Anoniman
|
Evo i nas...u stanju sam raspadanja bukvalno ... danas sam Boze nedaj, nocas me boluckao stomak cijelu noc, valjda juce preforsirala se, cijeli dan hodala sa Anom, prvo bb, pa onda popodne opet isli u skitnju, dosla kuci noge kao balvani, a trne i ne osjecam ih, kao da nisu moje, onda sinoc muzeka cekala da dodje sa puta, dosao u pola jedan, dok smo se malo istorokali kasno legla i nikako da zaspim, grcevi me ubise...joj kad ce 20.avgust. Jutros se ovo malo nadiglo ko zna kada, ustvari nocas se nadigla bolje receno... posle kad je mm ustao njih dvoje spremim i posaljem u setnju da ja njega opet spakujem i ispeglam na put, jer opet ode danas, meni se cini samo sto su otisli eto ih, pa reko koji si je qrac izvodio kontam , kaze vristala i sve sama sebe samarala nisam znao gdje s njom takvom da idem. Hajde ispratili njega na put, ja je spremim reko izvedoh je ja malo, mi taman posli nismo ni 100metara od kuce ona u kolicima uhvati da dira patike, tacnije đon u kojim je malo prije toga hodala, ja obrisem ruke joj vlaznom ona u vrisku i opet krece histerisanje i samaranje...nastavimo ona opet po starom i tako me huja uhvti i samo je vratim kuci, stavila je u ogradicu i nema joj akac danas iz nje, nek se buni i vristi i tuce koliko hoce , dosta mi moje nervoze jos mi i njena treba , posle se malo umirila i onda dosla joj baba, sveki moja i onda zivjela anarhija...joooooooooj dozivjela sam i na sveki da se pozalim, ali stvarno je ok zena, kad sam joj rekla da smo nasli tetu da cisti i reko prezadovoljna sam, a ona kako je drzala Anu samo mi je spusti u krilo, aman baci i kaze cek da vidim, uze krpu i poce trljati po vrhu krila od vrata, kaze eto kako ti cisti....aaaaaaaaa doslo mi da udaram glavom od pod kao moje dijete i da se isamaram samo tako, pa reko zena niej radila generalku i nije cistila vrata jer nisam joj to trazila, ne znam sta ste tim htjeli postici, i sama sam znala da vrata nije cistila... joj zivjela samoca, cini mi se lakse mi je sama sa anom i da cistim i kuvam i nosam je, ma i da kopam nego kad mi neko ima.... joj izjadah se i ja uvelike, ali stvarno sam poludila dana, a ovo dijete jos nece da spava, eno u krevetcu ziva se isamara i izudara glavom od zid, ozbiljno pocinjem razmisljati da je odvedem djecijem psihologu, ali tjesi me sto mi ej sveki pricala da je i mm bio identican i da je to samo huja
|