Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
IZVORNA PORUKA: felix Jos mi MM. rece da ode kod prijatelja veceras, a da njegova zena dodje kod mene na kafu mal ga nisam pukla .
joj felix morala sam se nasmijati,stvarno nekad zasluze a evo i moja E je bila nekoliko dana nepodnosljiva,samo se kmezila,nije jela,nije se igrala,samo se za mene kacila ma satrala me,imala je i turu,malo kasljala,slinila i sad slini,uho je bolilo i evo izvirila joj dva zubica i sad dijete hvala bogu vraca se na staro tako da proci ce i to,vjerovatno se malo prehladio ili su mu zubi i odmah je dijete nervozno,ljubimo mi decka naseg
Mene kiselina samo u trudnoci mucila ... ali mi smo svi familijarno fit, ustvari prije anoreksicni, moja mama koja je troje djece rodila i ima 58 godina udje u djecije pantalone 14 broj . Tako da ja ne znam na koga je ovo moje dijete povuklo jer je i mm mrsav... da naglasim da nam je i postar strkljast
jesi ti pusac jelena, moj zet tako pusio puno a meo sve ispred sebe a mrsav bio samo tako, a kad je prestao pusiti druga prica bila iako je i sada onako.
a ja sam bila bucka do 2 godine i onda prestala da jedem i bla mrso uvijek i sada poslije dvije trudnoce mogu iste farmerice obuci
Mala1994, bas ti hvala sto me primi na kahvu, ali kakva si ti nemajka, pa bi dijete rodjeno dovela u opasnost
Ili sam se ja istopila pred rodjendan, ali mi se cini da R. pomalo postaje civilizovana 24 sata nikog nije povrijedila...
Ukrala je bananu danas na pijaci, ali to se ne racuna, zar ne
nije ni moj puno bolji, samo je mladji a svaki dan neki novi pasjaluk smisli.
kod nas balkon kao lodja ustakljen i imaju one kao resetke dole, a on danas fino jedna po jedna i popeo se gore i vristi. ja kad sam ga vidjela znoj me oblio, nisu daleko meni se cini tajra.
ja imam jedno fino dijete mazu i jednog raubera ali to definitivno
tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danas ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkice ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendan noa: necu necu ja:sram te bilo plakat cu noa: pa neka paces
hvala al stvarno zasto se ta zaboravnost javi u trudnoci ja sam bila ko fifi stalno nesto zaboravljala
Nemam pojma ali ja sam neki dan toliko napala mm sto me nije poljubio sa puta kad je dosao da sma se naljutila, a covijek tvrdi da jeste, a to bilo pola sata posto je usao u kucu kad sam pocela paljbu, odem posle toga u wc i vidim zacrvenila se od brade i sjetih se da ipak jeste ...toliko o trudnickoj zaboravnosti
Tajra ako ti ej za utjehu moja je neki dan dvije banane iz prodavnice ponijela, ali se tjesim da ona jos niej svjesna, da je mala
tajra da sam imala tvoj br.mobitela zvala bi te danas ovako je glasio razgovor između mene i moje kcerkice ja: noa ljubi mamu i reci sretan rođendan noa: necu necu ja:sram te bilo plakat cu noa: pa neka paces
kad se uvalimo , livada ambijent sve cakum pakum što ja volim, hladovina, ćevapi... pik meni sa lukom povelika neka bude porcija jooooooooooooj ogladni