|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  417 418 [419] 420 421   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.4.2011 23:42:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noa: necu necu
ja:sram te bilo plakat cu
noa: pa neka paces
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko zna sta meni moj A. govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Noa, kraljicauser posted image user posted image user posted image

Isto, dadada, vjeruj mi i tebi tvoj misliuser posted image user posted image user posted image

A, vidis koliko sam spremna, nikad nisam do ova doba "corala" na RRuser posted image user posted image user posted image

Cekam 00:00 i odoh da je ljubimuser posted image  i bas me briga ako se probudi, moj bananoklepacuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10451
4.4.2011 23:46:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Breskva

Gdje ono ima sutra roštiljada da dođemuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...haj skupa cemo ici za mirisom cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image

kad se uvalimouser posted image , livada ambijent sve cakum pakum što ja volim, hladovina, ćevapi... pik meni sa lukom povelika neka bude porcijauser posted image
jooooooooooooj ogladni

Bujrumuser posted image
Ima mjesta da nas je dvjestauser posted image user posted image

A i mesa...
Mm samo govori:"Malo je, zeno, da ne zafaliuser posted image  "i povecava broj kilograma na spiskuuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10452
4.4.2011 23:47:17   
Anoniman

Gdje ono ima sutra roštiljada da dođemuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...haj skupa cemo ici za mirisom cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image

kad se uvalimouser posted image , livada ambijent sve cakum pakum što ja volim, hladovina, ćevapi... pik meni sa lukom povelika neka bude porcijauser posted image
jooooooooooooj ogladni

A Riana obara rostiljuser posted image user posted image user posted image

fino si ti to sve zamislilauser posted image user posted image user posted image user posted image

a kad smo vec kod hape...ja izgleda jos smrsalauser posted image ...moram drzati dugme u liftu da ne iskociuser posted image user posted image user posted image ...a to sam morala dok sam bila malauser posted image user posted image user posted image user posted image ...inace profurauser posted image user posted image user posted image ..a sve zbog NEkilauser posted image ...kukuuuuuuuu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10453
4.4.2011 23:50:07   
Anoniman
na temi šta sutra kuhate tajac- svi kod tajreuser posted image ..ja čula da će kiša da nam neće sijelo raŠćeratuser posted image
odoh leć pa-pa lijepo spavajte bez buđenja

user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10454
4.4.2011 23:51:13   
milenium
tajra jel gotov kolač,moj se taman ohladiouser posted image  ako me mm ne izvede nigdi eto i mene na ćevapeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10455
4.4.2011 23:53:42   
Anoniman
moram još da ovo kažem dadada dobar ti onaj kupaći user posted image user posted image user posted image
de nam stavi i ovdje sliku da žene vide na koga je Andrej pa neće da jedeuser posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 10456
4.4.2011 23:55:01   
R&T@
Dadada, daj one bubnjeve sto rastjeraju oblakeuser posted image

P.S. Samo nemoj one sto prizivajuuser posted image user posted image user posted image

Postat ce mi gosti vegeterijanci...
u frizideru samo salateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10457
4.4.2011 23:56:23   
Anoniman

moram još da ovo kažem dadada dobar ti onaj kupaći user posted image user posted image user posted image
de nam stavi i ovdje sliku da žene vide na koga je Andrej pa neće da jedeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10458
4.4.2011 23:57:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, daj one bubnjeve sto rastjeraju oblakeuser posted image

P.S. Samo nemoj one sto prizivajuuser posted image user posted image user posted image

Postat ce mi gosti vegeterijanci...
u frizideru samo salateuser posted image user posted image user posted image
ne smijem...kad god sam ih stavila jos gore vrijemeuser posted image user posted image ...nece bit kise...pusti njihuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10459
4.4.2011 23:58:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: milenium

tajra jel gotov kolač,moj se taman ohladiouser posted image  ako me mm ne izvede nigdi eto i mene na ćevapeuser posted image

Zovem ja Elmu danas i ne javlja se...
U glavi vec crni scenariouser posted image user posted image user posted image
Kad dodje poruka: U koliko sati?
I to je sve...
A mene ubi znatizeljauser posted image user posted image user posted image

Milenijum, ako si i malo malcice kao ova moja "aprilka", jadna mu majka, ako te ne izvedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 10460
5.4.2011 0:00:51   
R&T@
Odbrojavanje je pocelouser posted image
Ako se ne javim, znaci da sam je probudilauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10461
5.4.2011 0:02:45   
Malenaoduvijek

jeli to i tebi sutra odnosno danas rodjendan!?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 10462
5.4.2011 0:03:32   
Anoniman
SRETAN RODJENDAN DRAGA NASA RIANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10463
5.4.2011 0:04:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jeli to i tebi sutra odnosno danas rodjendan!?

I TEBI MILIENIUMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Happy B-Dayuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10464
5.4.2011 0:05:44   
Anoniman
evo stavih čačkalice da ne zaspimuser posted image
samo da malenoj Riani čestitam današnji dan, sve najbolje u životu želi ti teta Breskva i Alim
user posted image danas nam je divan dan, divan dan...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10465
5.4.2011 0:08:02   
Malenaoduvijek
Sretan rodjendan maloj Riani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a i milenium tebi takodje sve najbolje user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10466
5.4.2011 0:12:12   
milenium

Milenijum, ako si i malo malcice kao ova moja "aprilka", jadna mu majka, ako te ne izvedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e ovo si dobro pogodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala MALA ,hvala dadadauser posted image
dadada daj nam pokaži taj kupaći ubi nas znatiželja ko mačkuuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10467
5.4.2011 0:14:19   
R&T@
Hvala, mile moje...

Ja je izljubih i napricah joj svastauser posted image , a ona nesto promrljauser posted image user posted image
Nadam se da nije:Mama, pukla si"user posted image user posted image user posted image user posted image

I sva sam se istopila...

Moja mala mrvica user posted image i veliki razbojnik user posted image je uz mene 24 mjeseca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10468
5.4.2011 0:58:39   
mama75
Tajra sretan rodjendan Riani! Nedostajaces nam na ovoj temi user posted image Imas mahanje od mene i vidimo se za koji mjesec na "faze dvogodisnjaka" user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10469
5.4.2011 0:58:47   
iv@ncica
sretni  rođendani  milenium  i  riani  i  ovdje..tamo s am  vam cestitala  fino  ;))))

i  ja  pravim  ukrase  za  tortu  nek  se  suse..sutra  je  nađiđam i  zavrsim  ....valjda c e  valjat ;)))))...sad  spremanje  za  posao..ovi  aprilci  su bas  zloce  ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10470
5.4.2011 7:51:45   
chuci
dobro jutro svima
evo da se i ja nekad prva zapikam

mi se još dobro snalazimo bez pipe. nije još zaplakala mašAllah, ja se nadam da i neće.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 10471
5.4.2011 8:28:08   
Anoniman
Dobro jutro,

Tajra, nadam se da imas backup planuser posted image

A vidim da nas na fin nacin "NEKI" tjeraju s ove temeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro...dobro...necemo vam vise smetati..papauser posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 10472
5.4.2011 9:17:18   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

dobro jutro svima
evo da se i ja nekad prva zapikam

mi se još dobro snalazimo bez pipe. nije još zaplakala mašAllah, ja se nadam da i neće.

moja jos koristi pipu al samo kad hoce zaspati, preko dana je nikada ne uzima, ja ne forsiram jos odvikavanje, mozda cemo tek na ljeto

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 10473
5.4.2011 9:41:14   
Nunny
tajraaa ljubni rijanu od nas zelimo joj sreeecan rodjendan i sve najjjljepse
evo joj A. pjeva gan ganuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10474
5.4.2011 9:48:56   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Lady26

Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sta da joj radim....izludit ce me majke mi...
A dorucak je pojela - voce....

a hoce li slatkasto povrce, ono sto sam ti govorila.
probajte joj to dati da barem nesto pojede

mrkvice, komoraca sa krompirom.

mozda joj zubici rastu pa nece
nemoj se nervirati user posted image

pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru

To moze s tvojom L. i moze s mojom T.user posted image

R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljenauser posted image user posted image

istoooooooooo, Lana od petka nece rucak....stavi zalogaj i drzi zatvorena usta po minutu-dvije-tri dok meni ne pukne film....hranjenje po 1h, juce je teta i mm hranili od 3-4 i ja ga nazvala rekla koliko je god pojela nek je ne sile vise ja cu je nahraniti, meni je oko 6 pojela fino pure sa abc i svjezim sirom...onda smo isle u setnju, skoro 2h smo bile vani....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  417 418 [419] 420 421   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  417 418 [419] 420 421   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *