Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
A jeste se raspisale zene...Evo ja na posluz a ovo me sunce mami vani... Jos se borim s prokletim ftama jos se par novih pojavilo ali mrvicu mi je bolje od sljeza i pantenola... Antonio je poceo jesti hb,a nesto je jutros malo nerovozan.... Sto se tice voca jede sve narance,kruske,banane,kivi a jabuke najvise obozava....jeo je i mandarine dok je bilo njihovo doba a o naru ili ti ga sipku da ne prica on mu je glavni bio zimus...e sd cemo vdjeti za ovo ljetno voce kako ce biti mislim jagode,breskve,tresnje i borovnice,lubnice mada mislim da ce htjeti....zadnji put je imao 16 kg zadovoljna sam kako je slabo slano jeo sad je otpoceo dajem mu Dr.Tajsov multivitamol i zadovoljna sam jede 3 slana obroka i 3 boce mlijeka i uz to voce,i sokice
od malih nogu sam mucila muku sa aftama, od kako sam sa ovim mazala nikada vise se nisu pojavile u toj mjeri, pa ti posto radis u apoteci ne bi ti trebalo biti problem nabaviti ove sastojke i napraviti
-------------------------------------
Hydrocortison 1 cc c vitamin 2 amp Bedoxini 50 mg 2 amp plivit d 1 amp geomycin 2 caps aneurin a 100 mg 2 amp plivit a 1 amp aquae redestil ad 60 ml Mf sol.
noa je l' to rodjendan? ja se ni svog ne volim sjetiti, a kamoli tvog a koko, nismo mi tebe zaboravile, nego ti nas ...neces da se javis, pa onda se uvrijedis k'o seoska mlada ...
Noa, hepi b-dej...
Noa, hepi b-dej...
nisam džaba iz provincije
trebam vas napominjati salim se ja al hvala vam kako me tetka iz Norveske rasplakala porukom ne mogu sebi da dođem draga moja tetkica a mm me zeza da placem jer starim bRezobraznik jedan a ja sad u najljepsim godinama
Noa nek je sretan rođendan do godine ako bogda jos jedno dijete Mala 1994 Geomycin capp nema nabaviti vec duzi period,aneurin nemamo a ne znam da li bi smjela to grlo ispiurati
koliko ruža toliko i godina x10
Smijem li citirati? Ipak si se ti mucila i pjevala Noa, sve najljepse od srca
Noa nek je sretan rođendan do godine ako bogda jos jedno dijete Mala 1994 Geomycin capp nema nabaviti vec duzi period,aneurin nemamo a ne znam da li bi smjela to grlo ispiurati
znas sta kod nas u sa kada sam ja dobila ovaj recept samo jedna apoteka je imala sve, a nedavno kada sam trazila isto sastojke za jednu pravljenu kremu ima jedna apoteka koja ima sve sto niko nema.
a ja sam stapicem nanosila u usnu supljinu, ali naravno ti znas sta ti odgovara.
ja s posla. pita se pece....rođendan priprema...vesela nam godina ova brate.... sad cu po nnjega u vrtic i u set_nju...mi vam mlijeko ne piujemo skoro nikako..voce slabo jedemo..osim one kasice ponekad kupovne...ostalo tako tako.... grickalice u set_nji... monte jako rijetko...vise u volim dat vocnu kasicu..kad vedc nece voce svjeze..eto ide nam sve nekako ..po noci se budi...ujutro jedva ustane u vrtic..i sad nece da ue u vrtic..i zna i sad da place....spava u vreci i tankoj pidamici...
< Poruku je uredio iv@ncica -- 4.4.2011 14:48:00 >
a moja svekrva je kao djevojka isto mucila muku sa aftama i imunitetom i pila je tbl (drazee) oligovit i kaze daih nikada vise nije dobila pa probaj.. meni su prije bile po ustima a sad po sluznici grla doduse jaku upalu grla sam imala i jois se crveni otac mi ima isto probleme s tim,jedan period nisam ih imala a nakon odbolovane mononukleoze cesto pila sm nekad i oligovit,duovit i sl