Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dadada mi se presvlacimo nekad 1,nekad nijednom osim ako idemo vani
sta je s myom?
i kod nas kao kod vas jednom ili ni jednom. A, aaa kasno ti zaspo. Tajra bome ce i kod vas biti veceras veselo ako je negdje ne izvedete da se dobro umori da ranije zaspi. Da bas Mya se ne javlja. Cula sam se s njom preko fb kaze imala nekog posla pa se iskljucila malo sa neta. Al, sto se ovdje ne javlja?Zaboravila nas haman :-(
I mene zanima.... Jel malo ovo: 7,30h mlijeko 11h dorucak 15h rucak 18h rucak/vecera 20,30h mlijeko Uvijek nesto izmedju gricka, keks, hljeb, voce, nekad copne kad mi jedemo, smoki, grisini, neki danonino, monte...al nije to svaki dan
znaci iza 20,30 nema nista spava jel. Moj anel posto kasno lijeze njemu je zadnji obrok u 23 sata pa cak kad nece da zaspi iza 23 ja nesto ogladnim pa si napravim sendvic i on samnom OPET sjedne i jede hljeb
Moje malo pile vec leglo, ali ce biti ujutro u pola 7 dernek. a sto se obroka tice tu je to negdje u pet deka
moji doruckuju neke pahuljice sa mlijekom i vocem, rucak, uzina je jedan ima jogurt (citaj Igor) a Luka monte, e nekada dobiju voce sa malo plazme i navece Igor neka babylove kasica sa vocem, a luka cokolino i mlijeko (ad ) pred spavanje, s tim da se Igor budi 2 puta i pije ad (po 150 ml) a ja izmedju obroka nista ne dajem. dadada mi se presvacimo 1 put najcesce ako se ukvasimo a prljavi budu svakako, kada izlazimo dobiju drugu monduru.
a trazila sam jednu sliku gdje mu se bas nogice vide ali ne mogu je naci
mala, maleni je medic joj sto uziva pa vi imate za koji gram vise mesa koliko vidim al tu je to negdje sto rece lady,. Skorpija nemoj lagat A. je i dalje bebeli medek za pojest
Evo i mi se uključujemo u takmičenje, samo nisam skontala jel se traže najdeblje ili najtanje butkice
dadada ajdina presvlačim oko tri-četir puta dnevno, svaki izlazak napolje i svako hranjenje rezultira presvlačenjem
zajebo je i Andreja ...mada su tu negdje...u 10 dag...mislim da je kod A. zato veci stomak
a njih dvojica vazda isti...vrijeme je skorpija vala da ih u poznamo...i Nonia...mene vise sramota ...haj cim bude fino toplo nadjemo se u titu u pijesku
i meni se cini da smo tu negdje, hm treba neki neutralan ziri da presudi
tajra, nocas nema spavanja do nekih doba, meni je nedavno tako bilo spavali do kasno popodne a onda navce mali zaspao ali se probudio u neka doba i nece vise
dadada slažem se, čim sunce grane eto nas u titu , nadam se da će se ajdin moći suzdržati od bježanja, on direkt iz visla ode u miljacku.
lady voljela bih i tvoju curicu upoznati, ali iskreno bojim se za njenu sigurnost, ovaj moj bije curice, zato se družimo smao sa onima starijim od njega