|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.4.2011 23:03:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Je li trenutno Vasa djeca spavaju?
zacudo al dauser posted image user posted image user posted image
sto pitas ?
I ja se evo spremam valja nam raniti user posted image a tako mi mrskoooo.
Jelena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10226
3.4.2011 23:03:34   
salmy
Ovaj moj usto u 7,nece zaspat prije 12user posted image user posted image  evo ga harga kao da je 11 ujutrouser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10227
3.4.2011 23:03:43   
mala86
mala86, dinaa, chuci, teacher75, zaha, many, muaaa, jelenaT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10228
3.4.2011 23:03:51   
N_N
IZVORNA PORUKA: Breskva

pa moj spava od 23h do 9h bez buđenja i ako se u kojem slučaju probudi ujutro prije mene kaže mi 2-3 puta mama budi se al šapće i vidi da ja ni mukajtuser posted image te se i on okrene i nastavi spavatiuser posted image
pa eto recimo da znamuser posted image user posted image user posted image

Grozna si!!! Pa mogla si me makar upozoriti da ja ne čitam ovo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10229
3.4.2011 23:04:01   
Anoniman

Pa malo je uranio prije 15 min je zaspaouser posted image user posted image user posted image al nema buđenja to je bitno...

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10230
3.4.2011 23:04:02   
dafri

da,20 i 15 je njeno vrijeme

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10231
3.4.2011 23:04:37   
salmy
IZVORNA PORUKA: mala86

daaa user posted image  od 7

i nema user posted image  temperature user posted image user posted image user posted image  hvala Bogu nadam se da se nece ni vracat
Sta od 7? pa kad se budi(ono pravo)user posted image  

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10232
3.4.2011 23:06:01   
N_N

Spava, prije 30 min. mm ga opet uspavljivao user posted image  Od 21h je već imao jedno buđenje. Kod nas je dogovor da mm ide kod njega do ponoći od ponoći je moj red user posted image user posted image  Ja spavam sa njim, u istom krevetu user posted image user posted image  

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10233
3.4.2011 23:06:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

felix, kao da si B opisala!!! Identičnooooo majke mi, sve isto, od skidanja čarapica, divljanja vani, ulaska u kuću.... sve. Neki dan sok smo kupovali tene zaletio se sa kraja radnje na drugi kraj i opuco od izlog, zazvonila je radnja user posted image  Ništa, digao se, zgrabio kantu za smeće iz radnje i počeo trčati user posted image  Mirni smo samo kad je negdje na livadi ili u parku. Prošli vikend smo bili u 8h ujutro u parku, nigdje nikoga, samo nas četvero user posted image  Zavali se u pijesak i miran. Pa na BB ne znam jesmo li bili 15 min. user posted image
danas ga izvela van , i otisli setat na igraliste ej ote mi se iz ruku inace da rukicuuser posted image i poce da trci ko blesav covjece ispresjecao me dans znas kako .
Boze reko djete jesi ko s lanca strah me past ce sve bi zube porazbijo user posted image
Kad smo kuci na livadi sto kazesuser posted image samo oblece i cuku zadirkuje , baca kamencice , travu cupa po sebi, na kraju cuko bjezi cim ga vidi.
Otvara njegov box, dira vodu cukinu, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Koja tisina kad zaspeuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10234
3.4.2011 23:07:42   
Anoniman

Ovaj moj usto u 7,nece zaspat prije 12user posted image user posted image  evo ga harga kao da je 11 ujutrouser posted image user posted image
zahebo me tako 2 puta treci nece user posted image user posted image user posted image zaspat ce do 1. hajd .

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10235
3.4.2011 23:08:01   
Honey3
IZVORNA PORUKA: dafri

da,20 i 15 je njeno vrijeme

hehe blago tebi,nama nema spavanja prije pola jedanaest pa na daljeuser posted image a evo je i sad budna obilazi po sobama gleda ko sta radiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio zaha -- 3.4.2011 23:09:37 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 10236
3.4.2011 23:08:15   
mala86

i nema user posted image  temperature user posted image user posted image user posted image  hvala Bogu nadam se da se nece ni vracat

u 7,pola 8 ce ujutro ustat (nece da propusti barneya user posted image user posted image user posted image )

meni jutro ne znaci toliko,vazno mi je nek ide ranije da malo psihicki odmorim user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10237
3.4.2011 23:08:29   
teacher75

moja isto zna zaspati u 7 a budi se ujutro uglavnom izmedju 7 i 8, nekada ranije al rijetko u zadnje vrijeme. ne budi se tokom noci, a ako se probudi nastavi kad joj dam cucu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10238
3.4.2011 23:08:42   
salmy
Idem ga uljuljati na noge laganeuser posted image user posted image joj slomi me

Lahka Vam noc zenice,i sto manje buđenjauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10239
3.4.2011 23:09:09   
Anoniman
teacherko , mala user posted image user posted image user posted image moj bi usto u 10 i grao se horozan eto kako je kod nasuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Meni se place kad ovo vidim jer moj Nikad nece biti takav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 10240
3.4.2011 23:09:51   
Anoniman

i velika i malauser posted image ...ja u 9 njega stavljam...sad kida sam iz kreveta...to mu je najnoviji stos...iako odavno zna sam izaci...al eto...pa tako oko 10 zaspe...sto mi vadi zivacuser posted image user posted image

jelena...nemoj se forsirati...cuvaj se..a uvijek ce bit takvih dana i "pametnih" ljudiuser posted image
sto se udaranja tice...ja joj to ne bih dala..a ne zna ni sama kako bih se postavila...mom bratu su kupili bili kao stitnik za glavu od spuzve...davne '77...chicco imao...pogledaj ...mozda jos uvijek o imaju...a ja mislim da bi dobro fasovao A. kad bi s tim poceo...on se sad baca...ono, na sred radnje...onaj tip djeteta sto sam vazda koentarisala da bi ih za usi kuci odvela...e ...moje dijete je takvouser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10241
3.4.2011 23:09:59   
Anoniman

Idem ga uljuljati na noge laganeuser posted image user posted image joj slomi me

Lahka Vam noc zenice,i sto manje buđenjauser posted image user posted image
laku noc mila
Idem i ja ljubim bebice usnule i ne usnule
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10242
3.4.2011 23:10:21   
mala86

u 7,pola 8 ce ujutro ustat (nece da propusti barneya user posted image user posted image user posted image )

meni jutro ne znaci toliko,vazno mi je nek ide ranije da malo psihicki odmorim user posted image

zaboravi rec da ce se do ujutro probudit-dok mi ne legnemo svaki sat-dva,kad mi legnemo 1,ali ce brzo nastavit

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10243
3.4.2011 23:10:43   
teacher75
lana od kad se rodila nikad nije zaspala iza 10 a iza 9 je zaspala mozda nekoliko puta u zivotu. uglavnom zaspi izmedju 7 i 9

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10244
3.4.2011 23:10:44   
Anoniman
N_N tvoj maleni kao da je u rodu sa ovom mojom harambasom, ona zaspi izmedju pola deset i pola jedanaest, budi se jedno 3-5 puta i finalno budjenje je najdalje do pet sati ujutru, kao da je pakarka user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10245
3.4.2011 23:16:36   
Anoniman
jelena...e ovako nesto je moj brat imao...pogledaj da nabavis http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/00061489000000/language/en-US/Default.aspx

to udaranje glavom moze biti pravo opasno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10246
3.4.2011 23:18:57   
N_N
Aj jelena, e nije ti lako, divim ti se!!
Ma B je što se toga tiče kriza. Ali opet sad je u najslađoj fazi sve ponavlja, priča k'o papagaj, bori se za svoja prava user posted image , svađa se, počeo je tuči sestru user posted image  ma haos je kod nas, otima ključeve, otključava auto, garažu, vrti se oko motora, nestane, samo čuješ vanjska vrata kako se zalupe user posted image  I onda nastaje trka, nas troje k'o navijeni tražimo najmanjeg člana.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10247
3.4.2011 23:21:04   
Anoniman
Hvala dadada, razgovarala sam sa pedijatrom o tome, sa vise njih i svi mi kazu ljuto dijete, huja, kad nauci psovati i druacije bijes ispoljavati proci ce je, reko e bas me utjesiste. Ne udara sad ona nesto strasno jako, sad je u fazi kad s enajvise samara...i vristi da sto ti rece mislim da ce komsiluk mi zvati socijalnog radnika user posted image . Sad sam nasla za sad rijesenje donekle, poprskam je ledenom vodom i kao malo dodje sebi ili jednostavno negiram je kad to radi i kad vidi da niej u centru paznje kao popusti...ali ubi me u pojam taj njen bijes i vriska... sve se tjesim onom "bice bolje, jer gore ne moze biti user posted image "

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10248
3.4.2011 23:21:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Aj jelena, e nije ti lako, divim ti se!!
Ma B je što se toga tiče kriza. Ali opet sad je u najslađoj fazi sve ponavlja, priča k'o papagaj, bori se za svoja prava user posted image , svađa se, počeo je tuči sestru user posted image  ma haos je kod nas, otima ključeve, otključava auto, garažu, vrti se oko motora, nestane, samo čuješ vanjska vrata kako se zalupe user posted image  I onda nastaje trka, nas troje k'o navijeni tražimo najmanjeg člana.
moj se poceo bojati male djeceuser posted image user posted image user posted image ...jel neko krene prema njemu, on se povlaciuser posted image user posted image ...prvo je bilo samo s deckima...a evo, od danas, bogami i s curicamauser posted image user posted image user posted image user posted image ...otac mu je ocajanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10249
3.4.2011 23:23:42   
Anoniman
nama na ovoj temi hitno treba psihijatar...sto za nasu djecu...sto za nas, nakon nase djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *