|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  364 365 [366] 367 368   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 19:42:04   
mala86
moj mali spava od 7 user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja nemam pojma kad ce ustat user posted image

dadada mi se presvlacimo nekad 1,nekad nijednom osim ako idemo vani

sta je s myom?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9126
28.3.2011 20:25:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

moj mali spava od 7 user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja nemam pojma kad ce ustat user posted image

dadada mi se presvlacimo nekad 1,nekad nijednom osim ako idemo vani

sta je s myom?
i kod nas kao kod vasuser posted image jednom ili ni jednom.
A, aaauser posted image kasno ti zaspo. Tajra bome ce i kod vas biti veceras veselo ako je negdje ne izvedete da se dobro umori da ranije zaspi.
Da bas Mya se ne javlja. Cula sam se s njom preko fb kaze imala nekog posla pa se iskljucila malo sa neta.
Al, sto se ovdje ne javlja?Zaboravila nas haman :-(

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 9127
28.3.2011 20:26:19   
Lady26
Eh evo, ima li k'o jaci user posted image user posted image , hocu reci tanji user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
Jedino smo je ovako mogli slikati... mirnica mamina user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9128
28.3.2011 20:56:53   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: Lady26

I mene zanima....
Jel malo ovo:
7,30h mlijeko
11h dorucak
15h rucak
18h rucak/vecera user posted image
20,30h mlijeko
Uvijek nesto izmedju gricka, keks, hljeb, voce, nekad copne kad mi jedemo, smoki, grisini, neki danonino, monte...al nije to svaki dan

znaci iza 20,30 nema nista spava jel.
Moj anel posto kasno lijeze njemu je zadnji obrok u 23 satauser posted image pa cak kad nece da zaspi iza 23 ja nesto ogladnim pa si napravim sendvic i on samnom OPET sjedne i jede hljeb user posted image

Aha, popila je mlijeko i u krevetu je vec...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9129
28.3.2011 21:00:27   
škorpija

user posted image

Evo i mi se uključujemo u takmičenje, samo nisam skontala jel se traže najdeblje ili najtanje butkiceuser posted image user posted image

dadada ajdina presvlačim oko tri-četir puta dnevno, svaki izlazak napolje i svako hranjenje rezultira presvlačenjemuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9130
28.3.2011 21:04:09   
Anoniman
nasa lana je medena user posted image lutka lijepa.....
Mala cekamo slikicu od vasuser posted image ?...

evo malo konkurencijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (pogledaj prvu sliku stapica hahhaha)

user posted image
user posted image

< Poruku je uredio felix -- 28.3.2011 21:06:25 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9131
28.3.2011 21:04:52   
Malenaoduvijek
Moje malo pile vec leglo, ali ce biti ujutro u pola 7 dernek.
a sto se obroka tice tu je to negdje u pet deka

moji doruckuju neke pahuljice sa mlijekom i vocem, rucak, uzina je jedan ima jogurt (citaj Igor) a Luka monte, e nekada dobiju voce sa malo plazme i navece Igor neka babylove kasica sa vocem, a luka cokolino i mlijeko (ad ) pred spavanje, s tim da se Igor budi 2 puta i pije ad (po 150 ml) a ja izmedju obroka nista ne dajem.
dadada mi se presvacimo 1 put najcesce ako se ukvasimo a prljavi budu svakako, kada izlazimo dobiju drugu monduru.

a trazila sam jednu sliku gdje mu se bas nogice vide ali ne mogu je naci

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9132
28.3.2011 21:05:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image

Evo i mi se uključujemo u takmičenje, samo nisam skontala jel se traže najdeblje ili najtanje butkiceuser posted image user posted image

dadada ajdina presvlačim oko tri-četir puta dnevno, svaki izlazak napolje i svako hranjenje rezultira presvlačenjemuser posted image
masallah masallah masallahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad vidim ajdina pa mi smo cackalicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......moze nas otpuhat A. kako smo mrsavi hahah

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9133
28.3.2011 21:07:04   
škorpija

user posted image

masallah masallah masallahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad vidim ajdina pa mi smo cackalicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......moze nas otpuhat A. kako smo mrsavi hahah

user posted image user posted image user posted image  ovo je stara fotka , nisu sada nu upola ovakve, ali ne mogu da nađem neku noviju na kojoj se vide nogare

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9134
28.3.2011 21:09:09   
Malenaoduvijek
user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9135
28.3.2011 21:10:56   
Malenaoduvijek
lepotice i ljepotani
moj Igor se ne moze takmiciti on je bucko samo grisini dolazi u obzir

Neposredna veza do poruke: 9136
28.3.2011 21:13:14   
Lady26
Skorpija, masallah....bebonja pravi...ali je medennnnnn, za pojesti user posted image user posted image

Felix ma tu smo negdje, bare-bare user posted image

Mala i vi ste u blizu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9137
28.3.2011 21:15:17   
Anoniman
mala, maleni je medic joj sto uzivauser posted image pa vi imate za koji gram vise mesauser posted image koliko vidim al tu je to negdje sto rece lady,.
Skorpija nemoj lagat A. je i dalje bebeli medek za pojest user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9138
28.3.2011 21:15:43   
Anoniman

user posted image

zajebo je i Andrejauser posted image user posted image ...mada su tu negdje...u 10 dag...mislim da je kod A. zato veci stomakuser posted image user posted image

a njih dvojica vazda isti...vrijeme je skorpija vala da ih u poznamo...i Nonia...mene vise sramotauser posted image ...haj cim bude fino toplo nadjemo se u titu u pijeskuuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 9139
28.3.2011 21:16:54   
Malenaoduvijek
i meni se cini da smo tu negdje, hm treba neki neutralan ziri da presudi

tajra, nocas nema spavanja do nekih doba, meni je nedavno tako bilo spavali do kasno popodne a onda navce mali zaspao ali se probudio u neka doba i nece vise

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9140
28.3.2011 21:17:52   
Anoniman
dadada nas ne zove da se nadjemo ne fermaju oni mrsave user posted image user posted image jel da lady user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9141
28.3.2011 21:19:47   
Malenaoduvijek

user posted image

masala dusa slatka, moj igor je malo mrsaviji ali on izbaci pupu zato

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9142
28.3.2011 21:20:58   
Lady26

dadada nas ne zove da se nadjemo ne fermaju oni mrsave user posted image user posted image jel da lady user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kvarimo im prosjek user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas nece niko da upozna user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9143
28.3.2011 21:21:36   
Anoniman
Mi ne smijemo da se takmičimo Ajdin je najačiuser posted image user posted image user posted image

al presladak je stim nonama

< Poruku je uredio Breskva -- 28.3.2011 21:22:02 >

Neposredna veza do poruke: 9144
28.3.2011 21:23:57   
Anoniman
ama ja bih najradije da se mi sve s ove teme nadjemo negdje...mada ne bi niko do rijeci mogao doci...mensciniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9145
28.3.2011 21:25:30   
škorpija
dadada slažem se, čim sunce grane eto nas u tituuser posted image , nadam se da će se ajdin moći suzdržati od bježanja, on direkt iz visla ode u miljacku.

lady voljela bih i tvoju curicu upoznati, ali iskreno bojim se za njenu sigurnost, ovaj moj bije curice, zato se družimo smao sa onima starijim od njegauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9146
28.3.2011 21:26:59   
Honey3
a mashallah kako su slatki svi i mrsavi i bebeli,ljubim im none majeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9147
28.3.2011 21:27:13   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kvarimo im prosjek user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas nece niko da upozna user posted image user posted image

ja imaM I jedne i druge a lady dadada nam je i kona ali nema veze user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9148
28.3.2011 21:28:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

ama ja bih najradije da se mi sve s ove teme nadjemo negdje...mada ne bi niko do rijeci mogao doci...mensciniuser posted image user posted image user posted image
mislim da bi zaratilo medju djecima, al A. bi to skorpijin koliko vidim sve brzo doveo u red user posted image user posted image .
Ma on je meni meden . user posted image Bebelo luce.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9149
28.3.2011 21:28:54   
škorpija
mala1994  izbacivanje pupe nosi duple poeneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  364 365 [366] 367 368   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  364 365 [366] 367 368   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *