|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.3.2011 12:41:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hej, ja svega dvajest i osam imadem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a osjecam se user posted image
"osjecam se haaaaaaaaaj, mozak baj baaaaaaaaj" user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja... i ja...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sexyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 9026
28.3.2011 12:43:16   
Lady26
IZVORNA PORUKA: marijanna

hej ženeuser posted image mi smo od petka bili na selu,bilo nam je predivno,Nikola pun doživljaja, odusevljen životinjama, igrao se, nista mu nisam branila,po citave dane nije ulazio u kuci tako da bi pred spavanje bio toliko umoran da bi zapinjao,samo sto nije hodajuci zaspaouser posted image sinoc nam je dosao tajo, donio mu veliki vlakic, ma presretan je bio kad ga je ugledao..

Hocu i jaaaaaaaaaaaaaa..... user posted image
"ja sam djevojka sa sela, noga mi je bosa, rumeno mi lice, umila ga rosaaaaaa"...
Salim se, nisam, ali tako volim prirodu, ali kad krene polen, cvijece, behar user posted image user posted image zaobilazim u sirokom luku...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9027
28.3.2011 12:44:01   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Hej, ja svega dvajest i osam imadem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a osjecam se user posted image
"osjecam se haaaaaaaaaj, mozak baj baaaaaaaaj" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

Haj ne zezaj(te)... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 9028
28.3.2011 12:47:56   
Malenaoduvijek
a moramo malo , nemoj s ti meni samo ljutiti user posted image user posted image user posted image

a ti si meni za singular-a zeno, kod mene puna kuca alergicara samo mene zaobislo

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9029
28.3.2011 12:51:02   
Lady26
Za cega?! user posted image user posted image
Malo sam glupa danas....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9030
28.3.2011 12:55:07   
Malenaoduvijek

Za cega?! user posted image user posted image
Malo sam glupa danas....

to je fancy lijek koji prepisuju pulmolozi djeci koja su sklona alergijama, bronhitisima i sl. a skup ko djavo ako nemas dobrog pedjatra da ti da recept pa da plati socijalno kao miuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9031
28.3.2011 12:56:53   
Lady26
Ja sam na flonidanu, extra mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ja za te fensi smensi terapije user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.3.2011 12:58:53 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9032
28.3.2011 12:58:59   
Anoniman
jel kod vas kuci sparina neka?Jest meni nesto vruce sparina, neke me srkleti hvatajuuser posted image user posted image vani tmurno malo kisa padala al ne pada vise.
Joj kad se sjetim ljeti kod nas ovdje przionice necu jos vrucinauser posted image user posted image user posted image user posted image ....
Stvarno kod nas ljeti da se komotno iselimo sa sprata negdje uzas. Jedino mi se zato "gadi" ljeto .user posted image user posted image
Mala ljubi djecu.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9033
28.3.2011 13:02:15   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

jel kod vas kuci sparina neka?Jest meni nesto vruce sparina, neke me srkleti hvatajuuser posted image user posted image vani tmurno malo kisa padala al ne pada vise.
Joj kad se sjetim ljeti kod nas ovdje przionice necu jos vrucinauser posted image user posted image user posted image user posted image ....
Stvarno kod nas ljeti da se komotno iselimo sa sprata negdje uzas. Jedino mi se zato "gadi" ljeto .user posted image user posted image
Mala ljubi djecu.

Aaaaaaaaaaaa jesi se ti uspalila, sta ti je user posted image user posted image user posted image
Kod mene u kanc ba lijepo, ni toplo ni 'ladno.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9034
28.3.2011 13:04:51   
Malenaoduvijek

Ja sam na flonidanu, extra mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisam ja za te fensi smensi terapije user posted image

a taj smijeh je znaci popratni uz flonidan, user posted image user posted image user posted image
salim se, ma nisam ni ja znala za to nego kad smo Igora odveli kod one dr u suncokret ( a ona radi sa saracevickom) ona nam to preporucila.
a imaju granule koje su 12o Km, ali mi uzimamo tbl na recept iako su i one 106 Km ali placa socijalno 100 posto.
a to ti je navodno bas profilaksa ne moze ti pomoci kada si u infektu.
ja sto se ja gadjam izrazima user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9035
28.3.2011 13:07:21   
Anoniman
nemam pojma neka me vrucina hvatauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9036
28.3.2011 13:07:34   
Malenaoduvijek

Mala ljubi djecu.

Aaaaaaaaaaaa jesi se ti uspalila, sta ti je user posted image user posted image user posted image
Kod mene u kanc ba lijepo, ni toplo ni 'ladno.....

meni zima, muz ce me na kraju izbaciti iz kuce, plin siklja kao i racuni a meni zima.
a rekose mi kad se udam i djecu dobijem bice bolje a kod mene samo nekada vruce user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9037
28.3.2011 13:08:11   
Lady26
Samo ti, ja odmah na google da mi prevede user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9038
28.3.2011 13:08:39   
Malenaoduvijek

nemam pojma neka me vrucina hvatauser posted image user posted image

zaboravih ti napisati, Igoru se malo osjetila pisa kad je bio na antibioticima, ali kada je imao eserihiju i nije tako da ne znam bas.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9039
28.3.2011 13:37:40   
Anoniman
vidjecemo sutra sa ped. evo ne cuje se vise toliko valjda. user posted image mozda je od parac. i ipubrufena kad je imao turu sta ja znam...
Bome meni je vruce , a tebi zimauser posted image nezna se sta je bolje/gore ?

Neposredna veza do poruke: 9040
28.3.2011 13:41:13   
megi
pozdrav zene i generacija 2009

vidim svasta ste napisale
mi smo za vikend skitale, bilo nam je fino samo sto curka slabo hoce da hoda, cim joj dosadi hoce da je mama nosi, niko drugi tako da su mi ruke otpale
to mi je bila lekcija da vise nigdje bez kolica ne idem, ne ne ne

felix nadam se da ce anel biti dobro, mozda su mu zubici, nama je proljev uvijek tu kad rastu zubi

lady nadam se da je lana dobro, vidim malo slini ma nista je to,

tajra  nije ni nama bolja situacija kad se vozimo, ja sjedim i izigravam kaluna, dodajem igracke, a ona place, pa se malo smiri, pa sve u krug

e da se i mi malo pohvalimo znamo brojati do deset user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9041
28.3.2011 13:42:30   
Lady26
Znas sta, ja nekad Lanu ujutro kad dignem i hocu da je presvucem, cuje mi se kao da je kakila, eto skoro isto, i kad je skinem nista, samo puna pelena... user posted image user posted image
Sad me zabrinu....al mi je Niina rekla jednom davno da joj pomirisem kokicu, pa ako se cuje da je infekcija, ali nisam osjetila nikad nista....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9042
28.3.2011 13:44:11   
Anoniman
Evo i mene sa nalazima user posted image , kao kakva baba sam. Holesterol mi povisen zamislite user posted image , zeza me mm i zaova taman za zimnice da me uzgoje user posted image , ni urin mi nije za pohvalu, ima upale, ali nema bakterija, sad sam sms poslala doktorici pa da vidim kad ima slobodno da me primi.
Tako ako kome masnoce treba posudicu mu user posted image

Neposredna veza do poruke: 9043
28.3.2011 13:46:02   
Lady26
Joj nemoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod mene nalazi hB dobri, kuc kuc, ali napisala dr opste prakse "uglavnom uredu" user posted image user posted image user posted image
E a to ti je od viska kila user posted image user posted image user posted image ....salim se user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 28.3.2011 13:47:20 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9044
28.3.2011 13:47:40   
Malenaoduvijek
Sad me zabrinu.

a sto si se zabrinula, preko noci kad odstoji mora se osjetiti, pa ostavi ti u necemu svoj urin preko noci pa ujutri neces moci disati od smrada, to je normalno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9045
28.3.2011 13:50:02   
Anoniman
normalno je da se ujutro cuje , kod nas se cuje inace po dani . culo sad manje .
Jelena sretno draga na pregledu user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 9046
28.3.2011 13:50:47   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si odsad moj a private therapist, umiris me za cas.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9047
28.3.2011 14:02:52   
Anoniman
Dr mi na putu do cetvrtka, tako da cu je sacekati da dodje, a do tada ima da se tovim user posted image . Joj kako mi sega ovaj holesterol, mene ni pas za sta nikad nije imao ujesti, a holesterol povisen user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9048
28.3.2011 14:15:00   
Malenaoduvijek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si odsad moj a private therapist, umiris me za cas.... user posted image

sta cu kupila si me tim lijepim okama ne mogu dozvoliti da se sekiraju user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9049
28.3.2011 14:16:00   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dr mi na putu do cetvrtka, tako da cu je sacekati da dodje, a do tada ima da se tovim user posted image . Joj kako mi sega ovaj holesterol, mene ni pas za sta nikad nije imao ujesti, a holesterol povisen user posted image

jelena i meni u drugoj rudnoci malo bio povisen holesterol a isto sam uvijek bila mrsavica, u trudnoci samo stomak imala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  360 361 [362] 363 364   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *