Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Poz drage moj. Ev i mene u 4 ujutro malo s vama budna sam odavno ona me moja sveki htjela ubit , gluho bilo pripremit cu opet kokice , stavit cu ja nju na onu temu o svekrvama ugh. Dosli mi hajde jedite evo tulumbe evo baklave uh nije nista kuhala sto se cudim evo sacu ja vama jaja i suhog mesa oko 7 navece bilo napucala se ja eh kad sam kuci dosla muka mi bilo sve do sad i provela sam se nad wc- soljom ispovracala dusu a mm spava li spava i hrce ko konjic kakav . A. je neumoran samo ga ganjam svima sam rekla goste neprimam dok malo ne poraste nemam zivaca trcat za njim mm svakako malecki ne fercera njima je sve igra. I kod mene dvoje djece nebo i zemlja. Pubimo malu R. nek joj je sa srecom :)> Dadada haj pokazi taj kostim bona i ja cu sebi kupit samo sad mi treba materijala ko nekad 3 put zbombala sam se sva da mi nije grijeh i pusila bi da smrsam hehehee.
dobro jutro svima evo da se i ja nekad prva zapikam
mi se još dobro snalazimo bez pipe. nije još zaplakala mašAllah, ja se nadam da i neće.
moja jos koristi pipu al samo kad hoce zaspati, preko dana je nikada ne uzima, ja ne forsiram jos odvikavanje, mozda cemo tek na ljeto
i ja sam čisto radi fore probala. nagovorili je da baci pipu kroz prozor. kad ono stvarno ne plače za njom. samo ponavlja bacila ajša pipu pozo (kroz prozor), doji maco (izvoli maco), ajši ne teba, maci teba, mala maca. a da je plakala vjerovatno bi joj je vratila, nisam ja karakter kad je ona u pitanju.
čak je noćas u snu tražila pipu, ja joj kažem nema pipe znaš da se je bacila maci, kad ona pođe reciovati ovu gore priču i nastavi spavati. ja i mm se počeli na glas smijati kako je to slatko bilo. a inače ima običaj pričati u snu, kao i moj brat. čak se i sa njim može razgovarati, kao ja s njom sinoć.
da se puspasim...ionako me prozivaju da sam zakazala na RR .. ... a nisam nego.....????? ma ja....da ne objasnjavam .. S.otisao didi i nani a ja perem store ...svanulo mi u stanu .... jutros vadila sto briseva svega....posla zena da se sama lijeci i trazi uzrok ovoj mojoj boljci ....pa vidjet cemo.. kojem god doktoru sta kaze on veli....dobro....e nije dobro sad cu sama da dikucim u kom grmu lezi zec jojjjj moji postovi sve vise nalikuju apotekarkinim
Koko pametno zeno nadam se da ce sve biti ok sto prije. Ja jos nemogu zaspat kako cu izdrzat s indijancima danas . Imal dzeGod apotekarke da mi kaze kako da popravim imunitet i sebi i A. da nekupujem nista na prazno.
da se puspasim...ionako me prozivaju da sam zakazala na RR .. ... a nisam nego.....????? ma ja....da ne objasnjavam .. S.otisao didi i nani a ja perem store ...svanulo mi u stanu .... jutros vadila sto briseva svega....posla zena da se sama lijeci i trazi uzrok ovoj mojoj boljci ....pa vidjet cemo.. kojem god doktoru sta kaze on veli....dobro....e nije dobro sad cu sama da dikucim u kom grmu lezi zec jojjjj moji postovi sve vise nalikuju apotekarkinim
Hajde da sa srecom rijesis to i da ozdravis.... Tebe ono usi zezaju jel? Drzimo fige
Dadada haj pokazi taj kostim bona i ja cu sebi kupit samo sad mi treba materijala ko nekad 3 put zbombala sam se sva da mi nije grijeh i pusila bi da smrsam hehehee.
da mi nije mal jedno 6 brojeva...mozda bi ga i pokazala ...samo da naglasim...kad sam ga nosila, imala sam mozda 5-6 god. i 15 kg...u kilama je stvar...sto sam izgledala ko iz biafre
Ella od 4 budna, sto zeno draga .... Jao jutros se Lana probudila, ja otvorila oci, mrak u sobi i govorim joj aj ssss pajaj...a dijete se navilo mama keko, mama keko, kok (mlijeko ili sok, ko veli daj bilo sta ), ja onako snena napipam tel, e hajd bas da vidim kad se to probudila, kad ono 7,20 moram ustat svakako....
Koko, je l'' to kod tebe sunce, pa si se dala u pranje ..u S. kisa, tmurno, tesko, ubilo se samo za spavanje...
V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popne ...V. je dudu sam bacio sa 10 mjeseci, a meni je trebalo pet dana da skontam da on nju vise ne zeli, do tada sam mu je trpala
< Poruku je uredio tekja -- 5.4.2011 10:29:09 >
Draga Lady citaj malo jesam napisala gore svekrva me htjela ubit s jajima i suhim mesom . Dadada kad se sjetim tih 5-6 godina tad sam vala bila najsretnija jos najstarija kcerkica pa se sve meni kupovalo .
net je cudo...ja magistrirala ORL .. ma znam ja mnogostosta iz ove branse ali eto....covjek vjeruje strucnjacima.... eh....sad cu da krenem mic po mic .... brisevi na bakterije i gljivice pa slikanje...a mozda da provjerim krvnu sliku radi leukocita i sedimentacije reuma faktzor i asto...mozda je od krajnika ...
< Poruku je uredio koka i po -- 5.4.2011 10:31:01 >
V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popne ...
Hm...jel pravis standarne palacinke i namazes necim i kako mu ih das (cijeli ili u komadima)...ocajna sam pa bih da probam sve i svasta....Mada cisto sumnjam da bi Lana to tako pojela al eto da probam....
Koko, je l'' to kod tebe sunce, pa si se dala u pranje ..u S. kisa, tmurno, tesko, ubilo se samo za spavanje...
V. je dobar hB, za dorucak je pojeo dva palacinka, popio mlijeko sa medom i sad ima dovoljno energije da mi se na glavu popne ...V. je dudu sam bacio sa 10 mjeseci, a meni je trebalo pet dana da skontam da on nju vise ne zeli, do tada sam mu je trpala
nije bona nego me sramota komsija
Draga Lady citaj malo jesam napisala gore svekrva me htjela ubit s jajima i suhim mesom . Dadada kad se sjetim tih 5-6 godina tad sam vala bila najsretnija jos najstarija kcerkica pa se sve meni kupovalo .
Evo izvinjavam se , citala sam ja njega ali ne povezah sve fino, nisam se naspavala
ja od soka ne znam gdje sam sad je neko pokusao da mi obije stan a ja unutra kontam moj A otvara vrata od balkona ja na balkon nista slucajno vidim ulazna vrata mrda se kvaka i pobjeze
ja od soka ne znam gdje sam sad je neko pokusao da mi obije stan a ja unutra kontam moj A otvara vrata od balkona ja na balkon nista slucajno vidim ulazna vrata mrda se kvaka i pobjeze
Ma zezas? E Boze svasta....
ama mozda je neko stan pogrijesio...hocem reci...sprat...i meni se desavalo dok su svi imali ista vrata ...a ja rekla da necu vise na ovu temu dolaziti
nista cudno, mojoj kolegici ciji je stan na 5.spratu su obili stan u po bijela dana, u roku od 2 sata kad je izletjela s muzem na rucak, tacno je upratili i znali kad nece biti nikoga
ama mozda je neko stan pogrijesio...hocem reci...sprat...i meni se desavalo dok su svi imali ista vrata ...a ja rekla da necu vise na ovu temu dolaziti
Ne upratih tu tvoju izjavu ....ma de ne zezaj, ja cu odmah za tobom , meni se cini da sam bila krpelj u proslom zivotu
Ne upratih tu tvoju izjavu ....ma de ne zezaj, ja cu odmah za tobom , meni se cini da sam bila krpelj u proslom zivotu
Ma ovo je na moj racun jer sam mahala tajri, od danas nije vise u bebama 1-2 Ti Lady probaj Lani da ispasiras rucak, mozda tako pojede. JA to radim stalno ali makar mi ruca. Ostalo zvace normalno. I jogurt mi je spas za to kada nece da jede. Prelijem jogurtom i super, valjda ne osjeti ukus, sta li. mm kad vidi uz sta joj sve dajem jogurt ne moze sebi doci, kao ne ide jogurt i npr grasak. Ma kako ne ide, vidis da dijete sve pojede???
Pasirala sam do skoro (mada joj teta i dalje nesto pasira) sve kontam vrijeme je konacno da pocne jesti normalno, jer znam da zna da zvace (kad joj je cejf), ali tako pasirano joj se gadi, strese se sva, onda joj dajem hljeb uz to... E jedino da probam "maskirati" tako necim, pavlakom, jogurtom...ne znam sta joj je, znam da je muce 3 bijele se odavno ali ih nema jos...al pojede voce (to pasiram i napravim joj sa zitaricama), pojede jaje, juce puru sa sirom... Nije meni problem NE PASIRANA hrana, nego hrana opcenito evo 4 dana