|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  409 410 [411] 412 413   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.4.2011 23:24:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunny

sahara steta sto te ne znam i mi smo danas bili u pionirskoj user posted image user posted image user posted image
A i koza su se otimali oko smokija user posted image user posted image user posted image

Da, steta, a i moja A je danas hranila koze travomuser posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 10251
3.4.2011 23:26:42   
Anoniman
meni se dada cini da bi mi i psihijatar rekao da sam beznadezan slucaj, rekla sam bude li drugo ovakvo upucacu se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10252
3.4.2011 23:26:56   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

moj se poceo bojati male djeceuser posted image user posted image user posted image ...jel neko krene prema njemu, on se povlaciuser posted image user posted image ...prvo je bilo samo s deckima...a evo, od danas, bogami i s curicamauser posted image user posted image user posted image user posted image ...otac mu je ocajanuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kralj!!

A za drugi dio - user posted image user posted image user posted image user posted image
B se zaljubio u S drugaricu iz razreda user posted image , bila neki dan kod nas čitav dan i od tad je samo spominje, i govori da mu je "Mia cuja" user posted image  a taj dan je samo za njom išao i zvao je "Mijo, Mijo, dodi Bedi some" (dođi Benji svome user posted image ).

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10253
3.4.2011 23:29:05   
N_N

nama na ovoj temi hitno treba psihijatar...sto za nasu djecu...sto za nas, nakon nase djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za nas, za nas, dobra su nam djeca user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10254
3.4.2011 23:30:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

moj se poceo bojati male djeceuser posted image user posted image user posted image ...jel neko krene prema njemu, on se povlaciuser posted image user posted image ...prvo je bilo samo s deckima...a evo, od danas, bogami i s curicamauser posted image user posted image user posted image user posted image ...otac mu je ocajanuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kralj!!

A za drugi dio - user posted image user posted image user posted image user posted image
B se zaljubio u S drugaricu iz razreda user posted image , bila neki dan kod nas čitav dan i od tad je samo spominje, i govori da mu je "Mia cuja" user posted image  a taj dan je samo za njom išao i zvao je "Mijo, Mijo, dodi Bedi some" (dođi Benji svome user posted image ).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e B. je KINGuser posted image user posted image user posted image ...zato je njegov tata sigurno ponosanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10255
3.4.2011 23:31:56   
N_N

zato je njegov tata sigurno ponosanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma šta da ti pričam, hodao je kroz kuću k'o paun user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10256
3.4.2011 23:32:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Nunny

sahara steta sto te ne znam i mi smo danas bili u pionirskoj user posted image user posted image user posted image
A i koza su se otimali oko smokija user posted image user posted image user posted image

Da, steta, a i moja A je danas hranila koze travomuser posted image

ja svaki put kad odem u p.dolinu padnem u ocaj...tako da je preskacemuser posted image user posted image user posted image ...mada je lijepo setati kada nije guzva...ako nekad po gradu vidite majmune, kengure i meDzede...znacete ko je kriv za njihovo oslobadjanjeuser posted image user posted image user posted image ...ja i liju

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10257
3.4.2011 23:32:52   
Anoniman

zato je njegov tata sigurno ponosanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma šta da ti pričam, hodao je kroz kuću k'o paun user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10258
3.4.2011 23:35:57   
Emica_sa
Ja isto imam problema sa ovim udaranjem glavom,vise ne bira ni vrijeme ni mjesto,samo se baci,nekada mi dode da ga bas prebijem,jer ne znam kako drugacije da ga zauustavim,neki dan je toliko jako spucao da mu je citav dan bilo modro celo,mislim to stvarno prelazi sve granice,pokusala sam da ga ignorisem,da gamalo udarim po guzici ali nista ne paliuser posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 10259
3.4.2011 23:36:07   
Anoniman
odoh i ja spavati...laka vam noc

N_N dabogda ti B. prespava citavu noc u komaduuser posted image

sahara...nasoj A. spesl user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10260
3.4.2011 23:37:05   
Anoniman
Moja srecom ne udara jako, nema modrica jos, samo jednom je jednu malu imala, ali zato kad se samara sva se zacrveni...

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 10261
3.4.2011 23:40:03   
N_N

N_N dabogda ti B. prespava citavu noc u komaduuser posted image

Eh hvala ti, i tvoj sutra pojeo pola tepsije bureka user posted image user posted image

Laku noć.

Saharice, posebno mahanje za vas dvije i user posted image  
Idem i ja lagano, lijepe snove vam želim!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10262
3.4.2011 23:48:12   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Je li trenutno Vasa djeca spavaju?

Da da...jedino se na to hB ne mogu pozaliti, ako ne promijeni i to...ne daj mi BOze...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 10263
4.4.2011 8:32:18   
Nunny
jutroooo

jel ja to prva otvaram sezonu lova user posted image user posted image user posted image
nas dan je poceooopadam od umora user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10264
4.4.2011 8:38:23   
Mya_81 RR
Jutro... a što ste bile aktivne, ne stignem pohvatati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10265
4.4.2011 8:53:10   
Nunny
maleni je citavu noc prespavao na meni doslovce ja ga spustim on pocne vristat ne znam sta mu je uh nikako nisam odmorila...jutros smo 7 puta poslusali gummy-ja na svim jezicima...pojeo je zdjelucu frutolina i veliki monte podojio i bar smo hranjenje zavrsiliuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10266
4.4.2011 9:05:46   
emi7908
jutro,i mi smo konačno u komadu odspavali... nisam mogla doći sebi jutros od čuđenja, istina da sam se ja budila da ga pokrijem jer valjda mi u naviku prešlo... sama se budim i kad se maleni ne budi...user posted image  hronično sam ne naspavanauser posted image  i  problem mi je sa e.... kad ga pokrijem nema šanse da ostane pokriven, ludim a navečer je malo pohladno.... ako uvučem dekicu sa dvije strane krevetića krene vriska i panika jer nemože da se izvuče pa imam osjećaj da ga tako tarumatiziram.... eh ja onda k'o dežurni policajac..user posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10267
4.4.2011 9:26:14   
chuci
nabavi vreću za spavanje sa nogavicama. izgleda kao pidžamica. ja sam nabavila kod mamine cure i sad sam rahat.
pošto ona ne da vreću ja njoj prodajem priču da je to pidžamica sa hello kitty i da je sva djeca oblače navečer, pa onda hoće.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 10268
4.4.2011 10:03:33   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja maloprije vagala Lanu, 10,200 user posted image user posted image user posted image a ima punih 16mjeseci...
Nunnyyy user posted image user posted image

Mala, javnem ti se ujutro ali planiram aBd...jos i tebe da upoznam hihihihi....Lana jede u hranilici, ima uvijek neka igracka ili joj pustim pjesmice, super je jela do prije 3 dana, ne znam sta joj je...vesela, ne miruje...
E da OPET NECE DA ZVACE, samo drzi hranu u ustima, pa po minutu sigurno i onda proguta kad vrisnem, ne zvace ni pod razno...teti pogotovo nece htjeti jesti, ja cu poluditi s njom i njenim jelom...vise nisam pametna, iskreno se nadam da su zubici...ali vocni obrok pojede user posted image

ne brini se za tezinu, sa koliko je rodjena, znas da bebe sa godinom trebaju imati trostruku porodjajnu tezinu, ali nije pravilo.

moj Luka je sa godinu imao 10 kg a i sa godinu i po isto, tako da se ne sekiras takvi su kakvi su.

a mi se sad hranimo na balkonu, jedno vrijeme sam mu pustala baby einsteina na laptopu ( sa youtuba) a najvise voli da lista novine, izludi me s tim.

a sto se zvakanja tice to je posebna prica, ali ja se samo nasekiram kada na to mislim.
Hannice cestitam za dvije bebe user posted image user posted image user posted image , ja cu te malo utjesiti.
kod mene su dvojica sa malom razlikom, nije jednostavno ali nemoj ocajavati.
meni slabo ko pomaze a i na pocetku mi je  kratko svekriva bila tu tako da se snalazim sama.
samo polako, sve se stigne user posted image user posted image

dadada krompir napuhuje samo da ti kazem user posted image

a kod nas inace sve isto, ovaj mali je postao jako bezobrazan, samo nesto kvari i hoda u krug.
ja sam vise ocajna samo ga ruzim, a bude mi ga zao koliko ga ruzim ali ne znam kako drugacije da mu dokazem da se nesto ne smije.

a i mi imamo vrecu sa nogavice, odlicna stvar, drugacije nije htio u vrcu jer se omota oko njega i ne moze kako on hoce

< Poruku je uredio MALA1994 -- 4.4.2011 10:09:21 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10269
4.4.2011 10:10:23   
Anoniman
jutro. Mi dosli ali nal. jos nisu gotovi user posted image cim ne stignu na vrijeme znam da nesto nece valjati .
Grozno nam je noc bila, budio se plakao max 4 puta  mozda i viseuser posted image user posted image i jos usto prije mene oko pola 8.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10270
4.4.2011 10:11:36   
Nunny
ma ja se nekad brinem ipak su oni u razvoju i ne valja da im neki vitamini ili minerali nedostaju...opet ja sam kao mala bila strasnooo mrsava a imala sam puno snage i energije nisu me mogli ni vezat na jedno mjesto...to je trajalo do porodjaja sad se metabolizam okrenuo i voda mi se lijepi :D prije sam mogla jesti a nisam imala zelju sad zeeeliiiim da jedem, a ne smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10271
4.4.2011 10:12:17   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image bas se slatko nasmija na jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image benjo je pravi mali zavodnika tako treba benjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 10272
4.4.2011 10:12:36   
mala86
jutro i od nas user posted image

ja ustala u 9.20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad su momci ustali nemam pojma,al meni je bilo fino user posted image user posted image user posted image user posted image

noc tako-tako hB bez vece temerature,ali se nesto budio kenjko,pa se razbudio u 2 sata kad smo mu antibiotik davali,al sva sreca i mm se razbudi user posted image user posted image user posted image  

ja cu ga poslije malo izvest,bas mi muka vec 2-3 dana je u pritvoru,da bar malo iskoristimo,kazu da ce kisa user posted image

cula se jutros sa kumoom-kaze mala i dalje pod temperuser posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 10273
4.4.2011 10:13:30   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

meni se dada cini da bi mi i psihijatar rekao da sam beznadezan slucaj, rekla sam bude li drugo ovakvo upucacu se user posted image

e jelena moje prvo divno za pozelit, mislim mirno, ali namazano,on samo pokazuje bratu kako gjde koji belaj da napravi.
zato ovo drugo kao stampedo, pa ce kod tebe vjerovatno biti obrnuto, decko ce biti miran  a ana je ana user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10274
4.4.2011 10:22:14   
Lady26
Mala, Lana je rodjena sa 3,100, iz bolnice izasla sa 3030...Sa 9 mjeseci imala 8,400 i sad sa 16mjeseci svega 10,200kg....
Da naglasim da je jaaaaaaaako aktivna, predje u toku dana kilometara i kilometara user posted image ...to me tjesi....
Jutros ce mm biti s njom valjda ce joj uspjeti dati odrucak user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  409 410 [411] 412 413   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  409 410 [411] 412 413   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *