|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  444 445 [446] 447 448   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.4.2011 16:13:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

felix nemoj tako user posted image

ovo je forum,zbog toga smo tu,da se pozalimo ako nemamo kome,ako nam je los dan user posted image
pa daj molim te pa vidis da nekom smeta , bolan .....ili neki samo prate jedne osobe pa posle prepricavaju ...
Pa mislim same kazete da se ovdje jedna drugoj mozemo pozaliti i sl. a vidi sad ispada nesmijes se pozaliti odma ispada negatvino e svasta
chuci uvrijedio me tvoj post da znas !!!

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 11126
8.4.2011 16:15:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

felix kad stigneš pročitaj svoje postove. ono zadnjih 50 ili tako nešto pa preleti. stalno se žališ. ili je anel zdrav, pa skače ili je bolestan pa visi po tebi. i ostala djeca to rade. i ostale žene imaju svekrve koje ne pomažu. ja da sam na tvom mjestu ja bih pod hitno poradila na sebi. ne možeš anelu valjati ako se razboliš. način na koji ti pišeš postove je uvijek sa nekim negativizmom. jučer pišeš da si išla u kupovinu sa sestrom. umjesto da si sretna, pišeš koliko te noge bole, anel trčao, ovo ono. uvijek je prisutan negativni ton u postu. nije do anela ni tm, ni svekija nego do tebe. uzmi neke vitamine da se malo trzneš, dobiješ energije. trudi se da gledaš na stvari iz drugog ugla.
možda ti i nisi takva, ali iz postova tako izgledaš.

primjeti da su ti sve žene haman isto napisale. nema razloga za plakanje. mi smo se sve prepale da se nešto desilo. a ovakve stvari se i drugima dešavaju. nije problem doći na forum, požaliti se, potražiti utjehu, ali u gotovo svim tvojim postovima je ista negativnost prema životu koji vodiš. ili nešto učini ili ...

[/quoti ili sta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 11127
8.4.2011 16:19:35   
mala86

IZVORNA PORUKA: Amani12

Felix

Ali ne dam se,znam da ne smijem klonuti duhom,znam da sam njemu najpotrebnija
jaka i smirena,koliko je to moguce biti.

nasi malisani zasluzuju i trebaju samo najbolje od nas...

amani user posted image

pisala sam koju stranicu prije-od kume malena 4 godine u nedelju zbog ture zavrsila u bolnici,i danima se gore borili,tek juce izasla

muz joj moro na poso,imaju malca od godinu dana,kum njega odvede dr u ponedeljak,on na inekcije dvije-dva puta dnevno user posted image

mozes li pomislit kako je njoj bilo,jedno bolesno u bolnici,drugo kod kuce briga dvostruka,ali vjeruj mi nije gubila snagu,jer joj je trebala zbog njene djece,kad sam je nazvala kaze samo da prodje sve,ona nije imala ni 5 min za sebe,kaze kum da je samo jednom isla kuci da se istusira

proci ce i ova za tebe bas teska godina samo polako

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11128
8.4.2011 16:20:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada a kakve ti pume vidjas po forumu user posted image user posted image user posted image user posted image
nije puma...nego pantera...upsuser posted image user posted image user posted image ...al se provalihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11129
8.4.2011 16:20:10   
Anoniman

Felix mila...
Stvarno se nasikiram kad procitam ovakve postove koje napises.
Polako draga moja.Moras biti smirena i pribrana,sto zbog svog djecaka,sto zbog sebe.
Zenice su te vec posavjetovale.Zelim vam sto prije da Anelko ozdravi pa da i ti sebi mozes dati malo oduska...

Moj A. je sa nepunih pet mjeseci dobio bronhitis i dan danas ga ima.
Kao i tvoj A.,jako cesto je bolestan,upale grla i razne gripice nikad nas ne zaobidju.
Uz sve to od drugog mjeseca ima atopijski dermatitis koji pogorsava sva navedena stanja.
Zato znam kako je imati dijete koje je bolesljivo haman uvijek.
Zato moras sama sa sobom poravniti,sto kazu.Moras biti jaka i nemoj da razmisljas ni o kakvom ostavljanju i da
toliko sikiras sebe.
Nije lahko dijete odgojiti,sto puta sam cula.Sada znam i zasto.
Ali isto tako znam da nista ljepse od nase djece nema i da smo mi,roditelji tu da budemo jaki,najjaci uvijek,jer

Saljem ti bezbroj zagrljaja i pozitivnih vibrica i ljubi mi to dijete slatko najvise,bit ce to uskoro iza vas aBd... user posted image user posted image user posted image

hvala mila ocu bit cu jaka moram zbog anela al strah nemogu da pobjedim jer je kenkav :( i nejede nista opet danas ........
user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 11130
8.4.2011 16:21:02   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image sad si me razocarala user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11131
8.4.2011 16:22:10   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix

Felix mila...
Stvarno se nasikiram kad procitam ovakve postove koje napises.
Polako draga moja.Moras biti smirena i pribrana,sto zbog svog djecaka,sto zbog sebe.
Zenice su te vec posavjetovale.Zelim vam sto prije da Anelko ozdravi pa da i ti sebi mozes dati malo oduska...

Moj A. je sa nepunih pet mjeseci dobio bronhitis i dan danas ga ima.
Kao i tvoj A.,jako cesto je bolestan,upale grla i razne gripice nikad nas ne zaobidju.
Uz sve to od drugog mjeseca ima atopijski dermatitis koji pogorsava sva navedena stanja.
Zato znam kako je imati dijete koje je bolesljivo haman uvijek.
Zato moras sama sa sobom poravniti,sto kazu.Moras biti jaka i nemoj da razmisljas ni o kakvom ostavljanju i da
toliko sikiras sebe.
Nije lahko dijete odgojiti,sto puta sam cula.Sada znam i zasto.
Ali isto tako znam da nista ljepse od nase djece nema i da smo mi,roditelji tu da budemo jaki,najjaci uvijek,jer

Saljem ti bezbroj zagrljaja i pozitivnih vibrica i ljubi mi to dijete slatko najvise,bit ce to uskoro iza vas aBd... user posted image user posted image user posted image

hvala mila ocu bit cu jaka moram zbog anela al strah nemogu da pobjedim jer je kenkav :( i nejede nista opet danas ........
user posted image user posted image

svi smo mi isti kad su kenjkavi,i ja i mm se unervozimo
kakav je anel kad ga izvedes napolje kad je nervozan?
L.se malo oraspolozi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11132
8.4.2011 16:22:40   
Anoniman
Felix...nemoj se sad i oko ovoga sekirat

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11133
8.4.2011 16:23:30   
Lady26
Felix draga user posted image user posted image

Idem sad, dosta za petak user posted image user posted image user posted image ....
Veceras partyyyyyyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11134
8.4.2011 16:27:46   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

chuci ma najbolje da se nejavljam po tvom nema veze nisam trebala nisat pisat sad mi krivo al nema veze ...
Hvala svima....
Vise nikad se necu zaliti bolestan nije bolestan ....
da juce mi bilo super al predhodnu noc zeno draga ja nisam spavala umorna sam rekla sam bole noge od hodanja nista negativno.
Samo vidim trazite u mom postovima nega. a ne u ostalim.....
Ocito niko me ne shvata koliko sam umorna jer dvije sedm. ne spavat pored toga bolest ........

duso moja nemoj se ljutiti, niko ne misli nista negativno.

naravno tu smo da budemo podrska jedna drugoj, ti slobodno kukaj kad ti je tesko.
anelko ti je razmazen do bola i vezan za tebe to je ono sto ja mogu zakljuciti. a ti si mlada i nesigurna cest, a to je normalno poslije svega sto si prosla.
nemas podrske ni muza a ni svekra i svekrve.
vjeruj bolje ti je da ti se ne mijesaju nego da te opterecavaju sa glupostima.
ja svoju zovnem isto samo kad bas moram.
a ti fino dijete i kod svojih sada za vikend pa odmori malo.
drugacije ces se osjecati vjeruj mi.
puna ti je kapa, ja sam ti danas rekla i ti moras nesto za imunitet uzeti pod hitno jer ces se razboliti, jedino tvoja majka te moze utjesiti niko drugi.
hvala Bogu pa je imas.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11135
8.4.2011 16:28:21   
Anoniman
Felix ti si meni pravo draga osoba i vidi se po tvojim postovima da si neiskvarena i da nisi dvolicna...cak i previse iskrena... Nemoj sve srcu da primas tako tesko...ko sam tebi ja, ko je tebi lady, mala chuci ili peti i deseti da te do te mjere izbaci iz takta post. Ti si pitala za savjet, mi smo ga dale najbolje moguce sto smo znale i umjele, a tvoje je da radis sa tvojim djetetom sta hoces i kako hoces, svaka majka najbolje zna... Ja Anelu od srca zelim brzo ozdravljenje, ali nazalost terapije koje daje ta vasa pedijatrica nisu djelotvorne izgleda... na tebi je hoces li i dalje ici kod nje, da li ces potraziti drugo misljenje, da li ces ostati kuci i sjediti i cekati... ja ne kazem da je moje misljenje ispravno, ja sam samo dala moje misljenje... Hanady ti moze reci kako je ona lijecila svoje dijete prirodnim lijekovima, ja sam ti navela jedan od niza recepata koji postoje, ali ustrajnost, doslednost pri primjeni terapije je na tebi... Znam da ti je tesko, bilo je i meni, tesko mi je i sada ali nemam nista od toga sto cu zapasti u depresiju...trudna sa stomakom do zuba, u petom mjesecu otvorena sa skracenim grlicem sto nisam bila ni na porodu sa Anom, Ana nestasna, bolesljiva, mene nema sta nije safatalo u trudnoci, a da ne spominjem grceve, zgaravice, svakodnevno povracanje i dan danas...mm je u proteklih 20 dana kuci bio svega 28 sati bukvalno, ovdje nemam ni sveki, ni mame, ni sestre, a ni prave prijateljice na koju se bezuslovno mogu osloniti pa sam opet glavu digla, jer samo sa dignutom glavom i snagom u sebi samoj mogu biti majka svome djetetu i mogu joj pomoci... Ja sam slijepo vjerovala svojoj pedijatrici da je Ana zdravo dijete i pored problema koje je imala, dok slucajno jednom nase pedijatrice nije bilo i ja odem kod druge i ona nas posalje na ORL i onda kazu jaka upala oba uha, hronicna, dvije vrste antibiotika nije bilo bolje, ja se zaputim za BG, pa za ZG, pa kod svih mogucih dr u Sa i dok nisam nasla pravog, dok nisam nasla onoga koji je mome djetetu povratio sluh nisam odustala...a samo cu napomenuti da sam na 98% pretraga isla sama sa Anom, mm nije bio tu, ne sto nije htjeo, nego sto nije mogao...
Ljubim te i ljubi nam druga...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11136
8.4.2011 16:29:34   
Malenaoduvijek

Idem sad, dosta za petak user posted image user posted image user posted image ....
Veceras partyyyyyyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

vi zavusili sa poslom, hajde pa, pa, pa

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11137
8.4.2011 16:31:07   
Amani12

user posted image

I uzivaj veceras user posted image user posted image user posted image Ja cu sutra user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11138
8.4.2011 16:35:42   
Malenaoduvijek
ti si def moj heroj majke miuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11139
8.4.2011 16:37:08   
amela2208
lady cula Nıına kako smo je kudılı danas ı evo je vırkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amani12 jesı lı tı bıvsa şecerka?
felix draga uz tebe smo a malom manekenu zelımo sto brze da nam ozdravı, ne sıkıraj se procı ce sve to

Sara&Mohammad

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11140
8.4.2011 16:38:38   
chuci
ja stvarno ne shvatam kako je moguće da 10 žena napiše isto i da moj post jedini bude tebi uvredljiv.
nije problem zaobilazi moje postove i valjda ćeš biti sretnija.

ja imam (trenutno mogu samo reći nažalost) dobru memoriju. svašta pamtim, što i ne želim i šta želim. takva glava pa ostaje u glavi.

stojim pri tome da meni većina tvojih postova ima negativan ton. i lijepo sam napisala možda ti nisi takva, ali takvom se doimaš iz postova.

većina žena ti je napisala da se malo posvetiš sebi, da se previše sikiraš i titraš oko anela, ali nije problem ako je tebi uvreda kada i ja to napišem.

preskači me. ja tebe neću jer nemam razloga. ja se sjećam tvojih postova još kad si trudna bila, i kad si se tek porodila. i ne samo tvojih nego i od drugih forumašica s kojima sam bila na istim temama. i drago mi je kad vidim da je anel zdrav, žao kad je bolestan, kao što mi je bilo žao i kad si imala problema sa dojenjem, i prije toga kad se rano rodio, i mali bio, kad si grame brojala. svega se sjećam. šta sad razapni me zbog toga
i

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11141
8.4.2011 16:39:52   
Amani12
Amelaaaaa user posted image user posted image user posted image
Moras nam se cesce javljati draga...
Ljubi plavooku ljepoticu,mashallah!
Jesam,nekad bila secer,vise nisamuser posted image user posted image user posted image

Niina javiiiii seeeee

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 11142
8.4.2011 16:41:52   
amela2208

Amelaaaaa user posted image user posted image user posted image
Moras nam se cesce javljati draga...
Ljubi plavooku ljepoticu,mashallah!
Jesam,nekad bila secer,vise nisamuser posted image user posted image user posted image

Niina javiiiii seeeee

tı sı menı ı dalje secerkauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 11143
8.4.2011 16:43:41   
Anoniman
skoro zaspo budio se place jako kad ja slucajno pogleda ono mu ide i 3icauser posted image zub a cetvorka jos nije izbila dole do kraja da probije meso jesmu se sastalouser posted image zato i jest ovakav kakv je ....
Toliko je NERVOZNAK kenkav uzas pa samo sto zaspi probudi se .....

Jer je ped. rekla nal svi o.k hvala bogu samo mogu biti ZUBI i sljam da ga zeza ...
Samo da niknu da ga nepate vise user posted image

< Poruku je uredio felix -- 8.4.2011 16:49:41 >

Neposredna veza do poruke: 11144
8.4.2011 16:49:55   
Niina
evo me, da vidim jesam li zaboravila poslati post...
ma ne virkam, nego nesto klikala i ostalo otvoreno...nemam ja pojma sta se oko mene desava..
nego kako su bebice, vi..imal sta novo..jesul primi MRP?

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11145
8.4.2011 16:56:28   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Niina

ma ne virkam, nego nesto klikala i ostalo otvoreno...nemam ja pojma sta se oko mene desava..

Ja ne smijem da je odvedem na MRP nema šanse a i B mi ne da.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 11146
8.4.2011 16:58:34   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Niina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mı smo prımılı MRP ı super proslıuser posted image
alı je zato sada nervozna ko uzas opet zubıcıuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 11147
8.4.2011 17:01:30   
Anoniman
A jos trojke nisu izbileuser posted image ima keceve, dvojke i cetvorke...a trojke i petice...nix...kad idu peticeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11148
8.4.2011 17:01:58   
chuci
ako je to ona vakcina što ide s godinom mi smo primili bez posljedica ikakvih hB
ja nisam ni znala da je to neka opasna, da sam znala bezbel bi se premišljala puno više. sad se premišljam da li da je vodim na onu sa 18 mjeseci. sve mi neka šuhva zbog ovih nedavnih dešavanja

Neposredna veza do poruke: 11149
8.4.2011 17:03:56   
N_N
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: N_N

Hej raja B se sinoć budio samo 1x user posted image user posted image user posted image user posted image  Da, da, dobro ste pročitale, samo 1x user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee B samo tako nastavi
N_N u koji on vrtić ide ili se radi o igraonici, kako mi sviđa ono što rade, gledala sam slike na fb-faciniralo me što imaju toliko interakcije, jer to inače ne rade u vrtićima...
dadada znam da si spominjala da bi Andreja upisala u vrtić, mislim da je za A ovo pravi izbor, ženo oni "sami" prave da jedu i to pojeduuser posted image ...
Da sam bliže ja bi to obavezno posjetila

koji je to vrticuser posted image aj em not u tokuuser posted image ...gdje imaju slike...idemo odmahuser posted image user posted image user posted image

Vrtić je u pitanju ali je registrovan kao igraonica. Pisala sam dosta na temi privikavanje na vrtić. Ma mi smo oduševljeni!! Sama činjenica da živimo na Vracama, mm radi u Hrasnom, ja u Centru a vrtić se nalazi na Stupu, preko puta Heco pijace, Nukleus zgrade nove - govori da je vrtić super. Mi ga posebno vozimo i idemo po njega, daleko je, gužve su ali kad vidim kako super rade sa djecom sve to zanemarim. Vrtić me sa tom daljinom košta cca 460 KM user posted image  ali vrijedi svake marke!!
dadada, imaš slike na FB, na mom profilu, pogledaj user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  444 445 [446] 447 448   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  444 445 [446] 447 448   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *