Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danas ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkice ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendan noa: necu necu ja:sram te bilo plakat cu noa: pa neka paces
ko zna sta meni moj A. govori
Noa, kraljica
Isto, dadada, vjeruj mi i tebi tvoj misli
A, vidis koliko sam spremna, nikad nisam do ova doba "corala" na RR
Cekam 00:00 i odoh da je ljubim i bas me briga ako se probudi, moj bananoklepac
A i mesa... Mm samo govori:"Malo je, zeno, da ne zafali "i povecava broj kilograma na spisku
fino si ti to sve zamislila
a kad smo vec kod hape...ja izgleda jos smrsala ...moram drzati dugme u liftu da ne iskoci ...a to sam morala dok sam bila mala ...inace profura ..a sve zbog NEkila ...kukuuuuuuuu
evo stavih čačkalice da ne zaspim samo da malenoj Riani čestitam današnji dan, sve najbolje u životu želi ti teta Breskva i Alim danas nam je divan dan, divan dan...
sretni rođendani milenium i riani i ovdje..tamo s am vam cestitala fino ;))))
i ja pravim ukrase za tortu nek se suse..sutra je nađiđam i zavrsim ....valjda c e valjat ;)))))...sad spremanje za posao..ovi aprilci su bas zloce ;))))
a hoce li slatkasto povrce, ono sto sam ti govorila. probajte joj to dati da barem nesto pojede
mrkvice, komoraca sa krompirom.
mozda joj zubici rastu pa nece nemoj se nervirati
pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru
To moze s tvojom L. i moze s mojom T.
R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljena
istoooooooooo, Lana od petka nece rucak....stavi zalogaj i drzi zatvorena usta po minutu-dvije-tri dok meni ne pukne film....hranjenje po 1h, juce je teta i mm hranili od 3-4 i ja ga nazvala rekla koliko je god pojela nek je ne sile vise ja cu je nahraniti, meni je oko 6 pojela fino pure sa abc i svjezim sirom...onda smo isle u setnju, skoro 2h smo bile vani....