Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Evo Lady, ko za mene pita Jutroooooooooooo....."jako dobar dan, za mene jako dobar daaannnn" - samo pjesma, trenutno na radiju Myaa jbm mu misa vise i ture....pusa velika za curicu, nadam se da nece prerasti u nesto vece, drzimo fige.... Ostale moje dame
jutro. Moj anel i sad spava .... Mama ustala malo ranije ... dan je prelijep sunce konacno. Mya , i ja mislim da je od zubova jer pisala sam i nama je bila tura i rijetka stolica Zene mi pisale ja iskreno nisam vjerovala al hb . bile su u pravu . Ljubimo M. Sinoc kad sam ga presvlacila guza se crveni, i na jednom mjestu isto kao da ga nesto ujelo tacka crvena okrugla.Ispod testista se osulo crveni se uzareno , namazala sam bepantenom jedva neda da se dira tu. Pusa od nas
Budjenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sta ste se to vi uspavale, cudno mi pa ona Lady nije vec nesto naskrabala, a ona felix ono dijete primorava da spava duze da bi se i ona naspavala...ccccc
Ljubimo vas nas dvije, cura naspavana i mama nenaspavana hronicnooooo
vidim prozivas me na sabahile Sta cu vam ja kad vam djeca rano legnu jos ranije ustaju Moj kasno lijeze a jos kasnije ustaje pa se ni meni neda dizati. Ljubi A. medenu
U nas felix tako na preponi malo nize kao objelo se i ne da se presvlaciti,sinoc smo uspjeli cunu navuci ne do kraja ali je puno bolje nego prje,samo ne da on dirati i stalno govori nece topomej tujuz ja reko bacila mama u smece on kaze u kantu i onda dopusti da ga presvucem...I sklapa prave recenice pravo smijesan...ajd kamilicu ja zasul je li tko za
Evo Lady, ko za mene pita Jutroooooooooooo....."jako dobar dan, za mene jako dobar daaannnn" - samo pjesma, trenutno na radiju Myaa jbm mu misa vise i ture....pusa velika za curicu, nadam se da nece prerasti u nesto vece, drzimo fige.... Ostale moje dame
Pitala ja,pitala ja Dobra ti ta pjesma. Ja cekam da se moja spavalica probudi,pa idemo u setnju i nabavku svih potrebnih sastojaka za magicnu corbicu. A onda pravac doktor Ipak,cini se da ce ovo biti lijep i suncan dan
apotekarko hvala ti ne preferiram nesto cajeve . I kod anela je bas me zanima kako li je od jutros jer spava i sad...... Ja anelu turu mjerim pod pazuhom....kad mjerim.....cim ga presvlacim on dira rukom cunu i smije se cudno mu i smjesno. Nego da pitam mame ovi muski djece ..... Jel vam se desilo kad-kad presvlacite djecu da se kod njih digne cuna (malo me sramota ovi zenski al moram ) al bas se digne znaci u zrak , i stoji ko u velikog Kod nas se to desavala pa mu nemogu pempu staviti do cuna ne spadne Bogami
Sram te bilo felix . Ma salim se, ali to je sasvim normalno kod male djece, tako da nemas brige, a tebi nikako udovoljiti da se ne dize ti bi rekla sto se ne dize . Je li ti Anelko pije sta za alergiju pa tako fino u zadnje vrijeme spava? Moja nikad ne legne prije deset, a vec je u pet na nogama, ali je zato jutros u pola osam zaspala i spavala do prije pola sata . Samo jos malo da ugrije pa da je bar u dvoriste malo izvedem, ja imam osjecaj da se raspadam, boze nedaj sam spavala, kao zombi sam.
pije moju krv ma jok zaspi kasno sinoc je haj malo ranije oko 23. 15 . Al spava ujutro do 10 vidis jos se ne budi al jesam ga nahranila u 8 flasu i sad sit i drinja Ma ne nako pitam jel to normalno valjda je da se njemu nako malom dize cuna ranije
eto kod nase se desava Boze svasta heheheheh....al to vecinom ujutro kad menjam pemu fino mu,kad ga razgolisim a nesmijem dugo jer se popiski na lezaju odma
jutrooooo uh sto ste se sinoc raspisale, a haljinice sve ljepsa od ljepse moja cura nece da nosi haljine, a ima ih moreeeeeee moracu je privikavati nema smisal da je non stop u trenerki, to je na mamu
Vidim bilo guzve i na BB temi, najvjerovatnije da cemo i mi doci da vidimo malo zene i djecu naravski mozda se sta i pazari
bolense bebare nadam se da ce biti ok, felix guza crvena od zuba garant, to je nama standardno
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jestel vi vec polako pocele zimsku robu da sklonjate ili je jos u ormarima mislim na djecu . Jestel pribjerale kratki rukava i malo laganije majcice ili niste jos je rano .? Moja roba ljetna je kod mame , sva u vrecama nemam gdje ostavljati pa cemo sredinom aprila otic po to a zimsku sam mislila njoj dat na cuvanje opet ,.
jutrooooo uh sto ste se sinoc raspisale, a haljinice sve ljepsa od ljepse moja cura nece da nosi haljine, a ima ih moreeeeeee moracu je privikavati nema smisal da je non stop u trenerki, to je na mamu
Vidim bilo guzve i na BB temi, najvjerovatnije da cemo i mi doci da vidimo malo zene i djecu naravski mozda se sta i pazari
bolense bebare nadam se da ce biti ok, felix guza crvena od zuba garant, to je nama standardno
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
JUtroooooo zar vec zna sta voli sta ne voli?! Pametnica mala Hehehehe Lana sve nosi sta mama joj obuce a najdraze su joj pape i cipele - zna da ide pa pa Nadam se da cete doci
jestel vi vec polako pocele zimsku robu da sklonjate ili je jos u ormarima mislim na djecu . Jestel pribjerale kratki rukava i malo laganije majcice ili niste jos je rano .? Moja roba ljetna je kod mame , sva u vrecama nemam gdje ostavljati pa cemo sredinom aprila otic po to a zimsku sam mislila njoj dat na cuvanje opet ,.
nisam jos oprala tanje stvari za proljece al planiram ovih dana. ovo sto joj je malo cu poslati kod mame, ja sve sto omali saljem kod mame, jer cuvam za abd drugo dijete