Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Ja maloprije vagala Lanu, 10,200 a ima punih 16mjeseci... Nunnyyy Mala, javnem ti se ujutro ali planiram aBd...jos i tebe da upoznam hihihihi....Lana jede u hranilici, ima uvijek neka igracka ili joj pustim pjesmice, super je jela do prije 3 dana, ne znam sta joj je...vesela, ne miruje... E da OPET NECE DA ZVACE, samo drzi hranu u ustima, pa po minutu sigurno i onda proguta kad vrisnem, ne zvace ni pod razno...teti pogotovo nece htjeti jesti, ja cu poluditi s njom i njenim jelom...vise nisam pametna, iskreno se nadam da su zubici...ali vocni obrok pojede ne brini se za tezinu, sa koliko je rodjena, znas da bebe sa godinom trebaju imati trostruku porodjajnu tezinu, ali nije pravilo. moj Luka je sa godinu imao 10 kg a i sa godinu i po isto, tako da se ne sekiras takvi su kakvi su. a mi se sad hranimo na balkonu, jedno vrijeme sam mu pustala baby einsteina na laptopu ( sa youtuba) a najvise voli da lista novine, izludi me s tim. a sto se zvakanja tice to je posebna prica, ali ja se samo nasekiram kada na to mislim. Hannice cestitam za dvije bebe , ja cu te malo utjesiti. kod mene su dvojica sa malom razlikom, nije jednostavno ali nemoj ocajavati. meni slabo ko pomaze a i na pocetku mi je kratko svekriva bila tu tako da se snalazim sama. samo polako, sve se stigne dadada krompir napuhuje samo da ti kazem a kod nas inace sve isto, ovaj mali je postao jako bezobrazan, samo nesto kvari i hoda u krug. ja sam vise ocajna samo ga ruzim, a bude mi ga zao koliko ga ruzim ali ne znam kako drugacije da mu dokazem da se nesto ne smije. a i mi imamo vrecu sa nogavice, odlicna stvar, drugacije nije htio u vrcu jer se omota oko njega i ne moze kako on hoce
< Poruku je uredio MALA1994 -- 4.4.2011 10:09:21 >