|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.4.2011 23:08:57   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix
Jos mi MM. rece da ode kod prijatelja veceras, a da njegova zena dodje kod mene na kafu mal ga nisam pukla .

user posted image user posted image joj felix morala sam se nasmijati,stvarno nekad zasluzeuser posted image
a evo i moja E je bila nekoliko dana nepodnosljiva,samo se kmezila,nije jela,nije se igrala,samo se za mene kacila ma satrala me,imala je i turu,malo kasljala,slinila i sad slini,uho je bolilo i evo izvirila joj dva zubica i sad dijete hvala bogu vraca se na starouser posted image tako da proci ce i to,vjerovatno se  malo  prehladio ili su mu zubi i odmah je dijete nervozno,ljubimo mi decka naseguser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10426
4.4.2011 23:12:54   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: MALA1994
a kafica se pije svakako

MoŽu li i ja?user posted image user posted image user posted image

ofkors, (dobro mi ide engleski)
user posted image user posted image

ali obavezno sa R. da moj I.ima s kim da trci user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10427
4.4.2011 23:14:13   
Anoniman
I moja Ana...ima R da joj bude uzor izgleda user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10428
4.4.2011 23:15:29   
Mya_81 RR

nemoj me zahebavat user posted image user posted image user posted image
mislis na oveuser posted image meni su coollllll user posted image user posted image user posted image user posted image

E, carica si majke mi...

A od srca ti želim da druga beba bude curica pa da u potpunosti zadovoljiš tu svoju želju...i to što prije inače će nam Anelko do 18-te biti u rozom user posted image
user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10429
4.4.2011 23:16:21   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mene kiselina samo u trudnoci mucila user posted image ... ali mi smo svi familijarno fit, ustvari prije anoreksicni, moja mama koja je troje djece rodila i ima 58 godina udje u djecije pantalone 14 broj user posted image . Tako da ja ne znam na koga je ovo moje dijete povuklo jer je i mm mrsav... da naglasim da nam je i postar strkljast user posted image

jesi ti pusac jelena,
moj zet tako pusio puno a meo sve ispred sebe a mrsav bio samo tako, a kad je prestao pusiti druga prica bila iako je i sada onako.

a ja sam bila bucka do 2 godine i onda prestala da jedem i bla mrso uvijek i sada poslije dvije trudnoce mogu iste farmerice obuci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10430
4.4.2011 23:16:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

mislis na oveuser posted image meni su coollllll user posted image user posted image user posted image user posted image

E, carica si majke mi...

A od srca ti želim da druga beba bude curica pa da u potpunosti zadovoljiš tu svoju želju...i to što prije inače će nam Anelko do 18-te biti u rozom user posted image
user posted image

oprosti mya ove su mu crveneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image felix je luda skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10431
4.4.2011 23:19:22   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

E, carica si majke mi...

user posted image

oprosti mya ove su mu crveneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image felix je luda skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, crveno onda može proći user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10432
4.4.2011 23:20:04   
Anoniman
pusac od 24 godine, tako da nije od cigara, jer sam i prije bila anoreksicna...ja to pripisujem metabolizmu i genetici.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10433
4.4.2011 23:23:14   
Anoniman

pusac od 24 godine, tako da nije od cigara, jer sam i prije bila anoreksicna...ja to pripisujem metabolizmu i genetici.

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10434
4.4.2011 23:25:17   
Anoniman
Noa draga tebi srecan rodjendan, sve najljepse od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ova trudnicka zaboravnost me uhvatila, sve podjem da cestitam pa nesto drugo napisemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10435
4.4.2011 23:27:44   
Anoniman

Noa draga tebi srecan rodjendan, sve najljepse od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ova trudnicka zaboravnost me uhvatila, sve podjem da cestitam pa nesto drugo napisemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala al stvarno zasto se ta zaboravnost javi u trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam bila ko fifi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stalno nesto zaboravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10436
4.4.2011 23:28:03   
R&T@

pu...pu...pu
Gluho i daleko bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mala1994, bas ti hvala sto me primi na kahvu, ali kakva si ti nemajka, pa bi dijete rodjeno dovela u opasnostuser posted image user posted image user posted image

Ili sam se ja istopila pred rodjendan, ali mi se cini da R. pomalo postaje civilizovanauser posted image
24 sata nikog nije povrijedila...user posted image user posted image user posted image

Ukrala je bananu danas na pijaci, ali to se ne racuna, zar neuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10437
4.4.2011 23:28:56   
Malenaoduvijek
Noa i od mene sve najbolje, sretan rodjendan, ja nisam trudnica a cijeli dan nikako da cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10438
4.4.2011 23:32:14   
Malenaoduvijek

pu...pu...pu
Gluho i daleko bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mala1994, bas ti hvala sto me primi na kahvu, ali kakva si ti nemajka, pa bi dijete rodjeno dovela u opasnostuser posted image user posted image user posted image

Ili sam se ja istopila pred rodjendan, ali mi se cini da R. pomalo postaje civilizovanauser posted image
24 sata nikog nije povrijedila...user posted image user posted image user posted image

Ukrala je bananu danas na pijaci, ali to se ne racuna, zar neuser posted image user posted image user posted image user posted image

nije ni moj puno bolji, samo je mladji a svaki dan neki novi pasjaluk smisli.

kod nas balkon kao lodja ustakljen i imaju one kao resetke dole, a on danas fino jedna po jedna i popeo se gore i vristi.
ja kad sam ga vidjela znoj me oblio, nisu daleko meni se cini tajra.

ja imam jedno fino dijete mazu i jednog raubera ali to definitivno user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10439
4.4.2011 23:32:59   
Anoniman
tajra...jesi li psihofizicki spremnauser posted image user posted image user posted image user posted image

tinuninu...tinuninuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10440
4.4.2011 23:33:24   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noa: necu necu
ja:sram te bilo plakat cu
noa: pa neka paces
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10441
4.4.2011 23:33:41   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala al stvarno zasto se ta zaboravnost javi u trudnociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam bila ko fifi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stalno nesto zaboravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam pojma ali ja sam neki dan toliko napala mm sto me nije poljubio sa puta kad je dosao da sma se naljutila, a covijek tvrdi da jeste, a to bilo pola sata posto je usao u kucu kad sam pocela paljbu, odem posle toga u wc i vidim zacrvenila se od brade i sjetih se da ipak jeste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...toliko o trudnickoj zaboravnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tajra ako ti ej za utjehu moja je neki dan dvije banane iz prodavnice ponijela, ali se tjesim da ona jos niej svjesna, da je mala user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 4.4.2011 23:35:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10442
4.4.2011 23:34:36   
Anoniman

pu...pu...pu

ona se samo posluzilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10443
4.4.2011 23:35:45   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
noa: necu necu
ja:sram te bilo plakat cu
noa: pa neka paces
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko zna sta meni moj A. govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10444
4.4.2011 23:36:45   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja imam jedno fino dijete mazu i jednog raubera ali to definitivno user posted image

Ista sam ti...user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10445
4.4.2011 23:38:06   
Anoniman
Gdje ono ima sutra roštiljada da dođemuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10446
4.4.2011 23:38:36   
Anoniman
dadada imala danas goste i nisam nasla kapu user posted image al sutra cu obecavam i mjere i sve da stavimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10447
4.4.2011 23:38:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image ...haj skupa cemo ici za mirisom cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10448
4.4.2011 23:39:40   
Anoniman

dadada imala danas goste i nisam nasla kapu user posted image al sutra cu obecavam i mjere i sve da stavimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ama no sikirikikiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10449
4.4.2011 23:41:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image ...haj skupa cemo ici za mirisom cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image

kad se uvalimouser posted image , livada ambijent sve cakum pakum što ja volim, hladovina, ćevapi... pik meni sa lukom povelika neka bude porcijauser posted image
jooooooooooooj ogladni

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *