Anoniman
|
Felix ti si meni pravo draga osoba i vidi se po tvojim postovima da si neiskvarena i da nisi dvolicna...cak i previse iskrena... Nemoj sve srcu da primas tako tesko...ko sam tebi ja, ko je tebi lady, mala chuci ili peti i deseti da te do te mjere izbaci iz takta post. Ti si pitala za savjet, mi smo ga dale najbolje moguce sto smo znale i umjele, a tvoje je da radis sa tvojim djetetom sta hoces i kako hoces, svaka majka najbolje zna... Ja Anelu od srca zelim brzo ozdravljenje, ali nazalost terapije koje daje ta vasa pedijatrica nisu djelotvorne izgleda... na tebi je hoces li i dalje ici kod nje, da li ces potraziti drugo misljenje, da li ces ostati kuci i sjediti i cekati... ja ne kazem da je moje misljenje ispravno, ja sam samo dala moje misljenje... Hanady ti moze reci kako je ona lijecila svoje dijete prirodnim lijekovima, ja sam ti navela jedan od niza recepata koji postoje, ali ustrajnost, doslednost pri primjeni terapije je na tebi... Znam da ti je tesko, bilo je i meni, tesko mi je i sada ali nemam nista od toga sto cu zapasti u depresiju...trudna sa stomakom do zuba, u petom mjesecu otvorena sa skracenim grlicem sto nisam bila ni na porodu sa Anom, Ana nestasna, bolesljiva, mene nema sta nije safatalo u trudnoci, a da ne spominjem grceve, zgaravice, svakodnevno povracanje i dan danas...mm je u proteklih 20 dana kuci bio svega 28 sati bukvalno, ovdje nemam ni sveki, ni mame, ni sestre, a ni prave prijateljice na koju se bezuslovno mogu osloniti pa sam opet glavu digla, jer samo sa dignutom glavom i snagom u sebi samoj mogu biti majka svome djetetu i mogu joj pomoci... Ja sam slijepo vjerovala svojoj pedijatrici da je Ana zdravo dijete i pored problema koje je imala, dok slucajno jednom nase pedijatrice nije bilo i ja odem kod druge i ona nas posalje na ORL i onda kazu jaka upala oba uha, hronicna, dvije vrste antibiotika nije bilo bolje, ja se zaputim za BG, pa za ZG, pa kod svih mogucih dr u Sa i dok nisam nasla pravog, dok nisam nasla onoga koji je mome djetetu povratio sluh nisam odustala...a samo cu napomenuti da sam na 98% pretraga isla sama sa Anom, mm nije bio tu, ne sto nije htjeo, nego sto nije mogao... Ljubim te i ljubi nam druga...
|