|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  377 378 [379] 380 381   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.3.2011 9:07:32   
Mya_81 RR
Hej, curice....kako nam je generacija...je li išta bolje s temp.

Mi se i dalje borimo. Grlo joj nije upaljeno i plića su OK...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 9451
30.3.2011 9:08:43   
Amani12
Marinci ljubi nam drugara.Lijepo vrijeme pa se djecak naspavao i poraniouser posted image
Apotekarka evo jedan user posted image da brzo ozdravite.

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9452
30.3.2011 9:09:40   
Apotekarka
mYA ima li Minjica temparaturu,kako je jutros,valjda nas sviju ovo sunce popravi...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 9453
30.3.2011 9:09:41   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9454
30.3.2011 9:15:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Amani12

user posted image user posted image user posted image user posted image

Volimo vas i mi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ozdravi nam Minjice ti....

Cuvajte se...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 9455
30.3.2011 9:20:30   
marinčii

nadam se da će što prije proći,sigurno su dosadni zubići krivi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 9456
30.3.2011 9:21:46   
marinčii
amani a mora da je zato ,evo još malo i spremamo se za šetnju da iskoristimo dok se opet ne namršti
ljubi i ti našeg prijatelja spavalicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9457
30.3.2011 9:30:28   
Lady26
Evo Lady,  ko za mene pitauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jutroooooooooooo....."jako dobar dan, za mene jako dobar daaannnn" - samo pjesma, trenutno na radiju user posted image user posted image user posted image user posted image
Myaa user posted image user posted image user posted image user posted image jbm mu misa vise i ture....pusa velika za curicu, nadam se da nece prerasti u nesto vece, drzimo fige....
Ostale moje dame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9458
30.3.2011 9:41:27   
Anoniman
jutro.
Moj anel i sad spavauser posted image .... Mama ustala malo ranije ... dan je prelijep sunceuser posted image konacno.
Mya , i ja mislim da je od zubova jer pisala sam i nama je bila tura i rijetka stolica
Zene mi pisale ja iskreno nisam vjerovalauser posted image al hb . bile su u pravuuser posted image .
Ljubimo M. user posted image
Sinoc kad sam ga presvlacila guza se crveni, i na jednom mjestu isto kao da ga nesto ujelo user posted image tacka crvena okrugla.Ispod testista  se osulo crveni se uzareno , namazala sam bepantenom jedva neda da se dira tu.
Pusa od nas

Neposredna veza do poruke: 9459
30.3.2011 9:44:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Budjenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image
Sta ste se to vi uspavale, cudno mi pa ona Lady nije vec nesto naskrabala, a ona felix ono dijete primorava da spava duze da bi se i ona naspavala...ccccc user posted image

Ljubimo vas nas dvije, cura naspavana i mama nenaspavana hronicnooooo user posted image

vidim prozivas meuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na sabahile
Sta cu vam ja kad vam djeca rano legnu jos ranije ustajuuser posted image user posted image user posted image Moj kasno lijeze a jos kasnije ustajeuser posted image user posted image pa se ni meni neda dizati.
Ljubi A. medenu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9460
30.3.2011 9:44:46   
Apotekarka
U nas felix tako na preponi malo nize kao objelo se i ne da se presvlaciti,sinoc smo uspjeli cunu navuci ne do kraja ali je puno bolje nego prje,samo ne da on dirati i stalno govori nece topomej tujuz ja reko bacila mama u smece on kaze u kantu i onda dopusti da ga presvucem...I sklapa prave recenice pravo smijesan...ajd kamilicu ja zasul je li tko za

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9461
30.3.2011 9:46:52   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo Lady,  ko za mene pitauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jutroooooooooooo....."jako dobar dan, za mene jako dobar daaannnn" - samo pjesma, trenutno na radiju user posted image user posted image user posted image user posted image
Myaa user posted image user posted image user posted image user posted image jbm mu misa vise i ture....pusa velika za curicu, nadam se da nece prerasti u nesto vece, drzimo fige....
Ostale moje dame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pitala ja,pitala ja user posted image user posted image user posted image
Dobra ti ta pjesma.
Ja cekam da se moja spavalica probudi,pa idemo u setnju i nabavku svih potrebnih sastojaka za magicnu corbicu.user posted image
A onda pravac doktor user posted image
Ipak,cini se da ce ovo biti lijep i suncan dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9462
30.3.2011 9:47:50   
Anoniman
apotekarko user posted image hvala ti ne preferiram nesto cajeveuser posted image user posted image .
I kod anela je bas me zanima kako li je od jutros jer spava i sad......
Ja anelu turu mjerim pod pazuhom....kad mjerim.....cim ga presvlacim on dira rukom cunu i smije se user posted image cudno mu i smjesno.
Nego da pitam mame ovi muski djece ..... Jel vam se desilo kad-kad  presvlacite djecu da se kod njih digne cuna (malo me sramota ovi zenski al moramuser posted image ) al bas se digne znaci u zrak , i stoji ko u velikoguser posted image
Kod nas se to desavala pa mu nemogu pempu staviti do cuna ne spadne Bogami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 9463
30.3.2011 9:51:45   
Apotekarka
Ne desava moj na cacu pristojan i finuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9464
30.3.2011 9:52:16   
Anoniman
Sram te bilo felixuser posted image . Ma salim se, ali to je sasvim normalno kod male djece, tako da nemas brige, a tebi nikako udovoljiti da se ne dize ti bi rekla sto se ne dize user posted image . Je li ti Anelko pije sta za alergiju pa tako fino u zadnje vrijeme spava? Moja nikad ne legne prije deset, a vec je u pet na nogama, ali je zato jutros u pola osam zaspala i spavala do prije pola sata user posted image . Samo jos malo da ugrije pa da je bar u dvoriste malo izvedem, ja imam osjecaj da se raspadam, boze nedaj sam spavala, kao zombi sam.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9465
30.3.2011 9:53:50   
Anoniman
pije moju krvuser posted image user posted image user posted image user posted image ma jok zaspi kasno sinoc je haj malo ranije oko 23. 15 . Al spava ujutro do 10 vidis jos se ne budiuser posted image user posted image user posted image al jesam ga nahranila u 8 flasu i sad sit i drinja
Ma ne nako pitam jel to  normalno valjda je da se njemu nako malom dize cuna ranijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9466
30.3.2011 9:55:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ne desava moj na cacu pristojan i finuser posted image user posted image user posted image
user posted image eto kod nase se desava user posted image user posted image user posted image user posted image Boze svasta heheheheh....al to vecinom ujutro kad menjam pemu fino mu,kad ga razgolisim a nesmijem dugo jer se popiski na lezaju odmauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 9467
30.3.2011 9:56:48   
Lady26
Kako sam ja pozelila da se nesto digne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , rado se sjecam user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9468
30.3.2011 9:57:29   
Amani12
Felix i kod nas se to desava. Na tatu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9469
30.3.2011 9:59:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Felix i kod nas se to desava. Na tatu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super ajd drago mi je da nismo jedini malo "bezobrazni"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 9470
30.3.2011 9:59:46   
megi
jutrooooo
uh sto ste se sinoc raspisale, a haljinice sve ljepsa od ljepse
moja cura nece da nosi haljine, a ima ih moreeeeeee
moracu je privikavati nema smisal da je non stop u trenerki, to je na mamuuser posted image

Vidim bilo guzve i na BB temi, najvjerovatnije da cemo i mi doci da vidimo malo zene i djecu naravski
mozda se sta i pazari user posted image

bolense bebare nadam se da ce biti ok, felix guza crvena od zuba garant, to je nama standardno

pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 9471
30.3.2011 10:00:21   
teacher75
haljnice su prekrasne, ne zna se koja je ljepsa kombinacija, superuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9472
30.3.2011 10:03:48   
Anoniman
jestel vi vec polako pocele zimsku robu da sklonjate ili je jos u ormarima mislim na djecu user posted image . Jestel pribjerale kratki rukava i malo laganije majcice ili niste jos je rano .?
Moja roba ljetna je kod mame , sva u vrecama nemam gdje ostavljati pa cemo sredinom aprila otic po to a zimsku sam mislila njoj dat na cuvanje opet ,.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 9473
30.3.2011 10:07:21   
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi

jutrooooo
uh sto ste se sinoc raspisale, a haljinice sve ljepsa od ljepse
moja cura nece da nosi haljine, a ima ih moreeeeeee
moracu je privikavati nema smisal da je non stop u trenerki, to je na mamuuser posted image

Vidim bilo guzve i na BB temi, najvjerovatnije da cemo i mi doci da vidimo malo zene i djecu naravski
mozda se sta i pazari user posted image

bolense bebare nadam se da ce biti ok, felix guza crvena od zuba garant, to je nama standardno

pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

JUtroooooo zar vec zna sta voli sta ne voli?! Pametnica mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hehehehe Lana sve nosi sta mama joj obuce user posted image user posted image user posted image a najdraze su joj pape i cipele - zna da ide pa pa user posted image user posted image user posted image
Nadam se da cete doci user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 9474
30.3.2011 10:08:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

jestel vi vec polako pocele zimsku robu da sklonjate ili je jos u ormarima mislim na djecu user posted image . Jestel pribjerale kratki rukava i malo laganije majcice ili niste jos je rano .?
Moja roba ljetna je kod mame , sva u vrecama nemam gdje ostavljati pa cemo sredinom aprila otic po to a zimsku sam mislila njoj dat na cuvanje opet ,.

nisam jos oprala tanje stvari za proljece al planiram ovih dana. ovo sto joj je malo cu poslati kod mame, ja sve sto omali saljem kod mame, jer cuvam za abd drugo dijete

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  377 378 [379] 380 381   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  377 378 [379] 380 381   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *