|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  419 420 [421] 422 423   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.4.2011 10:56:29   
Anoniman
jutro
mi dosli noc nam je bila groznauser posted image budio se bezbroj puta plakao tura do 38max. odvela ga jutros bocu dobio nal su makar svi UREDU user posted image ali nas muci zubuser posted image cetvorka nam se samo malo vidi tek izasla nije do kraja pa ga to uzas Mori ona mu bas gledala desna otekla crveni se gori .
Pa zato slabo jede, i nervozan dala nam PIKOVIT .
Sutra na kont. opet ...
Eto pusa od nas
Toliko sam umorna ovaj ce nas zub dobro napatiti .
Prokleti zubi viseuser posted image ....

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 10501
5.4.2011 11:00:09   
mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pasirala sam do skoro (mada joj teta i dalje nesto pasira) sve kontam vrijeme je konacno da pocne jesti normalno, jer znam da zna da zvace (kad joj je cejf), ali tako pasirano joj se gadi, strese se sva, onda joj dajem hljeb uz to...
E jedino da probam "maskirati" tako necim, pavlakom, jogurtom...ne znam sta joj je, znam da je muce 3 bijele se odavno ali ih nema jos...al pojede voce (to pasiram i napravim joj sa zitaricama), pojede jaje, juce puru sa sirom...

Ma isto vjeruj mi. Sve jede normalno, samo rucak nikako. I posto je meni stvarno mrsko da se peglam, nerviram i sl, ja to lijepo ispasiram, ako joj ukus ne odgovara prelijem jogurtom i ljepota, pojede za 5 minuta. Ponekad joj stavim hljeba, zavisi sta je za rucak. A samo da vidis koje sve vrste slatkisa jede i to zvace najnormalnije. Ili recimo one krajeve od pizze, starija to ostavi, kao tvrdo joj, a onda mala pokupi i gricka. Pa me to tjesi, zna dijete da zvace, ali samo ono sto voli user posted image Jedino mi je problem kada negdje odemo vani da jedemo. Ali neki dan je super rucala u ascinici jednoj - riza, saft od nekog mesa, ne sjecam se kojeg i jogurt naravno user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10502
5.4.2011 11:00:13   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

i mi pasiramo rucak a sve ostalo jede u komadima, kad ne ispasiramo, nece ni da okusiuser posted image

Probas dva-dana i pocet ce jesti i nepasiranu hranu....
Ne znam za vas ali ja ne odustajem tako lako....kod mene mora i tacka....i bude i suza i svega ali pojede (pa pola, pola)
Ti vidim jos njoj mjeris koliko pojede? Ono u ml....nisam nikad, otprilike kad joj vadim skontam koliko bi molga pojesti i tim se vodim, nekad pojede supe da ostanem "paf" i to je jaaako gusta, kad se to preruci u nas tanjir bude skoro pa pun....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10503
5.4.2011 11:03:35   
teacher75

i mi pasiramo rucak a sve ostalo jede u komadima, kad ne ispasiramo, nece ni da okusiuser posted image

Probas dva-dana i pocet ce jesti i nepasiranu hranu....
Ne znam za vas ali ja ne odustajem tako lako....kod mene mora i tacka....i bude i suza i svega ali pojede (pa pola, pola)
Ti vidim jos njoj mjeris koliko pojede? Ono u ml....nisam nikad, otprilike kad joj vadim skontam koliko bi molga pojesti i tim se vodim, nekad pojede supe da ostanem "paf" i to je jaaako gusta, kad se to preruci u nas tanjir bude skoro pa pun....

ne mjerim nego uvijek kuham u istoj serpici i blendam u blenderu na kojem pise koliko millitara ima, a ja joj otprilike uvijek istu kolicinu skuham, onako od oka, tako da vidim da sada pojede oko 300ml, prije je bilo oko 200. a ja njoj od pocetka dajem pasiran rucak, nikad nije ni jela nepasirano, ne sekiram se jer mi ovako puno pojede i znam sta jede i koliko, a ne da mi pojede 2-3 kasike i da je to to. moja kolegica je sinu pasirala do 4. godine, pa poslije fino poceo jesti nepasirano bez problema

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10504
5.4.2011 11:04:48   
teacher75
ni ja nikad ne odustajem, teta odustane ali ja joj dam kad dodjem kuci da pojede ono sto nije kod nje. i ja je znam hraniti nekad i pola sata, ili joj dam iz 2 puta

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 10505
5.4.2011 11:05:36   
mama75
Ma Lady da vidis samo kako se jede musaka ispasirana user posted image Moja jede isto sto i mi, ne kuham joj posebno vec odavno. Cak i iz nasih tanjira jede. Samo prije tanjira rucak malkice prodje kroz blender user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 10506
5.4.2011 11:06:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Ma Lady da vidis samo kako se jede musaka ispasirana user posted image Moja jede isto sto i mi, ne kuham joj posebno vec odavno. Cak i iz nasih tanjira jede. Samo prije tanjira rucak malkice prodje kroz blender user posted image  user posted image  user posted image

ja uglavnom kuham posebno jer mi jedemo nezdravo, kuhano i peceno, zacinjeno, a hocu da ona jede zdravo

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10507
5.4.2011 11:09:59   
mama75
IZVORNA PORUKA: felix

jutro
mi dosli noc nam je bila groznauser posted image budio se bezbroj puta plakao tura do 38max. odvela ga jutros bocu dobio nal su makar svi UREDU user posted image ali nas muci zubuser posted image cetvorka nam se samo malo vidi tek izasla nije do kraja pa ga to uzas Mori ona mu bas gledala desna otekla crveni se gori .
Pa zato slabo jede, i nervozan dala nam PIKOVIT .
Sutra na kont. opet ...
Eto pusa od nas
Toliko sam umorna ovaj ce nas zub dobro napatiti .
Prokleti zubi viseuser posted image ....

Joj samo su vam jos i ti zubi falili user posted image Nadam se da ces moci makar malo u toku dana odmoriti i odspavati

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10508
5.4.2011 11:17:42   
chuci

IZVORNA PORUKA: Nunny

ja od soka ne znam gdje sam sad je neko pokusao da mi obije stan a ja unutra kontam moj A otvara vrata od balkona ja na balkon nista slucajno vidim ulazna vrata mrda se kvaka i pobjeze

Ma zezas? E Boze svasta.... user posted image

nista cudno, mojoj kolegici ciji je stan na 5.spratu su obili stan u po bijela dana, u roku od 2 sata kad je izletjela s muzem na rucak, tacno je upratili i znali kad nece biti nikoga

moradoh i ja ot

mom tati i mami su obili stan. tata izašao po mamu autom, gotovo svaku noć ide, i treba mu po nju i nazad oko 40 min, nekad i manje. i u toj pauzi su im obili stan. pokupili laptope i zlata što su našli. toliko su žurili da su pokupili 3 naušnice, sve raspar, mami po jedna ostala, a u istoj kutijici je stajao prsten, mami pukao pa ga tu ostavila, za koji je zlatar trekao da je neprocjenjiv, jer je starina, ima neki posebni rubin i nekoliko dijamanata i njega su ostavili, valjda jer je puknut. sestri pokupili laptop a punjač nisu. njega su mm i brat i vratili jer su sutradan upratili da je neko oglasio da prodaje taj tip laptopa bez punjača, u zajedničkoj akcji s policijom, ali to je već druga priča (uzbudljiva pravo filmski)

Neposredna veza do poruke: 10509
5.4.2011 11:18:33   
Ella_H
Felix sretno sa zubicima.
Ja odo sad mi se spava a tik za sat ustaje A. BUAHAHA.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10510
5.4.2011 11:26:12   
R&T@
"Kisa pada, neka pada...user posted image user posted image user posted image
No sikiriki....
Bog dao suncobran i terasuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmisljam da brisem profil, sta ce mi kad ne pripadam na ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutros smo R. "napali" u krevetu nas troje s pjesmom Divan dan, a ona pocela pjevati Dosao medo u ducanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10511
5.4.2011 11:30:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

"Kisa pada, neka pada...user posted image user posted image user posted image
No sikiriki....
Bog dao suncobran i terasuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmisljam da brisem profil, sta ce mi kad ne pripadam na ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutros smo R. "napali" u krevetu nas troje s pjesmom Divan dan, a ona pocela pjevati Dosao medo u ducanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moje dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sto ste se snasli

poljubi i od nas slavljenicuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 10512
5.4.2011 11:32:32   
Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja Lani kuham posebno, tj teta joj kuha....a kad nama nesto skuham jede to i ona naravno...volim da sve proba....ja dodjem do 5 ni ne okrenem se vrijeme Lani za jesti pa nama samo nesto brzinski zbrljam, dok nisam radila kuhala sam redovno, sad mi se nesto ne da user posted image user posted image user posted image
Ma ja, malo se hrana provrti user posted image user posted image user posted image obidje koji krug...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10513
5.4.2011 11:35:38   
Lady26

ja uglavnom kuham posebno jer mi jedemo nezdravo, kuhano i peceno, zacinjeno, a hocu da ona jede zdravo

Hahaha nemoj se ljutiti ali meni se cini da svaki tvoj post o hrani sadrzi ovu recenicu....kao da se hvalis tim, previse potenciras
Mislim da ces morati promijeniti navike, polako...jos malo i htjet ce jesti ono sto i ti jedes, pa ces vidjeti da ovo nece moci tako....ja sve sto kuham prilagodim Lani, znaci ne puno slano, ne ljuto....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10514
5.4.2011 11:36:56   
R&T@
Poljubac pao na obrazuser posted image

Zene, je li vama jutros hladno?
Ja se zaledih...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10515
5.4.2011 11:44:08   
Lady26

Ja se zaledih...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MEne grije ljubav ili je temperatura, meni vruce user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10516
5.4.2011 11:44:13   
mama75

Hahaha nemoj se ljutiti ali meni se cini da svaki tvoj post o hrani sadrzi ovu recenicu....kao da se hvalis tim, previse potenciras
Mislim da ces morati promijeniti navike, polako...jos malo i htjet ce jesti ono sto i ti jedes, pa ces vidjeti da ovo nece moci tako....ja sve sto kuham prilagodim Lani, znaci ne puno slano, ne ljuto....

Ma ovo i ja htjela reci. I ja sam tako za stariju kcerku: posebna hrana, posebna serpica, poseban escajg... A onda je ona malkice narasla, pa se djetetu prestao svidjati karfiol i slicne stvari. A i ja skontala da sebi pravim dupli posao pa se zato svi prilagodili jedni drugima i nasli se na pola puta. Zato nam cesce pravim kuhanu hranu, manje solim, biber i slicne stvari skoro izbacila iz upotrebe, ne sjecam se kada sam pohovala snicle itd Ali daleko od toga da se zdravo hranimo. Samo eto cesce je to "kasikom" nego przeno.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10517
5.4.2011 11:48:02   
mama75

Ja se zaledih...

Kod mene grijanje radi ... sva sam se preznojila ganjajuci ovu malu user posted image Popodne kazu nema kise? Super je sto si ti tako +, pa ti ni vrijeme ne moze pokvariti raspolozenje. Ja bi se garant nasekirala, usrkletila... Zato rijetko planiram proslave na otvorenom. Ja sam se u augustu udala i jedva nasli restoran sa velikom bastom (jer je bilo 100 zvanica), i taj dan padne kisa. Smrzli nam se svatovi user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 10518
5.4.2011 11:54:46   
R&T@
Ne dam se ja tako lahkouser posted image

A i nije planirano da budemo vani svi...
samo da se obavi rostiljada i da pusaci mogu izaciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam se udala u maju...
cijeli dan kisa padala, samo sunce provirilo pred opstinom, pa na slikama izgleda superuser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10519
5.4.2011 11:56:20   
tekja

IZVORNA PORUKA: tekja

V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popneuser posted image ...

Hm...jel pravis standarne palacinke i namazes necim i kako mu ih das (cijeli ili u komadima)...ocajna sam user posted image pa bih da probam sve i svasta....Mada cisto sumnjam da bi Lana to tako pojela al eto da probam....

jeste lady "standardne"user posted image user posted image user posted image ..mazem mu abc, meggle kajmak, nekad dzem od sljiva itt...(inace mu je mjera za dorucak jedan palacinak, a jutros me iznenadiouser posted image )...a i ja uz dosta hrane V. dajem jogurt, 'em je zdrav, 'em mu lakse klizi niz grlo...probaj..

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10520
5.4.2011 11:56:53   
teacher75

ma ne ljutim se ja, sta cu kad sam takva od kad znam za sebe, ne volim povrce, ne volim kuhano, upoznala mm koji je kao i ja sto se toga tice, s tim sto on pojede nekad povrce u salati a ja nikad, jednostavno nema sanse. od povrca samo jedem krompir i mahunarke, al mahunarke rijetko pravim jer nemam vremena, dugo se kuha, onda brzinski u uglavnom jedemo krompir s nekim mesom, na razne nacine, tjesteninu i tako to... lana nece nista od nase hrane ni da proba, davala sam joj komadic mesa nece, juce davala da proba peceni krompir iz rerne, pljunula odmah. al varivo kad joj skuham i izblendam pojede sve. ne mogu promijeniti navike, jer bit oznacilo da bi komplet promijenila jelovnik, jer ne bih jela nista sto volim a morala bih jesti sve sto ne volimuser posted image i tako do kraja zivota, a ja sam veliki gurman, bas volim pojesti ono sto volim i nema sansi da bih ikad mogla na neku dijetu, jedino mozda nedajboze kad bi mi zivot bio u pitanju

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10521
5.4.2011 11:57:16   
Amani12
Helouuuu user posted image
Kako su na drugari i drugarice?
Mi smo dobro,spavamo,brbljamo,mazimo se i lolimo user posted image user posted image

Jucer je bio pravi proljetni dan,bas za uzivanje,pa i ova kisa i oblaci nikako ne prijaju user posted image
Ljubimo malu raju...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10522
5.4.2011 11:58:30   
teacher75

Ma ovo i ja htjela reci. I ja sam tako za stariju kcerku: posebna hrana, posebna serpica, poseban escajg... A onda je ona malkice narasla, pa se djetetu prestao svidjati karfiol i slicne stvari. A i ja skontala da sebi pravim dupli posao pa se zato svi prilagodili jedni drugima i nasli se na pola puta. Zato nam cesce pravim kuhanu hranu, manje solim, biber i slicne stvari skoro izbacila iz upotrebe, ne sjecam se kada sam pohovala snicle itd Ali daleko od toga da se zdravo hranimo. Samo eto cesce je to "kasikom" nego przeno.

ja od jela na kasiku samo volim grah i grasak, bukvalno nissta vise, ne mogu svaki dan ta dva jela vrtitiuser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10523
5.4.2011 12:01:34   
Lady26
Ne znam....i ja lani nekad kuham sto ja ili mm ne bi pojeli, npr tikvice (ja ne volim) mm ne voli kafriol, brokule...
jos joj nisam dala tjesteninu, nemam predstavu kako da joj serviram user posted image user posted image cijele, izrezane, miksane (user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma hajde, skontat cu ja nesto pametna sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 10524
5.4.2011 12:03:50   
Amani12

Ne znam....i ja lani nekad kuham sto ja ili mm ne bi pojeli, npr tikvice (ja ne volim) mm ne voli kafriol, brokule...
jos joj nisam dala tjesteninu, nemam predstavu kako da joj serviram user posted image user posted image cijele, izrezane, miksane (user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma hajde, skontat cu ja nesto pametna sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam skoro pravila makarone sa sirom i naravno moja poguzija bi da proba.
Toliko su mu se svidjele da ih je opet sutradan trazio.I tako naucismo i jos jednu novu rijec :maka noneuser posted image
A on ih je jeo cijele i to prsticima user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  419 420 [421] 422 423   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  419 420 [421] 422 423   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *