|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.4.2011 9:54:11   
Lady26
Tajra ja cestitala user posted image user posted image user posted image evo i ovdje, sretan rockassssssss user posted image user posted image user posted image user posted image
I Millenium i tebi sve najljepse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10476
5.4.2011 10:04:44   
Mya_81 RR
Riana, dušice mala, sve najljepše ti želimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10477
5.4.2011 10:05:54   
Ella_H
Poz drage moj. Ev i mene u 4 ujutro malo s vama
budna sam odavno ona me moja sveki htjela ubituser posted image ,
gluho bilo pripremit cu opet kokiceuser posted image , stavit cu ja nju
na onu temu o svekrvama ugh. Dosli mi hajde jedite
evo tulumbe evo baklave uh nije nista kuhala sto se cudim
evo sacu ja vama jaja i suhog mesa oko 7 navece bilo
napucala se ja eh kad sam kuci dosla muka mi bilo sve do sad
i provela sam se nad wc- soljom ispovracala dusu a mm spava li spava
i hrce ko konjic kakavuser posted image . A. je neumoran samo ga ganjam
svima sam rekla goste neprimam dok malo ne poraste
nemam zivaca trcat za njim mm svakako malecki ne fercera
njima je sve igra. I kod mene dvoje djece nebo i zemlja.
Pubimo malu R. nek joj je sa srecom :)>
Dadada haj pokazi taj kostim bona i ja cu sebi kupit
samo sad mi treba materijala ko nekad 3 put zbombala sam se sva
da mi nije grijeh i pusila bi da smrsam hehehee.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10478
5.4.2011 10:06:59   
chuci
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

dobro jutro svima
evo da se i ja nekad prva zapikam

mi se još dobro snalazimo bez pipe. nije još zaplakala mašAllah, ja se nadam da i neće.

moja jos koristi pipu al samo kad hoce zaspati, preko dana je nikada ne uzima, ja ne forsiram jos odvikavanje, mozda cemo tek na ljeto

i ja sam čisto radi fore probala. nagovorili je da baci pipu kroz prozor. kad ono stvarno ne plače za njom. samo ponavlja bacila ajša pipu pozo (kroz prozor), doji maco (izvoli maco), ajši ne teba, maci teba, mala maca. a da je plakala vjerovatno bi joj je vratila, nisam ja karakter kad je ona u pitanju.

čak je noćas u snu tražila pipu, ja joj kažem nema pipe znaš da se je bacila maci, kad ona pođe reciovati ovu gore priču i nastavi spavati. ja i mm se počeli na glas smijati kako je to slatko bilo. a inače ima običaj pričati u snu, kao i moj brat. čak se i sa njim može razgovarati, kao ja s njom sinoć.user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10479
5.4.2011 10:12:06   
koka i po
da se puspasim...ionako me prozivaju da sam zakazala na RR ..user posted image ...
a nisam nego.....????? ma ja....da ne objasnjavam user posted image user posted image ..
S.otisao didi i nani a ja perem store user posted image user posted image user posted image user posted image ...svanulo mi u stanu user posted image ....
jutros vadila sto briseva svega....posla zena da se sama lijeci i trazi uzrok ovoj mojoj boljci ....pa vidjet cemo..
kojem god doktoru sta kaze on veli....dobro....e nije dobro sad cu sama da dikucim u kom grmu lezi zec user posted image
jojjjj moji postovi sve vise nalikuju apotekarkinim user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 10480
5.4.2011 10:18:31   
Ella_H
Koko pametno zenouser posted image nadam se da ce sve biti ok sto prije.
Ja jos nemogu zaspat kako cu izdrzat s indijancima danasuser posted image .
Imal dzeGod  apotekarke da mi kaze kako da popravim imunitet
i sebi i A. da nekupujem nista na prazno.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 10481
5.4.2011 10:25:17   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

da se puspasim...ionako me prozivaju da sam zakazala na RR ..user posted image ...
a nisam nego.....????? ma ja....da ne objasnjavam user posted image user posted image ..
S.otisao didi i nani a ja perem store user posted image user posted image user posted image user posted image ...svanulo mi u stanu user posted image ....
jutros vadila sto briseva svega....posla zena da se sama lijeci i trazi uzrok ovoj mojoj boljci ....pa vidjet cemo..
kojem god doktoru sta kaze on veli....dobro....e nije dobro sad cu sama da dikucim u kom grmu lezi zec user posted image
jojjjj moji postovi sve vise nalikuju apotekarkinim user posted image user posted image

Hajde da sa srecom rijesis to i da ozdravis....
Tebe ono usi zezaju jel?
Drzimo fige user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 10482
5.4.2011 10:27:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Dadada haj pokazi taj kostim bona i ja cu sebi kupit
samo sad mi treba materijala ko nekad 3 put zbombala sam se sva
da mi nije grijeh i pusila bi da smrsam hehehee.
da mi nije mal jedno 6 brojeva...mozda bi ga i pokazalauser posted image ...samo da naglasim...kad sam ga nosila, imala sam mozda 5-6 god.user posted image i 15 kg...u kilama je stvar...sto sam izgledala ko iz biafreuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 10483
5.4.2011 10:27:44   
Lady26
Ella od 4 budna, sto zeno draga user posted image user posted image ....
Jao jutros se Lana probudila, ja otvorila oci, mrak u sobi i govorim joj aj ssss pajaj...a dijete se navilo mama keko, mama keko, kok (mlijeko ili sok, ko veli daj bilo sta user posted image ), ja onako snena napipam tel, e hajd bas da vidim kad se to probudila, kad ono 7,20 user posted image user posted image moram ustat svakako....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10484
5.4.2011 10:28:46   
tekja
jutro...

Riana sretan ti rodjendan i ovdjeuser posted image user posted image user posted image

Koko, je l'' to kod tebe sunce, pa si se dala u pranjeuser posted image ..u S. kisa, tmurno, tesko, ubilo se samo za spavanje...

V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popneuser posted image ...V. je dudu sam bacio sa 10 mjeseci, a meni je trebalo pet dana da skontam da on nju vise ne zeli, do tada sam mu je trpalauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 5.4.2011 10:29:09 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10485
5.4.2011 10:30:04   
Ella_H
Draga Lady citaj malo jesam napisala gore
svekrva me htjela ubit s jajima i suhim mesomuser posted image user posted image .
Dadada kad se sjetim tih 5-6 godina tad sam
vala bila najsretnija jos najstarija kcerkica
pa se sve meni kupovalouser posted image .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10486
5.4.2011 10:30:17   
koka i po
net je cudo...ja magistrirala ORL user posted image ..
ma znam ja mnogostosta iz ove branse ali eto....covjek vjeruje strucnjacima....
eh....sad cu da krenem mic po mic ....
brisevi na bakterije i gljivice  pa slikanje...a mozda da provjerim krvnu sliku radi leukocita i sedimentacije user posted image   reuma faktzor i asto...mozda je od krajnika user posted image ...user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 5.4.2011 10:31:01 >

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10487
5.4.2011 10:31:36   
Nunny
ja od soka ne znam gdje sam sad je neko pokusao da mi obije stan a ja unutra kontam moj A otvara vrata od balkona ja na balkon nista slucajno vidim ulazna vrata mrda se kvaka i pobjeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10488
5.4.2011 10:31:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popneuser posted image ...

Hm...jel pravis standarne palacinke i namazes necim i kako mu ih das (cijeli ili u komadima)...ocajna sam user posted image pa bih da probam sve i svasta....Mada cisto sumnjam da bi Lana to tako pojela al eto da probam....

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.4.2011 10:32:06 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10489
5.4.2011 10:32:14   
koka i po
IZVORNA PORUKA: tekja

jutro...

Riana sretan ti rodjendan i ovdjeuser posted image user posted image user posted image

Koko, je l'' to kod tebe sunce, pa si se dala u pranjeuser posted image ..u S. kisa, tmurno, tesko, ubilo se samo za spavanje...

V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popneuser posted image ...V. je dudu sam bacio sa 10 mjeseci, a meni je trebalo pet dana da skontam da on nju vise ne zeli, do tada sam mu je trpalauser posted image user posted image user posted image

nije bona nego me sramota komsija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 10490
5.4.2011 10:33:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Draga Lady citaj malo jesam napisala gore
svekrva me htjela ubit s jajima i suhim mesomuser posted image user posted image .
Dadada kad se sjetim tih 5-6 godina tad sam
vala bila najsretnija jos najstarija kcerkica
pa se sve meni kupovalouser posted image .

Evo izvinjavam se user posted image , citala sam ja njega ali ne povezah sve fino, nisam se naspavala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 10491
5.4.2011 10:34:37   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Nunny

ja od soka ne znam gdje sam sad je neko pokusao da mi obije stan a ja unutra kontam moj A otvara vrata od balkona ja na balkon nista slucajno vidim ulazna vrata mrda se kvaka i pobjeze

Ma zezas? E Boze svasta.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 10492
5.4.2011 10:39:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

ama mozda je neko stan pogrijesio...hocem reci...sprat...i meni se desavalo dok su svi imali ista vratauser posted image user posted image user posted image ...a ja rekla da necu vise na ovu temu dolazitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 10493
5.4.2011 10:40:02   
teacher75

nista cudno, mojoj kolegici ciji je stan na 5.spratu su obili stan u po bijela dana, u roku od 2 sata kad je izletjela s muzem na rucak, tacno je upratili i znali kad nece biti nikoga

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10494
5.4.2011 10:42:23   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

ama mozda je neko stan pogrijesio...hocem reci...sprat...i meni se desavalo dok su svi imali ista vratauser posted image user posted image user posted image ...a ja rekla da necu vise na ovu temu dolazitiuser posted image user posted image

Ne upratih tu tvoju izjavu user posted image ....ma de ne zezaj, ja cu odmah za tobom user posted image user posted image user posted image user posted image , meni se cini da sam bila krpelj u proslom zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10495
5.4.2011 10:45:16   
marinčii
Riana sretan rođendan,da nam uvijek budeš zdrava ,vesela i nasmijana žele ti Matej i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10496
5.4.2011 10:52:21   
mama75

IZVORNA PORUKA: dadada

Ne upratih tu tvoju izjavu user posted image ....ma de ne zezaj, ja cu odmah za tobom user posted image user posted image user posted image user posted image , meni se cini da sam bila krpelj u proslom zivotu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ovo je na moj racun jer sam mahala tajri, od danas nije vise u bebama 1-2 user posted image
Ti Lady probaj Lani da ispasiras rucak, mozda tako pojede. JA to radim stalno user posted image ali makar mi ruca. Ostalo zvace normalno. I jogurt mi je spas za to kada nece da jede. Prelijem jogurtom i super, valjda ne osjeti ukus, sta li. mm kad vidi uz sta joj sve dajem jogurt ne moze sebi doci, kao ne ide jogurt i npr grasak. Ma kako ne ide, vidis da dijete sve pojede??? user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 10497
5.4.2011 10:53:39   
teacher75
i mi pasiramo rucak a sve ostalo jede u komadima, kad ne ispasiramo, nece ni da okusiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10498
5.4.2011 10:55:36   
Lady26
Pasirala sam do skoro (mada joj teta i dalje nesto pasira) sve kontam vrijeme je konacno da pocne jesti normalno, jer znam da zna da zvace (kad joj je cejf), ali tako pasirano joj se gadi, strese se sva, onda joj dajem hljeb uz to...
E jedino da probam "maskirati" tako necim, pavlakom, jogurtom...ne znam sta joj je, znam da je muce 3 bijele se odavno ali ih nema jos...al pojede voce (to pasiram i napravim joj sa zitaricama), pojede jaje, juce puru sa sirom...
Nije meni problem NE PASIRANA hrana, nego hrana opcenito user posted image user posted image user posted image evo 4 dana

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.4.2011 10:57:20 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 10499
5.4.2011 10:55:55   
mama75
IZVORNA PORUKA: teacher75

i mi pasiramo rucak a sve ostalo jede u komadima, kad ne ispasiramo, nece ni da okusiuser posted image

Ti mene tako cesto utjesis, kad vidim da nisam jedina user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  418 419 [420] 421 422   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Jeste li zagovornik kupovine mobilnih telefona za djecu od 2, 3, 4 godine...?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *