Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi se isli sisati...sisala ga je po citavom salonu...ja sam u goloj vodi izasla
joj ne spominji mi to , mi trebamo kad ozdravi posjeti frizera a neznam kako jer isto tako nam bude Skorpija znas mene jos kao beba nisam nikad modu pratila. sta cu ja sto nije bilo boja, modela a trebale nam
Al ste se raspisaleeeeeeeeeeeeee Felix cimelice su bas "muzevne" , ali meni su tako prelijepe Lady draga ne opterecuj se naidje faza, naidje i nama velikim da nam se ne jede, ali moguce i da su zubici. Draga Lana je taman, ne opterecuj se kilazom, vidjela si moju bembelu, a non stop bolesljiva nesto.
ja bila kod dr na kontroli i dobila sam od pocetka trudnoce do sad svega 1,5kg tako da sam happy , a vec sam u 21 nedjelji. Moj beg fino namjestio glavicu na grlic koji malo pritisce pa ga skratio, a ispod glave stavio rucicu, a drugom nam mahnuo...ma uziva..sad malo osjetim da zonglira sa maminim jajnicima , ali proci ce. Teski smo 250grama .
Pa kad nisam kuci...to mi je najgore.... Komorac nisam nikad koristila u ishrani (kuha se kao i sve ostalo?) mogla bih probati, ma ne znam... A ako su zubi, kako je pojela dorucak?! NE znam koji joj je djavo, samo odjednom nece...od petka se mucim s njom, vikend mi prosao u nerviranju i hranjenu
najbolje da ga izdinstas u malo vode i dodas krompiric dok fino ne omeksa.
a imas ga u konzumu u bbi centru, a ima i jedna teta na markalama. a kako se nisam sjetila da ti dam tikve danas, jbg
joj draga ma pusti i mamu i sveki...meni je moja mama savjetovala da ne dojim dijete, kao ma sta se mucis, vidis da nemas mlijeka (4. dan od poroda) ...tad sam se prvi put s njom posvadjala na mrtvo ime ...svaka 3 sata je sasvim ok...mi otprilike jedemo na svaka 3,5-4 sata..ga.V. ima 3 glavna obroka i 2 uzine...on ne jede hljeb, slatkise, grickalice, pa nema od ce ni da se napuse...
hvala mila, mrvica moja ...zbog ljepotica poput L. meni hormoni podivljaju, odmah zaboravim 18 mjeseci nespavanja
sto ne voli ili ti mu ne das ? Naprotiv anel jede sve al ama bas sve cokolade, keks, hljeb , jos dajem mlijeko sa plazom mljevenom. i opet smo slangici jos ga bas , hranim i sto zasicuje i deblja al kad je takav kakav je na mene pa mu se slabo sta prima. Al da je makar zdrav ako je mrsav hem mrsav hem bolestan . skoro pa stalno.
pa ne dajem mu...hljeb mi je suvisan, kad jede supice ne drobim mu hljeb, kontam, sta ce mu ... kod glavnih obroka uvijek jede rizu, tjesteninu, krompir pa mi je hljeb opet suvisan...grickalice mu ne dam, ponekad, kad je medju djecom ili vani pojede par komada smokija ili pola kifle, a od slatkisa isto, ponekad, prutic kinder cokolade...nekidan je prvi put lizao lizalo , a zove ga jizaju
identicno, nista od ovoga ni ja ne dajem
i kod nas je identicno, jedino daje sveki kadgod odemo kod nje, odmah ide smoki i cokolade
joj ne spominji mi to , mi trebamo kad ozdravi posjeti frizera a neznam kako jer isto tako nam bude Skorpija znas mene jos kao beba nisam nikad modu pratila. sta cu ja sto nije bilo boja, modela a trebale nam
i mi se moramo sisati, to ce biti uzbudljivo, L.ide masinicom, a I.njega ce biti po cijelom salonu kao i Andrejevica.
felix bas su vam slatke papice, protiv uroka prave,
Moja ne znam je li pojela od kako se rodila pola prutica kinder cokolade i par smokica, eventualno nesto vrlo malo slatko kad mi jedemo da joj damo, ali to je mrvica, ali ona je bembela djevojcica...tako da to nema veze...sve je u metabolizmu, ja sam cijeli zivot mela sve ispred sebe, svaku noc ustajem da jedem, jednostavno navika i nikad nisam imala preko 50kd ne racunajuci trudnocu.
Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta... Pa sta da joj radim....izludit ce me majke mi... A dorucak je pojela - voce....
a hoce li slatkasto povrce, ono sto sam ti govorila. probajte joj to dati da barem nesto pojede
mrkvice, komoraca sa krompirom.
mozda joj zubici rastu pa nece nemoj se nervirati
pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru
Mala sorry nisam skontala, tek sad nadjoh post tvoj, letimicno sma samo preletila, napisale ste se a ja nisam ilaa vremena citati... Dogovorimo se naravno, bitnija je kafica od hlača, jos nisam toliko debela djevojka, mislim tjesim se...jer i ako vaga pokazuje smao 1,5kg vise, stomo se bas vidi
Moja ne znam je li pojela od kako se rodila pola prutica kinder cokolade i par smokica, eventualno nesto vrlo malo slatko kad mi jedemo da joj damo, ali to je mrvica, ali ona je bembela djevojcica...tako da to nema veze...sve je u metabolizmu, ja sam cijeli zivot mela sve ispred sebe, svaku noc ustajem da jedem, jednostavno navika i nikad nisam imala preko 50kd ne racunajuci trudnocu.
imas jaku kiselinu izgleda, a moj Igo je isto masala u odnosu na brata a isto ne jede te grickalice, znaci nista sada posbno radi eserihije.
Mala sorry nisam skontala, tek sad nadjoh post tvoj, letimicno sma samo preletila, napisale ste se a ja nisam ilaa vremena citati... Dogovorimo se naravno, bitnija je kafica od hlača, jos nisam toliko debela djevojka, mislim tjesim se...jer i ako vaga pokazuje smao 1,5kg vise, stomo se bas vidi
ja znam kako je meni bilo istina u 20 nedjelji mi nisu isto trebale trudnicke hlace (sjecam se jer sam isla na amniocentezu) jer je bilo toplo i imala sam sirokih stvarcica ljetnih, ali cim je zahladnilo malo morala sam prve hlace kupiti i to je bilo olaksanje a kafica se pije svakako
i moja lana je na tatu, jer su oni svi porodicno mrsavi i imaju brz metabolizam. mada ne jede hljeb i te glupost i od grickalica, osim ponekad kiflu kao medjuobrok ili komadic hljeba ujutro ako je previse gladna a dorucak nije gottov, ona kolicinski pojede stvarno puno svega. toliko da se svi cude, kad je nasa rodica vidjela da pojede 3 puta vise nego njena kcerka koja je duplo deblja od lane, nije mogla sebi doci. ja joj ne dajem hljeb uz obrok jer ne zelim da je zasiti pa da mi onda malo pojede povrca, ovako naravno pojede svo povrce i meso. a komadic hljeba joj dam kao medjuobrok, ili kiflu kada smo u set_nji. cokolade joj dam jednom u 100 godina, keks je znala pojesti kad je bila manja ali sada slabo. pojede obavezno 3 vocke dnevno i jogurt cvrsti kao medjuobrok. a ima uglavnom 3 glavna obroka (dorucak, rucak a veceru nekad preskoci, kad zaspi neplanirano- rucak je oko 4-5 pa nekad zaspi u 7 i ne stigne vecerati). kad odemo kod sveki oni joj uvijek daju smoki ili cokoladu, pojede skoro citav smoki, bas ga voli, ja ga ne kupujem, a ne smeta mi sto joj daju jer ne idemo stalno kod njih, to bude mozda 1-2 puta mjesecno.
< Poruku je uredio teacher75 -- 4.4.2011 23:03:18 >
pokusavate li sa zaigravanjem-kad nece da jede, ja dam lani svoju sminku ili kutiju sa olovkama ili nakit, dok sve dohvati i pregleda u neznanju pojede sve, samo otvara usta mehanicki a ja ubacujem ko u pekaru
To moze s tvojom L. i moze s mojom T.
R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljena
kod mog L. ovo fncionise samo kad je cokolino u pitanju i nista drugo
imas jaku kiselinu izgleda, a moj Igo je isto masala u odnosu na brata a isto ne jede te grickalice, znaci nista sada posbno radi eserihije.
tacno je ovo sa kiselinom, mm se cesto zali na kiselinu, a mrsav pravo
To moze s tvojom L. i moze s mojom T.
R. kad kaze "nece", racunaj da su joj usta zalijepljena
nekad nece ni lana, recimo kad je grah u pitanju ili nesto sto bas ne voli, onda se mogu na glavu nasaditi i nista, ali ugalvnom sminka upali
Mene kiselina samo u trudnoci mucila ... ali mi smo svi familijarno fit, ustvari prije anoreksicni, moja mama koja je troje djece rodila i ima 58 godina udje u djecije pantalone 14 broj . Tako da ja ne znam na koga je ovo moje dijete povuklo jer je i mm mrsav... da naglasim da nam je i postar strkljast