Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Skorpija dobro ti odgovori skvo , mada moja je tek prije par dana prohodala pa sam bila primorana nosati je, ali vjeruj mi manje mi je kontrakcije izazivale to nosanje nego njena huja i ostalo... tako da sam nekad draga srca nosala samo da ne vristi. Da je tesko, tesko je naravno, ja nemam nikog da mi pomogne, mm tu jedan dan u sedmici, nekad ni toliko, srece nasla sam tetu evo vec sedam dana dolazi povremeno pa pocisti po kuci inace ostalo sve sama i nekako mi najlakse kad sam sama i najbolje me ovaj moj zvrk slusa, cim je neko u kuci odmah vriska, skika i ostalo sa njenog repertoara
Moja T. sa dvije i po godine imala 20 kg a ja rizicnu trudnocu... i prezivjela sam... Trudnoca me odvikla da je nosim i kad je bilo potrebe i kad nije... vise sam bila na podu, da bih joj bila dostupna...
Vjerujte mi, cvrsto vjerujem da sada ne bi prihvatila novu bebu, a tada je bila odusevljena...
< Poruku je uredio tajra -- 11.4.2011 21:56:39 >
Joj sta je ovo, djecica bolesna....a misha mu.. Amani kako je drugar, znam sigurno se neces javiti veceras, saljem pusu i zelim vam mirnu noc Pokusala sam oko 5,30 Lanu nahraniti, to je trajalo do 6,15, na kraju sam je odnijela u krevetic i ostavila je, malo je pricala, malo zvala, malo plakala...bila sam bijesna k'o ris, jedan zalogaj je drzala ravnih 20min u ustima i da je ne bih izlupala odnijela sam je....drzala ga je jos 10 sigurno dok je bila u krevetu... Pokvarila mi je noc....mm i ja se dogovorili da izadjemo, negdje na kafu, usput da pogledam cipele sebi...ne odoh nigdje...
Lady to dijete ljubomorno sto gledas cipele sebi, a ne njoj jos jedne ... Salim se ja malo...polako draga znam kako ti je i kod nas standardno zna trajati toliko hranjenje jer ova moja doslovno receno mezi od kako se rodila pa ja navikla.
Eh,evo i mene nakon dugo,dugooo vremena! Prvo belesnim bebicama želim što brzže ozdravljenje! Kod nas ima puno novog,al ne stignem vam pisati,ali vas redovno čitam! Danas sam Dawudu našla donju lijevu peticu,pa smo svi jako sretni! On je hvala Bogu super diječak,pravi mali šarmer,sve zna ali malo priča! Samo onda kad mu nešto treba! U srijedu idemo da se najavimo u vrtić,a od ponedeljka zvanično i krečemo,valjda čamo to preživjeti! To če nam biti prvo zvanično odvajanje nakon 21 mjesec!
Šaljemo puno poljubaca našim malim drugarima!
Eh,evo i mene nakon dugo,dugooo vremena! Prvo belesnim bebicama želim što brzže ozdravljenje! Kod nas ima puno novog,al ne stignem vam pisati,ali vas redovno čitam! Danas sam Dawudu našla donju lijevu peticu,pa smo svi jako sretni! On je hvala Bogu super diječak,pravi mali šarmer,sve zna ali malo priča! Samo onda kad mu nešto treba! U srijedu idemo da se najavimo u vrtić,a od ponedeljka zvanično i krečemo,valjda čamo to preživjeti! To če nam biti prvo zvanično odvajanje nakon 21 mjesec!
ženooooo pa tebe nigdje, a što u vrtić, jel počinješ raditi ili to zbog socijalizacije
Bit cu ja tu samo rjedje, nece biti postova svakih 2minute hahahahaaha da dodjete i vi ostale do izrazaja
Doruckovala super (pura, sir i malo mlijeka), rucala tako-tako (nije lose i ja hajde rekoh malo voca da joj smiksam, nisam odavno, ona koji zalogaj i mezi kako Jelena kaze....pa po 10min....pojela je ona meni skoro sve (banana,pola narandze,mlijeko,proso pahuljice), ali 45minuta....i to na kraju kad je drzala zalogaj 20min toliko me razljutila samo sam je odnijela u krevet.... Nakon pola sata mm je iznese, pojela danonino vocni jogurt u 5 zalogaja....
ženooooo pa tebe nigdje, a što u vrtić, jel počinješ raditi ili to zbog socijalizacije
počinjem raditi,a i treba njemu vrtic obavezno! to je mali namazanko,znaš kako koristi što je samnom po cijeli dan! neka molo!
Tajra krečemo u Pony,radi Mela,ona mu je poznata pa naj više zbog toga! Nadamo se da cemo imati uspjesan pplazak!
i moja je vec par dana u toj fazi moramo klovna izigravati da pojede rucak, a kiflu, smoki, cokoladu i ostale gluposti sto joj drugi kupe ili mi kad hocemo da popijemo s mirom kafu, jednom u 100 godina, pojede za sekundu
ovo moje dijete je pravi mahalac ...danas je sam otisao kod komsija...dosle im unuke...on je skontao djecu...i prosao pored njih...usao...i ostao dobrih sat vremena...a i duze bi da ga ja nisam dosla pokupiti
a curica mladja...koja je njegova vrsnjakinja...zagrlila ga i ljubi ...sahara...ne sekiraj se...on je kulirao ...otac mu je siznuo sto mu je sin mahalac...i eto tako
sta nam je s noom
jelena...ja sam napisala neki dan da sam vidjela apotekarkin avatar...lapsus..mislila sam na nik...nema ona avatar...sve je s tobom uredu
Nama vjetar nista ne moze ...mi smo isli u ergelu ...ekstra izlet...predivno...toplo preporucujem
konjO puhnuo...Andrej crkao od smijeha
hahhahha...moj bi mu odmah ruke u nos gurnuo i lizao ga..malog njonja saharo sto me nasmija s devom Teacher cestitam korake apotekarrko- i mislila s am uzeti te..iako mi je dr. uz antibiotik odmah propisla plimicol na recept..ako ne pomognu odmah uzimam te..hvala ti....a mozda ti antonio imA SAMO VIROZU..imali smo je i mi i marijana nedavno...ma po 5-6 dana tako neka glupa tura navecer se javi ..a mogu i zubi uz virus ici NN- ma znam kako ti je...i polako ce se smanjivati vjeruj meni ta znas koliko sam kukala..sad smo na 1-2..nekad bez ijednog marinci- pa nismo dzaba naj skuplji grad, ali neka sexoleta mala- amani, apotekarko- da nam s to prije ozdravite dady- sretno u vrticu ..imas temu polazak u vrtic..gdje smo sve pisale svoje muke..uh mrzim te dane
mi danas vadili krv..ma hajde nije bio los, pa isao u vrtic, mama na posao..pa u soping, pa u setnju s njim..ali je zato danas in veceras bio super pravi djecak postaje,,osim kad ga vani pustim bez kolica ..samarali bi samu sebe tada od muke sta radi..cekam samo da ta faza prođe..pa cu kolica bacit
uh dok vas sve iscitam i pohvatam...i raspisem se..ali jedno da valja jos malo pa ce nam se i noa vratit iz zavicaja