|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  415 416 [417] 418 419   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.4.2011 21:35:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

mi se isli sisati...sisala ga je po citavom salonu...ja sam u goloj vodi izaslauser posted image
joj ne spominji mi to , mi trebamo kad ozdravi posjeti frizera a neznam kako jer isto tako nam budeuser posted image
Skorpija user posted image user posted image user posted image znas mene user posted image jos kao beba nisam nikad modu pratila. sta cu ja sto nije bilo boja, modela a trebale nam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10401
4.4.2011 21:39:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ajdinove gumenjonke su bile baš muževneuser posted image
ali ove anelove user posted image
jes..jes...na cvjeticeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 10402
4.4.2011 21:41:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

ajdinove gumenjonke su bile baš muževneuser posted image
ali ove anelove user posted image
jes..jes...na cvjeticeuser posted image user posted image user posted image

dzaba ti je skorpija odaje te dadadauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo ovdje izgleda na sl. rozo a ustvarnosti su crvene user posted image

< Poruku je uredio felix -- 4.4.2011 21:42:32 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10403
4.4.2011 22:40:17   
Anoniman
Al ste se raspisaleeeeeeeeeeeeee user posted image
Felix cimelice su bas "muzevne" user posted image , ali meni su tako prelijepe user posted image
Lady draga ne opterecuj se naidje faza, naidje i nama velikim da nam se ne jede, ali moguce i da su zubici. Draga Lana je taman, ne opterecuj se kilazom, vidjela si moju bembelu, a non stop bolesljiva nesto.

ja bila kod dr na kontroli i dobila sam od pocetka trudnoce do sad svega 1,5kg tako da sam happy user posted image user posted image user posted image user posted image , a vec sam u 21 nedjelji. Moj beg fino namjestio glavicu na grlic koji malo pritisce pa ga skratio, a ispod glave stavio rucicu, a drugom nam mahnuo...ma uziva..sad malo osjetim da zonglira sa maminim jajnicimauser posted image user posted image , ali proci ce. Teski smo 250grama user posted image .

Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10404
4.4.2011 22:45:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja
nema nam tajre, sutra je veliki dan za R. kraljicuuser posted image ...

Tu sam ja, tu samuser posted image

Moja mala mrvica sutra puni 2 godina, a ja ne mogu vjerovati...user posted image

Danas malo dug dan...ludo zensko: daj malo skloni ono, malo obrisi ovo, da sve bude cakum pakum... i sad sam umornauser posted image

Psssss...pobjegle smo ipak predvece T. i ja na sladoleduser posted image user posted image user posted image

Ne daj boze da jos moram kuhatiuser posted image user posted image user posted image

Sad da se pozdravim i bjezim s ove teme, jer nije red da se vise javljamouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10405
4.4.2011 22:49:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pa kad nisam kuci...to mi je najgore....
Komorac nisam nikad koristila u ishrani (kuha se kao i sve ostalo?) user posted image user posted image mogla bih probati, ma ne znam...
A ako su zubi, kako je pojela dorucak?! NE znam koji joj je djavo, samo odjednom nece...od petka se mucim s njom, vikend mi prosao u nerviranju i hranjenu

najbolje da ga izdinstas u malo vode i dodas krompiric dok fino ne omeksa.

a imas ga u konzumu u bbi centru, a ima i jedna teta na markalama.
a kako se nisam sjetila da ti dam tikve danas, jbg user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10406
4.4.2011 22:51:07   
Malenaoduvijek
Sad da se pozdravim i bjezim s ove teme, jer nije red da se vise javljamo

ma neka te gdje ces, ima ovdje dosta svercera sta i tebi fali da se svercas user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10407
4.4.2011 22:54:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a kako se nisam sjetila da ti dam tikve danas, jbg user posted image user posted image

A gdje sam tu ja danas user posted image , stvarno ste pih...ona Lady ispala prava postala user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10408
4.4.2011 22:54:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

joj draga ma pusti i mamu i sveki...meni je moja mama savjetovala da ne dojim dijete, kao ma sta se mucis, vidis da nemas mlijeka (4. dan od poroda)user posted image user posted image user posted image ...tad sam se prvi put s njom posvadjala na mrtvo imeuser posted image ...svaka 3 sata je sasvim ok...mi otprilike jedemo na svaka 3,5-4 sata..ga.V. ima 3 glavna obroka i 2 uzine...on ne jede hljeb, slatkise, grickalice, pa nema od ce ni da se napuse...

hvala mila, mrvica mojauser posted image ...zbog ljepotica poput L. meni hormoni podivljaju, odmah zaboravim 18 mjeseci nespavanjauser posted image  
sto ne voli ili ti mu ne das ?
Naprotiv anel jede sve al ama bas sve cokolade, keks, hljeb , jos dajem mlijeko sa plazom mljevenom. i opet smo slangici user posted image user posted image user posted image jos ga bas , hranim i sto zasicuje i deblja al kad je takav kakav je user posted image na mene pa mu se slabo sta prima.
Al da je makar zdrav ako je mrsav hem mrsav hem bolestan .user posted image skoro pa stalno.

pa ne dajem mu...hljeb mi je suvisan, kad jede supice ne drobim mu hljeb, kontam, sta ce muuser posted image ... kod glavnih obroka uvijek jede rizu, tjesteninu, krompir pa mi je hljeb opet suvisan...grickalice mu ne dam, ponekad, kad je medju djecom ili vani pojede par komada smokija ili pola kifle, a od slatkisa isto, ponekad, prutic kinder cokolade...nekidan je prvi put lizao lizalouser posted image , a zove ga jizajuuser posted image

identicno, nista od ovoga ni ja ne dajem

i kod nas je identicno, jedino daje sveki kadgod odemo kod nje, odmah ide smoki i cokoladeuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10409
4.4.2011 22:54:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

mi se isli sisati...sisala ga je po citavom salonu...ja sam u goloj vodi izaslauser posted image
joj ne spominji mi to , mi trebamo kad ozdravi posjeti frizera a neznam kako jer isto tako nam budeuser posted image
Skorpija user posted image user posted image user posted image znas mene user posted image jos kao beba nisam nikad modu pratila. sta cu ja sto nije bilo boja, modela a trebale nam user posted image

i mi se moramo sisati, to ce biti uzbudljivo, L.ide masinicom, a I.njega ce biti po cijelom salonu kao i Andrejevica.

felix bas su vam slatke papice, protiv uroka prave,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10410
4.4.2011 22:56:05   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

A gdje sam tu ja danas user posted image , stvarno ste pih...ona Lady ispala prava postala user posted image user posted image

ma brzinsko upoznavanje,  kad bude kafica i ti si tu naravno,
nisi ti vidjela da sam ti ja gore pisala da se trebamo dogov oriti za hlace, jesi ccc

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10411
4.4.2011 22:56:37   
Anoniman
Moja ne znam je li pojela od kako se rodila pola prutica kinder cokolade i par smokica, eventualno nesto vrlo malo slatko kad mi jedemo da joj damo, ali to je mrvica, ali ona je bembela djevojcica...tako da to nema veze...sve je u metabolizmu, ja sam cijeli zivot mela sve ispred sebe, svaku noc ustajem da jedem, jednostavno navika i nikad nisam imala preko 50kd ne racunajuci trudnocu.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 10412
4.4.2011 22:57:02   
teacher75

Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sta da joj radim....izludit ce me majke mi...
A dorucak je pojela - voce....

a hoce li slatkasto povrce, ono sto sam ti govorila.
probajte joj to dati da barem nesto pojede

mrkvice, komoraca sa krompirom.

mozda joj zubici rastu pa nece
nemoj se nervirati user posted image

pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10413
4.4.2011 22:57:21   
Malenaoduvijek
Teski smo 250grama

dusa slatka, veliki decko masala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10414
4.4.2011 22:58:29   
Anoniman
Mala sorry nisam skontala, tek sad nadjoh post tvoj, letimicno sma samo preletila, napisale ste se a ja nisam ilaa vremena citati... Dogovorimo se naravno, bitnija je kafica od hlača, jos nisam toliko debela djevojka, mislim tjesim se...jer i ako vaga pokazuje smao 1,5kg vise, stomo se bas vidi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10415
4.4.2011 22:59:15   
R&T@

Sad da se pozdravim i bjezim s ove teme, jer nije red da se vise javljamo

ma neka te gdje ces, ima ovdje dosta svercera sta i tebi fali da se svercas user posted image user posted image

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 10416
4.4.2011 22:59:16   
Malenaoduvijek

Moja ne znam je li pojela od kako se rodila pola prutica kinder cokolade i par smokica, eventualno nesto vrlo malo slatko kad mi jedemo da joj damo, ali to je mrvica, ali ona je bembela djevojcica...tako da to nema veze...sve je u metabolizmu, ja sam cijeli zivot mela sve ispred sebe, svaku noc ustajem da jedem, jednostavno navika i nikad nisam imala preko 50kd ne racunajuci trudnocu.

imas jaku kiselinu izgleda, a moj Igo je isto masala u odnosu na brata a isto ne jede te grickalice, znaci nista sada posbno radi eserihije.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10417
4.4.2011 23:02:18   
Malenaoduvijek

Mala sorry nisam skontala, tek sad nadjoh post tvoj, letimicno sma samo preletila, napisale ste se a ja nisam ilaa vremena citati... Dogovorimo se naravno, bitnija je kafica od hlača, jos nisam toliko debela djevojka, mislim tjesim se...jer i ako vaga pokazuje smao 1,5kg vise, stomo se bas vidi user posted image

ja znam kako je meni bilo istina u 20 nedjelji mi nisu isto trebale trudnicke hlace (sjecam se jer sam isla na amniocentezu) jer je bilo toplo i imala sam sirokih stvarcica ljetnih, ali cim je zahladnilo malo morala sam prve hlace kupiti i to je bilo olaksanje user posted image
a kafica se pije svakako

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10418
4.4.2011 23:02:48   
teacher75

i moja lana je na tatu, jer su oni svi porodicno mrsavi i imaju brz metabolizam. mada ne jede hljeb i te glupost i od grickalica, osim ponekad kiflu kao medjuobrok ili komadic hljeba ujutro ako je previse gladna a dorucak nije gottov, ona kolicinski pojede stvarno puno svega. toliko da se svi cude, kad je nasa rodica vidjela da pojede 3 puta vise nego njena kcerka koja je duplo deblja od lane, nije mogla sebi doci. ja joj ne dajem hljeb uz obrok jer ne zelim da je zasiti pa da mi onda malo pojede povrca, ovako naravno pojede svo povrce i meso. a komadic hljeba joj dam kao medjuobrok, ili kiflu kada smo u set_nji. cokolade joj dam jednom u 100 godina, keks je znala pojesti kad je bila manja ali sada slabo. pojede obavezno 3 vocke dnevno i jogurt cvrsti kao medjuobrok. a ima uglavnom 3 glavna obroka (dorucak, rucak a veceru nekad preskoci, kad zaspi neplanirano- rucak je oko 4-5 pa nekad zaspi u 7 i ne stigne vecerati). kad odemo kod sveki oni joj uvijek daju smoki ili cokoladu, pojede skoro citav smoki, bas ga voli, ja ga ne kupujem, a ne smeta mi sto joj daju jer ne idemo stalno kod njih, to bude mozda 1-2 puta mjesecno.

< Poruku je uredio teacher75 -- 4.4.2011 23:03:18 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10419
4.4.2011 23:03:30   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta...user posted image user posted image user posted image user posted image

pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru

To moze s tvojom L. i moze s mojom T.user posted image

R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljenauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10420
4.4.2011 23:03:35   
Malenaoduvijek

kod mog L. ovo fncionise samo kad je cokolino u pitanju i nista drugouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10421
4.4.2011 23:04:46   
teacher75

imas jaku kiselinu izgleda, a moj Igo je isto masala u odnosu na brata a isto ne jede te grickalice, znaci nista sada posbno radi eserihije.

tacno je ovo sa kiselinom, mm se cesto zali na kiselinu, a mrsav pravo

Neposredna veza do poruke: 10422
4.4.2011 23:06:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

To moze s tvojom L. i moze s mojom T.user posted image

R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljenauser posted image user posted image

nekad nece ni lana, recimo kad je grah u pitanju ili nesto sto bas ne voli, onda se mogu na glavu nasaditi i nista, ali ugalvnom sminka upaliuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10423
4.4.2011 23:06:16   
R&T@
a kafica se pije svakako

MoŽu li i ja?user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10424
4.4.2011 23:08:04   
Anoniman
Mene kiselina samo u trudnoci mucila user posted image ... ali mi smo svi familijarno fit, ustvari prije anoreksicni, moja mama koja je troje djece rodila i ima 58 godina udje u djecije pantalone 14 broj user posted image . Tako da ja ne znam na koga je ovo moje dijete povuklo jer je i mm mrsav... da naglasim da nam je i postar strkljast user posted image

Neposredna veza do poruke: 10425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  415 416 [417] 418 419   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  415 416 [417] 418 419   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *