|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  370 371 [372] 373 374   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.3.2011 0:30:05   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image hocu hocu to mi je friz za parka pa cim se proljepsa slikam i saljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svi misle da sam Noina starija sestrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (al ga sad usrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9276
29.3.2011 0:34:50   
iv@ncica
a  ne  lazi...a  vidi  ovog  para  i  nona   i  seme  ;)))))

user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 29.3.2011 0:36:10 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9277
29.3.2011 9:43:54   
Lady26
Sta je ovo, dernecile do kasno sinoc i sad nigdje nikoga??! Ccccc...

Ja sam jutros user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nedefinisana....

Jos mi se Lana sinoc u pola noci probudila placuci ali tako je jako kriknula i pocela plakati da sam automatski skocila i izvadila je iz kreveta....jedva sam je smirila...valjda sanjala nesto...premrla sam, ne zna covjek iz sna ni gdje je....

< Poruku je uredio Lady26 -- 29.3.2011 9:46:43 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 9278
29.3.2011 9:45:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam jutros user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....nedefinisana....

ja od kako sam rodila anu sam takva...nedefinisana user posted image

jutro i od nas, ustvari danuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9279
29.3.2011 9:50:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam ustala grozna jutros....sve hocu da mislim na nesto lijepo al mi nista ne pada na pamet user posted image ...
Jos vidim onu temu more....pa me vuceeeeeeeeeee user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9280
29.3.2011 9:55:06   
emi7908

[

pa nedaj te se ženice... lady to je sigurno ružan osjećaj kad se tako u snu isprepadaš, pogotovo kad djete zaplače. i meni se to dešava sa malenim ali sam se više navikla i imam dobar staž user posted image
a vrijeme je user posted image user posted image  a i sama ovako izgledam..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9281
29.3.2011 9:56:39   
emi7908
iv@ncica slika je preljepa, a dječica u premedena user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9282
29.3.2011 9:59:20   
Lady26
Pa desi se njoj to ponekad, ali sinoc je bas onako zalosno kriknula i toliko je jecala jedva je smirih, i onako u snu mi pipka rukom lice, trazi usta da bih je ljubila po dlanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako se umiruje i nekad uspava....
I jutros smo fino odspavale, ja do pola 8 a ona jos pola sata poslije...
Ali vrijeme je bljak, tmurno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 9283
29.3.2011 9:59:23   
Anoniman
e iv@ncice ma kakvo koprcanje ,bilo je i toga al ipak nisam zato odsutnauser posted image nikola mi se razbolio od jucer skidam temperaturu,citavu noc imao 39,tek mu je oko 5 spustila i zaspao, nisam oka sklopila.. jutros imao i proljevuser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 9284
29.3.2011 10:01:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image

ljepote maleuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9285
29.3.2011 10:02:56   
Lady26
Je li prehladjen? Da nisu zubici? Mada ne bi trebalo od zubica da tako tesko pada tura....
Ovdje hara stomacni virus, dosta ljudi se zali na proljev, povracanje, user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9286
29.3.2011 10:04:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image
a nis ne jedeuser posted image user posted image ...ko i kod mog

slicica je za 10user posted image user posted image user posted image vidi nam Noe a vidi imenjakauser posted image user posted image ...

p.s...imam slicna kolicauser posted image user posted image user posted image ...nasa su plava

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 9287
29.3.2011 10:05:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

e iv@ncice ma kakvo koprcanje ,bilo je i toga al ipak nisam zato odsutnauser posted image nikola mi se razbolio od jucer skidam temperaturu,citavu noc imao 39,tek mu je oko 5 spustila i zaspao, nisam oka sklopila.. jutros imao i proljevuser posted image
user posted image user posted image a hebemu misa

lady...ma hoce oni tako nekad...i A. se zna to desiti...i ja kontam da su zubi vazda...da ih presjece bol

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9288
29.3.2011 10:06:27   
Anoniman
kaslje,al kasljao je i prije par dana, nije nesto strasno fino iskasljava...nisu mu narasle jos dvije trice pa možda ga i one muce al nevjerujem da bi bas ovako visoka tura bila.. danas cu ga lijeciti pa ako ovako bude i sutra odvest cu ga na pregled..andjelcic mamin , kako mu oci budu tužne kad se razboli..

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9289
29.3.2011 10:09:56   
Lady26
Hoce, znam....cim se nekad puno smije preko dana ili pak place za ocekivat je tako nesto u toku noci (bar sam takva iskustva imala sa L) ali je sinoc bio takav krik i plac....jos u sred noci, mala soba pa kad je odjeknulo....ja sam automatski skocila po nju...i mm...al on je uspio samo da je pomazi rukom dok mi je bila u narucju i kaze ssss - i...zaspao user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja sinoc zaboravila popiti flonidan (za alergiju), oko crveno, nateklo + nisam se naspavala, kaze kolegica : ti malo zaboravila popiti tableticu user posted image user posted image user posted image a i ona to isto pije, obje ko zombiji jutros user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9290
29.3.2011 10:11:11   
Lady26
IZVORNA PORUKA: marijanna

andjelcic mamin , kako mu oci budu tužne kad se razboli..

Joj bas....bas tuzne...da ti se srce stisne....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9291
29.3.2011 10:15:33   
Anoniman
Marijana zelimo drugu brzo ozdravljenje user posted image

Lady i Ana moja pije flonidan, ovo dijete felericno kao da je tvoje user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9292
29.3.2011 10:18:36   
Lady26

Marijana zelimo drugu brzo ozdravljenje user posted image

Lady i Ana moja pije flonidan, ovo dijete felericno kao da je tvoje user posted image

Ja felericnaaaa?! Ajmeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemoj ti meni tu slatkicu dirati....kad joj vidim kosicu i oke....rastopim se....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9293
29.3.2011 10:19:21   
Anoniman
Lady da ti je malo dam na koji dan, ma moze na vikend kad ti je toliko slatka user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9294
29.3.2011 10:20:42   
Lady26
Mozeeee, ne bil smrsala malo (Ja) a Lana se udebljala gledajuci nju kako jede user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9295
29.3.2011 10:22:08   
Anoniman
Ali da znas da je ustajanje oko pet sati user posted image , a lijeganje oko deset, nekad i pola jedanaest user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9296
29.3.2011 10:27:24   
Lady26

Ali da znas da je ustajanje oko pet sati user posted image , a lijeganje oko deset, nekad i pola jedanaest user posted image

Hvala draga, ne bih ovo mogla podnijeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I dalje mi je lijepa i slatka ali u tvom domu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel stvarno morate ustati u ta doba? Hocu reci, mora iz kreveta i to je to?
Npr kod mene se Lana nekad probudi oko pola 7 ali nema dizanja, i ona zaspe opet, umirimo se i samo nastavi...ili ako ne nastavi slucajno, bude u kreveticu do 7,10-7,20 i tad ustanem i nju dignem....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9297
29.3.2011 10:31:27   
Anoniman
Mora da ustane, pokusavala sam na sve nacine da je uspavam jos, ali nema sanse...dijete se naspavalo, a ko sisa mamu i tatu user posted image , a Boga mi sad i brata user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 9298
29.3.2011 10:40:48   
Honey3
jutroooouser posted image mi samo da se prijavimo brzinski,dobro smo pajkili,nema ture jos malo slinauser posted image sve vasuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9299
29.3.2011 10:40:50   
marinčii
pozz ženice,vidim sinoć se mahalalouser posted image ja u krevetu u 10h ko kakva kokošuser posted image user posted image ,sva dječica su preslatka
marrijana baš mi je žao Nikolice pa kud opet ,želim vam brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image
Matej sinoć u 8 zaspo kako jučer nije cijeli dan oka sklopio i bio je baš nervozan a ja nikakva,još ovo vrijem uh ma grozno,valjda će danas biti bolje
puse svima.

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 29.3.2011 10:45:07 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  370 371 [372] 373 374   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  370 371 [372] 373 374   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *