Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pa kad nisam kuci...to mi je najgore.... Komorac nisam nikad koristila u ishrani (kuha se kao i sve ostalo?) mogla bih probati, ma ne znam... A ako su zubi, kako je pojela dorucak?! NE znam koji joj je djavo, samo odjednom nece...od petka se mucim s njom, vikend mi prosao u nerviranju i hranjenu
Apotekarka ja afte mazem propolisom pece ko vrag al odmar prođu ovo koristim jos od malena jer meni se znaju pojaviti kad preĆeram sa suhim mesom a cesto preĆeram
Lady ne brini i ja sam jutros zvala mamu kaze A je ok samo nece da jede ma reko nek nece daj joj tecnosti valjda su zubici, u subotu je super jela, a jucer i danas nista ali imali smo vec tih faza, pa proci ce
uh kako mi je mm digo pritisak sad bi ga na mjesec katapultirala bili u gradu i kupim termosicu,ajd reko da je ne nosim ja kolicima,on ce autom,sad dosla ona sve razbijena,kaze ispala mu kraj auta ,pa mislim koliko smotan moras biti za to
uh kako mi je mm digo pritisak sad bi ga na mjesec katapultirala bili u gradu i kupim termosicu,ajd reko da je ne nosim ja kolicima,on ce autom,sad dosla ona sve razbijena,kaze ispala mu kraj auta ,pa mislim koliko smotan moras biti za to
moras biti muskarac, samo toliko ...uf, imamo i mi tih situacija ...ne sekiraj se, bezveze, dovoljno ga volis vec ces zaboraviti
I mi smo bili vani, V. nece da seta po asfaltu, je l' vidi travu, leti tamo i onda po njoj trci, skace, sjedi...i da, bere mi tratincice
Joj felix, mnogo mi se svidjaju one Anelkove roze sandale ...a dobar ti ukus ima i svekar, sto jest, jest
Poz drage moje. Koko dze si bona zenska, eh da je meni te dekice nabavit. Tuzna sam vam ko godina pripremite kokice ovo ce potrajat . A mi je smrsao sa 16 kg na 13 :( a ja primjetila tek kad je sveki rekla i izvazemo ga. Slabo mi jede ubise nas boljke i uheTa ova. Jutros sam ga stavila u krevetac i zakljucala u sobi s crticem nisam vise mogla izdrzati previse aktivan zaista nek je ziv i zdrav. Ovo sto je toliko smrsao me ubi nekad neznam sta da radim s njim citav stan mi je demolirao, i bas se osjecam ko ne-majka neka kad vidim kako druge zene prave kolace, kako im je sve cakum pakum, i osjecam se isto da nedajem dovoljno paznje starijem sincicu nonstop ide svekiju . Da i nemojte mi se smijati sta su afte jel to ko groznica oko usta nemam pojma ja to zovem gornji herpes a donji nedaj Boze nikom .
ella, ma nemoj se toliko sekirati, nije to nista strasno, sad malo poradite na apetitu i kg ce se polako vratiti, bitno je da samo ozdravi ... a nemoj da te u crnjak bacaju ove sto im je sve cakum pakum, nije da im valjda vjerujes ..negdje i one pustaju, samo kriju
nema nam tajre, sutra je veliki dan za R. kraljicu ...
joj zene drage ja sam vam tuzna i ne prestajem cmizdriti!!! dosao mm sa posla,zva ga neki prijatelj pita bil pocela raditi 4 sata dnevno s tim da je obuka prvih 5 dana 8 sati znaci cijeli dan..mm radi i ima svoj klub,novac nam nije problem imamo dovoljno al ono beba na putu pa eto malo sa strane da se zaradi da se obezbijedi koliko toliko,svima je novac potreban za zivot..filip bi trebao u vrtic,moja mama radi a sveki bolesna (a i da nije ne znam kako bi ostavila) i eto ja cmizdrim kako da s eodvojim od njega..morala sam vama reci mm se samo smije njemu sega a meni srce puca..
koliko je njima uopste dovoljno hrane?po cemu se vi ravnate
ja negdje procitala nekad davno nesto kao kolika im je saka toliki zeludac i toliko hrane bi trebali pojest ,sad ne znam
sad je jeo tjesteninu,nagusto bas napravljenu sa povrcem i od te neke kolicine koju sam mu ja odredila pojeo skoro sve
jesam umorna anel je toliko NERVOZAN da neznam sta cu snjim na kraju zaspo bili smo vani morala jer u kuci se neda snositi kenka stalno samo bi se noso mene sve boli zivo, slabo jede samo uzeo par kasikica .....nece dere se ne ne ne ne i gura tanjir . Znam kasno zaspo budice se al morala sam , kad ce veceras zaspat bog zna osjecam se hronicno umorno i nenaspavano . Ja stvarno nisam pametna koji mu je vrag boze ma djete mi se na skroz promjenilo... Ostavila ga malo bila sa muzem , izasla van da mozak odmorim neprodje 10min zove me sta je reko Bogeti tvoga kaze razbio anel flasu staklenu od caja ama ljudi moji pa mogul ja reko tebe snjim ostaviti 5 min. da ne napravite zijana i jos me zovete sav caj prosuo.Pa sam isla uzela plasticnu flasu. Stvarno dahnit nemogu uzadnje vrijeme ja ne veceram ne zvacem hranu vec gutam od brzine ovaj kenkav do mile matere , mm kao da ga nema anel samo meni hoce ... Jos kad ustane sad ima da bude nervozan ko pas, kao inace joj njegovo mi se kenkanje u mozak upilo vise slusat ne mogu . Jos mi MM. rece da ode kod prijatelja veceras, a da njegova zena dodje kod mene na kafu mal ga nisam pukla . Nemoj reko ni slucajno , ja umorna , anel nervozan uzas sjela nebi 5min kako treba a kamoli kafu popila u miru. Stvarno me ovaj cojk nervira , i on mi jos fali a zna kakav je A. dok je sad ovakav netreba mi reko niko . Jos jednom sta reci a da me nisi pitao, ili rekao prije pa stvarno nemam rijeci....
samo kenka, place , nece da se igra ma nista ga nezanima i jos zanovjeta i nejede Tesko mi kaki, kad kaki bude klikeri ili glina mozda ga i stomak muci ? Skuhala sam sljive pa cu mu dat a stvarno nisam vise pametna . Najtezi mi je ovaj period nije ovak, bilo ni kad je imao upalu m. kanala . Ella-h. mila nedaj se znam kako ti je sigurno tjesimo se proce jednom valjda Noa, srecan rodjendan
usto sav rumen nije sat spavao place neutjesno, tura skoro 38 . ja se bojim pa jos dvije boce ima a ja ne vidim poboljsanje nikakvo . sutra obavezno na pregled bio nal ili nebio gotov stvarno neznam sta ga mori
Objave: 254 Član od: 29.1.2011 Mjesto: Sarajevo Status: odsutan joj zene drage ja sam vam tuzna i ne prestajem cmizdriti!!! dosao mm sa posla,zva ga neki prijatelj pita bil pocela raditi 4 sata dnevno s tim da je obuka prvih 5 dana 8 sati znaci cijeli dan..mm radi i ima svoj klub,novac nam nije problem imamo dovoljno al ono beba na putu pa eto malo sa strane da se zaradi da se obezbijedi koliko toliko,svima je novac potreban za zivot..filip bi trebao u vrtic,moja mama radi a sveki bolesna (a i da nije ne znam kako bi ostavila) i eto ja cmizdrim kako da s eodvojim od njega..morala sam vama reci mm se samo smije njemu sega a meni srce puca..
Objave: 254 Član od: 29.1.2011 Mjesto: Sarajevo Status: odsutan joj zene drage ja sam vam tuzna i ne prestajem cmizdriti!!! dosao mm sa posla,zva ga neki prijatelj pita bil pocela raditi 4 sata dnevno s tim da je obuka prvih 5 dana 8 sati znaci cijeli dan..mm radi i ima svoj klub,novac nam nije problem imamo dovoljno al ono beba na putu pa eto malo sa strane da se zaradi da se obezbijedi koliko toliko,svima je novac potreban za zivot..filip bi trebao u vrtic,moja mama radi a sveki bolesna (a i da nije ne znam kako bi ostavila) i eto ja cmizdrim kako da s eodvojim od njega..morala sam vama reci mm se samo smije njemu sega a meni srce puca..
ivana nisam u toku, jesi li ti trudna
ma jasta sam bona..nisi mi kakva mahalusa 02.11 mi termin
ajde skorpija daj na sunce slike Bas me briga sta tko, misli meni se svidjele jer su nam trebale neke za kuci van kad izadjemo u bastu. Nije bilo boja, ni drugi modela. Tek ce krajem aprila doc pa cemo kupiti prave muske Ove mogu dat ruku, za kuci :)