|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  406 407 [408] 409 410   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.4.2011 22:24:27   
N_N
Ma manite se poređenja i procjenjivanja, najbitnije je da su djeca zdrava a to kako izgledaju i još poređenje sa vršnjacima user posted image  ma bjažiiiiiiii. Moja S predzadnja u vrsti user posted image , najsitnija djevojčica u poređenju sa ostalim djevojčicama iz razreda. I???? Ništa i user posted image user posted image user posted image user posted image  - zdrava je to je najbitnije user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 3.4.2011 22:25:00 >

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10176
3.4.2011 22:25:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Kako nam je generacijauser posted image user posted image  mi smo danas bas hodali,bili kod dede pa se malo gotivili.I deda nam dao kljuceve od kuce u Dubrovniku i idemo ove sedmice ako Bog dauser posted image user posted image nadam se lijepom vremenu,ali eto da guza malo vidi putauser posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10177
3.4.2011 22:27:23   
N_N
Hej dadada, ja za ovo fkt nemam srca ali možda možeš ti user posted image  A da pokušaš jedan dan NIKAKO da mu ne daješ krompir user posted image  Joj jest ovo malo zeznuto ali više i krompir user posted image  Evo i meni je čitajući dosadio a kamoli tebi....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10178
3.4.2011 22:27:45   
dafri
IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogu zamisliti iznenađenjauser posted image user posted image user posted image

salmy,zavidim vam,fino se provedite

< Poruku je uredio dafri -- 3.4.2011 22:32:51 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 10179
3.4.2011 22:29:32   
Nunny
salmy blago vama ...imate li kupaci...povedite i nasstajemo u jedan kofer user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 10180
3.4.2011 22:31:16   
salmy
IZVORNA PORUKA: Nunny

salmy blago vama ...imate li kupaci...povedite i nasstajemo u jedan kofer user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image nista od kupanja,samo lagana setnja Stradunomuser posted image user posted image  ma eto najvise zbog user posted image da bude na cistom zraku

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10181
3.4.2011 22:32:33   
salmy
IZVORNA PORUKA: dadada

Kako nam je generacijauser posted image user posted image  mi smo danas bas hodali,bili kod dede pa se malo gotivili.I deda nam dao kljuceve od kuce u Dubrovniku i idemo ove sedmice ako Bog dauser posted image user posted image nadam se lijepom vremenu,ali eto da guza malo vidi putauser posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al dao nam da mu ih vratimouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10182
3.4.2011 22:32:59   
Lady26
Ja sam danas za vrijeme rucka bukvalno vristala, derala se na L. otvarala joj usta i trpala hranu...i onda je na drzi...i drzi...i drzi....a ja drugu kasiku u usta...i onda joj bude puno i mora progutati..nista igracke, nista racunar, ne pali...sve sam joj na kraju pobacala, pogasila i "one on one", ona place ja kiptim od bijesa....
Ne znam sta je fakat...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10183
3.4.2011 22:33:06   
N_N

Kako nam je generacijauser posted image user posted image  mi smo danas bas hodali,bili kod dede pa se malo gotivili.I deda nam dao kljuceve od kuce u Dubrovniku i idemo ove sedmice ako

Meni se Dubrovnik uvukao u nos user posted image user posted image user posted image user posted image  Svake god. svratimo dole (nana i dedo mm-a dole žive), tako da user posted image user posted image user posted image user posted image  ne zavidim ti user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10184
3.4.2011 22:33:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Hej dadada, ja za ovo fkt nemam srca ali možda možeš ti user posted image  A da pokušaš jedan dan NIKAKO da mu ne daješ krompir user posted image  Joj jest ovo malo zeznuto ali više i krompir user posted image  Evo i meni je čitajući dosadio a kamoli tebi....
ma probala...zapravo nisam nikad izdrzala do kraja...do sedam najvise...tj. da ne jede od 12 do 19h...strava i uzas...on toliko place...dere se...vristi...da ja onda nemam vise srca i popustim...a onda jadan sjedne pa s obje ruke trpa krompir uustauser posted image user posted image ...znas kako mi se srce stegne...kazem ti...ja mu ostavim rucak na dohvat ruke...neci...i nece...nema sanse

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10185
3.4.2011 22:33:15   
Nunny
hehehe i ja bas u Bar idem zbog malenoguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10186
3.4.2011 22:34:35   
Anoniman

Al dao nam da mu ih vratimouser posted image user posted image
merkator...uz stepenice...kopiranje kljuceva par markicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 10187
3.4.2011 22:36:17   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam danas za vrijeme rucka bukvalno vristala, derala se na L. otvarala joj usta i trpala hranu...i onda je na drzi...i drzi...i drzi....a ja drugu kasiku u usta...i onda joj bude puno i mora progutati..nista igracke, nista racunar, ne pali...sve sam joj na kraju pobacala, pogasila i "one on one", ona place ja kiptim od bijesa....
Ne znam sta je fakat...
Ej pa znas kako je moj user posted image poguzija, ma zadnjih dana bukvalno placuci ga hranim,nece pa nece...skontala sam da mu je od zubica ,bole ga desni  i nece da zvace.Ali ga pustim da dobro ogladni( pa 4-5 sati) mu bukvalno nista ne dam,znas kako spuca pun tanjiruser posted image user posted image  probaj je izgladniti( ni sok ni smoki nista)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10188
3.4.2011 22:36:44   
Anoniman

Ne znam sta je fakat...
kod A. nema sanse da mu nasilu ista stavim...on place...otvori usta...ja mu ubacim...on sve ispljune...to je mucenje...al pravo mucenje...tako da sam od tog odustala...sta je u pitanju...ja fakat ne znam...jucer je jeo picu...tj. tijesto i paradajz...ne do bog da mu komad sunke ili sira zapadne...histericno baca i pocne pljuvatiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10189
3.4.2011 22:37:41   
N_N

a onda jadan sjedne pa s obje ruke trpa krompir uustauser posted image user posted image ...znas kako mi se srce stegne...

user posted image user posted image  a miša mu njegovog!! B u rijetkim momentima kad slabo jede, motivišemo ga da se takmiči sa S (mada je ona katastrofa sa jelom user posted image , zna po sat birkati po taknjiru) i to upali zato sam te pitala neki dan kako jede u društvu. E ne znam stvarno, baš imaš problem, kako mu se ne zgadi više? user posted image  Ne daj se, šta ćeš, nemam riječi savjeta.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10190
3.4.2011 22:38:33   
niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica

Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .

masallah, cestitamo!!! user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10191
3.4.2011 22:41:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mala86

Ja maloprije vagala Lanu, 10,200 user posted image user posted image user posted image a ima punih 16mjeseci...

em je curica em je mladja od nas
ja mislim da mi nemamo ni 11 a imamo 18,5 mjeseci user posted image

mada se ja ne brinem toliko,aktivan je bas i non stop u pokretu

Ovim se i ja tjesim, Lana otkako ustane ne miruje ma ni 5min, bas je aktivna
Veceras bili kod mog rodjaka, njegova curica ima 22mjeseca 12,6kg (mama je trpa svim i svacim ne bi li se ugojila a curica ko od brda odvaljena), al dijete nece nista osim supe, krompira, rize i co, povrce nista, kaze navikla na supu, jos se hvali pojede bananu u cugu (a Lana bananu+jabuku/narandzu+zitarice)...To je moja tetka kriva, supa-supa-supa i sad mala nece nista drugo...za dorucak supa, sad za veceru supa user posted image user posted image

isto ovako kod nas , previse je u pokretu ma cim jede cim trce ili kaki tako da ni ne prokuha ili iz kaki ili trceci izgubi to user posted image
On ima 11. 500gr
kad ga sad zadnji put vagala. mene muci ne jelo sto lady rece skroz malo jede iako jede ko pticauser posted image
Prije je znao tanjur za sek. slistiti dok sada se tako mucim kad dodje vrijeme jela , cim vidi tanjur vice nje nje nje nje dere se i gura mi tanjir iz ruku

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10192
3.4.2011 22:41:01   
Anoniman

a onda jadan sjedne pa s obje ruke trpa krompir uustauser posted image user posted image ...znas kako mi se srce stegne...

user posted image user posted image  a miša mu njegovog!! B u rijetkim momentima kad slabo jede, motivišemo ga da se takmiči sa S (mada je ona katastrofa sa jelom user posted image , zna po sat birkati po taknjiru) i to upali zato sam te pitala neki dan kako jede u društvu. E ne znam stvarno, baš imaš problem, kako mu se ne zgadi više? user posted image  Ne daj se, šta ćeš, nemam riječi savjeta.....
odgovorila sam ti ja bila...nece ni u drustvu...dodje mu mali rodjak koji sve zivo tamani...ma ovaj nece ni za stol da sjedne...on trci po kuci i izaziva gauser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10193
3.4.2011 22:41:20   
N_N
Hej a kako ti jede na Šavnicima, jel ono tamo imate vikendicu user posted image  Mi smo juče bili na Kobiljači B je bukvalno meo sve sa tanjira, još ga stavila u auto da vozi user posted image , tražio repete user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10194
3.4.2011 22:41:32   
salmy

Kako nam je generacijauser posted image user posted image  mi smo danas bas hodali,bili kod dede pa se malo gotivili.I deda nam dao kljuceve od kuce u Dubrovniku i idemo ove sedmice ako

Meni se Dubrovnik uvukao u nos user posted image user posted image user posted image user posted image  Svake god. svratimo dole (nana i dedo mm-a dole žive), tako da user posted image user posted image user posted image user posted image  ne zavidim ti user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 10195
3.4.2011 22:42:37   
Anoniman
e ni kod nas ovo nasilno hranjenje ne paliuser posted image ona sve ispljune i onda budem prljava ja i hranilica i pod i ona ma sveeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze mm nova olimpijska disciplina pljuvanje hrane udaljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 10196
3.4.2011 22:43:23   
Lady26
Dadada, Lana se mene boji, ja joj kazem ne smijes pljuniti ni slucajno, ona slozi facu kao da ce povratit i ja joj samo prstom pokazem i ona zatvori usta...ne smije ispljunuti...Ali onda drzi hranu u ustima po minutu...
Ne bih ja silila toliko, ali ona je mrsavica prava...lijepo je jela, ali evo 3ci dan user posted image , najgore mi je sto je teta nece tjerati, ona pokusa, ova nece i to je to...jednom sam dosla kuci (17h), kaze mi teta pojela je 3-4 zalogaja pa je ti probaj nahraniti (a dorucak joj u 11), znaci od 11-17 imala jedan obrok, ja kad se nisam srusila, pa kako je mogla da ne pokusa opet?! Rekla sam joj nikad vise, nek pokusa opet pa ako bas nece makar mlijeko da popije i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10197
3.4.2011 22:43:57   
Anoniman

Hej a kako ti jede na Šavnicima, jel ono tamo imate vikendicu user posted image  Mi smo juče bili na Kobiljači B je bukvalno meo sve sa tanjira, još ga stavila u auto da vozi user posted image , tražio repete user posted image  
user posted image user posted image user posted image kraljuser posted image user posted image user posted image

7 dana savnika, snijega i hladnog zraka
7 dana krompira

zvuci ko kakva japanska haikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10198
3.4.2011 22:44:05   
Anoniman
joj dadada  stvrano je kod tebe najgore vidim ozbiljno . Mene anel zeza kako se razbolio a da tako danima mjesecima, mislim neznam poludjela bi user posted image user posted image
Jer ja se isto snjim patim dok pojede , naravno dzaba sam danas cjedila sok nece bacila ga user posted image nece vice nje nje kok daj kajke cajke .
Podhitno nam treba nesto da projede user posted image sutra abd. trazim nemogu vise ovako. Pa cak i mlijeko sto je znao piti sad slabo hoce.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10199
3.4.2011 22:45:01   
N_N
A dadada, ima li neka tema na forumu u vezi ovog nejela? Znam da ima tema o odbijanju ali je trenutno odbijanje hrane kako sam skontala user posted image  Daj otvori temu, pa mora biti da neko ima konstruktivan savjet. Mada, kad skontam, evo B će za 2 dana imati 22 mj. a još uvijek se budi po 4,5x tokom noći user posted image  pa mi nikakav savjet nije još upalio..... pih, i te njihove glupe faze!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  406 407 [408] 409 410   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  406 407 [408] 409 410   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *