Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo izvjestaja za rucak Kaze mm pojela 20-30 makaroncica.... brojala teta .... Pa je otisao gore i pogledao koliko je ostalo jer je kao pojela "pola" i kaze nije neka pljacka, slabo je onda jela.... Al hajd bar nesto je pojela, ja sam joj kupila vocne danonino i obicni LGG jogurt, onako malo kao uzinica da joj bude, ma zauhar ako bude htjela....
Na zapadu nista novo, dorucak tako-tako a pravila joj griz na mlijeku i krusku...znaci sad necemo ni voce....dobrooooooo.... Za rucak sam joj rekla makaroncice sa sirom pa cemo da vidimo hoce li to htjeti...ja sam jutros zorom supicu napravila pa da joj da mogu dati kad dodjem...nek nam je sa srecom ...
Ja izlazilla malo proset____ati, da mozak odmorim i noge umorim , svratim u Haris export, za Lanu nista, za mene nista, Haris 1- Ja 0 , jedino sam vidjela pamucne majice kratki rukav, bas fin cvrst materijal, mislim da cu se vratiti kad legne plata...po 9KM, naravno ljubicas_ta i jedna malo manje ljubicas_ta ...
Mala, gdje si kono, kako djecica? Nego, te pape-cipele, sta su tacno , jesu li za vani? Ima li za curice, ima li brojeva , boje....ajmo raport.....
e mogu za vani kada bude toplije, ima od 18 pa nadalje, ima bez, plavih, rozih raznih. meni su preslatke bas, a ima i cipelica, onaj borovo kod pijace na grbavici, ne znam ima li u astri u gradu i u dobrinji
a ja isla po nalaz Igoru, UK nema eserihije, ima streptococs fecalis u dvije a jedna streilna, ali to je od kake valjda i nije puno tako da se nadamo da ce tako i ostati
Pa dobro je sto nema eserihije jel de ...a ne znam za tu drugu baju....koliko je ona opasna? Jutros mi teta govori kad je Lana piskila u tutu da joj je mokraca malo tamnija, ja kazem mozda od tute pa ne vidi fino kaze nasula sebi malo na dlan , pa malo me zabrinula...sta mislis...?
Pa dobro je sto nema eserihije jel de ...a ne znam za tu drugu baju....koliko je ona opasna? Jutros mi teta govori kad je Lana piskila u tutu da joj je mokraca malo tamnija, ja kazem mozda od tute pa ne vidi fino kaze nasula sebi malo na dlan , pa malo me zabrinula...sta mislis...?
pa provjeri ti to ipak, ne mora nista da bude.ako se ne osjei, a ako hoces da budes sigurna uradi nalaz obicni onaj st je 5 KM u sanasi da budes sigurna ako ne mozes da dobijes uputnicu
ona vec piski u tutu , a ja je svom jos nisam ni kupila. GROZNA SAM, odoh u shoping
felix žao mi je zbog boci,biće to ok,a cuko tajra curice su slatkiši,super što je sve prošlo ok,bez incidenata tekja mogu zamisliti kako je izgledalo,nadam se da nije virus čim je poslije normalno jeo Sonja čestitke
Mala , ma istjerat ce te vi baju abd samo neka nije ona vasa ili neka druga. Sonja cestitam ljubi nam A. dragog. darfy, lady Ja sam toliko umornaaa noge me boleee , samo damije da legnem ..
Ja sam vam zbog mog bubrega u bolnici zaglavila, tako da se sad vodim na urolgiji, ali na svoju odgovornost sam kuci, a idem ujutru i uvece kod njih na terapiju...kljukaju me svim i svacim, postala sma pokretna apoteka , ali izdrzao je Mujo i gore, ali sam popizdila na nase zdravstvo, setaju te kao sansku kozu...pih... nazalost zalosno ali zivjeli privatnici.
Ja sam vam zbog mog bubrega u bolnici zaglavila, tako da se sad vodim na urolgiji, ali na svoju odgovornost sam kuci, a idem ujutru i uvece kod njih na terapiju...kljukaju me svim i svacim, postala sma pokretna apoteka , ali izdrzao je Mujo i gore, ali sam popizdila na nase zdravstvo, setaju te kao sansku kozu...pih... nazalost zalosno ali zivjeli privatnici.
a joj draga baš mi je žao,mogu misliti kako ti je nadam se da će brzo sve biti iza tebe,a šta ti je s bubrezima,ja nisam u toku?i ja sam neki dan radila nalaze i pokazalo mi bjelančevine u urinu,al me doktorica uvjerila da to nije ništa strašno al bome ja nisam toliko sigurna u te njene riječi
Ma vec dva dana sam imala nepodnosljive bolove u predjelu desnog bubrega koji su se sirili po dnu stomaka, ali sinoc nema sta nije bolilo, ja u hitnu iz hitne na ginekologiju, sa ginekologije na urologiju...gore ustanovili velika dilatacija desnog bubrega, sa jakom upalom bubrega, jajnika i mokracne besike sto je zbog svega toga izazvalo jake kontrakcije. Htjeli me ostaviti ja nisam imala kome Anu ostaviti mm mi na putu, tako da sam na svoju odgovornost izasla, ukljucili mi garamicin injekcije dva puta, zinat, spasmex i apaurin povecali na cetiri puta, danas opet na urologiju, sa urologije na ginekologiju...ma uglavnom ebo lud zbunjenog...hvala Bogu po malo popusta bol, strogo mirovanje, terapija i svaki dan po dva puta na raport i terapiju na urologiju... sto kaze mala mujo sam ja izdrzacu
Ma vec dva dana sam imala nepodnosljive bolove u predjelu desnog bubrega koji su se sirili po dnu stomaka, ali sinoc nema sta nije bolilo, ja u hitnu iz hitne na ginekologiju, sa ginekologije na urologiju...gore ustanovili velika dilatacija desnog bubrega, sa jakom upalom bubrega, jajnika i mokracne besike sto je zbog svega toga izazvalo jake kontrakcije. Htjeli me ostaviti ja nisam imala kome Anu ostaviti mm mi na putu, tako da sam na svoju odgovornost izasla, ukljucili mi garamicin injekcije dva puta, zinat, spasmex i apaurin povecali na cetiri puta, danas opet na urologiju, sa urologije na ginekologiju...ma uglavnom ebo lud zbunjenog...hvala Bogu po malo popusta bol, strogo mirovanje, terapija i svaki dan po dva puta na raport i terapiju na urologiju... sto kaze mala mujo sam ja izdrzacu
e mujo je mala maca za tebe,
a ti si trudnjaca dobro si prosla, ja gdje god sam se trudna pojavila mene su slali na ginekologiju, isto da sam sugava
Uh...najezila sam se...Pa Mujo, dje nafata tolike upale, nije te Fata garant pokrivala ... Salim se, moj je tata od rata 60%invalid zbog bubrega i zglobova pa znam kako to boli, a mogu misliti jos kako je tebi, zensko a i bebac u stomaku....Drzi se Mujo, Suljo ti salje zagrljaj
uf pa draga Jelena gdje se ti toliko prehladi cuvaj se zeno jos si trudnica,ja imam problema sa bubrezima,mislim pijesak i ceste upale mok.kanala i na jednoj temi je bambi rekla da je dobro nositi vunene carape,ja u njima spavam,jedva sam navikla ali hvala Bogu moji bubrezi i mok.kanali slusaju,pa pokusaj