Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sta je ovo, dernecile do kasno sinoc i sad nigdje nikoga??! Ccccc...
Ja sam jutros ....nedefinisana....
Jos mi se Lana sinoc u pola noci probudila placuci ali tako je jako kriknula i pocela plakati da sam automatski skocila i izvadila je iz kreveta....jedva sam je smirila...valjda sanjala nesto...premrla sam, ne zna covjek iz sna ni gdje je....
ja od kako sam rodila anu sam takva...nedefinisana
jutro i od nas, ustvari dan
pa nedaj te se ženice... lady to je sigurno ružan osjećaj kad se tako u snu isprepadaš, pogotovo kad djete zaplače. i meni se to dešava sa malenim ali sam se više navikla i imam dobar staž a vrijeme je a i sama ovako izgledam..
Pa desi se njoj to ponekad, ali sinoc je bas onako zalosno kriknula i toliko je jecala jedva je smirih, i onako u snu mi pipka rukom lice, trazi usta da bih je ljubila po dlanu , tako se umiruje i nekad uspava.... I jutros smo fino odspavale, ja do pola 8 a ona jos pola sata poslije... Ali vrijeme je bljak, tmurno...
e iv@ncice ma kakvo koprcanje ,bilo je i toga al ipak nisam zato odsutna nikola mi se razbolio od jucer skidam temperaturu,citavu noc imao 39,tek mu je oko 5 spustila i zaspao, nisam oka sklopila.. jutros imao i proljev
Je li prehladjen? Da nisu zubici? Mada ne bi trebalo od zubica da tako tesko pada tura.... Ovdje hara stomacni virus, dosta ljudi se zali na proljev, povracanje,
e iv@ncice ma kakvo koprcanje ,bilo je i toga al ipak nisam zato odsutna nikola mi se razbolio od jucer skidam temperaturu,citavu noc imao 39,tek mu je oko 5 spustila i zaspao, nisam oka sklopila.. jutros imao i proljev
a hebemu misa
lady...ma hoce oni tako nekad...i A. se zna to desiti...i ja kontam da su zubi vazda...da ih presjece bol
kaslje,al kasljao je i prije par dana, nije nesto strasno fino iskasljava...nisu mu narasle jos dvije trice pa možda ga i one muce al nevjerujem da bi bas ovako visoka tura bila.. danas cu ga lijeciti pa ako ovako bude i sutra odvest cu ga na pregled..andjelcic mamin , kako mu oci budu tužne kad se razboli..
Hoce, znam....cim se nekad puno smije preko dana ili pak place za ocekivat je tako nesto u toku noci (bar sam takva iskustva imala sa L) ali je sinoc bio takav krik i plac....jos u sred noci, mala soba pa kad je odjeknulo....ja sam automatski skocila po nju...i mm...al on je uspio samo da je pomazi rukom dok mi je bila u narucju i kaze ssss - i...zaspao
A ja sinoc zaboravila popiti flonidan (za alergiju), oko crveno, nateklo + nisam se naspavala, kaze kolegica : ti malo zaboravila popiti tableticu a i ona to isto pije, obje ko zombiji jutros
Ali da znas da je ustajanje oko pet sati , a lijeganje oko deset, nekad i pola jedanaest
Hvala draga, ne bih ovo mogla podnijeti I dalje mi je lijepa i slatka ali u tvom domu
Jel stvarno morate ustati u ta doba? Hocu reci, mora iz kreveta i to je to? Npr kod mene se Lana nekad probudi oko pola 7 ali nema dizanja, i ona zaspe opet, umirimo se i samo nastavi...ili ako ne nastavi slucajno, bude u kreveticu do 7,10-7,20 i tad ustanem i nju dignem....
pozz ženice,vidim sinoć se mahalalo ja u krevetu u 10h ko kakva kokoš ,sva dječica su preslatka marrijana baš mi je žao Nikolice pa kud opet ,želim vam brzo ozdravljenje Matej sinoć u 8 zaspo kako jučer nije cijeli dan oka sklopio i bio je baš nervozan a ja nikakva,još ovo vrijem uh ma grozno,valjda će danas biti bolje puse svima.
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 29.3.2011 10:45:07 >