|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 16:09:56   
Lady26
Masallah samo to mogu reci...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9101
28.3.2011 16:11:01   
Lady26
Mala, postavljaj veceras slike i ja cu pa cemo glasat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS Ancika nam se ne takmici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9102
28.3.2011 16:11:10   
Anoniman
lady vidi sto nam ova Jelana corluceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
salim se .....ma ja volim bebele none samo bi ih ujedala ....user posted image .....
Jelena necu vise davat vodu obecavam al da znas da ce se on sam snac uzece flasu caja pa ce se skriti da prosipa lopov je to ehejjuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9103
28.3.2011 16:12:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Mala, postavljaj veceras slike i ja cu pa cemo glasat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS Ancika nam se ne takmici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko je najtanji na rr. sa nonamauser posted image user posted image user posted image eh vidicete mog manekena i njegove stapice gole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9104
28.3.2011 16:12:57   
Lady26
Lana uzme onu casu sa kljunom i skontala je kad pritisne od sto i sl. voda izlazi, i sta radi, samo prospe i umace prst pa lize user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i onda trazi krpu da brise....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9105
28.3.2011 16:15:07   
Anoniman
Zato nama trenerka aman dodje ko helanke user posted image , ja volim debele none, ali kod anuske je previse, pogotovo kad haljinicu obuce, a krofnice prekipe user posted image . Vidite sad sto ja kukam da ne mogu Ani naci cipelice user posted image .

Felix sklonis flasicu, das mu je kad pije, kad popije koliko hoce sklonis. Prosipala bi i moja do mile volje da ja dam. sad stvarno vidim da je onaj moj mm u pravu kad kaze da sam bas previse stroga user posted image , zato ovo moje dijete kad ja vrisnem ukipi se istog trena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9106
28.3.2011 16:15:29   
Anoniman
ona makar oce obrisat anel uzme Obavezno dvije posuude i iz jedne u drugu prosipa .
Pa kad prospe na pod znas sta uradi" fino rukom razmrljavi" user posted image Tako kad jede smoki, ode na pod jedan on fino sidje sa trosjeda , i stane na smoki smrvi ga ko cigaru i konta sad se nista ne vidi nemauser posted image
Kad pitam sta to,radis ne ne anele on vise nemaaaa kao nema smokija na podu vise .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9107
28.3.2011 16:18:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zato nama trenerka aman dodje ko helanke user posted image , ja volim debele none, ali kod anuske je previse, pogotovo kad haljinicu obuce, a krofnice prekipe user posted image . Vidite sad sto ja kukam da ne mogu Ani naci cipelice user posted image .

Felix sklonis flasicu, das mu je kad pije, kad popije koliko hoce sklonis. Prosipala bi i moja do mile volje da ja dam. sad stvarno vidim da je onaj moj mm u pravu kad kaze da sam bas previse stroga user posted image , zato ovo moje dijete kad ja vrisnem ukipi se istog trena user posted image

scim je hranis sto bi stare nene rekle pa se joj tako primauser posted image user posted image user posted image daj nam recept hihi da malo dobijemo koji gramic.
Ja obozavam ma obozavam debelu djecu al anel nije nikad bio bebeli , toliko bas se morao u tome na mene baciti user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9108
28.3.2011 16:23:09   
Anoniman
Ma i mm i ja smo kao grisini stapici, oboje sa krevetom nemamo 100kg, ali nam Ana vadi prosjek user posted image .
A sto se tice hrane to najbolje da vidis, kod mene nema i necu i nije gladna, ono sto zacrtam da treba da pojede mora pojesti, jeste da ja dubim na glavi kao budala dok otvori usta, ali kako sam tako pocela dijete mi ne jede nocu na kasiku, jer se najede po danu user posted image , cim jedan dan odustanem od hranjenja kad ona pocne okretati glavu, tu noc ima dva nocna obroka, naravno kao sto rekoh na kasiku user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9109
28.3.2011 16:24:14   
Lady26
I mene zanima....
Jel malo ovo:
7,30h mlijeko
11h dorucak
15h rucak
18h rucak/vecera user posted image
20,30h mlijeko
Uvijek nesto izmedju gricka, keks, hljeb, voce, nekad copne kad mi jedemo, smoki, grisini, neki danonino, monte...al nije to svaki dan

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9110
28.3.2011 16:28:54   
Lady26
Treba li jos koji obrok? Napominjem user posted image da nekad zivce pogubim dok je nahranim a nekad pojede sve do posljednje kasike....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9111
28.3.2011 16:30:20   
Anoniman
Ma sve je to individualno...od oje sestre sin koji je cetiri dana stariji od Ane pojede duplo vise nego Ana a jedva 9kg ima, a Ana 13, tako da sve zavisi i od metabolizma.
Ana meni za dorucak neku mlijecnu kasicu, griz, puru ili nesto slicno, s tim da se to pravi sa 250-300ml mlijeka i sve pojede, rucak od 250-300ml, nekad i sama trazi vise jer voli povrce, vecera opet mlijecna kasa kao i za dorucak. S tim da ona ima dvije uzine, sto bi moja sveki rekla, nisu uzine vec obroci user posted image , jedna je jogurt, da li obicni ili vocni, a druga je voce i to jedan dan podloga ide jabuka plus jos nesto, obicno breskva i sok od narandže i limuna sa malo plazme, ili podloga banana, kivi, sok od narandže i limuna i plazma. Mada mijenjam voce, nekad grožđa dodam, nekad kruska, nekad visnja, ali sok od narandže i limuna obavezno kako si ove viroze aktuelne. Plus ona kad vidi da mi nesto jedemo obavezno zamezi user posted image . Popije mozda po 100-150ml caja i to je to. Samo mlijeko nema sanse.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9112
28.3.2011 16:32:19   
Anoniman
kod nas je ovako:
Ujutro mlijeko
oko 11. jaje ili supica (ne voli namaze nikake)
1. ruckic meso sa rizom,pire .
4.kad ustane pola 5 ili 5 kako kad mlijeko (izasna nece nista treba mu 1.sahat da dodje sebi a kamoli da sjediuser posted image
Oko 8mice cokolino
Ioko deset pola 11.flasa
izmedju svega ovoga je caj, smoki,nekad mala vosna kasica, cokolada ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9113
28.3.2011 16:33:23   
Honey3
kod nes nema nekog jelovnika niti pravila kad jede,dajem joj kad je gladna,ona sama trazi a kad nece,ma da se na glavu okrenes nece a to je kad joj zubici nicu i kad je prehladjena kao danas,jutros popila flasicu i mozda jos dva zalogaja neceg da je pojelauser posted image
a inace kad je zdrava sve voli a najvise mesouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9114
28.3.2011 16:34:47   
Anoniman
blago tebi kad oce voceuser posted image moj nece nista sem banane
I ja moram da se majmunisem dok sve ne pojede .!! al nikad ne ostavi praznu zdjelu ili flasu.
Stvarno nekad jede i previse zna mm rec dje mu staje kao da ima gliste kao i ti meni vice pa ste tako slang a puno jedeteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9115
28.3.2011 16:37:49   
mala86
caos svima user posted image

evo mi gledamo bumbu,500-ti put danas
bili malo u setnjici,kisa hoce-nece
sad sam mu dala igracke,bit ce ih po cijelom boravku,moram ovih dana kupit sator,jer u zadnje vrijeme ima fazu kad baca igracke iza sebe ,pa ih bude doslovice svuda 

citam pricu o imenima,mi smo Leon imali u glavi godinama ranije,i uopste nije bilo dvojbe kad smo saznali da je djecak!meni se dok smo zivjeli u Dalmaciji svidjalo Roko,sad mi vise nije nesto user posted image ,a za djevojcicu-Stela,Lana(mm zelja)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9116
28.3.2011 16:38:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

I mene zanima....
Jel malo ovo:
7,30h mlijeko
11h dorucak
15h rucak
18h rucak/vecera user posted image
20,30h mlijeko
Uvijek nesto izmedju gricka, keks, hljeb, voce, nekad copne kad mi jedemo, smoki, grisini, neki danonino, monte...al nije to svaki dan

znaci iza 20,30 nema nista spava jel.
Moj anel posto kasno lijeze njemu je zadnji obrok u 23 satauser posted image pa cak kad nece da zaspi iza 23 ja nesto ogladnim pa si napravim sendvic i on samnom OPET sjedne i jede hljeb user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9117
28.3.2011 16:43:50   
mala86
kod nas je dorucak skoro cim otvori oci,znamo do 8 vec doruckovat,do spavanja dobije neke grickalice,voce,kad se probudi bude super gladan user posted image ,i bas fino pojede,juhu obozava,onda mu dam nesto slatko,pa mu poslije dam opet voca,keks,vocni jogurt i nekad poslije nesto vecera

inace smo mrsavi za razliku od nekih djecaka koje znamo,ali mene to ne zamara,mada me naljutilo neki dan kad ga kuma podignula kaze "joj sine jesi ti lagan" htjela sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9118
28.3.2011 16:51:10   
marinčii
ma ljubim ja i tanke i te debele none,oboje su mi slatke...a za naše šta reći felix samo zamisli imamo isto kila ko i vi a 86cm smo visoki tako da mislim da su naše nonivce još tananijeuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9119
28.3.2011 16:54:08   
megi
i mi cemo da se pridruzimo ovoj grupici slang djece
ne znam ni ja koliko ima kg, vaga kucna pokazuje 11, pa vidjecemo
a sto se tice hranjenja, mi kad ustanemo pijemo mlijeko
onda oko 11-12 ide dorucak, sir, jaje, namazi kako kad
onda mlijeko pred spavanje oko 2
pa kad ustane oko 5-6 ide rucak
zatim oko 8-9 vecera, i mlijeko pred spavanje
izmedju jede stapice, smoki, puding, voce kako kad
ona kad nije gladna nece nista u usta staviti nema sanse

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 9120
28.3.2011 16:58:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

kod nes nema nekog jelovnika niti pravila kad jede,dajem joj kad je gladna,ona sama trazi a kad nece,ma da se na glavu okrenes nece a to je kad joj zubici nicu i kad je prehladjena kao danas,jutros popila flasicu i mozda jos dva zalogaja neceg da je pojelauser posted image
a inace kad je zdrava sve voli a najvise mesouser posted image

Identicno...user posted image

Mi se vratili iz vrtica i ona odvela mog muza u sobu: Spava, spava...
I stvarno zaspala...user posted image

Boze, na dobro... ovo nam se prvi put desilouser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 9121
28.3.2011 18:25:03   
mama75
Mi neko vrijeme necemo ici u Importane, dok nas ne zaborave user posted image Mala je danas haos napravila u onoj prodavnici sa igrackama, hoce kolica za lutke, ali ni manje ni vise nego ona za b. born od 70KM. Ona zena bi ih mogla rentati - sat vremena 5KM, svakako ih niko ne kupuje, samo ih djeca vozaju tamo po prodavnici user posted image I ja nadjem neka od 11KM, kupim joj, samo da kafu u miru popijem. Ali jok, samo ona skupa joj se svidjaju. user posted image Srecom, zena ljubazna, valjkda se sazalila na mene kad je vidjela s kim deveram, pa mi dopustila da vratim kolica.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9122
28.3.2011 18:42:31   
R&T@
Zna dijete sta valjauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja u kuci imam jedna takva kolica i troja "fus" i uvijek se posvadjaju oko njih...

Evo, moja R. ustala...
Bit ce "dernek" vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh "skontati" kome cu u goste user posted image user posted image user posted image user posted image
Prima li nas neka?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 9123
28.3.2011 18:52:53   
mama75
IZVORNA PORUKA: tajra

Zna dijete sta valjauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja u kuci imam jedna takva kolica i troja "fus" i uvijek se posvadjaju oko njih...

Evo, moja R. ustala...
Bit ce "dernek" vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh "skontati" kome cu u goste user posted image user posted image user posted image user posted image
Prima li nas neka?user posted image

Dosta mi je moje muke, jos i ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 9124
28.3.2011 19:04:49   
Anoniman
jeste se raspisaleeeeeuser posted image user posted image user posted image ...ne stignem vas poFatatiuser posted image user posted image user posted image ...koliko vi dnevno otprilike presvlacite vasu djecu (ne mislim na pelene...nego bodi i majice-trenerke) ja sam evo A. danas vec 4 put...razlog...pljuvanje...jel se napije dovoljno..pocne da pljujeuser posted image ili se do laktova skvasi kad "pere ruke" posto u malom kupatilu moze sam dohvatiti pipu

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 9125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  363 364 [365] 366 367   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *