|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.3.2011 14:17:06   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Lady26

Vidi ih, sve otisle na onu novu temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E dobro, ja necu ni pisati vise.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hajd hajd pisi zeno citam ja user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti....ne znas koliko ti je staro dijete a trpas se na onu temu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9326
29.3.2011 14:19:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

Pozdrav   user posted image user posted image user posted image
Jel nas neko trazio? user posted image
Sigurno nije niko,ali ipak smo tu,ne mozemo mi bez vas,dzaba user posted image user posted image user posted image
Mi opet muku mucimo s obrascicima i dermatitisom user posted image
Sutra opet doktor user posted image

Znas vec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 9327
29.3.2011 14:24:38   
marinčii
Amani ljubi nam prijatelja,baš mi je žao da se mučite s tim dermatitisom i malena od moje sestre ga ima znam da nije lako,al bit će to sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9328
29.3.2011 14:30:40   
Amani12
Hvala ti marincii.Ma bas nije lako,ali borimo se.Bit ce bolje aBd...
Ljubimo Mateja,Anela i Lanci,nasu manekenku user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9329
29.3.2011 14:35:26   
Anoniman
mahaluso jedna moras svudje zaviriti svoj nosicuser posted image user posted image user posted image user posted image
Amani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9330
29.3.2011 14:38:02   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26

Eh evo, ima li k'o jaci user posted image user posted image , hocu reci tanji user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Jedino smo je ovako mogli slikati... mirnica mamina user posted image

Slatkoce moje dvije user posted image user posted image user posted image
Nemoj da zezas mama,ti imas malenu manekenku,kazem ti ja user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9331
29.3.2011 14:43:35   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

mahaluso jedna moras svudje zaviriti svoj nosicuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jel ovo meni upuceno?!?! ja mahalusa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tebe svugdje ima, na bebama, SVIM, na trudnoci, nema gdje te nema user posted image user posted image user posted image ili vas ima vise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9332
29.3.2011 14:46:39   
Anoniman
sto jel ti krivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Pa sta cu ja kad ovdje nikog nema malo virnem svudje user posted image .
A ti ti ti ti, moras me pratiti ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9333
29.3.2011 14:49:07   
Lady26
Moram, kad god pogledam u aktivne teme, tamo Felix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9334
29.3.2011 14:56:29   
iv@ncica
aaa  jojjjj  sto  je  ovo  pa  opet  sve  bolesnouser posted image ....a i  moj  je  sinoc  u snu  jednu  turu  odkasljao..sad  ce i  on  za  nikolicom  zalec
marijana-dusa  draga...a  i  nama  onda ne  gine  isto  to....oh..hajde  javljaj  se  kad  mognes  vec....

kod  nas  kisa  stala  za  sad,  sunce  curi....sutra  nam  taji  rođendanuser posted image ...ja  s posla  i  taman  pravim  onu  tortu  coko.  fantazija..jednostavna  da je  i  ja  cak  napravila...hladi  se..jos  samo  jedan  prljev  od  cokolade  kad  se  ovaj  stisne,  veceras  cu  da  je  zavrsim....sutra stavim  slikice...ako  bude  dobra  kao sto  mislim..pravim je  andreju  za  rođendan ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9335
29.3.2011 14:58:08   
Lady26
Ivancica koja je to torta, posto ja sam antitalenat za torte bilo koje, jel li zahtjevna? 

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9336
29.3.2011 15:00:04   
Anoniman
moj anel zaspo sam .user posted image Kod nas nema kise al je zrak malo svjeziji , pa sam se omisljala ,predomisljala bil isli van na kraju zaspa user posted image .
Ajd strpit cemo se do sutra sutra su, javljali toplije vrijeme .

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9337
29.3.2011 15:00:17   
iv@ncica
jelena...mi  ti  koristimo  brevijev  baby phone..naslijedili  ga..ima  mu  godina...i  dobar  nam  je ..jer  andrej  spava  i  po  danu  i  noci  u  sobi  nasoj..ali  mi  smo  u  dnevnoj  sobi  koja  je  dosta  dalje  pa  ga  tako  kontroliramo..inace  je  i  na  baterije  pa  mogu do 500m  se udaljiti od  njega...nama  je  super,  i  od  rođenja  ga  koristimo..navikli  se..tako da  ti ja  ne znam  bez  njega

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9338
29.3.2011 15:01:24   
Apotekarka
Pozz...Sta je ovo generacija bolesna,misa mu vise a i ovo vrijem je grozno....
Antonio opet ne jede,doduse kod tete ne jede nece kao nista jucer jeo u pola 11 sa mnom i prije toga bocu mlijeka popio kod nje popio bocu u jedan i nista nije do pola 7 jeo bas mi to glupo,pa pšotrudi se zeno da g nahranis ona kaze nece pa nece i dzaba je user posted image user posted image user posted image a sinoc kad je otisl jeo to u pola 7 i opet u pla 10 malo pite jeo i voca
Ja sam izgleda sa stomacnom virozicom pa gdje bi mene zaobisla,i jutros popila enterofuril i proljev imala i mucno mi,samo da na Antonia ne predje ako onu bs 18 mj vakcinu primimo do zime bit ce dobro....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9339
29.3.2011 15:03:47   
iv@ncica
lady-  coko.  fantazija...eno  je  na  receptima..ja  sam  ti  za  kuhanje  beuezezezze..kolaca  znam 3 napraviti,  od  toga  2  suhauser posted image ...tortu  nikad  u zivotu  nisam  napravila...a  ova  je  jednostavna...biskvit..i  preliva  se  cokoladama...samo  to  treba  cekati  da  se  svaki  sloj  stisne...javim  ti  sutra  kad  je mljacnem  kakva  je..dok  se  sva  stisne..ostalo  nam  jos  jednu coko  veceras  staviti...u  biskvit  jedna  velika  coko. +  3  u  preljeve...crna,  mlijecna i  bijela..ma  mora  biti  dobra...a  vec  sad  vidim  da je  socna..kipi  od  cokolade...uh  mirise  mi  kuca..mljac...e  vala  ako  je  meni  ispala  do  sad  ni tebi  ce  ..nego  valja  joj  sutra  vidjeti  presjekuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9340
29.3.2011 15:06:09   
Anoniman
e moja apotekarko, i mi kasnimo sa bocom pa vidis da sam stim pobrakal djetu mjeseceuser posted image user posted image user posted image . Sad je dobro al naleti mu da iskasljava i sad necu ga jos voditi necel kasalj stat .
I da da se Pohvalimo, nasla mama zub drugi cetvorka , bas je neka jakauser posted image pola izbila pola jos nije druga cetv. je skroz izasla tj prva ( a sto se spetlja)user posted image
Moguce da je tura bila od toga i stolice rijetke.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 9341
29.3.2011 15:09:03   
iv@ncica
felix  od  toga  je..nama  su  izgleda  sve  5-ce  izbile..alin neda  vidjeti..i  sve su  one  krive...i  ture...i  vodene  stolice..i  buđenja  i  nervoze  i ne jedenje uhhh..ali  vala  ako  su  i  one  izbile  i  rijesili  se boca..i  evo  nam ide  rođendan ,  pa  smatram da  smo  tu  mucnu  fazu druge  god. prosliuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9342
29.3.2011 15:09:33   
Lady26
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

lady-  coko.  fantazija...eno  je  na  receptima..ja  sam  ti  za  kuhanje  beuezezezze..kolaca  znam 3 napraviti,  od  toga  2  suhauser posted image ...tortu  nikad  u zivotu  nisam  napravila...a  ova  je  jednostavna...biskvit..i  preliva  se  cokoladama...samo  to  treba  cekati  da  se  svaki  sloj  stisne...javim  ti  sutra  kad  je mljacnem  kakva  je..dok  se  sva  stisne..ostalo  nam  jos  jednu coko  veceras  staviti...u  biskvit  jedna  velika  coko. +  3  u  preljeve...crna,  mlijecna i  bijela..ma  mora  biti  dobra...a  vec  sad  vidim  da je  socna..kipi  od  cokolade...uh  mirise  mi  kuca..mljac...e  vala  ako  je  meni  ispala  do  sad  ni tebi  ce  ..nego  valja  joj  sutra  vidjeti  presjekuser posted image user posted image user posted image

Uh sad se sjetih slike.... mljaaaaaacccccc predobro izgleda a mogu misliti ukus....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9343
29.3.2011 15:12:47   
iv@ncica
user posted image user posted image jasta...vec  je  sad  za  pojest  dobra..e  zamisli  kakva  ce  bitiuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9344
29.3.2011 15:14:43   
Apotekarka
Felix ako ne prođe ukljuci mu malo prospan sirupa

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9345
29.3.2011 15:40:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Felix ako ne prođe ukljuci mu malo prospan sirupa
pije prospan vec odavno ....

Neposredna veza do poruke: 9346
29.3.2011 15:41:06   
megi
tesko vas je bogami upratiti
elem sva su djecica ko med
Lady ma kakve mrsave noge ti vidis Lana je taman

svim bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave, misa mu i ture i proljev bjeziteeee

mi smo u fazi prenosa kartona u DZ Saraj polje, zna li mi ko reci kakvi su dr
moramo na onu vakcinu od 18 mjeseci

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 9347
29.3.2011 15:56:27   
Lady26
Hocete li na bb u subotu dolaziti.... hajdeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Na proslom smo jedva i rijec progovorile user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9348
29.3.2011 15:57:42   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

tesko vas je bogami upratiti
elem sva su djecica ko med
Lady ma kakve mrsave noge ti vidis Lana je taman

svim bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave, misa mu i ture i proljev bjeziteeee

mi smo u fazi prenosa kartona u DZ Saraj polje, zna li mi ko reci kakvi su dr
moramo na onu vakcinu od 18 mjeseci

pozzzz

Doktorica Azra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I dr Vildan mi je ok....sa drugim nemam nekog vele iskustva, znam samo da mi je neka Meliha il tako nesto user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9349
29.3.2011 16:05:56   
Mamica24
Vozdricaaa user posted image user posted image šta ima ženice.. šta se radi... kako su bebice...

Moj dzuvegija spava, ima neki gadan kašalj sa slajmom pa cemo ako ne prodje malo kod dr...

Mi se spremamo za 1 rodjendan.. to sam vec rekla... uh mene malo prolazi ona luda želja da sad opet zatrudnim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jes me bilo ufatilo ko gripa...

ideja ostaje.. al neka jos malo!!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *