Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
pa moj spava od 23h do 9h bez buđenja i ako se u kojem slučaju probudi ujutro prije mene kaže mi 2-3 puta mama budi se al šapće i vidi da ja ni mukajt te se i on okrene i nastavi spavati pa eto recimo da znam
Grozna si!!! Pa mogla si me makar upozoriti da ja ne čitam ovo
Spava, prije 30 min. mm ga opet uspavljivao Od 21h je već imao jedno buđenje. Kod nas je dogovor da mm ide kod njega do ponoći od ponoći je moj red Ja spavam sa njim, u istom krevetu
felix, kao da si B opisala!!! Identičnooooo majke mi, sve isto, od skidanja čarapica, divljanja vani, ulaska u kuću.... sve. Neki dan sok smo kupovali tene zaletio se sa kraja radnje na drugi kraj i opuco od izlog, zazvonila je radnja Ništa, digao se, zgrabio kantu za smeće iz radnje i počeo trčati Mirni smo samo kad je negdje na livadi ili u parku. Prošli vikend smo bili u 8h ujutro u parku, nigdje nikoga, samo nas četvero Zavali se u pijesak i miran. Pa na BB ne znam jesmo li bili 15 min.
danas ga izvela van , i otisli setat na igraliste ej ote mi se iz ruku inace da rukicu i poce da trci ko blesav covjece ispresjecao me dans znas kako . Boze reko djete jesi ko s lanca strah me past ce sve bi zube porazbijo Kad smo kuci na livadi sto kazes samo oblece i cuku zadirkuje , baca kamencice , travu cupa po sebi, na kraju cuko bjezi cim ga vidi. Otvara njegov box, dira vodu cukinu, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Koja tisina kad zaspe
i nema temperature hvala Bogu nadam se da se nece ni vracat
Sta od 7? pa kad se budi(ono pravo)
u 7,pola 8 ce ujutro ustat (nece da propusti barneya )
meni jutro ne znaci toliko,vazno mi je nek ide ranije da malo psihicki odmorim
moja isto zna zaspati u 7 a budi se ujutro uglavnom izmedju 7 i 8, nekada ranije al rijetko u zadnje vrijeme. ne budi se tokom noci, a ako se probudi nastavi kad joj dam cucu
jelena...nemoj se forsirati...cuvaj se..a uvijek ce bit takvih dana i "pametnih" ljudi sto se udaranja tice...ja joj to ne bih dala..a ne zna ni sama kako bih se postavila...mom bratu su kupili bili kao stitnik za glavu od spuzve...davne '77...chicco imao...pogledaj ...mozda jos uvijek o imaju...a ja mislim da bi dobro fasovao A. kad bi s tim poceo...on se sad baca...ono, na sred radnje...onaj tip djeteta sto sam vazda koentarisala da bi ih za usi kuci odvela...e ...moje dijete je takvo
i nema temperature hvala Bogu nadam se da se nece ni vracat
Sta od 7? pa kad se budi(ono pravo)
u 7,pola 8 ce ujutro ustat (nece da propusti barneya )
meni jutro ne znaci toliko,vazno mi je nek ide ranije da malo psihicki odmorim
zaboravi rec da ce se do ujutro probudit-dok mi ne legnemo svaki sat-dva,kad mi legnemo 1,ali ce brzo nastavit
Aj jelena, e nije ti lako, divim ti se!! Ma B je što se toga tiče kriza. Ali opet sad je u najslađoj fazi sve ponavlja, priča k'o papagaj, bori se za svoja prava , svađa se, počeo je tuči sestru ma haos je kod nas, otima ključeve, otključava auto, garažu, vrti se oko motora, nestane, samo čuješ vanjska vrata kako se zalupe I onda nastaje trka, nas troje k'o navijeni tražimo najmanjeg člana.
Hvala dadada, razgovarala sam sa pedijatrom o tome, sa vise njih i svi mi kazu ljuto dijete, huja, kad nauci psovati i druacije bijes ispoljavati proci ce je, reko e bas me utjesiste. Ne udara sad ona nesto strasno jako, sad je u fazi kad s enajvise samara...i vristi da sto ti rece mislim da ce komsiluk mi zvati socijalnog radnika . Sad sam nasla za sad rijesenje donekle, poprskam je ledenom vodom i kao malo dodje sebi ili jednostavno negiram je kad to radi i kad vidi da niej u centru paznje kao popusti...ali ubi me u pojam taj njen bijes i vriska... sve se tjesim onom "bice bolje, jer gore ne moze biti "
Aj jelena, e nije ti lako, divim ti se!! Ma B je što se toga tiče kriza. Ali opet sad je u najslađoj fazi sve ponavlja, priča k'o papagaj, bori se za svoja prava , svađa se, počeo je tuči sestru ma haos je kod nas, otima ključeve, otključava auto, garažu, vrti se oko motora, nestane, samo čuješ vanjska vrata kako se zalupe I onda nastaje trka, nas troje k'o navijeni tražimo najmanjeg člana.
moj se poceo bojati male djece ...jel neko krene prema njemu, on se povlaci ...prvo je bilo samo s deckima...a evo, od danas, bogami i s curicama ...otac mu je ocajan