|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  413 414 [415] 416 417   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.4.2011 13:58:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

jel se mene iko sjetio danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pih koje prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji je datumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zar je danas...ja mislila sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

SRETAN RODJENDAAAAAAANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10351
4.4.2011 13:59:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

A jeste se raspisale zene...Evo ja na posluz a ovo me sunce mami vani...
Jos se borim s prokletim ftama jos se par novih pojavilo ali mrvicu mi je bolje od sljeza i pantenola...
Antonio je poceo jesti hb,a nesto je jutros malo nerovozan....
Sto se tice voca jede sve narance,kruske,banane,kivi a jabuke najvise obozava....jeo je i mandarine dok je bilo njihovo doba a o naru ili ti ga sipku da ne prica on mu je glavni bio zimus...e sd cemo vdjeti za ovo ljetno voce kako ce biti mislim jagode,breskve,tresnje i borovnice,lubnice mada mislim da ce htjeti....zadnji put je imao 16 kg zadovoljna sam kako je slabo slano jeo sad je otpoceo dajem mu Dr.Tajsov multivitamol i zadovoljna sam jede 3 slana obroka i 3 boce mlijeka i uz to voce,i sokice

od malih nogu sam mucila muku sa aftama, od kako sam sa ovim mazala nikada vise se nisu pojavile u toj mjeri, pa ti posto radis u apoteci ne bi ti trebalo biti problem nabaviti ove sastojke i napraviti

-------------------------------------

Hydrocortison  1 cc
c vitamin           2 amp
Bedoxini 50 mg  2 amp
plivit d  1 amp
geomycin 2 caps
aneurin a 100 mg 2 amp
plivit a 1 amp
aquae redestil ad 60 ml
Mf sol.

tusirati 6x dnevno

probaj ako zelis

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10352
4.4.2011 14:00:52   
tekja
noa je l' to rodjendan? ja se ni svog ne volim sjetiti, a kamoli tvoguser posted image user posted image user posted image
a koko, nismo mi tebe zaboravile, nego ti nasuser posted image user posted image user posted image ...neces da se javis, pa onda se uvrijedis k'o seoska mladauser posted image user posted image user posted image ...user posted image

Noa, hepi b-dej...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 10353
4.4.2011 14:02:11   
koka i po
IZVORNA PORUKA: tekja

noa je l' to rodjendan? ja se ni svog ne volim sjetiti, a kamoli tvoguser posted image user posted image user posted image
a koko, nismo mi tebe zaboravile, nego ti nasuser posted image user posted image user posted image ...neces da se javis, pa onda se uvrijedis k'o seoska mladauser posted image user posted image user posted image ...user posted image

Noa, hepi b-dej...

nisam džaba iz provincije user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10354
4.4.2011 14:04:52   
marinčii
IZVORNA PORUKA: noa

jel se mene iko sjetio danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pih koje prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji je datumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10355
4.4.2011 14:05:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trebam vas napominjatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se ja al hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image kako me tetka iz Norveske rasplakala porukom ne mogu sebi da dođemuser posted image user posted image user posted image draga moja tetkicauser posted image a mm me zeza da placem jer starimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bRezobraznik jedan a ja sad u najljepsim godinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 10356
4.4.2011 14:05:24   
megi
vidimo ima i rodjendana
doduse ovih sa puno svjecicauser posted image
sretan rodjendan

et nisam znala ovo za D3 kapi, svasta covjek nauci
doduse ja sam to uvije ujutro daval jer poslije zaboravim user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 10357
4.4.2011 14:14:43   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Hannica

Da vam javim jos jednu sokantnu vijest poslije one da sam  user posted image ,nosim user posted image user posted image .
jel stavrnouser posted image baš me iznenadi al pozitivno ,koja lijepa vijest ,čestitam ti od srcauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 10358
4.4.2011 14:21:25   
Apotekarka
Noa nek je sretan rođendan do godine ako bogda jos jedno dijeteuser posted image user posted image user posted image
Mala 1994 Geomycin capp nema nabaviti vec duzi period,aneurin nemamo a ne znam da li bi smjela to grlo ispiurati

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 10359
4.4.2011 14:30:59   
Apotekarka
mozda da umjesto geomycina ubacim hiramicin capp jer u istu skupinu lijekova spadaju AL STA CU ZA OVAJ ANEURIN DA LI BI IMALO EFEKTA BEZ NJEGA

Neposredna veza do poruke: 10360
4.4.2011 14:31:23   
Anoniman
evo maksuz dođoh s polja da noi odpjevam pjesmicu

danas nam je divan dan, divan dan, divan dan
našoj noi rođendan, rođendan, rođendan
živjela, živjela i sretna nam bila
živjela živjela i sretna nam bila...

user posted image user posted image user posted image user posted image koliko ruža toliko i godina x10user posted image

Neposredna veza do poruke: 10361
4.4.2011 14:32:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Breskva

evo maksuz dođoh s polja da noi odpjevam pjesmicu

danas nam je divan dan, divan dan, divan dan
našoj noi rođendan, rođendan, rođendan
živjela, živjela i sretna nam bila
živjela živjela i sretna nam bila...

user posted image user posted image user posted image user posted image koliko ruža toliko i godina x10user posted image

Smijem li citirati? Ipak si se ti mucila i pjevala user posted image user posted image
Noa, sve najljepse od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10362
4.4.2011 14:36:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala,hvala nego trebala sam i ja ko lady staviti nick noa27user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i tako godima da mi stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10363
4.4.2011 14:38:25   
Lady26
user posted image user posted image user posted image
Trebala si se prije sjetiti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10364
4.4.2011 14:39:18   
emi7908

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image
Trebala si se prije sjetiti user posted image

jao dobri su ....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10365
4.4.2011 14:42:31   
Malenaoduvijek

Noa nek je sretan rođendan do godine ako bogda jos jedno dijeteuser posted image user posted image user posted image
Mala 1994 Geomycin capp nema nabaviti vec duzi period,aneurin nemamo a ne znam da li bi smjela to grlo ispiurati

znas sta kod nas u sa kada sam ja dobila ovaj recept samo jedna apoteka je imala sve, a nedavno kada sam trazila isto sastojke za jednu pravljenu kremu ima jedna apoteka koja ima sve sto niko nema.

a ja sam stapicem nanosila u usnu supljinu, ali naravno ti znas sta ti odgovara.user posted image

Neposredna veza do poruke: 10366
4.4.2011 14:43:09   
iv@ncica
Noa- Sretan  rođendannnnnn ;))))))))))))))))user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 10367
4.4.2011 14:43:17   
Malenaoduvijek

mozda da umjesto geomycina ubacim hiramicin capp jer u istu skupinu lijekova spadaju AL STA CU ZA OVAJ ANEURIN DA LI BI IMALO EFEKTA BEZ NJEGA

pa probaj mozda i bi

Neposredna veza do poruke: 10368
4.4.2011 14:46:19   
Lana_
Noaaaa sretan ti rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10369
4.4.2011 14:47:01   
iv@ncica
ja  s  posla. pita  se  pece....rođendan  priprema...vesela  nam  godina  ova  brate....  sad  cu  po nnjega  u  vrtic i  u  set_nju...mi  vam  mlijeko  ne piujemo  skoro  nikako..voce  slabo  jedemo..osim  one kasice  ponekad  kupovne...ostalo  tako  tako.... grickalice u  set_nji... monte  jako  rijetko...vise  u  volim  dat  vocnu  kasicu..kad  vedc  nece  voce  svjeze..eto  ide  nam  sve  nekakouser posted image user posted image ..po  noci  se  budi...ujutro  jedva  ustane  u  vrtic..i  sad  nece  da  ue  u  vrtic..i  zna  i  sad  da  place....spava  u vreci  i  tankoj pidamici...

< Poruku je uredio iv@ncica -- 4.4.2011 14:48:00 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 10370
4.4.2011 14:49:45   
Apotekarka
Mala 1994 pokusat cu napraviti to bez ovog pa vidjet cemo i ja cu po grlu nanijeti stapicem jest mi ovo dojadilo vise

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10371
4.4.2011 14:54:15   
Malenaoduvijek

Mala 1994 pokusat cu napraviti to bez ovog pa vidjet cemo i ja cu po grlu nanijeti stapicem jest mi ovo dojadilo vise

a moja svekrva je kao djevojka isto mucila muku sa aftama i imunitetom i pila je tbl (drazee) oligovit i kaze daih nikada vise nije dobila pa probaj..

Neposredna veza do poruke: 10372
4.4.2011 15:00:35   
Lady26
Ja bi vaniiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10373
4.4.2011 15:06:00   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja bi vaniiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

hajde idemo user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10374
4.4.2011 15:07:47   
Apotekarka
a moja svekrva je kao djevojka isto mucila muku sa aftama i imunitetom i pila je tbl (drazee) oligovit i kaze daih nikada vise nije dobila pa probaj..
meni su prije bile po ustima a sad po sluznici grla doduse jaku upalu grla sam imala i jois se crveni otac mi ima isto probleme s tim,jedan period nisam ih imala a nakon odbolovane mononukleoze cesto pila sm nekad i oligovit,duovit i sl

Neposredna veza do poruke: 10375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  413 414 [415] 416 417   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  413 414 [415] 416 417   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *