teacher75
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: mama75 Ma Lady da vidis samo kako se jede musaka ispasirana Moja jede isto sto i mi, ne kuham joj posebno vec odavno. Cak i iz nasih tanjira jede. Samo prije tanjira rucak malkice prodje kroz blender ja uglavnom kuham posebno jer mi jedemo nezdravo, kuhano i peceno, zacinjeno, a hocu da ona jede zdravo Hahaha nemoj se ljutiti ali meni se cini da svaki tvoj post o hrani sadrzi ovu recenicu....kao da se hvalis tim, previse potenciras Mislim da ces morati promijeniti navike, polako...jos malo i htjet ce jesti ono sto i ti jedes, pa ces vidjeti da ovo nece moci tako....ja sve sto kuham prilagodim Lani, znaci ne puno slano, ne ljuto.... ma ne ljutim se ja, sta cu kad sam takva od kad znam za sebe, ne volim povrce, ne volim kuhano, upoznala mm koji je kao i ja sto se toga tice, s tim sto on pojede nekad povrce u salati a ja nikad, jednostavno nema sanse. od povrca samo jedem krompir i mahunarke, al mahunarke rijetko pravim jer nemam vremena, dugo se kuha, onda brzinski u uglavnom jedemo krompir s nekim mesom, na razne nacine, tjesteninu i tako to... lana nece nista od nase hrane ni da proba, davala sam joj komadic mesa nece, juce davala da proba peceni krompir iz rerne, pljunula odmah. al varivo kad joj skuham i izblendam pojede sve. ne mogu promijeniti navike, jer bit oznacilo da bi komplet promijenila jelovnik, jer ne bih jela nista sto volim a morala bih jesti sve sto ne volim i tako do kraja zivota, a ja sam veliki gurman, bas volim pojesti ono sto volim i nema sansi da bih ikad mogla na neku dijetu, jedino mozda nedajboze kad bi mi zivot bio u pitanju