi sto opet ture napadajuuser posted image , zelim djecici brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
dadada, drago mi je da si otkrila sta nam muci slatkisa, ma ima da mu nakupujem lizalica punu vrecuuser posted image

Mi konacno kupili cipelice i majicu za rodj, tako da nam jos tortica fali od logistikeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9390
29.3.2011 21:54:24   
R&T@
IZVORNA PORUKA: sahara

Mi konacno kupili cipelice i majicu za rodj, tako da nam jos tortica fali od logistikeuser posted image

Sta ste izabrali? Izdaj rajiuser posted image

Je li torta na istoj adresi?
Mi narucili opet kod Elme...

P.S. Aprilka je divna na onoj slicici

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9391
29.3.2011 21:55:45   
Anoniman
dadada user posted image user posted image user posted image nadam se da ce vam ti savjeti a sigurno oce pomoci .
Mi odavno lizemo lizala al mene strah da ne otkine gornji dio da se ne udavi pa moram ga nadgledat kad je u ustimauser posted image
Ja blenadam hranu isto meso, i sl . Sto kazes da brze pojede. al eto on prica zna pricat tako, da necu jos blender izbacitiuser posted image user posted image ...

Tajra da te utjesim i anel je povratio, cokolino svo ja se jedva namucila da ga nahranim on se zakaslja bas u tom momentuuser posted image i sve fujj povrati za sek. plus smrdi ko djavo..... eto nama je kasalj to izazvo a jedva se namucila da pojede,
Posle digla ruke od svega cekala 1.sat posle mu dala vocnu kasicu pojeo.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9392
29.3.2011 21:58:38   
Anoniman

Hvala
Naravno kod elme cemo tortu, ali jos  nismo narucili, joj vi uvijek sve prviiiiiiuser posted image , a haljinicu imamo bijelu sa plavim detaljima i kupili mornarsku majicu, imamo bijele stramplice, i kupili bijele cipelice, jos fale plave masne u kosi user posted image

A kad je meni promakla vasa slika odjecice za rodj user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 29.3.2011 22:00:14 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9393
29.3.2011 22:04:18   
Anoniman
eeeeeeee...obleka kupljenauser posted image user posted image user posted image user posted image daaaaaaj da vidimooooouser posted image user posted image user posted image ili na barem reci koje su bojeuser posted image

ticerka...ma prohodace...bili ste kod dr. nisi pustila ad se odvija samo od sebe...oni su rekli da je sve ok...sto je najbitnije...a ona ce se osloboditi kad bude spremna...kad se osjeti dovoljno jakom...ne znam kako gledas na bazene...jesi li protiv toga...ako nisi...ne moze joj skoditi da je odvedes, recimo u terme...gdje je dovoljno topla voda...da se brcka...i to fino nekad kad si druga smjena...ili jutarnja, a nemas puno casova...tako da mozes biti sigurna da nema nikog ili jako malo ljudi

Tajra...vasa haljinica je boli glavauser posted image user posted image ...ja bi je nosilauser posted image user posted image user posted image

Ja se nadam da nam Minja nema temp...mislimo na vasuser posted image i naravno i na Alima i Seju i Nikoluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9394
29.3.2011 22:05:01   
R&T@
Ja na fb jednom mjesecno i naletim na Elmu...
pa izmahalamo i "padne" narudba...user posted image user posted image user posted image

Naci cu ja sliku opet da vidis nase ljubicasto-zelene planove...user posted image

A tu vasu kombinaciju i ja volim...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9395
29.3.2011 22:05:47   
Anoniman

Hvala
Naravno kod elme cemo tortu, ali jos  nismo narucili, joj vi uvijek sve prviiiiiiuser posted image , a haljinicu imamo bijelu sa plavim detaljima i kupili mornarsku majicu, imamo bijele stramplice, i kupili bijele cipelice, jos fale plave masne u kosi user posted image

A kad je meni promakla vasa slika odjecice za rodj user posted image

LAJKAAAAAAAAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9396
29.3.2011 22:07:37   
Anoniman
slikat cu obleku pa postaviti ako iko bude budan koliko sam brza u tomeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9397
29.3.2011 22:13:20   
R&T@
Evo koliko vremena treba...
Ja ponavljam postupak samo zbog tebe...
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9398
29.3.2011 22:13:41   
Honey3

slikat cu obleku pa postaviti ako iko bude budan koliko sam brza u tomeuser posted image
ti slikaj,mi cekamouser posted image i tvoju tajrauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9399
29.3.2011 22:14:55   
Honey3

Evo koliko vremena treba...
Ja ponavljam postupak samo zbog tebe...
user posted image

preslatko tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *