|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.4.2011 15:08:01   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaspat cu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10376
4.4.2011 15:21:01   
Lady26
Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sta da joj radim....izludit ce me majke mi...
A dorucak je pojela - voce....

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.4.2011 15:23:25 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10377
4.4.2011 15:34:22   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sad mi mm javlja, Lana ne jede, kaze samo drzi zatvorena usta...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sta da joj radim....izludit ce me majke mi...
A dorucak je pojela - voce....

a hoce li slatkasto povrce, ono sto sam ti govorila.
probajte joj to dati da barem nesto pojede

mrkvice, komoraca sa krompirom.

mozda joj zubici rastu pa nece
nemoj se nervirati user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10378
4.4.2011 15:35:42   
Lady26
Pa kad nisam kuci...to mi je najgore....
Komorac nisam nikad koristila u ishrani (kuha se kao i sve ostalo?) user posted image user posted image mogla bih probati, ma ne znam...
A ako su zubi, kako je pojela dorucak?! NE znam koji joj je djavo, samo odjednom nece...od petka se mucim s njom, vikend mi prosao u nerviranju i hranjenu

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.4.2011 15:37:20 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10379
4.4.2011 15:42:22   
Anoniman
Apotekarka ja afte mazem propolisom pece ko vrag al odmar prođuuser posted image ovo koristim jos od malena jer meni se znaju pojaviti kad preĆeram sa suhim mesomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a cesto preĆeramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10380
4.4.2011 16:00:27   
megi
Ladyuser posted image  ne brini
i ja sam jutros zvala mamu kaze A je ok samo nece da jede
ma reko nek nece daj joj tecnosti
valjda su zubici, u subotu je super jela, a jucer i danas nista
ali imali smo vec tih faza, pa proci ce

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10381
4.4.2011 16:03:04   
mala86
pozzic svima user posted image

mi se vratili iz setnje,otisli smo prije 12 user posted image user posted image user posted image ,tek sad usli user posted image ,nemamo ture nikako danas user posted image user posted image user posted image user posted image ,joj Boze dragi kako mi je drago nadam se da se nece vracat

uh kako mi je mm digo pritisak sad bi ga na mjesec katapultirala
bili u gradu i kupim termosicu,ajd reko da je ne nosim ja kolicima,on ce autom,sad dosla ona sve razbijena,kaze ispala mu kraj auta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mislim koliko smotan moras biti za to user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10382
4.4.2011 16:05:51   
Nunny
srecan rockis noaaa da si nam zdrava srecna zadovoljna i uvjek tako lijepa i nasmijana ljubac od mene i Auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10383
4.4.2011 16:28:32   
Mya_81 RR
Noa, sretan ti rodjendan user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10384
4.4.2011 18:03:26   
tekja
IZVORNA PORUKA: mala86

pozzic svima user posted image

mi se vratili iz setnje,otisli smo prije 12 user posted image user posted image user posted image ,tek sad usli user posted image ,nemamo ture nikako danas user posted image user posted image user posted image user posted image ,joj Boze dragi kako mi je drago nadam se da se nece vracat

uh kako mi je mm digo pritisak sad bi ga na mjesec katapultirala
bili u gradu i kupim termosicu,ajd reko da je ne nosim ja kolicima,on ce autom,sad dosla ona sve razbijena,kaze ispala mu kraj auta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mislim koliko smotan moras biti za to user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

moras biti muskarac, samo tolikouser posted image user posted image user posted image ...uf, imamo i mi tih situacijauser posted image ...ne sekiraj se, bezveze, dovoljno ga volis vec ces zaboravitiuser posted image user posted image user posted image

I mi smo bili vani, V. nece da seta po asfaltu, je l' vidi travu, leti tamo i onda po njoj trci, skace, sjedi...i da, bere mi tratinciceuser posted image user posted image

Joj felix, mnogo mi se svidjaju one Anelkove roze sandaleuser posted image ...a dobar ti ukus ima i svekar, sto jest, jest user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 10385
4.4.2011 18:06:23   
Ella_H
Poz drage moje.
Koko dze si bona zenska, eh da je meni
te dekice nabavit.
Tuzna sam vam ko godina pripremite kokice ovo ce potrajatuser posted image .
A mi je smrsao sa 16 kg na 13 :( a ja primjetila tek kad je sveki
rekla i izvazemo ga. Slabo mi jede ubise nas boljke i uheTa ova.
Jutros sam ga stavila u krevetac i zakljucala u sobi s crticem
nisam vise mogla izdrzati previse aktivan zaista nek je ziv i zdrav.
Ovo sto je toliko smrsao me ubiuser posted image user posted image user posted image  nekad neznam sta da radim
s njim citav stan mi je demolirao, i bas se osjecam ko ne-majka neka
kad vidim kako druge zene prave kolace, kako im je sve cakum pakum,
i osjecam se isto da nedajem dovoljno paznje starijem sincicu
nonstop ide svekijuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Da i nemojte mi se smijati sta su afte jel to ko groznica oko usta
nemam pojma ja to zovem gornji herpes a donji nedaj Boze nikomuser posted image .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10386
4.4.2011 18:14:00   
tekja
ella, ma nemoj se toliko sekirati, nije to nista strasno, sad malo poradite na apetitu i kg ce se polako vratiti, bitno je da samo ozdraviuser posted image ... a nemoj da te u crnjak bacaju ove sto im je sve cakum pakum, nije da im valjda vjerujesuser posted image user posted image user posted image ..negdje i one pustaju, samo krijuuser posted image user posted image user posted image

nema nam tajre, sutra je veliki dan za R. kraljicuuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10387
4.4.2011 18:53:40   
ivanasa
joj zene drage ja sam vam tuzna i ne prestajem cmizdriti!!! dosao mm sa posla,zva ga neki prijatelj pita bil pocela raditi 4 sata dnevno s tim da je obuka prvih 5 dana 8 sati znaci cijeli dan..mm radi i ima svoj klub,novac nam nije problem imamo dovoljno al ono beba na putu pa eto malo sa strane da se zaradi da se obezbijedi koliko toliko,svima je novac potreban za zivot..filip bi trebao u vrtic,moja mama radi a sveki bolesna (a i da nije ne znam kako bi ostavila) i eto ja cmizdrim kako da s eodvojim od njega..morala sam vama reci mm se samo smije njemu sega a meni srce puca..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10388
4.4.2011 19:02:17   
mala86
koliko je njima uopste dovoljno hrane?po cemu se vi ravnate user posted image

ja negdje procitala nekad davno nesto kao kolika im je saka toliki zeludac i toliko hrane bi trebali pojest user posted image ,sad ne znam user posted image

sad je jeo tjesteninu,nagusto bas napravljenu sa povrcem i od te neke kolicine koju sam mu ja odredila pojeo skoro sve 

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10389
4.4.2011 19:20:53   
Anoniman
jesam umorna anel je toliko NERVOZAN da neznam sta cu snjim na kraju zaspo bili smo vani morala jer u kuci se neda snositi kenka stalno samo bi se noso mene sve boli zivo, slabo jede user posted image samo uzeo par kasikica .....nece dere se ne ne ne ne  i gura tanjir .
Znam kasno zaspo budice se al morala sam , kad ce veceras zaspat bog zna osjecam se hronicno umorno i nenaspavano .
Ja stvarno nisam pametna koji mu je vrag bozeuser posted image ma djete mi se na skroz promjenilo... Ostavila ga malo bila sa muzem , izasla van da mozak odmorim neprodje 10min zove me sta je reko Bogeti tvoga kaze razbio anel flasu staklenu od caja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ama ljudi moji pa mogul ja reko tebe snjim ostaviti 5 min. da ne napravite zijana i jos me zovete sav caj prosuo.Pa sam isla uzela plasticnu flasu.
Stvarno dahnit nemogu uzadnje vrijeme ja ne veceram ne zvacem hranu vec gutam od brzine ovaj kenkav do mile matere , mm kao da ga nema anel samo meni hoce ...
Jos kad ustane sad ima da bude nervozan ko pas, kao inace joj njegovo mi se kenkanje u mozak upilo vise slusat ne mogu .
Jos mi MM. rece da ode kod prijatelja veceras, a da njegova zena dodje kod mene na kafu mal ga nisam pukla .
Nemoj reko ni slucajno , ja umorna , anel nervozan uzas sjela nebi 5min kako treba  a kamoli kafu popila u miru.
Stvarno me ovaj cojk nervira , i on mi jos fali a zna kakav je A. dok je sad ovakav netreba mi reko niko .
Jos jednom sta reci a da me nisi pitao, ili rekao prije pa stvarno nemam rijeci....

samo kenka, place , nece da se igra ma nista ga nezanima i jos zanovjeta i nejedeuser posted image
Tesko mi kaki, kad kaki bude klikeri ili glina  mozda ga i stomak muci ? Skuhala sam sljive pa cu mu dat a stvarno nisam vise pametna .
Najtezi mi je ovaj period nije ovak, bilo ni kad je imao upalu m. kanala .
Ella-h. mila nedaj se znam kako ti je sigurno tjesimo se proce jednom valjdauser posted image
Noa, srecan rodjendan user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 4.4.2011 19:35:38 >

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 10390
4.4.2011 19:25:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

IZVORNA PORUKA: mala86

moras biti muskarac, samo tolikouser posted image user posted image user posted image ...uf, imamo i mi tih situacijauser posted image ...ne sekiraj se, bezveze, dovoljno ga volis vec ces zaboravitiuser posted image user posted image user posted image

I mi smo bili vani, V. nece da seta po asfaltu, je l' vidi travu, leti tamo i onda po njoj trci, skace, sjedi...i da, bere mi tratinciceuser posted image user posted image

Joj felix, mnogo mi se svidjaju one Anelkove roze sandaleuser posted image ...a dobar ti ukus ima i svekar, sto jest, jest user posted image user posted image user posted image
nemoj me zahebavat user posted image user posted image user posted image
mislis na oveuser posted image meni su coollllll user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 10391
4.4.2011 20:25:29   
Anoniman
usto sav rumen nije sat spavao place neutjesno, tura skoro 38 . ja se bojim pa jos dvije boce ima a ja ne vidim poboljsanje nikakvouser posted image . sutra obavezno na pregled bio nal ili nebio gotov stvarno neznam sta ga mori user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10392
4.4.2011 21:18:20   
škorpija
pa crna feliks jesu li to fakat anelkove sandaleuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10393
4.4.2011 21:20:55   
škorpija

Objave: 254
Član od: 29.1.2011
Mjesto: Sarajevo
Status: odsutan joj zene drage ja sam vam tuzna i ne prestajem cmizdriti!!! dosao mm sa posla,zva ga neki prijatelj pita bil pocela raditi 4 sata dnevno s tim da je obuka prvih 5 dana 8 sati znaci cijeli dan..mm radi i ima svoj klub,novac nam nije problem imamo dovoljno al ono beba na putu pa eto malo sa strane da se zaradi da se obezbijedi koliko toliko,svima je novac potreban za zivot..filip bi trebao u vrtic,moja mama radi a sveki bolesna (a i da nije ne znam kako bi ostavila) i eto ja cmizdrim kako da s eodvojim od njega..morala sam vama reci mm se samo smije njemu sega a meni srce puca..

ivana nisam u toku, jesi li ti trudna

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10394
4.4.2011 21:26:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

jesu user posted image user posted image user posted image user posted image sta im fali ...... mislim ovo su samo za kuci znaci nidje nece dalje iz avlije s njimauser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 10395
4.4.2011 21:28:41   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix...trazi da ti ona pokaze Ajdinove gumenjakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 10396
4.4.2011 21:31:03   
ivanasa

Objave: 254
Član od: 29.1.2011
Mjesto: Sarajevo
Status: odsutan joj zene drage ja sam vam tuzna i ne prestajem cmizdriti!!! dosao mm sa posla,zva ga neki prijatelj pita bil pocela raditi 4 sata dnevno s tim da je obuka prvih 5 dana 8 sati znaci cijeli dan..mm radi i ima svoj klub,novac nam nije problem imamo dovoljno al ono beba na putu pa eto malo sa strane da se zaradi da se obezbijedi koliko toliko,svima je novac potreban za zivot..filip bi trebao u vrtic,moja mama radi a sveki bolesna (a i da nije ne znam kako bi ostavila) i eto ja cmizdrim kako da s eodvojim od njega..morala sam vama reci mm se samo smije njemu sega a meni srce puca..

ivana nisam u toku, jesi li ti trudna

ma jasta sam bona..nisi mi kakva mahalusauser posted image 02.11 mi termin

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10397
4.4.2011 21:31:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

felix...trazi da ti ona pokaze Ajdinove gumenjakeuser posted image user posted image user posted image

ajde skorpija daj na sunce slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bas me briga sta tko, misli meni se svidjele jer su nam trebale neke za kuci van kad izadjemo u bastu.
Nije bilo boja, ni drugi modela. Tek ce krajem aprila doc pa cemo kupiti prave muskeuser posted image
Ove mogu dat ruku, za kuci :)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10398
4.4.2011 21:31:34   
Anoniman
mi se isli sisati...sisala ga je po citavom salonu...ja sam u goloj vodi izaslauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10399
4.4.2011 21:32:20   
škorpija
ajdinove gumenjonke su bile baš muževneuser posted image
ali ove anelove user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *