|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  407 408 [409] 410 411   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.4.2011 22:45:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

e ni kod nas ovo nasilno hranjenje ne paliuser posted image ona sve ispljune i onda budem prljava ja i hranilica i pod i ona ma sveeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze mm nova olimpijska disciplina pljuvanje hrane udaljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam juce to pokusala pa me svu povratiouser posted image nakon trece kasike .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10201
3.4.2011 22:45:41   
niki83
mi smo izgleda na ovoj temi ubjedljivo najlakse, da ne kazem najmrsavije, imamo 18mj. i 9.800...hm,sta kazete sad!!?? user posted image

N&N

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 10202
3.4.2011 22:46:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

e ni kod nas ovo nasilno hranjenje ne paliuser posted image ona sve ispljune i onda budem prljava ja i hranilica i pod i ona ma sveeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze mm nova olimpijska disciplina pljuvanje hrane udaljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
e pa tako i kod nasuser posted image user posted image

ma lady...ovo da vidis...bilo bi ti sve jasno...histerican plac, krokodilske suze, vristanje ko da ga neko kolje i pljuvanje...nema tu straha...zna se ko ce popustiti...ja

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10203
3.4.2011 22:47:06   
Nunny
drage moje odjavljujem se ...vrijeme je za spavanje...
saljem vam cmokice...slatki snoviiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10204
3.4.2011 22:47:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

A dadada, ima li neka tema na forumu u vezi ovog nejela? Znam da ima tema o odbijanju ali je trenutno odbijanje hrane kako sam skontala user posted image  Daj otvori temu, pa mora biti da neko ima konstruktivan savjet. Mada, kad skontam, evo B će za 2 dana imati 22 mj. a još uvijek se budi po 4,5x tokom noći user posted image  pa mi nikakav savjet nije još upalio..... pih, i te njihove glupe faze!!! user posted image
nama se ovo opet vratilouser posted image user posted image mrzim glupe bolesti sve nam poremete jednostavno sam primjetila da mi se posle djete promjeni na skroz user posted image a tako nam fino sve bilo.
Jos po dani 1. odspava jedan bjedni sahatic i deveram ga do 22.30 tobejarabi boze oprosti al jedva cekam da zaspi da svoj mozak odmorim .
Nemojte me pogresno shvatitiuser posted image nisam valjda jedina takva

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10205
3.4.2011 22:48:11   
salmy
IZVORNA PORUKA: Nunny

saljem vam cmokice...slatki snoviiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ne rekoh ti da si masallahuser posted image user posted image prelijepa zena,i odlicno ti ona boja stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10206
3.4.2011 22:48:20   
Anoniman

A dadada, ima li neka tema na forumu u vezi ovog nejela? Znam da ima tema o odbijanju ali je trenutno odbijanje hrane kako sam skontala user posted image  Daj otvori temu, pa mora biti da neko ima konstruktivan savjet. Mada, kad skontam, evo B će za 2 dana imati 22 mj. a još uvijek se budi po 4,5x tokom noći user posted image  pa mi nikakav savjet nije još upalio..... pih, i te njihove glupe faze!!! user posted image
ima...mali odbijaci hrane...tamo sam redovnauser posted image user posted image user posted image ...iscitala sam je vec tri put...barem...nis ne pali...jedino jos nisam probala kamuflirati meso u krempituuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10207
3.4.2011 22:49:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny

laka nocuser posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 10208
3.4.2011 22:51:01   
dafri
dadada jel još pije hapu,
čudi me da ni društvo druge djece ne pali , ni Una neće mnogo stvari da proba a znam da bi joj se svidjele ali sa drugom djecom i kamenja bi jela

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10209
3.4.2011 22:51:12   
Anoniman
imam ja savjet hajd vi meni dovedite djecu da ih ja naučim jesti a vi mog A naučite na tutuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10210
3.4.2011 22:51:40   
Nunny
hvalalutko i ti si mi preslatka ko uvjeek nadam se da je tvojoj mami bolje ljubni mi djecaka
noc dadada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10211
3.4.2011 22:51:51   
N_N
IZVORNA PORUKA: felix

nama se ovo opet vratilouser posted image user posted image mrzim glupe bolesti sve nam poremete jednostavno sam primjetila da mi se posle djete promjeni na skroz user posted image a tako nam fino sve bilo.
Jos po dani 1. odspava jedan bjedni sahatic i deveram ga do 22.30 tobejarabi boze oprosti al jedva cekam da zaspi da svoj mozak odmorim .

Ma da mi je doživjeti makar jednu noć da prespava ma znala bi čitava BiH user posted image user posted image

Za ovo drugo - nisi srećo, evo B ide u vrtić pa od 17-21h mi jedva čekamo da zaspe, za ta 4h smori nas, još dođe nadrndan iz vrtića user posted image  pa provodi, ne zna ni on šta bi user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10212
3.4.2011 22:54:00   
N_N
IZVORNA PORUKA: Breskva

imam ja savjet hajd vi meni dovedite djecu da ih ja naučim jesti a vi mog A naučite na tutuuser posted image

B nosi tutu na glavi user posted image user posted image  a u vrtiću je koristi skoro stalno user posted image  A g-đo A, da li znate naučiti djecu da spavaju noću? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10213
3.4.2011 22:55:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

čudi me da ni društvo druge djece ne pali , ni Una neće mnogo stvari da proba a znam da bi joj se svidjele ali sa drugom djecom i kamenja bi jela
pije...ne smijem mu to ukinuti ...barem dok ne vidim s pedijatricom...jedino tako unosi zeljezo i bjelancevine

breskva...ne zna ni moj na tutu...al prihvatam ponuduuser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 10214
3.4.2011 22:56:06   
Anoniman

Ma da mi je doživjeti makar jednu noć da prespava ma znala bi čitava BiH user posted image user posted image

Za ovo drugo - nisi srećo, evo B ide u vrtić pa od 17-21h mi jedva čekamo da zaspe, za ta 4h smori nas, još dođe nadrndan iz vrtića user posted image  pa provodi, ne zna ni on šta bi user posted image
e pa stvarno se pokvario sve sto kojim danom raste sve goriuser posted image . Sad se naucio samo skida carape user posted image vjerovale ili ne dva sata sam sjedila pored njega ne anela ne skidat derale se ruzila ga oplace smiri se 5min naok 5 min on opet isto nece da se igra, nece nista samo skida carape i po parketu hodat ludnicaaaaaaaa
Uzeo kremu sav se izmacko, nevide se oci a tek moj namjestaj.
Nece da spava 2. sata sam se navracala ninala kontam haj majketi pa pola sata pola ma jok nece , samo kenka nista mu ne stima odem van on ko s lanca pustan.
Posle dreka dok ga unesem u kucu.
Uvecer jedva zaspi dobro me izvoza , kad fino legnem prvi san on sjedi placeuser posted image iz cista mira zaspi drug san nisam ni usla opet isto .
A to sto je spavao hej zaboravila sam vjeruj pored ovog ne spavanjauser posted image .kako je lijepo bilo...

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10215
3.4.2011 22:57:07   
Anoniman

kako mozes felix takouser posted image user posted image user posted image user posted image

sta ti je...i ja isto...jos moj lijeze oko 9...doduse u zadnje vrijeme u 10

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10216
3.4.2011 22:57:52   
Anoniman

B nosi tutu na glavi user posted image user posted image  a u vrtiću je koristi skoro stalno user posted image  A g-đo A, da li znate naučiti djecu da spavaju noću? user posted image

da se nadovezem ,i da spavaju na svom mjestu ne meni na glavi user posted image pored tolike sirine user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10217
3.4.2011 22:58:13   
Anoniman

pa moj spava od 23h do 9h bez buđenja i ako se u kojem slučaju probudi ujutro prije mene kaže mi 2-3 puta mama budi se al šapće i vidi da ja ni mukajtuser posted image te se i on okrene i nastavi spavatiuser posted image
pa eto recimo da znamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10218
3.4.2011 22:59:16   
dafri
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: dafri

pije...ne smijem mu to ukinuti ...barem dok ne vidim s pedijatricom...jedino tako unosi zeljezo i bjelancevine

breskva...ne zna ni moj na tutu...al prihvatam ponuduuser posted image user posted image

dobro je što pije, možeš biti mirnija

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10219
3.4.2011 22:59:27   
Anoniman
dadada,noa vi nemozete nista rec ajd suti legnu vam djeca rano ko pilici user posted image user posted image 21, 22 max nemozes se pobuniti sta bi da leze oko 00..00 i to jedva dobro sad spava oko 22. 30 al bilo je i 00.00user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10220
3.4.2011 23:00:26   
Anoniman
Evo i nas...u stanju sam raspadanja bukvalno user posted image ... danas sam Boze nedaj, nocas me boluckao stomak cijelu noc, valjda juce preforsirala se, cijeli dan hodala sa Anom, prvo bb, pa onda popodne opet isli u skitnju, dosla kuci noge kao balvani, a trne i ne osjecam ih, kao da nisu moje, onda sinoc muzeka cekala da dodje sa puta, dosao u pola jedan, dok smo se malo istorokali kasno legla i nikako da zaspim, grcevi me ubise...joj kad ce 20.avgust. Jutros se ovo malo nadiglo ko zna kada, ustvari nocas se nadigla bolje receno... posle kad je mm ustao njih dvoje spremim i posaljem u setnju da ja njega opet spakujem i ispeglam na put, jer opet ode danas, meni se cini samo sto su otisli eto ih, pa reko koji si je qrac izvodio kontam user posted image , kaze vristala i sve sama sebe samarala nisam znao gdje s njom takvom da idem. Hajde ispratili njega na put, ja je spremim reko izvedoh je ja malo, mi taman posli nismo ni 100metara od kuce ona u kolicima uhvati da dira patike, tacnije đon u kojim je malo prije toga hodala, ja obrisem ruke joj vlaznom ona u vrisku i opet krece histerisanje i samaranje...nastavimo ona opet po starom i tako me huja uhvti i samo je vratim kuci, stavila je u ogradicu i nema joj akac danas iz nje, nek se buni i vristi i tuce koliko hoceuser posted image , dosta mi moje nervoze jos mi i njena treba user posted image , posle se malo umirila i onda dosla joj baba, sveki moja i onda zivjela anarhija...joooooooooj dozivjela sam i na sveki da se pozalim, ali stvarno je ok zena, kad sam joj rekla da smo nasli tetu da cisti i reko prezadovoljna sam, a ona kako je drzala Anu samo mi je spusti u krilo, aman baci i kaze cek da vidim, uze krpu i poce trljati po vrhu krila od vrata, kaze eto kako ti cisti....aaaaaaaaa doslo mi da udaram glavom od pod kao moje dijete i da se isamaram samo tako, pa reko zena niej radila generalku i nije cistila vrata jer nisam joj to trazila, ne znam sta ste tim htjeli postici, i sama sam znala da vrata nije cistila... joj zivjela samoca, cini mi se lakse mi je sama sa anom i da cistim i kuvam i nosam je, ma i da kopam nego kad mi neko ima....
joj izjadah se i ja uvelike, ali stvarno sam poludila dana, a ovo dijete jos nece da spava, eno u krevetcu ziva se isamara i izudara glavom od zid, ozbiljno pocinjem razmisljati da je odvedem djecijem psihologu, ali tjesi me sto mi ej sveki pricala da je i mm bio identican i da je to samo huja

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10221
3.4.2011 23:00:46   
salmy
Je li trenutno Vasa djeca spavaju?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10222
3.4.2011 23:01:19   
N_N
felix, kao da si B opisala!!! Identičnooooo majke mi, sve isto, od skidanja čarapica, divljanja vani, ulaska u kuću.... sve. Neki dan sok smo kupovali tene zaletio se sa kraja radnje na drugi kraj i opuco od izlog, zazvonila je radnja user posted image  Ništa, digao se, zgrabio kantu za smeće iz radnje i počeo trčati user posted image  Mirni smo samo kad je negdje na livadi ili u parku. Prošli vikend smo bili u 8h ujutro u parku, nigdje nikoga, samo nas četvero user posted image  Zavali se u pijesak i miran. Pa na BB ne znam jesmo li bili 15 min. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10223
3.4.2011 23:02:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

naravno, zaspala u 8, kao sto uglavnom radiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10224
3.4.2011 23:02:53   
mala86
IZVORNA PORUKA: salmy

daaa user posted image  od 7

i nema user posted image  temperature user posted image user posted image user posted image  hvala Bogu nadam se da se nece ni vracat

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  407 408 [409] 410 411   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  407 408 [409] 410 411   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *