Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Evo i nas ... Vidim neke prozivaju .... Bujrum uvijek, ako hocete do mene ili ako hocete gdje u gradu placam kafu, samo se oragnizujte i javite datum i vrijeme . Sto se mene tice moze i danas .
Aaaaaaaaaaaaaaa mala imas kafu jos jednu specijalno od mene...sad zvala onaj broj sto si mi dala za urinokulturu, sve tri uredne , nema vise injekcija i doktora i svega ostalog...joj zene tako sam happy da bih od srece skakala
jutro. Mi smo skoro dosli, anel je dobro . Nal su svi o.k cpr JE isto o.k sem leukocita poviseni preko 20 bili Pa smo ponovo nal. krvi vadili . I cekali nal. nalaz je sad ovaj drugi o.k hb smanjili se. Jer ovaj nal. smo vadili onaj dan kad mu se bronhitis upalio bio kad je plakao svo vrijeme od 5 ujutro do 8 unutarnju ima upalu. Al sad je sve iza nas. Pomaze nam ovaj Xiclav sirup davat ga 10 dana. Prospan,ontril izbaciti ...sad-zasad....
jutro. Mi smo skoro dosli, anel je dobro . Nal su svi o.k cpr JE isto o.k sem leukocita poviseni preko 20 bili Pa smo ponovo nal. krvi vadili . I cekali nal. nalaz je sad ovaj drugi o.k hb smanjili se. Jer ovaj nal. smo vadili onaj dan kad mu se bronhitis upalio bio kad je plakao svo vrijeme od 5 ujutro do 8 unutarnju ima upalu. Al sad je sve iza nas. Pomaze nam ovaj Xiclav sirup davat ga 10 dana. Prospan,ontril izbaciti ...sad-zasad....
hajde hB, a koliko vec pije sirup, to se dobili prosle sedmice ili?
Evo i nas ... Vidim neke prozivaju .... Bujrum uvijek, ako hocete do mene ili ako hocete gdje u gradu placam kafu, samo se oragnizujte i javite datum i vrijeme . Sto se mene tice moze i danas .
Aaaaaaaaaaaaaaa mala imas kafu jos jednu specijalno od mene...sad zvala onaj broj sto si mi dala za urinokulturu, sve tri uredne , nema vise injekcija i doktora i svega ostalog...joj zene tako sam happy da bih od srece skakala
jeco odlicno da nema infekcije, superiska, jos da te obucem ko pravu trudnicu ima da ti budnem naj, naj. a vidi jos kolica moju tihu patnju
hajde hB, a koliko vec pije sirup, to se dobili prosle sedmice ili?
dobro je da su se leukociti smirili.
Pije od subote u petak je isao nal. vadio kad je bio najgori dusa moja a ja se pitam sto je plakao toliko kod djeta bili leuk 30. Tad je bocu dobio i sirup nam dala da dajem od subote jer kazem u petak bocu dobio pa netrebam taj dan davati. Od subote dajem vec 4vrti dan pije pa su mu se povukli leuk.od sirupa xiclav.
haj... vidi ove lady sto se folira ...cek cek dok se sredim ... moji nalazi svi u redu .. ovaj prvi smajli sam ja a ovaj drugi moj ORL ....imamo "randeS" OPET U SUBOTU.... eto vam sad sto ne pitate za mene
felix drago mi je za anelka da je bolje,a i nalazi u ovih trudy Samo , ne znam jesam li ja slabo informisana-da li je u redu raditit nalaze dok dijete pije antibiotik!? I da te još napomenemo da mu poslije tih silnih antibiotika uključiš neki probiotik!
A lady-daj još koju slikicu-k'o lutke ste!
a šta misliš koko da ti malo i grlo i nos pogledaju-možda bris da uradiš?! Ne bi bilo loše da i u nos stavljaš neke kapi-ko zna šta se tu namnožilo (šala mala) dok te toliko muči!(ali ozbiljna sam za pregled nosa i grla- zbog povezanosti istih)!
felix drago mi je za anelka da je bolje,a i nalazi u ovih trudy Samo , ne znam jesam li ja slabo informisana-da li je u redu raditit nalaze dok dijete pije antibiotik!? I da te još napomenemo da mu poslije tih silnih antibiotika uključiš neki probiotik!
A lady-daj još koju slikicu-k'o lutke ste!
smijem li to na svoju ruku i mogul uzet neki prob. ili mora mu ped. propisati?