Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma manite se poređenja i procjenjivanja, najbitnije je da su djeca zdrava a to kako izgledaju i još poređenje sa vršnjacima ma bjažiiiiiiii. Moja S predzadnja u vrsti , najsitnija djevojčica u poređenju sa ostalim djevojčicama iz razreda. I???? Ništa i - zdrava je to je najbitnije
Kako nam je generacija mi smo danas bas hodali,bili kod dede pa se malo gotivili.I deda nam dao kljuceve od kuce u Dubrovniku i idemo ove sedmice ako Bog da nadam se lijepom vremenu,ali eto da guza malo vidi puta
Hej dadada, ja za ovo fkt nemam srca ali možda možeš ti A da pokušaš jedan dan NIKAKO da mu ne daješ krompir Joj jest ovo malo zeznuto ali više i krompir Evo i meni je čitajući dosadio a kamoli tebi....
Kako nam je generacija mi smo danas bas hodali,bili kod dede pa se malo gotivili.I deda nam dao kljuceve od kuce u Dubrovniku i idemo ove sedmice ako Bog da nadam se lijepom vremenu,ali eto da guza malo vidi puta
Ja sam danas za vrijeme rucka bukvalno vristala, derala se na L. otvarala joj usta i trpala hranu...i onda je na drzi...i drzi...i drzi....a ja drugu kasiku u usta...i onda joj bude puno i mora progutati..nista igracke, nista racunar, ne pali...sve sam joj na kraju pobacala, pogasila i "one on one", ona place ja kiptim od bijesa.... Ne znam sta je fakat...
Hej dadada, ja za ovo fkt nemam srca ali možda možeš ti A da pokušaš jedan dan NIKAKO da mu ne daješ krompir Joj jest ovo malo zeznuto ali više i krompir Evo i meni je čitajući dosadio a kamoli tebi....
ma probala...zapravo nisam nikad izdrzala do kraja...do sedam najvise...tj. da ne jede od 12 do 19h...strava i uzas...on toliko place...dere se...vristi...da ja onda nemam vise srca i popustim...a onda jadan sjedne pa s obje ruke trpa krompir uusta ...znas kako mi se srce stegne...kazem ti...ja mu ostavim rucak na dohvat ruke...neci...i nece...nema sanse
Al dao nam da mu ih vratimo
merkator...uz stepenice...kopiranje kljuceva par markica
Ja sam danas za vrijeme rucka bukvalno vristala, derala se na L. otvarala joj usta i trpala hranu...i onda je na drzi...i drzi...i drzi....a ja drugu kasiku u usta...i onda joj bude puno i mora progutati..nista igracke, nista racunar, ne pali...sve sam joj na kraju pobacala, pogasila i "one on one", ona place ja kiptim od bijesa.... Ne znam sta je fakat...
Ej pa znas kako je moj poguzija, ma zadnjih dana bukvalno placuci ga hranim,nece pa nece...skontala sam da mu je od zubica ,bole ga desni i nece da zvace.Ali ga pustim da dobro ogladni( pa 4-5 sati) mu bukvalno nista ne dam,znas kako spuca pun tanjir probaj je izgladniti( ni sok ni smoki nista)
kod A. nema sanse da mu nasilu ista stavim...on place...otvori usta...ja mu ubacim...on sve ispljune...to je mucenje...al pravo mucenje...tako da sam od tog odustala...sta je u pitanju...ja fakat ne znam...jucer je jeo picu...tj. tijesto i paradajz...ne do bog da mu komad sunke ili sira zapadne...histericno baca i pocne pljuvati
a onda jadan sjedne pa s obje ruke trpa krompir uusta ...znas kako mi se srce stegne...
a miša mu njegovog!! B u rijetkim momentima kad slabo jede, motivišemo ga da se takmiči sa S (mada je ona katastrofa sa jelom , zna po sat birkati po taknjiru) i to upali zato sam te pitala neki dan kako jede u društvu. E ne znam stvarno, baš imaš problem, kako mu se ne zgadi više? Ne daj se, šta ćeš, nemam riječi savjeta.....
Ja maloprije vagala Lanu, 10,200 a ima punih 16mjeseci...
em je curica em je mladja od nas ja mislim da mi nemamo ni 11 a imamo 18,5 mjeseci
mada se ja ne brinem toliko,aktivan je bas i non stop u pokretu
Ovim se i ja tjesim, Lana otkako ustane ne miruje ma ni 5min, bas je aktivna Veceras bili kod mog rodjaka, njegova curica ima 22mjeseca 12,6kg (mama je trpa svim i svacim ne bi li se ugojila a curica ko od brda odvaljena), al dijete nece nista osim supe, krompira, rize i co, povrce nista, kaze navikla na supu, jos se hvali pojede bananu u cugu (a Lana bananu+jabuku/narandzu+zitarice)...To je moja tetka kriva, supa-supa-supa i sad mala nece nista drugo...za dorucak supa, sad za veceru supa
isto ovako kod nas , previse je u pokretu ma cim jede cim trce ili kaki tako da ni ne prokuha ili iz kaki ili trceci izgubi to On ima 11. 500gr kad ga sad zadnji put vagala. mene muci ne jelo sto lady rece skroz malo jede iako jede ko ptica Prije je znao tanjur za sek. slistiti dok sada se tako mucim kad dodje vrijeme jela , cim vidi tanjur vice nje nje nje nje dere se i gura mi tanjir iz ruku
a onda jadan sjedne pa s obje ruke trpa krompir uusta ...znas kako mi se srce stegne...
a miša mu njegovog!! B u rijetkim momentima kad slabo jede, motivišemo ga da se takmiči sa S (mada je ona katastrofa sa jelom , zna po sat birkati po taknjiru) i to upali zato sam te pitala neki dan kako jede u društvu. E ne znam stvarno, baš imaš problem, kako mu se ne zgadi više? Ne daj se, šta ćeš, nemam riječi savjeta.....
odgovorila sam ti ja bila...nece ni u drustvu...dodje mu mali rodjak koji sve zivo tamani...ma ovaj nece ni za stol da sjedne...on trci po kuci i izaziva ga
Hej a kako ti jede na Šavnicima, jel ono tamo imate vikendicu Mi smo juče bili na Kobiljači B je bukvalno meo sve sa tanjira, još ga stavila u auto da vozi , tražio repete
e ni kod nas ovo nasilno hranjenje ne pali ona sve ispljune i onda budem prljava ja i hranilica i pod i ona ma sveeeeeeeeeeee kaze mm nova olimpijska disciplina pljuvanje hrane udalj
Dadada, Lana se mene boji, ja joj kazem ne smijes pljuniti ni slucajno, ona slozi facu kao da ce povratit i ja joj samo prstom pokazem i ona zatvori usta...ne smije ispljunuti...Ali onda drzi hranu u ustima po minutu... Ne bih ja silila toliko, ali ona je mrsavica prava...lijepo je jela, ali evo 3ci dan , najgore mi je sto je teta nece tjerati, ona pokusa, ova nece i to je to...jednom sam dosla kuci (17h), kaze mi teta pojela je 3-4 zalogaja pa je ti probaj nahraniti (a dorucak joj u 11), znaci od 11-17 imala jedan obrok, ja kad se nisam srusila, pa kako je mogla da ne pokusa opet?! Rekla sam joj nikad vise, nek pokusa opet pa ako bas nece makar mlijeko da popije i sl...
Hej a kako ti jede na Šavnicima, jel ono tamo imate vikendicu Mi smo juče bili na Kobiljači B je bukvalno meo sve sa tanjira, još ga stavila u auto da vozi , tražio repete
kralj
7 dana savnika, snijega i hladnog zraka 7 dana krompira
joj dadada stvrano je kod tebe najgore vidim ozbiljno . Mene anel zeza kako se razbolio a da tako danima mjesecima, mislim neznam poludjela bi Jer ja se isto snjim patim dok pojede , naravno dzaba sam danas cjedila sok nece bacila ga nece vice nje nje kok daj kajke cajke . Podhitno nam treba nesto da projede sutra abd. trazim nemogu vise ovako. Pa cak i mlijeko sto je znao piti sad slabo hoce.
A dadada, ima li neka tema na forumu u vezi ovog nejela? Znam da ima tema o odbijanju ali je trenutno odbijanje hrane kako sam skontala Daj otvori temu, pa mora biti da neko ima konstruktivan savjet. Mada, kad skontam, evo B će za 2 dana imati 22 mj. a još uvijek se budi po 4,5x tokom noći pa mi nikakav savjet nije još upalio..... pih, i te njihove glupe faze!!!