Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pozdrav Jel nas neko trazio? Sigurno nije niko,ali ipak smo tu,ne mozemo mi bez vas,dzaba Mi opet muku mucimo s obrascicima i dermatitisom Sutra opet doktor
aaa jojjjj sto je ovo pa opet sve bolesno ....a i moj je sinoc u snu jednu turu odkasljao..sad ce i on za nikolicom zalec marijana-dusa draga...a i nama onda ne gine isto to....oh..hajde javljaj se kad mognes vec....
kod nas kisa stala za sad, sunce curi....sutra nam taji rođendan ...ja s posla i taman pravim onu tortu coko. fantazija..jednostavna da je i ja cak napravila...hladi se..jos samo jedan prljev od cokolade kad se ovaj stisne, veceras cu da je zavrsim....sutra stavim slikice...ako bude dobra kao sto mislim..pravim je andreju za rođendan ;))))
jelena...mi ti koristimo brevijev baby phone..naslijedili ga..ima mu godina...i dobar nam je ..jer andrej spava i po danu i noci u sobi nasoj..ali mi smo u dnevnoj sobi koja je dosta dalje pa ga tako kontroliramo..inace je i na baterije pa mogu do 500m se udaljiti od njega...nama je super, i od rođenja ga koristimo..navikli se..tako da ti ja ne znam bez njega
Pozz...Sta je ovo generacija bolesna,misa mu vise a i ovo vrijem je grozno.... Antonio opet ne jede,doduse kod tete ne jede nece kao nista jucer jeo u pola 11 sa mnom i prije toga bocu mlijeka popio kod nje popio bocu u jedan i nista nije do pola 7 jeo bas mi to glupo,pa pšotrudi se zeno da g nahranis ona kaze nece pa nece i dzaba je a sinoc kad je otisl jeo to u pola 7 i opet u pla 10 malo pite jeo i voca Ja sam izgleda sa stomacnom virozicom pa gdje bi mene zaobisla,i jutros popila enterofuril i proljev imala i mucno mi,samo da na Antonia ne predje ako onu bs 18 mj vakcinu primimo do zime bit ce dobro....
lady- coko. fantazija...eno je na receptima..ja sam ti za kuhanje beuezezezze..kolaca znam 3 napraviti, od toga 2 suha ...tortu nikad u zivotu nisam napravila...a ova je jednostavna...biskvit..i preliva se cokoladama...samo to treba cekati da se svaki sloj stisne...javim ti sutra kad je mljacnem kakva je..dok se sva stisne..ostalo nam jos jednu coko veceras staviti...u biskvit jedna velika coko. + 3 u preljeve...crna, mlijecna i bijela..ma mora biti dobra...a vec sad vidim da je socna..kipi od cokolade...uh mirise mi kuca..mljac...e vala ako je meni ispala do sad ni tebi ce ..nego valja joj sutra vidjeti presjek
e moja apotekarko, i mi kasnimo sa bocom pa vidis da sam stim pobrakal djetu mjesece . Sad je dobro al naleti mu da iskasljava i sad necu ga jos voditi necel kasalj stat . I da da se Pohvalimo, nasla mama zub drugi cetvorka , bas je neka jaka pola izbila pola jos nije druga cetv. je skroz izasla tj prva ( a sto se spetlja) Moguce da je tura bila od toga i stolice rijetke.
felix od toga je..nama su izgleda sve 5-ce izbile..alin neda vidjeti..i sve su one krive...i ture...i vodene stolice..i buđenja i nervoze i ne jedenje uhhh..ali vala ako su i one izbile i rijesili se boca..i evo nam ide rođendan , pa smatram da smo tu mucnu fazu druge god. prosli
lady- coko. fantazija...eno je na receptima..ja sam ti za kuhanje beuezezezze..kolaca znam 3 napraviti, od toga 2 suha ...tortu nikad u zivotu nisam napravila...a ova je jednostavna...biskvit..i preliva se cokoladama...samo to treba cekati da se svaki sloj stisne...javim ti sutra kad je mljacnem kakva je..dok se sva stisne..ostalo nam jos jednu coko veceras staviti...u biskvit jedna velika coko. + 3 u preljeve...crna, mlijecna i bijela..ma mora biti dobra...a vec sad vidim da je socna..kipi od cokolade...uh mirise mi kuca..mljac...e vala ako je meni ispala do sad ni tebi ce ..nego valja joj sutra vidjeti presjek
Uh sad se sjetih slike.... mljaaaaaacccccc predobro izgleda a mogu misliti ukus....